Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    11-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een opkikkertje

    Voor diegenen bij wie mijn vorig logje wat zwaar op de maag bleef liggen of wat depri vonden .... 

    k Voel mij vandaag zo oempalapapa. Oempalapapa oempalapapero….. met zo’n begin zullen de meesten WEL blijven hangen, denk ik.

    En neen, vandaag geen gezeur, geen gezaag of ernstige bedenkingen of innerlijke reflecties, ook niets dat ook maar iemand kan triestig maken. Allé wie doet zoiets in dit gezegend jaar? Neen, ik zeker niet want : k Voel mij vandaag zo oempalapapa. Oempalapapa oempalapapero.

    Ik kijk door het raam, het regent , het waait een beetje, de lucht is grijs…Grijs de kleur van……- neen Natokenniet zeggen - of toch? Van het optimisme zeker ?  De regen spoelt alle negatieve gedachten weg en wat nog blijft hangen , waait mee met de wind want zoals ik al zei: ‘ k Voel mij vandaag zo oempalapapa. Oempalapapa oempalapapero.

    Gisteren op aanraden….. nog een lange wandeling gemaakt met mijn slaapgenoot, we waren er allebei een beetje moe van , maar ik zei tegen mijn gezelschap: hop met de beentjes , het hoofd niet laten hangen want: ‘ k Voel mij vandaag zo oempalapapa. Oempalapapa oempalapapero.

    Corona? Isolement? Stijgende coronacijfers….. allé we gaan daar toch niet over beginnen hé? Radio en Tv en dagbladen verblijden ons al elke dag met hun boodschap. Mensen van de media hoe durven jullie ons overrompelen met negatieve gedachten. Get a life! Dus waarom zou ik jullie dag bederven? Wees gerust ik zal het niet doen want: ‘ k Voel mij vandaag zo oempalapapa. Oempalapapa oempalapapero.

    Dus, zoals jullie zien, hier is alles kits achter de rits, en mocht het niet zo zijn dan trek ik die rits nog een beetje meer toe!!!! Nog een hartelijke groet .



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    12-10-2020
    Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
    auxedaiuc.gif

    Goedemorgen lieve vrienden.Is het nu zondag of maandagmorgen want ik moest een fractie van een seconde nadenken omdat mijn voetbalweekend normaal op zaterdag is en uitzonderlijk gisteren de vriendenwedstrijd was tegen VV.Emelgem-Kachtem die onze " Pagadderkes " weer met klasse gewonnen hebben.Het werdt maar liefst 7-2 tegen een goede ploeg en allen 1 jaar ouder dan onze kleine boys en allen een koppeke groter en vergeet aub deze avond niet te kijken op WTV of FOCUS om 21 of 23 uur.Voor mijn vrienden die deze regionale zenders niet kunnen ontvangen zet ik dan dinsdag of woensdag de link op mijn blog en dan kan iedereen het zien of onze TOPPERKES zich kunnen plaatsen voor de halve finale voor de Beltona Penaltycup van FOCUS-WTV.En inderdaad we zijn maandag en starten terug een kersverse nieuwe coronaweek.Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Jullie ALLEN mogen gezond blijven want er is terug een zeer grote kans dat we terug in lockdown zullen moeten gaan en onze herwonnen vrijheden terug moeten inleveren door kiekens en heethoofden.Jammer en schandalig.Toch wens ik Jullie een goede en een gezonde start van deze nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en binnen 10 minuutjes heb ik terug bezoek van mijn poetsvrouw.Geniet van Jullie maandag lieve vrienden want het wordt nog niet zo een slechte dag vandaag en het blijft grotendeels droog maar de temperaturen zijn niet meer om naar huis te schrijven.Wat wil Je, binnen een kleine 3 weken is het reeds Allerheiligen en het vorstmanneke is zich dan reeds aan het klaarstomen.Hier schijnt volop de zon Nancy.Geniet van deze nieuwe mooie week maar blijf gezond.

    12-10-2020 om 10:16 geschreven door JVG


    Toch een mooie week ondanks de regen.
    16llfbea4n.png
    Ik kom hier nog eens piepen op je mooi blogje, en hoop dat je nog goed gezond bent.
    Ik voel me ook hoemparapapa, hihihi.

    12-10-2020 om 10:10 geschreven door annie


    maandag we beginnen een nieuwe week
    Image Hosted by uploader.be

    12-10-2020 om 07:52 geschreven door noella


    vergeet niet te genieten van de fijne momenten in je dag !

    xwrvw4.jpg
    vaak moeilijk in deze onzekere tijden
    maar blijf hopen
    dankbaar voor elke dag
    het komt wel goed
    liefs meeuw

    12-10-2020 om 07:02 geschreven door meeuw


    fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
    animaatjes-maandag-06015.gif

    Wij hebben geen hartje van zilver
    of een hartje van goud.
    Maar wel een hartje dat van
    onze blogvrienden houdt.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty

    12-10-2020 om 03:08 geschreven door Patty en Freddy


    11-10-2020
    piepeloe

    de ene dag is de andere niet en het vorige logje was zeker niet depri...jij durft tenminste ook schrijven hoe je je voelt en we moeten eerlijk zijn...het lukt niet elke dag he om te staan springen en dansen van blijdschap...

    Maar door jou voelen we ons vandaag oempalapapa oempalapapa oempalapapero...  

    Bedankt  voor je steun en je dikke virtuele knuffel...

    Geluk groeit niet aan bomen
    Bestaat niet in half of in kwart
    Geluk ontstaat vanzelf
    Gewoon in je hart

    Fijne zondagavond

    ddhs7a0c72ao.jpg

    11-10-2020 om 21:10 geschreven door Klaproosje


    gelukkig hier nog ne optimist !

    6gbvoe5k5e.jpg
    alleen genieten van herfst
    even stilte en rust
    nieuwe kracht
    voor lichaam en geest   l
    liefs meeuw

    11-10-2020 om 16:20 geschreven door meeuw


    Goedenamiddag lieve blogvrienden.Geniet nog van een rustige zondagnamiddag !!!
    gw4fi64gvet1.gif

    Goedenamiddag lieve blogvrienden.Hier ben ik dan terug zoals ik Jullie beloofd had.Op enkele kleine regenbuitjes na hebben we het grotendeels droog gehouden en voor het ogenblik is het hier een en al zonneschijn.En op het veld en in de kantine en in de vergaderzaal waar onze jongens van mij boterhammen met allerlei beleg mochten eten dus overal vrolijke gezichten want onze " Pagadderkes " wonnen maar met liefst 7-2 tegen een sterk voetballend VV.Emelgem.Kachten die allen 1 jaar ouder waren dan onze kleine boys.Ik voel me terecht fier en gelukkig om zoiets te mogen melden en morgenavond om 21 en 23 uur niet vergeten te kijken of onze jongens de halve finale halen in de Beltona-Penaltycup van FOCUS-WTV.Ik wens Jullie allen nog een gezellige en hopelijk ook voor jullie allemaal een zonnige zondagnamiddag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en wees uiterst waakzaam voor het virus aub. Flinke kereld hé Natoken.Doch woensdag en achtdagen moeten we voor de beker naar Cercle.Dat wordt een ander paar mouwen.Ik denk dat wij nu eens zwaar zullen verliezen.

    11-10-2020 om 14:03 geschreven door JVG


    . . .

    Als ik dat vroeger zou gezegd hebben zoals je nu alles neerzet dan zouden ze me verwijzen naar een psychiater, waar ik ook naartoe ben geweest en die me goed heeft geholpen.  Zo krijg je meer inzicht in wat je doet dat dit ook een uitleg heeft en als je van een depri periode in een overmoedige periode, zo noem ik dat, overgaat dan ben je manisch, van het ene uiterste in het andere vallen maar ik heb er nooit echt veel last van gehad, een tijdje wel maar het is voorbij gegaan, net zoals die zware depressie die ik toen had.  Ik was toen echt wel tegen het manische af met periodes dat ik voor mezelf geen kwaad kon doen en alles rooskleurig was en eruit zag.  En dan kon ik de hele wereld aan, ik heb daar leren mee omgaan en mezelf gezegd dat je op zulke dagen beter op jezelf blijft en niet gaan shoppen en dergelijke want dat is dan echt wel een fiasco.  Je geeft dan te veel geld uit aan dingen die je niet echt nodig hebt en dat mag wel af en toe maar niet in deze toestand !

    En ik zeg je dan niet dat je manisch bent op datzelfde moment maar wou even verklaren hoe ik het toen zag tijdens die zwarte periode.  Want ik had dan ook periodes dat ik bijna niet meer kon wandelen, slecht kon eten, zelfs niks meer kon verdragen en het was echt wel een ziekte die je doormaakte.  Gewoon omdat je zenuwen gans overspannen waren en je die oorzaak of oorzaken moet kennen om ze weg te nemen of je erover te helpen, niet eenvoudig.

    Nog een heel fijne week en veel opgewekte logjes wens ik iedereen toe en vergeet niet te genieten, corona is overal en ze leeft met ons mee maar we laten ons toch niet doen zeker en bekijken weer alles door een roze bril . . . !!!

    11-10-2020 om 13:29 geschreven door Chris


    Goedemorgen

    gypiyv6cbtmw.jpg

    Het is nat herfstweer deze dagen
    Het gaat niet goed met het coronavirus
    Wens u nog een fijne zondag
    Dirk

    11-10-2020 om 10:15 geschreven door Dirk


    Goede morgen Natoken

    Onszelf een beetje oppeppen kan geen kwaad Natoken ,, we moeten het toch nemen zoals het is daar is niet veel aan te veranderen ,, maar we moeten het opnemen zoal het is en dat is wat anders . mooi geschreven Oempalapa,, !!!!!! bedankt voor U bezoekje hoor .

    Een heerlijk zondag groetjes ,,,misschien met niet al te mooi weer ; maar elke dag zijn er toch wel goede dingen te ontdekken ; gewoon even genieten van het uitzicht is al mooi ,, liefs ingrid ..
    hctzkeuerp2w8.jpg

    11-10-2020 om 07:58 geschreven door Ingrid


    mooie zondag
    Image Hosted by uploader.be

    11-10-2020 om 07:52 geschreven door noella


    fijne zondag
    animaatjes-zondag-49621.jpg

    Wij komen een fijne zondag
    en veel blogplezier wensen
    Veel liefs van Freddy en Patty

    11-10-2020 om 05:10 geschreven door Patty en Freddy









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!