Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Image and video hosting by TinyPic
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Zoeken in blog

Foto
Foto
Foto
Foto
Image and video hosting by TinyPic

                             HAVEN
Image and video hosting by TinyPic

                            BOUVIGNE
Image and video hosting by TinyPic

                   van COOTHPLEIN
Image and video hosting by TinyPic

                       VALKENBERG
Image and video hosting by TinyPic

                     WATERTOREN

Image and video hosting by TinyPic

                  SPANJAARDSGAT
Image and video hosting by TinyPic

                      GROTE MARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    ACADEMIESINGEL
Image and video hosting by TinyPic

                  GERECHTSGEBOUW
            AAN DE KLOOSTERLAAN
Image and video hosting by TinyPic

                      DE HOOP - BAVEL
Image and video hosting by TinyPic

         NIEUWE GINNEKENSTRAAT
              HOEK - BARONIELAAN
Image and video hosting by TinyPic

                  GINNEKENMARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    TUIN - BOUVIGNE
BREDA IN BEELD

24-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeltocht
Brabant Wandelt 2009

Op zondag 27 september houdt wandelsportvereniging WIEGO in samenwerking met St. Oranjehaeve (locatie Lucia) in Breda voor de 5e maal het project Brabant Wandeltocht, wegens gebleken succes. De inschrijf- en startlocatie is in het restaurant van Zorgcentrum Oranjehaeve, locatie Lucia, Liesboslaan 6 te Breda (Princenhage) De te lopen afstanden zijn 1, 3, 5, en - voor de echte liefhebbers - 10 km in de omgeving van Princenhage. Elk parcours is geschikt voor rolstoelen, rollators en scootmobiels. De inschrijving en start vindt plaats tussen 13.00 en 14.00 uur. Deelname is gratis.
Na afloop ontvangt iedereen een kleine attentie. In 2005 is de provincie Noord-Brabant samen met KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL) gestart met het project ‘Brabant Wandelt’. De doelstelling was om ook ouderen in beweging te krijgen en te houden. Daarbij is deze wandeldag gezelligheid en plezier voor iedereen. Loopt u mee? Bent u in staat of bereid een rolstoel te duwen? Kortom, heeft men tijd en ruimte om ouderen te helpen een gezellige en sportieve dag te bezorgen? Ga dan 27 september meelopen. Denk daarbij ook aan de drie generaties. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen.

24-09-2009 om 10:41 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
10-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monumentendag
Historische kaarten te bezichtigen tijdens Open Monumentendag

RIJSBERGEN - Het thema van de nationale Open Monumentendag is dit jaar ‘Óp de kaart’ In dat kader laat de Heemkunde kring de Drie Heerlijkheden een aantal historische kaarten zien. Van oudsher zijn er van plaatsen en gebieden kaarten ingetekend. In het Cultureel Historisch Centrum ‘De Weeghreijse” worden op zondag 13 september een aantal kaarten tentoon gesteld.

Te bewonderen zijn o.a. de oudste kadastrale kaarten van de vijf kerkdorpen, daarnaast zijn er de overzichtkaarten van Zundert en Rijsbergen uit 1865, topografische kaarten en kaarten van particuliere bezittingen. zoals de eeuwenoude boerderij Breeschot te Rijsbergen en het landgoed Wallsteijn te Achtmaal.

De tentoonstelling is geopend op zondag 13 september van 14.00-17.00 uur.

10-09-2009 om 10:26 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
05-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer

Frans Bauer terug in het theater

FIJNAART - Na zijn avontuur met Marianne Weber afgelopen jaar en zijn grote successen als presentator van Bananasplit keert Frans Bauer komend theaterseizoen terug in het theater!

‘Live in Concert VIII’ is een bekend en succesvol concept in een nieuw jasje. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis langs al zijn bekende hits, mooiste nummers en meest recente repertoire. Tijdens een twee en een half uur durende show wordt het publiek getrakteerd op waar men dol op is; Frans Bauer op zijn best!

In een gloednieuw decor zorgt de Fijnaartse zanger, samen met zijn vaste begeleidingsorkest, zijn vertrouwde vocals én The Dance Company, voor een avond lang genieten van feest, warmte en vooral gezelligheid.

Kortom, Frans Bauer Live in Concert VIII staat garant voor een onvergetelijke avond uit in de warmte en intimiteit van het theater.

Frans Bauer Live in Concert VIII is te zien in ruim 45 theaters in Nederland en België.




Image and video hosting by TinyPic

05-09-2009 om 10:42 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
28-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMPHIA ZIEKENHUIS

OPEN DAG AMPHIA UITGESTELD.

Het Amphia Ziekenhuis heeft de open dag uitgesteld. Die zou dit jaar op zaterdag 19 september plaatsvinden. Het uitstellen is gebeurd op advies van de landelijke Vereniging van Ziekenhuizen vanwege de grote kans op een uitbraak van de Mexicaanse griep.

Op dit moment is er nog geen geval van Mexicaanse griep aangetroffen in het ziekenhuis, maar woordvoerster Truus de Bruyn vertelt dat er per dag ongeveer twee mensen gediagnosticeerd worden. “Dat zijn mensen uit de hele regio. Bovendien als je Mexicaanse griep hebt, kun je beter thuiszitten om de verspreidingskans zo min mogelijk te maken.”

Hoe het Amphia Ziekenhuis een eventuele uitbraak van Mexicaanse griep gaat aanpakken is nog niet bekend. Volgende week volgt een update van het plan van aanpak wat vier jaar geleden is opgesteld. “Dat wordt op dit moment nog intern besproken.”

Image and video hosting by TinyPic

28-07-2009 om 11:23 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
24-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trekkerwedstrijden

27e INTERNATIONALE TREKKERTREK IN RIJSBERGEN

Leuk dagje uit: de beroemde trekker-trek van Rijsbergen, dit jaar op de zondag 2 augustus. Vanaf 8:30 uur in de volgende klassen:

-Landbouwklassen van 2,5 tot 10 ton
-60 Deelnemers in hobby- en magasportklassen
-Competitie tussen 'Hydropullers'
-Special cars van de DCPO
-Nostalgische oldtimers
-Competitie ITTC met vrije klassen, topspektakel

In 2009 zal er weer traditiegetrouw gestreden worden door de Hypropullers in een competitie wedstrijd. De ITPV zal met specials aanwezig zijn. De sleepwagens "Brutus" en "Hyproslee" zullen proberen de tractoren op tijd stil te zetten. Afgelopen jaar zijn we gestart met de standaard (ongewijzigde) trucks tot 12 ton op het evenement. En wat gestart was als een spontane opwelling, denk aan de deelname van de "Manne van Janne", wordt voortgezet in een standaard trucktrek dit jaar. De historische trekkers zullen ook weer aanwezig zijn.

Lokatie: Tiggeltsebergstraat (op het Boerendag terrein). Catering en muziek in de feesttent

Image and video hosting by TinyPic

24-07-2009 om 14:02 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
21-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defibrillatoren

HORECA CENTRUM PLAATST DEFIBRILLATOREN

Horecavereniging De Wandelerij hangt na de zomer drie defibrillatoren op in drie horecazaken in het Bredase uitgaanscentrum. Café Sam Sam, Parc en de Corenmaet krijgen ieder een hartmassageapparaat (AED). Als de financiële positie het toelaat, wil de vereniging er volgend jaar nog AED's bij hangen.

Door de aanschaf van de AED's (automatische externe defibrillator) hoopt de vereniging meer veiligheid in het centrum te creëren. “Ook jonge mensen kunnen worden getroffen door een hartstilstand”, verklaart Joop van Bel, secretaris van de Wandelerij. “En omdat er in het centrum vrij weinig van dit soort apparaten hangt, leek het ons een goed idee om ook de horeca er van te voorzien.”

Alle andere zaken die lid zijn van de Wandelerij krijgen een aanplakbord met daarop aanwijzingen naar de defibrillator die het dichtst in de buurt is. De apparaten worden pas opgehangen als het leidinggevende personeel in de betreffende cafés een cursus defibrilleren hebben gevolgd. De vereniging inventariseert momenteel de leden die een cursus willen volgen. Het project kost de Wandelerij ongeveer 4000 tot 4500 euro.


Image and video hosting by TinyPic

21-07-2009 om 11:09 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
20-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brand in woontoren

'Behoorlijke schade' door brand in woontoren

 Een brand in één van de torens van het bouwproject Sculptura aan de Dirk Hartogstraat in de Heuvel heeft vannacht voor aanzienlijke schade gezorgd. Bouwbedrijf de Nederlandse Bouw Unie (NBU), die de drie woontorens bouwt, sluit brandstichting niet uit.

Rond 23:00 uur kwam er bij de brandweer een melding binnen van de brand. Volgens een woordvoerder van het bouwbedrijf was het geen grote brand, maar is het betonskelet van de 62 meter hoge toren wel flink beschadigd. “Het is te vroeg om duidelijke informatie te geven. We moeten eerst inventariseren. De schade aan het beton gaan we eerst reparen.”

De bouwvakkers konden vanochtend wel gewoon weer aan het werk. Volgens de uitvoerder van het project heeft er waarschijnlijk een radio vlam gevat.

Image and video hosting by TinyPic

Woontoren Sculptura

20-07-2009 om 12:32 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
10-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treintje

MET EEN TOERISTISCH TREINTJE WEER DOOR BREDA.

Ook dit jaar laat de VVV het toeristisch treintje weer rijden door Breda.
Van maandag 3 t/m zondag 23 augustus wordt er een rit van drie kwartier gemaakt langs onder andere het Valkenberg, de Grote Kerk en het Spanjaardsgat.
Dit alles onder leiding van een gids.
Een kaartje voor volwassenen kost €3,00 en voor kinderen van 4 t/m 13 jaar is het €2,00.
Voor jongeren kinderen is het gratis.
Iedere middag om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur vertrekt het treintje vanaf de VVV.
Voor groepen is het mogelijk om een rit te boeken in de ochtenduren.

Image and video hosting by TinyPic

HET TOERISTISCH TREINTJE OP DE GROTE MARKT.

10-07-2009 om 15:27 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
05-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carillon

OP 10 JULI WEER BEIAARDWANDELING.

Vanwege 500 jaar Toren Breda is er op vrijdag 10 juli weer een beiaardwandeling onder leiding van een stadsgids van het Gilde De Baronie.
Op drie luisterplaatsen krijgen de deelnemers muziekfragmenten op het carillon te horen.
De bedoeling is dat de titels van die stukjes geraden worden.
Wie er de meeste stukjes goed raad, krijgt het boek '500 jaar Toren'. 
De wandeling van ongeveer een uur start om elf uur bij de Grote Kerk.
Volwassenen betalen 3,50 euro en kinderen 1,75 euro.
 

Image and video hosting by TinyPic

05-07-2009 om 10:42 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
03-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester

HOOG AFRIKAANS BEZOEK IN BREDA.

De Afrikaanse stad Ekurhuleni en Breda hebben sedert november vorig jaar vriendschapsbanden en uit dien hoofde ontvang de gemeente vanaf 4 juli een delegatie onder leiding van de charmante burgemeester Lentheng 'Ntombi' Megkwe.
Zij wordt vergezeld door 2 van haar raadsleden en een viertal ambtenaren.
Doel van het bezoek is de stadsontwikkeling en het jeugdwerk en men gaat in dat kader een bezoek brengen aan o.m. woonzorgcentrum Zuiderhout en het jongerenproject Tracks.
De burgemeester is al op prille leeftijd met de politie in aanraking gekomen en haar CV leest als een spannende roman.

Image and video hosting by TinyPic

Burgemeester Lentheng 'Ntombi' Megkwe

03-07-2009 om 15:12 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
02-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biebliotheek

BIEB IJPELAAR VOORLOPIG GERED.

Wethouder Willems moet op zoek naar een andere manier om te bezuinigen.
Zijn voornemen om de biblitheek in IJpellaar te sluiten is woensdagavond door de raadscommissie afgeschoten.
Willems blijft daardoor nog met een gat van een ton zitten, ondanks dat hij anderhalve ton van de raad extra kreeg. Het sluiten van de bieb in IJpelaar had Willems genoeg op moeten leveren om zijn begroting sluitend te krijgen.
Dat voornemen stuitte echter op veel bezwaren in de wijk en in de gemeenteraad, zo bleek ook al tijdens het bespreken van de kadernota.
De wethouder gaat nu opnieuw bekijken hoe hij het structurelen tekort van de bieb kan aanpakken.
Of dat betekent dat de vestiging in IJpelaar voorgoed openblijft, dat bleef in het midden.

Image and video hosting by TinyPic

02-07-2009 om 11:09 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
01-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAARD ROND DE TOREN.


MET EEN PAARD 500 RONDJES ROND DE TOREN.

Bart Borghouts, beter bekend als Dun Bart, gaat deelnemen aan het straattheater op 19 juli ter ere van de vijfhondertse verjaardag van de Toren.
Met zijn paard de Peer gaat hij proberen een recordpoging te vestigen door 500 rondjes om de kerk te lopen.
Hij zegt zelf dat het voor de lol is. ”Mensen kunnen mij meehelpen om die 500 ronjes rond de kerk te voltooien.” Het wordt volgens Borghouts ook een muzikaal paard, dat hij gaat bestijgen.
”Er komen verschillende dingen aan te hangen, waaronder een bel enzo.”
De kenmerkende toren heeft voor hem ook wel een bijzondere betekenis.
”Als je naar Breda toe rijdt, dan zie je hem in de verte al verschijnen. En dan denk je: ”We zijn weer thuis.” Het is een symbool voor de stad.”

Image and video hosting by TinyPic

01-07-2009 om 14:14 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
27-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandeltocht

WIEGO HOUDT 43e BOSSENTOCHT.

Wandelsporetvereniging WIEGO houdt zondag 28 juni voor de 43e keer de jaarlijksae Bossentocht, waaraan door iedereen (ook Nordic Walking sporters) deelgenomen kan worden.
Startlocatie is cafe Heuvelzicht aan de Heuvelstraat 144 en de te lopen afstanden zijn 30 en 40 km.
De starttijd is tussen acht en negen uur en het inschrijfgeld bedraagt 5,50 euro, met herinnering en 2,50 euro zonder herinnering.
Leden van erkende wandelsportbonden krijgen 0,50 euro korting.

Image and video hosting by TinyPic

27-06-2009 om 10:50 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
24-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELVIS

ELVIS KOMT TOT LEVEN IN BREDA.

Elvis is niet dood, hij leeft in elk geval komend weekend in Breda.
Er wordt uitgebreid stil gestaan bij de honderdste verjaardag van zijn manager Colonel Tom Parker, in de hele stad zijn er evenementen en gebeurtenissen, die de geboren Bredanaar herdenken.
Op donderdag wordt er begonnen met het aanbrengen van een plaquette aan het monumentale pand aan Veemarktstraat 66.
Een dag later is in feestzaal Parkzicht een tentoonstelling te zien over de jeugdjaren van Dries van Kuijken, zoals Parker orgineel heette. Daarna treedt de rock ’ít roll-band Travellin’ Men op.
Op zaterdag en zondag is er vanaf 11.00 uur zowel een tentoonstelling als een platenbeurs.
Vanaf 20.00 uur zijn er op zaterdag verschillende artiesten onder wie Brena Hall en Shaun Nielsen, die voor live-muziek zorgen in Parkzicht.
Op zondag wordt het weekend afgesloten met optredens van onder meer de wereldkampioen Elvis-imitatie.
 

Image and video hosting by TinyPic

24-06-2009 om 16:54 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
21-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BARBECUBOOT

BARBECUBOOT WORDT ZOMERHIT 2009.

Barbecue geven, maar je hebt geen tuin of dakterras? Geen nood. Huur de barbecueboot die in de Haven van Breda ligt.
Een mannetje of tien past er gemakkelijk op, dus je hebt geen tuin meer nodig.
Kosten voor tweeëhalf uur op de singels varen en eten is nog geen vijf tientjes per persoon, eten en drinken zijn inclusief.
Het gevaarte doet veel denken aan de boten die de wildwaterbaanattracrie Piranha in de Efteling heeft. De barbecueboot is echter knaloranje, voorzien van een parasol mocht het weer ineens omslaan en natuurlijk in het midden van de stoelen een echte Weber-barbecue, groot genoeg om de monden van tien mensen te voeden.
Er wordt wel een schipper ingezet om de ronde boot te besturen. Want een beetje stunten met de boot kan ook.
  

Image and video hosting by TinyPic

21-06-2009 om 14:25 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
19-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLETSNAT
ONDERWATERTENTOONSTELLING VOOR DE ALLERKLEINSTEN.

Van 25 maart tot en met 25 juni is de tentoonstelling ”Kletsnat!” te zien in het Bezoekerscentrum Wolfslaar in Breda.
Deze tentoonstelling over de wereld onder water is vooral bedoeld voor kinderen uit de onderbouw van de basisschool, maar ook jongere kinderen zullen er veel plezier aan beleven.
In ”Kletsnat” gaan de kinderen figuurlijk een kopje onder en zien en beleven wat er zich allemaal onder water afspeelt.
In de sprookjesachtige blauwe wereld onder de waterspiegel maken ze kennis met verschillende vissen, de kikker, de rat, de eend, de kreeft, de mossel en nog veel meer.
Maar de kinderen komen ook dingen tegen die eigenlijk niet in het water horen zoals een olievat of een roestige fiets.
Openingstijden:
Zondag: 10.30 tot 17.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur


Image and video hosting by TinyPic
.
 


19-06-2009 om 14:10 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
18-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOREN IS JARIG

ZINGEN EN DANSEN VOOR DE JARIGE TOREN.

Ter ere van de vijfhonderdste verjaardag van De Toren van Breda wordt op zondag 19 juli aan de voet van de Toren een wedstrijd voor straatartiesten gehouden.
Iedereen kan optreden en maakt kans op een prijs.
”Alle Bredanaars zijn welkom om mee te doen. Of je nu wilt zingen, gitaar spelen of op de stoep krijten,” aldus Pien Rosmalen, mede eigenaar van het bureau B in motion, die het evenement heeft georganiseerd namens stichting Toren Spektakel.
Ze hoopt dat er leuke en verrassende deelnemers op af komen. ”Er is geen podium, dus mensen kunnen langs de terrasjes gaan of ze kunnen op een vaste plek voordragen.”
Om 17.00 uur wordt een publieksprijs uitgereikt aan de beste straatartiest van Breda.
De winnaar krijgt een prijs ter waarde van €250,-.
De dag wordt uiteindelijk afgesloten van een optreden van Paul Maassen met de Frits Bayens Big Band.  

Image and video hosting by TinyPic

18-06-2009 om 11:01 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
16-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GAME - CORNER

BIEB BREDA DENKT AAN GAME-CORNER.

De Bibliotheek Breda is bezig met een onderzoek naar de komst van een game-corner in het gebouw.
Een game-corner is een plaats waar mensen niet alleen computergames kunnen lenen, maar ook kunnen spelen.
Dergelijke gamehoekjes bestaan al bij andere bibliotheken in het land.
Het onderzoek, dat door de specialisten digitale informatie en jongeren wordt uitgevoerd, is waarschijnlijk over twee maanden klaar. ”Het is absoluut een hot item,” aldus Marianne Roets, manager productontwikkeling binnen de bibliotheek.
”We willen kijken hoe we het eventueel kunnen inkaderen binnen ons totaal plaatje.”
Voor de geluidsoverlast van de gamers is Roets niet bang. ”Ik heb berichten ontvangen van de bibliotheek in Delft en daar waren de bezoekers heel positief.
 

Image and video hosting by TinyPic

16-06-2009 om 11:12 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
12-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROCESSIE

NIERVAERTPROCESSIE KIEST STILLERE ROUTE DOOR BREDA.

Een groep ’pelgrims’  liep gisteravond in het centrum van Breda mee tijdens de Niervaertprocessie.
De route was anders dan vorig jaar. De organisatie had besloten de Vismarktstraat te mijden en om na de dienst in de Antoniuskathedraal niet terug te lopen naar het Begijnhof via de Grote Markt, maar via de Annastraat.
”Dat hebben we gedaan omdat we de problemen niet willen opzoeken”, zegt Martin Rasenberg, voorzitter van het bestuur van het Gilde van het Sacrement van Niervaert.
De organisatie zag op tegen een eventuele confrontatie met uitgaanspubliek en koos daarom voor een wat stillere route via onder meer het Kasteelplein en Cingelstraat.
Rasenberg: ”Maar dat betekent niet dat we wegduiken voor het publiek.
De processie is en blijft een bezienswaardige stoet waar iedereen naar mag kijken. Maar we lopen liever niet door een straat die helemaal vol staat met uitgaanspubliek”.

Image and video hosting by TinyPic

12-06-2009 om 12:34 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
11-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE HARING

TEST HOLLANDSE NIEUWE.

Lekker weer haringtijd.
Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe werd voor 66-duizend Euro verkocht.
Gelukkig kan dit ook goedkoper, en in mindere hoeveelheden.
Vooraf ben je altijd kritisch als je hoort dat de nieuwe haring weer ’erg goed’ is.
Het zal wel, denk je dan. Maar het is waar. De haring is enorm vet, lekker mals, goede beet en weinig graat. Bij de eerste hap weet je, dit smaakt naar meer.
Die tweede haring was ook zo weg, met de heerlijke zoute nasmaak, van het visje gecombineerd met de uitjes. Want die horen er natuurlijk gewoon wel bij.
Geen woord gelogen van de heren visboeren. 

Prijzen Hollandse Nieuwe bij de Bredase visboeren:
- van Nunen:        2,10 per stuk
- Noordzee:         2,00 per stuk
- de Ruijter:         1,95 per stuk
- Het Loggertje:   1,95 per stuk
- Vistrent:           1,75 per stuk 
- Vermeulen:       1,70 per stuk
- Albert Hein:      1,00 per stuk (minimale afname 3 stuks)


Image and video hosting by TinyPic

11-06-2009 om 11:18 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws


Foto

Foto

weersverwachting


Foto

Gastenboek
  • groetjes
  • hallo lieverd
  • Fijne Feestdagen...
  • veel fietsplezier Dirk
  • weekendgroetjes van je maatje Noëlla knuffel en zoen xxx

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Image and video hosting by TinyPic

              IJSCOWAGEN van EEKEREN
    Image and video hosting by TinyPic

                             BIERWAGEN
    Image and video hosting by TinyPic

              POMP OP GINNEKENMARKT
    Image and video hosting by TinyPic

                          VUILNISWAGEN
    Klik hier voor meer gratis...

                   LAURENSZIEKENHUIS
    Klik hier voor meer gratis...

              JEUGDELFTAL v.v. BARONIE
    Image and video hosting by TinyPic

                           ORANJEPLEIN
    Klik hier voor meer gratis...

                       GINNEKENMARKT
    Klik hier voor meer gratis...

                           KIPPENBRUG
    Categorieën
  • Aktueel Nieuws (88)
  • Ballon Fiësta (1)
  • Bavel (5)
  • Breda Hippique (3)
  • Ginneken (2)
  • Haagse Beemden (2)
  • Harley Dag Breda (3)
  • Hvenement (3)
  • Jazz Festival Beda (8)
  • N.A.C. (173)
  • Princenhagen (8)
  • Prinsenbeek (8)
  • Singelloop (1)
  • Smaakvol Breda (3)
  • Smarlappenfestival (1)
  • Spreuken (136)
  • Station (4)
  • Teteringen (0)
  • Ulvenhout (4)
  • Zomer Boulevard (4)

  • Image and video hosting by TinyPic
    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 01-2011
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!