Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (559)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    15-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venezuela 17: En we gaan verder.
    Woensdag 8-11-'72.

    Vandaag komen T's ouders aan. Ze zullen hier 6 weken verblijven!
    Een schoner geschenk voor onze derde huwelijksverjaardag kunnen we niet bedenken.
    Ze hadden gepland om hier te zijn tegen de geboorte van onze zoon zodat ik niet alleen zou zijn maar Kenny had daar blijkbaar anders over gedacht. Hij is nu al 2 weken oud.
    De dag lijkt eindeloos lang te duren en dan horen we nog dat het vliegtuig 4u vertraging heeft opgelopen.We zijn wel wat ongerust want het is de eerste keer dat moeder en vader met een vliegtuig reizen en wat een "maiden vlucht "!!!!!

    Ik blijf thuis met de baby want moet nog rap éen en ander  in orde brengen voor onze logees!
    Om 11u zijn ze er eindelijk!
    Moeder en kind worden natuurlijk overstelpt met cadeautjes van gans de familie... Het appartement staat wat op stelten maar we zijn allemaal zo gelukkig om mekaar te zien . Vooral T 's pa is maar niet van zijn 1e kleinzoon weg te slaan..
    De eerste dagen blijven we rustig in en rond het appartement hangen. Voor mijn schoonouders is het ideaal om de jetlag te verwerken en even te wennen aan de hitte. Voor mij was het goed om het nog wat rustig aan te doen, wil ik dat de borstvoeding optimaal verloopt! Stress kan ik best missen!

    We maken wel dagelijks een  wandelingen in de buurt en ik toon hen de weg naar de supermarkt. Van mijn schoonouders kregen we een kinderwagen en zo kan Kenny mee op wandel!
    Mijn schoonmoeder houdt ook enorm van bloemen en we besloten dan maar om er eens een fotodag van te maken, er zijn genoeg bloemen in onze buurt.




    Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

    T. kan onmogelijk verlof opnemen vandaar dat ik mij met onze bezoekers bezig houd. Af en toe heb ik de auto en dan trekken we op ontdekking in de bergen rond Caracas. Ik betrap er mij op dat ik mijn toeristisch oog wat heb verloren.  Ongelooflijk hoe snel je went aan je omgeving en de situatie.
    Gelukkig is Nelly er ook nog om hen naar speciale hoekjes mee te nemen. Voor haar is het een eerste buitenland en wellicht daardoor heeft ze nog meer oog voor details. Het klikt direct tussen haar en de schoonfamilie en als ik wat vermoeid ben, neemt zij "de honeurs " waar om met hen rond te toeren. Ze beleven samen een mooie tijd!

    Eén van onze uitstapjes gaat naar het Humbolt hotel op de top van de berg Avila ( 2.175m). Het is een must om dat te bezoeken als je in Caracas bent.
    Van op de top  heb je een uniek zicht op de stad Caracas. Je kan de berg beklimmen maar dat is noch voor mij noch voor de schoonouders aan te raden!! We nemen dan ook de téléferique en zo zweven we een 15 tal minuten boven  het enorme natuurgebied aan de rand van Caracas. Fantastisch gewoon, een andere wereld, beetje oerwoud en veel koeler.



    Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

    De slideshow geeft jullie een zicht op de omgeving vanuit de téléferique en dan op een honderd meter van de top en uiteindelijk bij het hotel Humbolt op de top van de Avila. T's ouders en Nelly met de kinderen genieten mee.

    We willen natuurlijk dat T.'s ouders ook wat gezien hebben van de omgeving. Reizen met hen zit
    er niet. Genieten van ons klimaat, de omgeving en het volk en natuurlijk van hun eerste kleinzoon is alles wat ze uit deze reis willen halen.. Caracas beleven met ons moest een totale ontspanning worden voor hen en daar proberen we dan ook voor te zorgen. Het is hun eerste lange reis samen en de eerste keer in hun leven dat ze hun zaak in handen van de zussen van T achter laten!!! Maar ik heb hen geen enkele keer horen vragen of ze het daar in " den Belgique" wel zouden redden. We genoten aan 100% van mekaar, de omgeving en hun kleinzoontje.

    Af en toe, in de weekends,  neemt T hen  mee naar het strand van Maiquetia.
    Die stad biedt niet alleen zicht op een ultra moderne vlieghaven ( voor die tijd toch) maar je hebt er ook de gezelligheid van een heerlijk strand. Ik ga niet altijd mee om het eet -en slaapritme van de kleine niet helemaal in de war te brengen en ook omdat het te heet is voor hem in die blakende zon. Van hun foto's kan ik achteraf toch genieten.
    Andere dagen of weekends rijden we rond in de bergen rond Caracas en van daaruit hebben we een prachtig zicht op de stad die steeds maar verder uitbreidt. Ik voel mij hier bijna thuis en met de familie rond ons lijkt het wel alsof het niet anders moet....
    In de slideshow kunnen jullie mee genieten van het strand, de omgeving waar wij wonen en hoe de straten eruit zien na een tropische bui!!!



    Go to ImageShack® to Create your own Slideshow


    Omdat de ouders van T graag de doop van Kenny willen meemaken, besluiten we die plechtigheid maar te houden op zaterdag 25/11. Zo is op zijn minst de peter van ons zoontje erbij.  Nelly zal als " meetje lap " het meterschap van ons ma overnemen.
    Mijn schoonouders zijn overtuigd katholieke mensen en hebben op zo'n 100m van ons app. een kerkje ontdekt. Hoe ze er achter gekomen zijn, weet ik niet maar het blijkt een parochiekerkje te zijn gerund door Belgische paters ( Norbertijnen)!!!! Ze hebben zelfs al met éen van hen gesproken.... Van het éen komt het ander en zo zal onze zoon daar gedoopt worden. Al bij al wordt het een gezellig doopfeest in gezelschap van een paar Belgische families en kinderen.....
    Blijkbaar hebben vader en moeder  hier hun " draai" gevonden want  elke namiddag, als Kenny zijn dutje doet, trekken ze er  samen op uit om te genieten van de rust en de pracht van de omgeving. We krijgen er nogal snel twee "kreeften" bij in de familie :lol:....
    Maar schone liedjes blijven niet duren en als  ik hen  op donderdag 14/12 naar de luchthaven voer om  naar huis terug te keren, is het een moeilijk moment langs beide kanten.
    Maar we hebben allemaal volop genoten en het verstevigt enkel nog een beetje meer de  innige band die ik met mijn schoonouders heb......


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    16-02-2009
    Je zoon
    is daarginds geboren. Werkt zich dat ook uit? Is hij een wereldreiziger , net als jullie of is hij meer honkvast?
    Warme knuf.
    Michelly

    16-02-2009 om 23:46 geschreven door Michelly


    Goede avond natoken
    Ik volg je avonturen in "den vreemden" nog altijd met veel plezier.

    Ben blij dat je nu ook de muziek kunt horen op mijn blog. Ik vind het anders wel raar dat je daar Iexplorer moet voor opstarten, temeer daar ik zelf uitsluitend met Mozilla Firefox werk en ook de liedjes via die browser plaats. De ondoorgrondelijke wegen van het Internet zullen we maar denken he.

    Heb nog een fijne avond en voor straks wens ik je sweet dreams.

    Welcome
    to
    Memory-lane
    Fijne maandagavond nog
    Lieve groetjes
    van Petra

    16-02-2009 om 21:58 geschreven door Petra


    ????
    Hey, mijn reactie van deze nacht is foetsie?! En nee, ik heb niet gedroomd dat ik hier geschreven heb, het stond er wel degelijk. Heb je mijn mailtje ontvangen? Zo niet dat moet ik toch nog gaan geloven dat ik holderdebolder word. Dikke knuffels van een verwarde mus.

    16-02-2009 om 16:43 geschreven door huismusje


    ..
    Wat een grote stap terug in het verleden, het lijkt wel of we in een een tijdscapsule stappen en terug reizen in de tijd. Zo moet het jou toch ook overkomen. En nu "back to the future".  Kuskes.

    16-02-2009 om 14:50 geschreven door Ludovikus


    Prachtig met die slideshow

    Dag Natoken,
    zelf ben ik geen reiziger, maar ik begrijp
    wel de mensen die het graag doen.
    Ook de prachtige bloemen zijn me opgevalllen,
    nog nooit gezien bij mijn weten.
    Blij dat je zo overeenkomt met je schoonouders, zijn velen die dat niet kunnen zeggen,
    Knuffels va P.B.

    16-02-2009 om 10:39 geschreven door peeters robert


    15-02-2009
    wat een luxe vakantie....
    .... wie kan er nu zes weken aan één stuk vakantie nemen hé Natoken.....
    gelukkig was er de familie om in te springen ; en wellicht was het voor je schoonouders ook de eerste keer dat ze zo lang weg van huis waren; maar het was dan ook een speciale gebeurtenis. Bovendien nog een luchtdoop voor hen en meteen zo ver ook nog..... Kan me zo een beetje voorstellen hoe ze zich voelden.
    Ben nog steeds verbaasd hoeveel details je nog van dit hele gebeuren weet....

    15-02-2009 om 23:01 geschreven door Amor Fati









    Laatste commentaren
  • Nancy, wij storten ons op onze boeken. (eddy meuris)
        op Ik ben er klaar voor
  • Goedemiddag blog vrienden ('t Vosken)
        op Ik ben er klaar voor
  • . . . (Chris)
        op Ik ben er klaar voor
  • Aangenaam bijgelezen! (Maarten)
        op Ik ben er klaar voor
  • hey Nancy (Klaproosje1)
        op Ik ben er klaar voor
  • Bedankt voor jou bezoekje Natoken groetjes van Jeannine en Sylvain. (sylvain)
        op Ik ben er klaar voor
  • Regengroetjes op zondag !!! Maak er toch een gezellige rustdag van !!! (Jos Vande Ghinste)
        op Ik ben er klaar voor
  • Dag Natoken,, (Ingrid.)
        op Ik ben er klaar voor
  • Lieve groetjes (annie)
        op Ik ben er klaar voor
  • Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe. (Jos Vande Ghinste)
        op Ik ben er klaar voor
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!