Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (559)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    28-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit dragen we mee tot onze laatste snik

    Jullie hebben een verslag te goed van ons verrassingsweekend. Even tijd?

    Wat oudjes lijden kunnen . De coördinaten die we van de zoon doorgekregen hadden om vrijdag de bestemming van ons verrassingsweekend te bereiken, waren gewoon een afleidingsmanoeuvre want daar aangekomen moesten we de zoon opbellen en kregen we nieuwe coördinaten door en dat naar de definitieve bestemming. Ik kreeg nogal snel een vermoeden en toen we ter plaatse in Villa Dakota, Barvaux-sur-Ourthe aankwamen, werden we op luid geroep en gejuich ontvangen. Ons bendeke verwelkomde ons daar met gejuich en gelach! Dit vakantiehuis van de dochter en schoonzoon was tot maandagmorgen het optrekje voor gans de familie en er wachtte ons nog veel meer.. Onze zoon had een ganse planning voorzien en zo vielen we van de ene verrassing in de andere....

    Deze oma en opa hebben nieuwe uitdagen moeten aangaan! In Adventure Valley van Durbuy moesten we eerst binnen het uur proberen om uit de escape room te geraken... De 6 kids tegen de 6 oudjes (haha) ....de kids zijn er uitgeraakt, de oudjes hadden een paar minuten tekort al speelde de infrarode test met onze voeten door niet goed te functioneren... Vandaar ging het naar de dead drive ook Zip line genoemd ... daar hang je aan een kabel en word je via 3 tussenplateaus zo'n 1000m verder gedropt ( over water en bossen en zo) Reuzespannend als maidenrit maar deze 2 " oudjes" hebben het toch maar gedaan... De dag werd afgesloten met een subliem etentje in een toprestaurant in Durbuy....

    Zondagavond vierden we ook nog eens de verjaardag van onze zoon en zijn petekind ( de oudste van de dochter) , nog een feestmoment! De 2 mama's hadden voor een heerlijk avondmaal gezorgd ( oma mocht luieren! ) en iedereen deed hun kookkunst eer aan na al die uren buiten !

    De superlatieven die ik ken, zijn niet goed genoeg om te beschrijven hoe we genoten hebben. Geen enkel geschenk zou deze verrassing kunnen overtreffen! Twee volle dagen en 2 nachten met je kinderen en hun gezinnetje te mogen genieten van een prachtige locatie, elke minuut in de watten gelegd worden, meegesleurd worden in de humor , de uitdagingen…een cadeau uit de duizend!

    Wat die uitdaging betreft die hebben me wel even met mijn neus op de feiten gedrukt. Het is even heel confronterend om vast te stellen “ tiens ik ben dan toch niet meer zo piep!” Maar een duwtje in de poep of een arm die me even vasthield en zo geraakte oma dan toch boven na een zware klimpartij!

    Zondag waren er ook nog de gezellige wandelingen samen , het relaxen met de 6 kleinkinderen in de jacuzzi. De oudsten en de jongsten samen in het bubbelbad, hoe zot kan je het bedenken! Het was heus geen luiwammes weekend, maar iedereen deed mee en oma en opa zagen dat het goed was! Als opa - die normaal minder van zegs is – vandaag aan iedereen vertelt over het superweekend, dan wil dat wat zeggen!

    We laten het nu even bezinken, zijn heel dankbaar dat we dit samen met de onze schatten mochten beleven en als alles wat bezonken is dan zetten we op 10 nov het feest verder maar nu met familie en vrienden in een restaurant hier in het dorp .

    La vita è bella als je dat na 50 j getrouwd te zijn nog samen mag meemaken!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    30-10-2019
    een traantje

    rolt hier over mijn wangen als ik dit alles lees!

    tsup5a33zndd.jpg

    30-10-2019 om 10:57 geschreven door maarten


    Goedemorgen

    h31ogfn8d50pr.gif

    Het kostbaarste bezit in slechte tijden
    zijn de herinneringen aan die
    mooie en goede tijden van vriendschap
    voor iedereen

    Dirk

    30-10-2019 om 10:02 geschreven door Dirk


    wat een geluk hebben jullie !

    wat een heerlijk weekend werd jullie gegund , ALLEN  SAMEN  !!

    en dat jullie al die advonturen nog kunnen , ondanks de klachten die ik hier soms lees : geweldig !

    daar zal je nog lang van nagenieten en dan komt er nog een "vierdag " , ik kan alleen maar blij zijn en een beetje ontroert bij al dat wat ik hier lees 

    't is jullie ZO gegund , echt en ik hoop dat er nog veel zulke dagen komen 

    een héél dikke zoen voor allebei !

    30-10-2019 om 09:22 geschreven door ani


    Goedemorgen Nancy.Ik wens Je een fijne midweek toe na al die avonturen.

    hblhgr8h4if2.jpg Goedemorgen lieve vrienden.Oef mupload doet het terug,waarschijnlijk een onderhoud maar deze keer drie keer zo lang als normaal.Ik wilde geen tweede tinypic want de uren zeg maar dagen werk dat ik in mijn blog gestoken heb om het volledig te herstellen wilde ik niet meer meemaken.Ieder plaatje is nu gemaakt met mupload en als Je erop klikt kom Je automatisch steeds op mijn blog terecht.Niemand kan nu nog zeggen dat ze mijn blogadres niet kennen.Ik heb gisteren mijn buitenlandse vrienden niet kunnen bezoeken en voelde dat mijn dagelijks bloggen gisteren een flop was,niettegenstaande het hoge aantal bezoekjes dat ik binnenkreeg.Ik voelde dat ik die mensen tekort gedaan heb want het zijn dagelijkse bezoekers en ik noem het geen dwang maar een passie omdat ik dit zo enorm graag doe.Nu alle stress een beetje van me af is kom ik Jullie een fijne midweek toewensen en kijk ik nu reeds uit naar het weekend dat pas zondag mijn andere passie " Mijn U11A van KRC.Harelbeke "aan zet zal zien op buur en rivaal K.Racing Waregem voor 30 op 30 waar ik dik in geloof en daarna gaan we gezamelijk mosselen eten op de club.Vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en geniet van Jullie kopje troost.

    30-10-2019 om 08:55 geschreven door Jos


    Dag Natoken

    Dat moet wel heel mooi zijn geweest Natoken ,, en die afleidingsmanoeuvre en alles erop en eraan toch mooi uitgedokterd he . prachtig gewoon ; Ik breng U vriendelijke groeten en wens U een fijn woensdag , Weeral midden in de week ,, halloween is dichtbij .,, trick-or-treat!! Halloween zegt mij niks maar de snoepjes vind ik wel lekker . Groetjes Ingrid. 2zbrnu..jpg

    30-10-2019 om 08:03 geschreven door Ingrid.


    groeten op woensdag
    Image Hosted by uploader.be

    30-10-2019 om 07:51 geschreven door noella


    29-10-2019
    Avondgroetjes

    Heerlijk toch zo een verrassingsweekend.Hierdoor zie je dat de kinderen je apprecieren ,ook als je ouder wordt of bent

    thema38.jpg
    Een lieve avondgroet na deze zonnige herfstdag

    29-10-2019 om 17:27 geschreven door ria


    Gelukt
    annie-autumn
    upload image

    eindelijk , na lang proberen is het me gelukt, en je kan klikken op mijn plaatje om op mijn blog te komen

    29-10-2019 om 15:46 geschreven door annie


    Ik ben er weer

    annie-autumn
    upload image

    29-10-2019 om 15:41 geschreven door annie


    . . .

    Zo te lezen was het een heel fijn weekend, verrassend en verbazend tegelijk met het jonge volkje  !!!  'k Ben blij dat jullie ervan genoten hebben, zal je deugd gedaan hebben.  En de oude knoken zijn ondertussen weer wat fitter geworden, gesmeerd en wel door de inspanningen, heerlijk toch.  Ik hou niet van verrassingen allerhande, dat is mijn nadeel, al wil ik soms ook nog wel eens verrast worden als de kleinkinderen met iets af komen !  Maar hier zijn ze de dag van vandaag heel rustig, de oudste koestert haar baby in haar buikje, is samen met zus en ouders in een huisje in Nederland op vakantie, daar kunnen ze allemaal eens tot rust komen. Op Allerheiligen komen ze terug naar huis toe en dan begint het weekend zodat ze dat thuis nog kunnen doorbrengen.  Daarna vliegen we er weer allemaal terug in, ze zijn hier bij ons geweest om onze verjaardagen te vieren en de kleindochter, die zwanger is, had taart bij omdat ze trakteerde omdat ze een samenlevingscontract hadden getekend, samen met haar vriend dan.

    Nog een heel fijne dag en nu is het dus wachten tot de grote dag zelf, 'k hoop dat die ook zo goed meevalt voor jullie !

    29-10-2019 om 10:58 geschreven door Chris


    Goedemorgen Nancy.ik heb de beelden gezien op TV samen met mij Pagadderkes.Want ze kunnen er nog veel van leren.

    p6vro12nln.gif Goedemorgen lieve vrienden.Het ziet er naar uit dat we vandaag terug een mooie frisse zonnige dag tegemoet gaan met zo een 12 graden op de thermometer,doch zoals gisteren, windstil, zou het weleens een goed gezond gevoel kunnen geven.Een ideaal weer voor de mensen die de graven van hun geliefden duchtig aan het schrobben zijn en daarna ze op te smukken met veelkleurige crysanten.Het grootste deel heb ik gisterenamiddag reeds gedaan en morgen wordt samen met mijn zus de rest gedaan,zodat vader en moederke terug onder de nieuwe bloemen kunnen rusten want mijn ouders hielden van bloemen en mijn moederke was een bloemeke tussen de bloemekes.Naast Haar huishouden was dit Haar passie.Ik wens Jullie nog een mooie en een héél gezellige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groeten vanwege Jullie blogvriend Jos en natuurlijk mag een bloemeke in die donkere herfsperiode bij mij niet ontbreken.

    29-10-2019 om 10:29 geschreven door Jos


    namens kinrooi webradio wensen we u een mooie dinsdag
    e970fzi.gif

    29-10-2019 om 09:06 geschreven door kinrooiwebradio


    mooie dag
    Image Hosted by uploader.be

    29-10-2019 om 07:47 geschreven door noella









    Laatste commentaren
  • Waar is die tijd naartoe Natoken ,, (Ingrid.)
        op Vaderdag
  • Relax mal wieder (Bernward DF6JL)
        op Vaderdag
  • hello Nancy (Klaproosje1)
        op Vaderdag
  • Dag Nancy een hele mooie foto , ik zou ook nog zoveel aan mijn vader en moeder en broers en een zuster willen vragen maar ik ben nog de eenigste die er nog van over is , dat is wel eens ongemakelijk ! (Tiny & Ans)
        op Vaderdag
  • Vaderdag !!! (Jos Vande Ghinste)
        op Vaderdag
  • Hihihihi wat is het toppunt van te gaan stemmen Natoken ,, (Ingrid.)
        op Toppunt
  • En zo zijnn er nog Natoken, maar goed ...! (eddy meuris)
        op Toppunt
  • Hallo lieve Nancy fijn weekend gewenst xxx (Lenie)
        op Toppunt
  • Toppunt (Maarten)
        op Toppunt
  • Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe. (Jos Vande Ghinste)
        op Toppunt
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!