Inhoud blog
  • PAELLA
  • GEBAKKEN KIP
  • BASIS Menu S
  • SCAMPI'S IN CURRIESAUS
  • VOL AU VENT
    Email-mij
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    KOKEN als beginneling
    KOOKBOEK
    Dit zijn menu s die ik zelf heb gemaakt in de eerste plaats voor mijzelf,maar ook als ik iemand hiermee kan helpen , zou dit mij plezieren.
    19-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees Chili rundvlees
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  Chinees eten   Smakelijk en snel gemaakt.     2 Personen

    INGRED.  1/2kg Groenten China mix (Diepvries cholruyt )
                                     1eetlepel Ketjap manis
                                     1 Mes tipje Sambal oelek
                                     300 gr Runds vlees
                                     2 eetlepels olijfolie
                                     peper en zout
                                     200gr noedels   kan ook  met spaghetti

    Doe 1 eetlepel olijfolie in de wok , laat goed heet worden en bak er het in reepjes gesneden vlees in .
    Leg het gebakken vlees apart . Doe nog 1eetlepel olijfolie  in de wok laat nogmaals goed heet worden en bak er de diepvries groenten in(niet nodig om te laten ontdooien)De groenten in de wok stoven kan je best in 2 keer doen anders worden ze te wak .Meng nu het vlees bij de groenten,,Doe er de SAMBAL en de eetlepel KETJAP bij,peper en zout naar smaak, en laat nog even sidderen in de pan.
    Laat de noedels of spaghetti 7/8min koken   Laten uitlekken  en opdienen .                     SMAKELIJK

    19-10-2011 om 00:00 geschreven door MIELO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROZE ZALM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    ROZE ZALM  UIT DE OVEN  VOOR 2/3 PERSONEN            BEREIDINGSTIJD 40MIN.


    IngrediĆ©nten  400gr roze zalm  -aardappel puree-1/2kg spinazie- 3 eetlepels olijfolie -1tomaat - 1/2 citroen - 1mes tipje  sambal - 2 sjalotten - peper en zout.

    BEREIDINGSWIJZE
    Doe 2 eetlepels olijfolie in de pan en laat de sjalotten (of ajuin) stoven op het fornuis.
    Voeg er de, in schijfjes gesneden tomaat aan toe , en laat nog even samen stoven.
    Doe dit alles in een vuurvaste schotel , en schik hierop de zalm.
    Strijk de vis nog even in met SAMBAL en een beetje olijfolie.
    Laat intussen de oven opwarmen tot 150 graden .
    Laat 20min. bakken . Wanneer klaar pres 1/2citroen over de vis.
    Serveer met Aardappel puree  en Spinazie(zie vorige menu)
    Smakelijk



    17-10-2011 om 00:00 geschreven door MIELO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/07-21/07 2013
  • 25/06-01/07 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!