KOOKBOEK Dit zijn menu s die ik zelf heb gemaakt in de eerste plaats voor mijzelf,maar ook als ik iemand hiermee kan helpen , zou dit mij plezieren.
31-12-2011
BASIS Menu S
.
Dit is de basis om te gebruiken in al mijn volgende menu s .
AARDAPPELEN
schillen - 2maal wassen - water opgieten tot ze onderstaan, 1kleine eetlepel zout toevoegen en 15min laten koken op een hoog vuur. wanneer je er met een vork gemakkelijk kunt doorprikken zijn ze gaar , afgieten en even opschudden . Klaar.
TIP Doe in het kookwater 1 druppel olie ,om het overkoken te voorkomen.
SPAGHETTI 300GR
Breng 3liter water aan de kook, doe er de spaghetti in , en laat 8min koken . Klaar
TIP Doe in het kokend water 1blokje bouillon voor de smaak..
RIJST 200gr
Breng 2liter water aan de kook . Laat 10min koken. Klaar
TIP Doe een beetje zout alsook een blokje bouillon in het water smakelijk