Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    09-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kennen jullie dat ook...
     dat je zo'n dag hebt wat je nergens zin in hebt en alles je teveel moeite lijkt te kosten?
    Na een slechte nacht waarin het slapen maar niet kwam, vrees ik dat het vandaag zo een dag wordt. Ik krijg het weer eens niet stil in mijn hoofd omdat ik met teveel dingen in eens bezig ben. Het bezoekje aan ma gisteren zal er ook wel voor een groot stuk tussen zitten. Het is gewoon niet te doen, waarom blijft dat hart van haar maar dapper verder tikken??? De pastorale verantwoordelijke kwam ook langs ( nog eens op vraag van ma) en ik heb 1u1/2  met die gast gepraat... Slotsom van het gesprek... die mensen horen wel maar luisteren niet en  komen dan af met de dooddoener: " we hebben in het begin een communicatieprobleem " gehad. Dat hebben we nog steeds volgens mij en dat heb ik hem duidelijk gezegd maar uiteindelijk lost het voor ma niets op. Ik hou er best over op want dat beeld van ma met alles wat er nu gebeurt, geraak ik nooit meer kwijt!!
    Waarschijnlijk wordt het gewoon een slechte dag en kijk ik er morgen al weer helemaal anders tegenaan.
    Kunnen leven  van dag tot dag, dat moet zalig zijn. Maar het zal de aard van het beestje zijn zeker dat ik graag wil weten waar ik morgen zal staan en dan heb ik het veel te laat door dat ik door daar te veel mee bezig te zijn vaak mijn dag vergooi. Ik  zet beter gewoon het raam van mijn gedachten open voor alle rommel die ik kan missen als kiespijn. .
    Ik weet het, ik maak het moeilijker dan het is en iedereen heeft wel eens gewoon een slechte dag. No panic ik geraak er wel weer uit. Ik ga mij eens goed afreageren bij het opruimen hier en dan voel ik mij binnen de kortste keren beter. ( hoop ik toch!!)
    In ieder geval door hier wat stoom af te laten, wordt het al wat rustiger in mijn kopke!!

    Hoorde eergisteren op TV dat Sophie Dewaele  20 cm van haar bruine lokken zou laten  knippen om die aan het "Geef Om Haar-fonds" te schenken. Hiermee wil ze vrouwen met kanker helpen bij het voor hen meest ingrijpende aspect van hun ziekte: het verliezen van hun haar.
    Sopfie wil als ambassadrice van het project  optreden
    Het fonds "Geef Om Haar" wil vrouwen met kanker die het financieel minder goed hebben, ondersteunen. Pruiken zijn duur en deze ziekte brengt vrouwen vaak in een moeilijk financieel parket. Dankzij dit fonds kunnen ze zich toch mooie lokken aanschaffen" zegt dokter Pia Cox van de Stichting tegen. Een mooie glanzende coupe geeft een vrouw zelfvertrouwen en in die situatie kan iedereen dat best gebruiken!.
    Jammer dat ik geen 20cm kan van mijn haren kan missen want dan zou er niet veel meer op staan (!) anders had ik graag meegedaan!
    Je kan er ook over lezen op de blog van Mieke


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    10-10-2008
    ..

    Het haar van een vrouw heet niet voor niets in het Engels : "her crowning glory"
    Waarschijnlijk is het net daarom dat moslima's hun haar verbergen.   Voor hun mannen zal dat waarschijnlijk het aantrekkelijkste deel van hun lichaam zijn.

    Bij ons in de familie zijn de vrouwen helemaal niet goed bedeeld op dat gebied.   Heel dun haar of zelfs kaalheid zit in de genen.
    De jongste zus van mijn moeder is nu bijna negentig, en ik heb haar altijd bijna kaal gekend.   Ooit heeft ze een pruik gedragen, maar ze heeft er toch snel de brui aan gegeven.  Veel te lastig en te warm vond ze.

    Mijn vriendin,  die onlangs door chemo haar haar verloor,  tilde er niet zo bijzonder zwaar aan, waarschijnlijk omdat men haar verzekerd had dat het terug ging groeien.  
    Zij had een vrij goedkope pruik gekocht, geen echt haar, omdat die er veel beter uitzagen dan die met echt haar (zei ze).   Ik vond het zelf ook een bijzonder mooie pruik.
    Bovendien verkoos ze om thuis of bij ons - enkel als het koud was - een sjaaltje of een soort fleece hoedje te dragen, liever dan de pruik.    Die zette ze enkel buiten op.  
    Toen het deze zomer warm was zette ze binnen niets op haar hoofd.   Het was voor ons meer wennen dan voor haar, tenslotte zie je jezelf niet hé en wij waren het heel snel gewoon om haar zo te zien.

    Mijn schoonzus investeerde twintig jaar geleden ook een fortuin in een pruik van mensenhaar na haar chemo en uiteindelijk is de periode dat je het draagt vrij kort.    Nu ligt het ergens op zolder als een héél dure dode rat in een doos opgeborgen.

    Mijn besluit is dus : als ik mijn haar niet definitief verlies, dan koop ik me een goedkope maar wel mooie pruik en nu ik erover nadenk - zelfs als ik mijn haar definitief verlies dan zal ik waarschijnlijk nog een pruik kopen van namaakhaar, want ze zien er écht heel goed uit.

    Wat je mama betreft lieve Natoken - als ik kon nam ik een deel van je pijn over, maar ik weet dat het onmogelijk is.   Ik wens je heel veel sterkte want ik weet maar al te goed wat je doormaakt.

    Heel dikke knuffel.

    10-10-2008 om 15:32 geschreven door bojako


    ..
    Wat me al eerst opviel was de foto,beter....véél beter! En we hebben allemaal ewel eens zo'n dag zeker,maar ik hoop met jou mee dat de lijdensweg van je mams mag stoppen,ondertussen ,laat je kop niet zakken he Natoken,ik wil je nog dikwijls zien zenne! dikke ,dikke kus!
    p27bb5e7e1a0c79d5d191a2of0.jpg
    tekst004wwwanimaatjesnlms6.gif

    Ga nooit alleen uit.
    Neem altijd jezelf mee.
    Dikke knuffel van Lipske!

    10-10-2008 om 09:23 geschreven door hotlips


    Alles zijn beloop laten, dan krijg je nergens de schuld van

    Dag Natoken, het is toch wel ergerlijk, dat ze niet eens een beslissing nemen, niemand wil de verantwoordelijkheid nemen.
    Kunnen ze niet even indenken wat een pijn u moeder heeft, en wat jij moet ondergaan.
    Het afscheid hoe dan ook zal pijnlijk zijn, maar dan zouden ze nu je moeder toch zachtjes moeten laten inslapen, zeker als je er beiden mee akkoord gaat.
    Hoop dat je intussen wat hebt kunnen slapen, want zoals musje zegt, je kan je gedachten zomaar niet uitzetten.
    Lieve groeten van robert

    10-10-2008 om 07:40 geschreven door peeters robert


    Hallokes daar,
    Ik ben van de zelfde mening als Michelly. Ik begrijp je volkomen mateke ,ik wou dat ik je kon helpen.

    10-10-2008 om 06:09 geschreven door Jeske


    09-10-2008
    Nergens zin in had ik vandaag ook Natoken....


     

    .... en dat enkel maar omwille van een lekkend neuskraantje , schijnt nogal bij vele mensen momenteel het geval te zijn. Je neemt dan iets om die neusloop te stoppen en dat geeft dan soms wel neveneffecten die het nog lastiger maken....

    .... en dan dat horen en luisteren nietwaar...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Het lijk wel een discussie zoals op café waar veelal een verhit gesprek gevoerd wordt waarbij twee mensen tegen elkaar praten en naar zichzelf luisteren... ik denk dat ik in een gelijkaardige situatie die mensen toch wel een slapeloze nacht zou bezorgen.
    Ik kan me niet voorstellen dat zij niet beseffen waar ze mee bezig zijn of net juist niet....gaan die dan zomaar huiswaarts net of zij die dag of dagen niks gehoord hebben?
    Dit moet toch ook vreten aan hun gemoedsrust?
    Kan me best indenken dat iemand in die zorgsector zoals verpleging veel van zich moeten afzetten wanneer ze de kliniek verlaten na hun dagtaak; maar dit soort werk is niet echt hetzelfde ook zoals dat van een dokter of team van dokters die een beslissing moeten nemen, of een pastoor of andere verantwoordelijk van pastorale werking die hun zegen moeten geven of niet Willen geven....
    Kan je enkel maar moed en veel sterkte toewensen Natoken...

    09-10-2008 om 22:59 geschreven door Amor Fati


    Inderdaad
    je drukt het heel correct uit: ze horen wel maar luisteren niet, want als ze luisteren moeten ze ook iest doen, en daartoe zijn ze niet bereid.
    Het ellendigste hieraan vind ik dan dat ze zo met een mens sollen en je je niet kunt verdedigen omdat ze "niet luisteren"!
    Sterkte en hoop dat de ellende voor jou en je mama ophoudt.

    <FORM NAME="toptools"><INPUT TYPE="BUTTON" VALUE="Michelly" onClick="self.location.href=('http://blog.seniorennet.be/de_gordel_van_isis/')"></FORM><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    09-10-2008 om 20:02 geschreven door Michelly


    *
    En of we dat kennen! Spijtig dat men bij ons ook geen aan/uit knop heeft voorzien, konden we het dubben en denken even stil leggen he. Courage lieve meid!
    Dikke knuffels
    PS: Blij je ontmoet te hebben.
    PPS: Vele mooiere en meer realistische foto van jezelf nu op je blog.

    09-10-2008 om 18:36 geschreven door huismusje


    ik wou ...
    ik wou dat ik je echt kon steun geven , maar weet dat ik je begrijp !

    09-10-2008 om 15:11 geschreven door ani


    ..
    Het is natuurlijk een symbolisch gebaar maar voor een vrouw van groot belang. Voor een man is het minder belangrijk, kaal worden is bij ons vrij normaal en staat nog viriel. Voor een vrouw daarentegen... Alle beetjes helpen tegen kanker. Groetjes.

    09-10-2008 om 14:00 geschreven door Ludovikus









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!