Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    12-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets moet me toch wel van de maag

    Ik heb daar juist weer mijn dagelijkse krant diagonaal gelezen want als ik elke pagina grondig zou doornemen dan begint mijn dag niet goed - zeker weten - want een goed nieuws krant is het zelden!

    Ik heb er heel veel voor over om het hier op aarde weer goed te maken want we leven er maar op los terwijl de wereld rondom ons om zeep gaat door terreur, mensonterende dingen die gebeuren en waarvoor we de ogen sluiten, mensen die kankeren omdat de kinderen op de schoolspeelplaats naast hun huis te veel lawaai maken tijdens de speeltijd , mannen of vrouwen die anders geaard zijn die worden ontlopen of zelfs uitgesloten , dieren en kinderen die mishandeld worden,  mannen, vrouwen, kinderen op de vlucht en zo vaak hun leven laten voor wat zekerheid en veiligheid . Miljoenen mensen, meestal vrouwen en kinderen zijn de hongersnood nabij, terwijl er hier bij ons nog eetbaar eten zomaar vernield wordt, daarvoor is mijn verstand te klein..... Voetbalvedetten die miljoenen euro's krijgen gewoon om ergens in een ver land op dezelfde bal te trappen .... Als ik bedenk wat er met al dat geld aan armoede en ellende zou kunnen bestreden worden, dan heb ik daar zo mij mening over .... Ik weet ook dat er elk jaar enorm veel geld gaat naar fondsen voor de sukkelaars van mensen, weet ook dat er corruptie bestaat en dat het merendeel van het geld dat de mensen goedbedoeld geven om de slachtoffers of hulpbehoevenden te helpen in slechte handen terecht komt. Dat staat allemaal te lezen in onze dagelijks krant.

    Wij vergeten hoe goed we het hier hebben, ondanks ons geklaag.....Zwarte piet mag alle kleuren hebben behalve zwart. Regent het hier een week dan zijn we depressief terwijl aan de andere kant van de wereld het leven van veel mensen afhangt van die regen .... De natuur hebben we niet in de hand als het om aardbevingen of modderstromen gaat maar waar mensen sterven van honger kunnen we helpen als we dat echt zouden willen.....Dat is denk ik juist het grote probleem, de meeste mensen denken het is iets wat allemaal te ver van mijn bed ligt..... we lezen het, worden er even stil of boos om en gaan dan gewoon weer verder....en die zware maag..... dat steken we maar op ons gastronomisch leven... 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (16)

    13-06-2019
    noteer alvast

    de titels van die boeken om ze later in de bib te halen of te kopen!

    elxax6yg.jpg

    13-06-2019 om 23:46 geschreven door maarten


    . . .

    Ja, in de wereld is het ook niet zo goed verdeeld, mensen hebben honger terwijl anderen het langs overal weg gooien, alleen is het wel wat ver om dat ginder te doen belanden.  Maar we doen inderdaad alsof het ver van ons bed is, maar is dat met de mensen van hier ook niet zo.  Hier zijn er ook die geen geld genoeg hebben om alle nodige dingen aan gekopen, hier zijn ook sukkelaars, wordt daar wat voor gedaan ?!  Ach, we gaan er geen discussie over openen want daar geraak je ten langen laatste toch niet meer aan uit, overal zijn er die het minder hebben dan wij maar moeten wij daar nu echt altijd voor opdraaien ?! 

    Dat die welke zulke hoge weddes ontvangen een klein deeltje van hun weelde af geven dan zou er al heel wat gelenigd kunnen worden.  Wij met ons klein pensioentje moeten ook zien dat we toekomen, al is dat zelden zo dat je zelfs maar één maand echt toe komt met wat je ontvangt !  Wie gaat ons dan helpen als we ooit wat serieus aan de hand zouden krijgen of al ons geld kwijt zijn gespeeld ?!  Dan draaien ze zich ook allemaal om en maken dat ze ver weg zijn, ook al zijn het vrienden en zijn het bekenden, ze doen alsof hun neus bloedt.  Ik zeg alleeen maar dat wie de kans heeft om wat te sparen, vroeger of nu, en dat niet doet, dat die ook in hetzelfde straatje terecht komt als die armoedzaaiers overal ter wereld.

    Zelf hebben we in het laatste jaar ook al heel wat uitgegeven aan artsen en dokters allerhande, wat onderzoeken hier en wat kosten daar zodat dat ook al oploopt.  Als een mens dan geen goede verzekering heeft en bijna alles wordt terugbetaald door de ene of andere instantie, dan zouden wij ook niet zover komen als dat we nu zijn geraakt.  Ik schrik er niet van dat mensen die kanker hebben er een heleboel van hun geld in steken om weer gezond te worden, misschien ook wel aan verkeerde dingen uitgeven en proberen er weer wat bovenop te geraken maar er tenslotte toch niet in gelukken !  Zo zijn we al een paar vrienden verloren en die kijken met andere ogen naar armoede als je hen hoort vertellen, die hebben echt wel moeten krabben om alles bij mekaar te zoeken wat er maar in hun macht lag om er weer wat bovenop te geraken !

    Ach, het zal nooit goed verdeeld zijn in de wereld, geloof me vrij, wat nood lenigen hier en daar is goed en dat doet deugd maar kom het niet bij de kleine man halen, die heeft zijn spaarcenten en daar blijf je liever maar vanag !  Nog een fijne dag verder, hier schijnt nu het zonnetje maar we zijn in Leuven, in de stad, wel bijna eens nat geworden, gelukkig waren daar winkels genoeg om naar binnen te vluchten, het heeft nog zijn voordeel gehad ook, schoenen gekocht die ik echt niet nodig had maar altijd mooi vond, moet ook kunnen, jezelf eens wat gunnen !

    13-06-2019 om 16:45 geschreven door Chris


    kom weer langzaam terug

    suca06jhir.jpg

    De vrouw heeft in het ziekenhuis gelegen.
    Na bijna een maand afwezigheid kom ik weer langzaam terug
    zal nog niet zo druk zijn, ga wel proberen elke dag weer bezoekjes te doen
    Ben nu weer mantelzorgen, ze mag vier weken niet doen
    Verder beging het weer langzaam goed te gaan.
    Alle bloggers bedankt voor u fijne berichtjes
    Zondag is het hier Vaderdag
    Gr.Dirk



    13-06-2019 om 14:51 geschreven door Dirk


    Lieve groetjes

    .

    13-06-2019 om 11:02 geschreven door Erwin


    Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt mijn vakantie dichterbij.

    Image and video hosting by TinyPic Goedemorgen lieve blogvrienden.We zijn vandaag donderdag 13 juni.Na de veregende dag van gisteren krijgen we vandaag meer zon bij een temperatuur van om en bij de 20 graden,doch echte zomer zit er voorlopig nog niet in,doch de volgende dagen geven me toch een stukje hoop om zaterdag naar de kust te vertrekken.Ik begin er nu echt naar te verlangen.Alles staat ingepakt om er hopelijk een leuke vakantie te beleven.Vandaag doe ik mijn laatste volledige blogronde.Morgen messchien nog even tussendoor online komen en hopelijk om nog de bezoekjes van morgen te beantwoorden.Ik blijf Jullie gans mijn verlof volgen en regelmatig eens een groetje brengen,zeker als het weer wat tegenzit.Ik wens Jullie nog een mooie en hopelijk een donderdag met veel zonneschijn toe en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.

    13-06-2019 om 08:06 geschreven door Jos


    een aangename dag
    Image Hosted by uploader.be
    Image Hosted by uploader.be
    klik op dit plaatje en je kom op mijn nieuw blog

    13-06-2019 om 07:49 geschreven door noella


    Een fijne donderdag
    donderdag03.gif


    Begin de dag met een dansje,
    begin de dag met een lach
    want wie vrolijk kijkt in de morgen
    die lacht de hele dag.

    Dikke knuffels van ons allemaal

    13-06-2019 om 02:45 geschreven door Patty_en_freddy


    12-06-2019
    Goedemiddag lieve Natoken xxx

    28bsihvb6ky2k.gif

    12-06-2019 om 15:30 geschreven door Lenie


    Kiekeboe lieve vriendin....
    6sd5dz.png

    Nog een aangename midweek wens ik jou, hopelijk
    met ons geel bolleke erbij. Veel dank
    voor de steeds zo lieve bezoekjes en
    Rebecca, je blogmaatje geeft jou warme knufs en

    lyim5wk3861i.gif202.gif
    Awel Natoken, ik heb net dezelfde mening daarover als jij hoor.
    Hier zaagt men alsmaar over "kleinigheden", maar wat een geluk
    hebben wij om in zo'n rustig landje te leven, velen beseffen
    dit echt niet, maar zelf denk ik er dikwijls eens aan.
    Fijn te lezen dat de Communie goed is meegevallen van je
    kleindochter, een dikke proficiat Natoken en wat lief zeg, dat
    ze jouw kruisje wilde dragen, vind dit sentimenteel.
    Hou je goed lieveke en bedankt voor je leuke verhalen alweer. xxxx

    12-06-2019 om 12:10 geschreven door Rebecca


    Dag Natoken

    Toch even een vlug bezoekje brengen Natoken de wifie is hier barslecht ,, lieve groetjes ingrid.

    12-06-2019 om 10:41 geschreven door Ingrid.


    helemaal met je eens , alleen kan ik het niet zo goed verwoorden !





    weer een regendagje , maar de zon komt er volgende week aan : dat zal genieten worden hé !
    en ik kanker er niet over hoor , ik doe mijn ding thuis wel , ben best tevreden met wat ik heb ! lees geen gazet , heb al genoeg aan het nieuws . en heb net een logje gezet ... en morgen een mooie foto ( smile )
    .



    Image and video hosting by TinyPic

    12-06-2019 om 09:28 geschreven door ani


    Ik heb de zon besteld om naar zee te gaan en Je zal me gelijk geven.

    Image and video hosting by TinyPic Goedemorgen lieve blogvrienden.We zijn vandaag woensdag 12 juni.Hier ligt alles kletsnat en het regent gezapig en dit zal voor een groot deel van vandaag zo blijven.In de late namiddag of indien ze niet gehinderd word komt het zonneke ons nog enkele uren uitwuiven.De temperaturen blijven zo rond de 17 graden hangen.Deze middag zijn we weeral in het midden van deze werkweek en ga me nu stillekes klaar maken om naar de kapper te gaan.Indien ik dit nu niet doe zie ik er als Einstein uit als ik binnen 6 weken terug kom uit mijn zeeverlof.Ik wens Jullie een zoveel mogelijke droge dag toe en dan nog een brede zonnestraal om deze midweek wat te vergulden.Vele lieve en hartelijke regengroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en ondertussen is mijn kopje wat lichter gemaakt.Ik had geluk ik was de eerste klant.

    12-06-2019 om 09:26 geschreven door Jos


    groeten op woensdag
    Image Hosted by uploader.be
    Image Hosted by uploader.be
    klik op dit plaatje en je kom op mijn nieuw blog

    12-06-2019 om 07:47 geschreven door noella


    goeie tekst om even over na te denken Natoken ...

    helpende handen ,  voor velen een troost    ...   voor anderen een illusie  !

    liefs meeuw

    Image and video hosting by TinyPic

    12-06-2019 om 07:16 geschreven door meeuw


    Goedemorgen mijn lieve blogvriendin
    imfrx9oe38w.png
    Ik kom je een hele fijne woensdag wensen.
    Heel veel liefs en een vriendenknuffel.

    12-06-2019 om 06:58 geschreven door Ella


    Midweeksegroetjes.
    woensdag011.gif

    Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
     dat je het verdient. Als iemand hulp komt
    zoeken toon je dan een ware vriend.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty

    12-06-2019 om 01:28 geschreven door Patty_en_freddy









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!