Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Image and video hosting by TinyPic
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Zoeken in blog

Foto
Foto
Foto
Foto
Image and video hosting by TinyPic

                             HAVEN
Image and video hosting by TinyPic

                            BOUVIGNE
Image and video hosting by TinyPic

                   van COOTHPLEIN
Image and video hosting by TinyPic

                       VALKENBERG
Image and video hosting by TinyPic

                     WATERTOREN

Image and video hosting by TinyPic

                  SPANJAARDSGAT
Image and video hosting by TinyPic

                      GROTE MARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    ACADEMIESINGEL
Image and video hosting by TinyPic

                  GERECHTSGEBOUW
            AAN DE KLOOSTERLAAN
Image and video hosting by TinyPic

                      DE HOOP - BAVEL
Image and video hosting by TinyPic

         NIEUWE GINNEKENSTRAAT
              HOEK - BARONIELAAN
Image and video hosting by TinyPic

                  GINNEKENMARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    TUIN - BOUVIGNE
BREDA IN BEELD

30-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is maar een voetbalwedstrijd
Het is maar een voetbalwedstrijd


Klik voor een vergroting               1

McClaren: “Het is maar een voetbalwedstrijd. Laten we niet overdrijven.

FC Twente-coach Steve McClaren probeert in de aanloop naar de wedstrijd van zondag zoveel mogelijk druk bij zijn spelers weg te nemen. De Enschedeërs werden nog nooit kampioen van Nederland en dus zullen de meeste spelers de komende nachten waarschijnlijk niet al te best slapen. Volgens de coach is er echter geen reden voor zenuwen.


Terwijl vrijwel iedereen ervan uit lijkt te gaan dat Twente zondag ‘gewoon’ wint, bestaat natuurlijk ook de kans dat de Tukkers overal naast grijpen. McClaren weigert mee te gaan in de geschetste doemscenario’s: “Wat er dan gebeurt? Ik heb geen idee. Ik weet het niet en ik wil het niet weten. Op dit moment denk ik alleen maar aan de wedstrijd. De spelers moeten dat ook doen.”

De Engelsman verwacht dat zijn spelers voldoende gefocussed zullen zijn: “Ik heb de indruk dat ze op de juiste wijze naar het duel toeleven. Maar zeker weet ik dat pas achteraf. Na de wedstrijd weet ik ook veel meer van mijn spelers dan dat ik nu weet. Ze moeten in het heetst van de strijd bewijzen hoe goed ze echt zijn.”

30-04-2010 om 15:21 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaskant, We Gaan Winnen
Maaskant, We Gaan Winnen


Klik voor een vergroting               1

MAASKANT, NOGMAALS: 'WIJ GAAN FC TWENTE VERSLAAN'

Aanstaande zondag is het dan zover: NAC en FC Twente treden tegen elkaar aan in het Rat Verlegh Stadion. Een gehandicapt NAC moet tegen titelkandidaat FC Twente de play-offs zien veilig te stellen.


"We missen zondag Rob Penders en Robert Schilder door schorsingen, terwijl Leonardo en Tim Gilissen ontbreken vanwege blessures. Tyrone Loran zit wel weer bij de selectie", zo opende Robert Maaskant zijn wekelijks perspraatje, ditmaal natuurlijk drukker bezocht dan normaal.

"We figureren in de kampioensrace als ik de media moet geloven", zegt Maaskant. "Maar daarbij wordt vergeten dat wij ook nog een groot belang hebben: wij willen de play-offs behalen! Dat was onze doelstelling en die willen we inlossen. Normaal gesproken betekent dat dat we FC Twente moeten verslaan, want we gaan uit van een voor ons negatief scenario en dat is dat FC Groningen en Roda JC hun thuiswedstrijden winnen."

In diverse media las Maaskant deze week stoere quotes van hemzelf als 'we gaan FC Twente verslaan'. "Ik heb het er nog met Earnest Stewart over gehad", zegt Maaskant, "en Earnest zei dat het in Amerika heel gewoon is om dergelijke uitspraken te doen. Wij willen die play-offs halen en daarvoor moeten we winnen van FC Twente. Ik heb er vertrouwen in dat we dat kunnen en dus spreek ik dat uit. Dat heeft niks te maken met bluf of een grote mond."

NAC heeft nog andere redenen om goed te presteren tegen FC Twente. Maaskant: "FC Twente heeft ons een paar keer uit de beker gestoten en dat zijn we niet vergeten, dus dat stimuleert ons ook om ze te verslaan. Bovendien gunnen we de spelers die NAC gaan verlaten een mooi afscheid, dat speelt ook nog eens een rol."

Maaskant zegt niet berekenend te werk te willen gaan. "Wat weer niet betekent dat we als gekken gaan aanvallen. We zijn realistisch en weten dat FC Twente de betere ploeg heeft. Aan de andere kant: resultaten uit het verleden bewijzen dat wij goed uit de voeten kunnen tegen topploegen, zeker in ons eigen stadion. Als ik trainer van FC Twente was, dan zou ik niet met een heel gerust gevoel afreizen naar Breda."

Een bijdehandte journalist vroeg tot slot was Maaskant aanstaande donderdag te doen heeft. "Dan kan ik niet, want dan spelen we tegen Heracles of FC Utrecht, dat weten we zondag", riposteerde de trainer.


30-04-2010 om 13:44 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reuser heeft een wens
Reuser heeft een wens


Klik voor een vergroting               1

Reuser heeft wens: 'Invallen tegen Twente en winnende goal scoren.

Zoals eerder aangegeven is men bij NAC Breda niet van plan om FC Twente zondag ook maar iets cadeau te doen. Tegenover de camera’s van de NOS verklaren coach Robert Maaskant en zijn spelers nog maar eens dat zij niet met minder dan de volle winst genoegen zullen nemen. “Winnen we niet van FC Twente, dan is het voor een groot aantal van onze spelers hun laatste wedstrijd.”


NAC neemt na dit seizoen namelijk afscheid van een rijtje dertigers. Mocht Twente echter worden verslagen, dan gaan de Bredanaars de play-offs in en krijgt het seizoen nog een vervolg. Er zijn nog meer redenen om de Enschedeërs komend weekend pootje te lichten. “We zijn een aantal keren door FC Twente uitgeschakeld in de halve finale van de beker. Daar willen we ook nog wel revanche voor”, aldus Maaskant.

De oefenmeester acht een overwinning niet onmogelijk. “We hebben tegen Ajax, AZ en PSV al punten gepakt. Twente is wat mij betreft een zelfde soort verhaal: we willen het heel graag.” Overigens vindt Maaskant dat men bij Twente allang tevreden kan zijn. “Als ik trainer was van FC Twente? Dan zou ik niet komen en zeggen: ‘geef de schaal maar in Amsterdam af en wees blij met de Champions League”, zegt hij breeduit lachend.

Tommy van der Leegte, één van de spelers die NAC verlaat en die ook nog eens een verleden heeft bij FC Twente, verwacht in ieder geval een mooi duel. “Zij kunnen kampioen worden, wij de play-offs bereiken. Als zij kampioen worden is dat mijn laatste wedstrijd. Ik heb daar de beker gewonnen en toen stond de stad op zijn kop. Het zal mij benieuwen wat er gebeurt als ze kampioen worden. Het wordt hoe dan ook een hele mooie dag.”

Ten slotte laat ook Martijn Reuser zich uit. De oud-Ajacied neemt eveneens afscheid, maar heeft nog één grote wens. “Invallen en dan de winnende goal scoren”, grijnst hij. “In dat geval mogen wij nog wat wedstrijdjes spelen en is Ajax kampioen. Ik weet uit ervaring dat als je iets in je hoofd hebt en je wil het graag, dan het heel goed mogelijk is dat het dan ook lukt.”


30-04-2010 om 12:35 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jol geeft Maaskant een hand
Jol geeft Maaskant een hand


Klik voor een vergroting               1

Jol geeft Maaskant wellicht hand of cadeautje

Ajax-trainer Martin Jol reageerde donderdag na de training op het gerucht dat FC Twente mogelijk toch winstpremies gaat geven aan Ajax' tegenstander NEC.


"Geld zo maar in een zakje laten verdwijnen, schijnt technisch lastig te zijn bij de Belastingdienst. En geld accepteren en de helft afdragen, mag ook niet. Of er wel een oplossing voor is? Ja zwart", zegt de oefenmeester van Ajax lachend in De Telegraaf.

Ajax zal zelf in ieder geval geen bonussen geven aan de tegenstander van FC Twente, NAC Breda. "Maar als NAC van FC Twente wint, geef ik Robert Maaskant misschien ook wel iets. Een hand of een cadeautje. Maar dat doe ik pas achteraf", aldus Jol. FC Twente en Ajax strijden komend weekend om de titel. Het verschil is één punt.


30-04-2010 om 11:54 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anthony Lurling
Anthony Lurling


Klik voor een vergroting               1

Lurling: 'Zou zo maar kunnen dat beide keepers naar voren zullen rennen.

Anthony Lurling verwacht zondag een vreemde wedstrijd. In het Rat Verlegh Stadion komt FC Twente op bezoek en evenals NAC Breda is zij alleen gebaat bij een overwinning. “Het zou zo maar kunnen dat het lang gelijk blijft en dat beide keepers in de slotfase om de beurt mee naar voren zullen rennen...", lachte Lurling.


Twente moet zondag winnen om kampioen van Nederland te worden, terwijl NAC de punten nog hard nodig heeft in de strijd om de play-offs. “Mensen die beweren dat we daar geen zin in hebben, snappen er niets van”, zei Lurling in gesprek met BN/De Stem. “We hebben in de voorbije wedstrijden misschien niet heel overtuigend gevoetbald, maar we hebben in die duels ook maar één goal tegen gekregen. Dat zegt wel iets. We zijn heel moeilijk te verslaan.”

Het beeld dat de NAC-selectie bij verlies tegen Twente vakantie kan gaan vieren, is volgens de routinier misplaatst. “We moeten hoe dan ook tot 19 mei trainen. Dan spelen we in de tussentijd liever duels om het echie tegen Heracles, Groningen of Utrecht, dan met alle respect Beek Vooruit of Zundert.”

De druk ligt echter niet bij NAC, maar bij tegenstander Twente, zo weet Lurling. “Met Feyenoord speelden we ooit de bekerfinale tegen FC Utrecht”, keek de aanvaller terug op een moment uit zijn loopbaan. “In de maanden daarvoor hadden we vrijwel alles gewonnen. Iedereen in Rotterdam en daarbuiten had het al over de Coolsingel. Maar Utrecht won. Met 1-4 nog wel!”


30-04-2010 om 10:53 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
29-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainers gokken
Trainers gokken


Klik voor een vergroting               1

Trainers in Eredivisie gokken massaal op eerste landstitel Twente.

FC Twente wordt aankomende zondag kampioen van de Eredivisie. Dat is althans de voorspelling van het gros van de trainers, die op verzoek van Voetbal International hun licht lieten schijnen over de climax in de titelstrijd. Slechts een enkeling verwacht dat Ajax de koploper nog kan inhalen.


De Amsterdammers hebben op het moment één punt minder dan Twente en spelen tegen NEC, dat dit seizoen reeds uitgespeeld is. De lijstaanvoerder gaat daarentegen op bezoek bij NAC Breda, dat de punten nog hard nodig heeft in de strijd om de play-offs. De spanning neemt toe, maar de meeste trainers verwachten dat Twente hier tegen bestand is.

“FC Twente heeft dit seizoen in enkele loodzware Europa Cup-duels laten zien goed met de druk om te kunnen gaan. Bovendien beschikt de club met Steve McClaren over een zeer ervaren trainer die precies weet hoe hij zijn spelers moet voorbeiden op dit soort situaties”, zei Fred Rutten van PSV. Dick Advocaat van AZ voegt daaraan toe: “Ik zeg dat FC Twente kampioen wordt. Volgens mij gaat zowel Twente als Ajax de eigen wedstrijd winnen.”

Slechts Aad de Mos, Robert Maaskant en Ton du Chatinier zetten hun geld op de dertigste landstitel van Ajax. “De druk is bij Twente namelijk erg groot, ik denk dat ze daar in Amsterdam beter mee om kunnen gaan”, zegt laatstgenoemde, hoofdtrainer van FC Utrecht. “Bovendien heeft NAC ook nog punten nodig. Al zou een kampioenschap van Twente wel een fantastische prestatie zijn.”

29-04-2010 om 11:38 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim van Fessem
Jim van Fessem


Klik voor een vergroting               1

JIM VAN FESSEM TEKENT TWEE JAAR BIJ

Jim van Fessem heeft overeenstemming met NAC voor een verlenging van zijn contract met twee jaar.


De doelman in de zomer van 2008 over De Graafschap naar Breda. Daarvoor had hij reeds het doel verdedigd van Willem II, Vitesse en ADO Den Haag. De afgelopen twee seizoenen vervulde hij de rol van stand-inn voor Jelle ten Rouwelaar. Een lastige rol, want terwijl Ten Rouwelaar nauwelijks wedstrijden heeft gemist, moet Van Fessem altijd klaar zijn voor dat ene moment dat de eerste keeper verstek zou moeten laten gaan. Van Fessem heeft zowel de leeftijd (34) als de ervaring om die rol aan te kunnen. Bovendien is hij de laatste twee seizoenen belangrijk geweest bij het coachen van de jeugdige spelers in het beloftenelftal.

Jim van Fessem verlengt dus zijn verblijf in Breda met twee jaar, zodat hij tot de zomer van het jubileumjaar 2012 bij NAC blijft.

29-04-2010 om 10:46 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ten Rouwelaar
Ten Rouwelaar


Klik voor een vergroting               1

Ten Rouwelaar wil feestje FC Twente 'verstieren'

Jelle ten Rouwelaar stond elf competitieduels onder de lat bij FC Twente, maar veel gevoel heeft de NAC-goalie niet meer bij de club uit Enschede. Zondag telt dan ook alleen de winst om de play-offs te bereiken.


De 29-jarige doelman speelde tijdens het seizoen 2003/2004 op huurbasis voor FC Twente. "Maar ik heb helemaal niks meer met FC Twente", zo zegt de doelman in gesprek met Voetbal International. "Ik heb er maar kort gezeten en bovendien was dat nu niet de meest gelukkige periode in mijn loopbaan."

"Met mensen van de club heb ik ook geen contact meer", vervolgt de Fries zijn verhaal. "Voor mij maakt het niks uit wie kampioen wordt. Maar ik hoop dat wij het feestje van Twente verstieren, want dat betekent dat wij ons plaatsen voor de play-offs."

Daar draait het bij NAC namelijk om zondag, zorgen dat Roda JC de club uit Breda niet voorbij gaat op de ranglijst. "Wij weten wat ons te doen staat. Onze doelstelling voor het seizoen was om de play-offs te halen, als dat niet lukt hebben we gefaald. Zo simpel is het. Het verbaast me enorm dat er, zelfs hier in de regio, alleen nog maar wordt gesproken over Ajax en Twente. Terwijl er voor NAC ook zoveel op het spel staat."

Omdat er veel op het spel staat, wordt er ook veel gesproken over winstpremies. De clubleiding van Ajax liet al weten niets te geven, volgens Ten Rouwelaar is dat verstandig. "Als je de geruchten mag geloven, zouden we zondag nog rijk kunnen worden. Maar ik weet van niks. Het is aan Ajax of ze premies willen uitloven, maar wij gaan daar echt niet harder van rennen."

29-04-2010 om 09:51 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
28-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Ontknoping
De ontknoping


Klik voor een vergroting               1

De Ontknoping: De Boer rekent op NAC

Frank de Boer weet wat het is om met Ajax kampioen te worden. De trainer van Ajax A1 mocht tussen 1988 en 1998 liefst vijf keer de schaal omhoog houden. In aanloop naar het beslissende kampioensweekend voor Ajax 1 is De Boer vol vertrouwen. ‘Ik heb nog steeds goede hoop op die derde ster.’


Praten over het eerste elftal van Ajax gaat bij Frank de Boer vooral in de verleden tijd. De trainer van Ajax A1 heeft het druk genoeg met zijn eigen elftal en zijn werkzaamheden als assistent-bondscoach van het Nederlands elftal. ,,Natuurlijk kom ik wel eens langs in de kleedkamer, de fysioruimte of bij Martin Jol. Maar ik loop de deur zeker niet plat.”

Zijn gedachten zijn op de Toekomst vooral bij de A1. Zijdelings houdt hij de ongemeen spannende titelstrijd tussen de eerste elftallen van Ajax en FC Twente in de gaten. ,,Ik heb nog steeds goede hoop op die derde ster. Dan hebben we als enige club in Nederland drie sterren op het shirt. Prachtig. Ik heb goede hoop dat NAC een goed resultaat neerzet tegen FC Twente. Net zoals ik goede hoop heb dat Ajax op bezoek bij NEC wint.”

In het scenario van De Boer staat Ajax zondag met de kampioensschaal. ,,En dat hebben we ook wel even nodig”, zegt de voormalig verdediger die in de jaren negentig vijf keer landskampioen werd met Ajax. ,,Het is broodnodig dat we weer Champions League gaan spelen. Dat is goed voor de hele vereniging Ajax.”

28-04-2010 om 17:00 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelse media naar NAC
Engelse Media naar NAC


Klik voor een vergroting               1

Engelse media massaal naar NAC - FC Twente

De Engelse pers heeft zich in grote getale aangemeld voor de voor FC Twente beslissende wedstrijd om het kampioenschap, zondag in Breda tegen NAC.


De bladen zijn zeer geïnteresseerd in Steve McClaren, de Engelse coach van de Enschedese club. McClaren werd in 2007 ontslagen als bondscoach van Engeland, nadat hij de kwalificatie voor de Europese titelstrijd had gemist.

Hij werd destijds volledig afgeserveerd door de media in eigen land. Nu komen onder andere The Sun, The Guardian, The Daily Mail en The Times naar Noord-Brabant. Momenteel is McClaren bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Twente. Vorig jaar werd hij al tweede.

In Breda zijn zondag ook verslaggevers uit Costa Rica aanwezig. De wedstrijd wordt in het land 'live' uitgezonden. Bryan Ruiz, steraanvaller van FC Twente, is international van Costa Rica.


28-04-2010 om 15:27 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martijn Reuser
Martijn Reuser


Klik voor een vergroting               1

Martijn Reuser gaat alleen door als AC Milan zich meldt


Martijn Reuser (foto) is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken als profvoetballer. De 35-jarige Amsterdammer vertrekt aan het einde van het seizoen bij NAC Breda en overweegt te stoppen.

De belangrijkste reden om een punt achter zijn loopbaan te zetten, is het vele blessureleed waar Reuser de laatste jaren mee te kampen heeft gehad. 'Dat maakt de beslissing om te stoppen gemakkelijker,' zegt hij tegen RTV Noord-Holland.

De kans dat de buitenspeler elders nog verder zal voetballen, lijkt uitgesloten. 'Alleen als AC Milan zich meldt, ga ik door, maar dat zal wel niet gebeuren,' sluit hij af met een knipoog.

Zware beenbreuk
Reuser begon zijn loopbaan onder trainer Louis van Gaal bij Ajax. Een zware beenbreuk stond een definitieve doorbraak echter in de weg.

Na zijn periode in Amsterdam kwam hij achtereenvolgens uit voor Vitesse (huurbasis), Ipswich Town, Willem II, RKC Waalwijk en NAC Breda.

28-04-2010 om 12:10 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwakman reageert
Kwakman reageert


Klik voor een vergroting               1

Kwakman: "Nog niets van Ajax gehoord"

De vader van Kees Kwakman werkt als jeugdtrainer bij Ajax, zijn moeder is al jaren poetsvrouw bij Frank de Boer en zelf is hij van jongs af aan Ajax-fan. De NAC-speler gaat dan ook vol voor de winst tegen FC Twente.


"Ik ben nét een beetje meer gemotiveerd dan anders", zegt Kwakman in gesprek met BN/DeStem. "Reëel gezien is de kans natuurlijk klein dat NAC wint, dat maakt de wil alleen maar groter. Dit zijn toch tien keer mooiere wedstrijden dan dat je pakweg naar Vitesse-uit moet? Bij ons leeft heel sterk het idee om FC Twente te verslaan."

Het gaat Kwakman echter niet alleen om de helpende hand aan Ajax te bieden, het gaat vooral om NAC en de play-offs. "Want dát gegeven wordt een beetje ondergesneeuwd in de media. De berichten gaan allemaal over het aanstaande kampioenschap van FC Twente. Voor ons telt de zege ook."

Bij een nederlaag tegen FC Twente, dat dan zeker is van het kampioenschap, dreigt NAC de play-offs mis te lopen. "En dan hebben we het gewoon slecht gedaan", zegt de voormalig speler van FC Volendam en RBC Roosendaal. "Dit NAC moet rond de achtste, negende plaats eindigen. Als je die positie op de slotdag uit handen geeft, is dat zwaar klote."

Het bestuur van Ajax liet al weten geen winstpremie uit te keren aan NAC, spelers van de Amsterdammers lieten tot nu toe ook nog niks horen. "Wij hebben nog niets van Ajax gehoord. Met Volendam speelden we ooit nacompetitie. We hadden nul punten uit vijf duels. De Graafschap, dat toen nog wel kon promoveren, bood ons een bedrag als we tenminste een punt zouden pakken. Het werd 2-2 en we kregen allemaal een enveloppe uit Doetinchem. Toch mooi meegenomen."


28-04-2010 om 11:30 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
27-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende maatregelen
Spannende maatregelen


Klik voor een vergroting               1

Allerlei spannende maatregelen rond NAC-FC Twente

Manmanman, wat is voetbal toch een leuke sport. Het is jammer dat allerlei soorten overheden en overheidjes een beetje zenuwachtig worden als er een wedstrijd om het eggie gaat. Okee, nu hebben die gekkies van Feyenoord en Ajax niet echt bijgedragen aan positieve beeldvorming natuurlijk. En okee, in het verleden is er wel een bezoekend supportertje of wat head first de NAC-tribunes afgeholpen. Maar de geruchten die nu gaan over mogelijke veiligheidsmaatregelen zijn wel heel zot.

Zo zouden er mogelijk weer containers rond het stadion gezet worden. Willem Reijn wil dit niet bevestigen en ook niet ontkennen. Dat er een bierverbod is is dan weer wel bekend, maar dat de spelers van FC twente bij verlies per helikopter afgevoerd gaan worden vinden wij dan weer redelijk uniek. Overigens is het dan ook niet duidelijk welke partij er verloren moet hebben voor dit helikopterritje….

In ieder geval: het lijkt weer aardig overdreven te worden allemaal

27-04-2010 om 12:15 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC - TWENTE
NAC - TWENTE


Klik voor een vergroting               1

Pers duikt bovenop NAC-Twente


Het aantal verzoeken om de wedstrijd NAC-FC Twente bij te wonen is ongekend. De Bredanaars ontvingen nog nooit zoveel aanvragen, tot uit ver in het buitenland.

Zo zitten er zondag liefst 66 journalisten op de tijdelijk uitgebreide perstribune. “Normaal hebben we plaats voor 44 verslaggevers”, geeft de woordvoerder van NAC aan. “Nu dus 22 meer.”

Bij de NSP, die de aanvragen voor NAC coördineert kwamen aanvragen binnen uit Costa Rica, Slowakije, Engeland, België. “En flink veel uit Nederland.”

De verklaring voor die buitenlandse belangstelling is simpel. Twente kan zondag voor de eerste keer in zijn bestaan kampioen van Nederland worden. De verschillende buitenlandse media willen ervan getuige zijn als de bij de Tukkers spelende landgenoten als Ruiz (Costa Rica) met de schaal in handen staan.

Daarvoor moet Twente dus wel van NAC winnen. Dat zal zijn huid duur verkopen, daar de Bredanaars voor de derde opeenvolgende keer play-offs voor buitenlands voetbal kunnen veiligstellen bij winst.


Bron: Breda Vandaag

27-04-2010 om 10:45 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.


Foto

Foto

weersverwachting


Foto

Gastenboek
  • groetjes
  • hallo lieverd
  • Fijne Feestdagen...
  • veel fietsplezier Dirk
  • weekendgroetjes van je maatje Noëlla knuffel en zoen xxx

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Image and video hosting by TinyPic

              IJSCOWAGEN van EEKEREN
    Image and video hosting by TinyPic

                             BIERWAGEN
    Image and video hosting by TinyPic

              POMP OP GINNEKENMARKT
    Image and video hosting by TinyPic

                          VUILNISWAGEN
    Klik hier voor meer gratis...

                   LAURENSZIEKENHUIS
    Klik hier voor meer gratis...

              JEUGDELFTAL v.v. BARONIE
    Image and video hosting by TinyPic

                           ORANJEPLEIN
    Klik hier voor meer gratis...

                       GINNEKENMARKT
    Klik hier voor meer gratis...

                           KIPPENBRUG
    Categorieën
  • Aktueel Nieuws (88)
  • Ballon Fiësta (1)
  • Bavel (5)
  • Breda Hippique (3)
  • Ginneken (2)
  • Haagse Beemden (2)
  • Harley Dag Breda (3)
  • Hvenement (3)
  • Jazz Festival Beda (8)
  • N.A.C. (173)
  • Princenhagen (8)
  • Prinsenbeek (8)
  • Singelloop (1)
  • Smaakvol Breda (3)
  • Smarlappenfestival (1)
  • Spreuken (136)
  • Station (4)
  • Teteringen (0)
  • Ulvenhout (4)
  • Zomer Boulevard (4)

  • Image and video hosting by TinyPic
    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 01-2011
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!