Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    08-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als de lente zich aankondigt dan begint het te kriebelen!

    Mijn winterslaap eindigde op het moment dat de zon onze dagen opfleurde en als die lentezon tevoorschijn komt, begint het hier te kriebelen .

    De laatste 10 j kwamen we pas eind maart terug uit onze vakantiestek en dan moest de tuin in ijltempo klaargelegd worden. Dit jaar hebben we tijd zat en van zodra de zon zich aanmeldt, begint het hier te jeuken en heb ik geen zin meer om op mijn luie kont de dag door te brengen. Ik vond dat de bloementuin eens een grote onderhoudsbeurt nodig had om uitputting te voorkomen . We haalden daarom 3 m3 compost en hebben de vorige week alles mooi verdeeld zodat mijn tuin klaar is om te stralen deze zomer! ( allé dat hoop ik toch) .

    Ik heb ook al tomaten, pompoen en bloemen in wachtpotjes uitgezaaid die ik over een x aantal weken in grotere potten kan overzetten tot ze in de tuin en serre mogen. Vandaag hebben we de laatste hoekjes en kantjes afgewerkt. Tussendoor kreeg de keuken de jaarlijkse grondige lenteschoonmaak en ik blijf me afvragen hoe ik er steeds weer in slaag om een afvalzak te vullen met spullen die overbodig lijken.

    In ieder geval mijn week was vruchtbaar en als het volgende week buiten wat minder is .. hier binnen wachten nog veel lenteklussen .Ik denk dat we volgend jaar maar beter weer naar het Zuiden trekken want hier blijven staat gelijk aan opfrissen en klussen tot we bekaf zijn .

    In de Griekse mythologie staat de god Morpheus symbool voor de dromen. Hij was de dienaar en zoon van Hypnos, de god van de slaap. We danken aan hem de uitdrukking ‘in Morpheus’ armen liggen’, wat zoveel betekent als (lekker) slapen.

    Dat doe ik vanavond ook tenzij de armen van mijn slaapgenoot me sneller te pakken krijgen.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (17)

    10-03-2021
    lieve groetjes

    Groenten tuin hebben wij niet.

    Cub-of-Tea-Annie
    We gaan stilletjes aan naar de lente

    10-03-2021 om 08:57 geschreven door annie


    midweekse groeten
    Image Hosted by uploader.be</a

    10-03-2021 om 07:56 geschreven door noella


    wens jou een rustgevende dag !

    e55f4686cf5037a953333628d8c9dda5.jpg
    omring je met een vleugje
    mysterie
    laat niet onmiddellijk
    in je hart kijken   !
    liefs meeuw

    10-03-2021 om 07:23 geschreven door meeuw


    Goede morgen Natoken
    Woensdag groetje ,, Have A Nice Day ,, bedankt voor steeds de vriendelijke bezoekjes met mooie afbeeldingen ,, en laat het U verder goed gaan warme groetjes Ingrid . Ja Natoken als U regenwormen in de tuin hebt is de grond gezond hoor ,, ook kans op mollen dan haiajai
    woensdag

    10-03-2021 om 06:26 geschreven door Ingrid


    09-03-2021
    Jeannine wenst jullie een fijne Avond

    09-03-2021 om 18:03 geschreven door faumou


    Dag Natoken

    946ae9f3344270ef19aa9d4857a0ef95

    We geloofden dat luxe datgene was,wat zeldzaam,duur en exclusief was,alles wat we dachten dat onbereikbaar was. Vandaag realiseren we ons dat luxe al die kleine dingen zijn die we niet genoeg waarderen. Het is luxe om gezond te zijn,weg van ziekenhuizen. Luxe is om te kunnen lopen in de straten en op elk gewenst moment. Luxe is om te kunnen ademen zonder masker Luxe is om samen te kunnen komen met familie en vrienden. Luxe is het zien van elkaars looks en glimlach. Luxe is om te kunnen knuffelen en te kussen. Dit alles was luxe en we beseften en wisten het niet..........maar nu wel.

    09-03-2021 om 11:29 geschreven door Tinie en Ans


    hahaha

    ik hoop voor jouw dat de armen er eerst waren , ik zie het zo voor me ! geniet ervan !en straks ga ik ook bloemen zaaien in bakjes ! goed idee ! liefs

    center>

    09-03-2021 om 11:14 geschreven door ani


    DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
    oie-98624-MG7knmi-B

    Goedemorgen lieve vrienden.Ik zie een kabbelende hemel waar voor het ogenblik het zonneke de bovenhand heeft.Wat was het gisteren terug een heerlijke dag met heel veel zon en ja ik had het zelfs te warm gisterennamiddag op mijn terras en heb mijn trui uitgedaan.Gisteren was voor mij de warmste dag uit de wind en hopelijk wringen ze er nog zo een dagske uit en ik durf me aan geen enkele voorspelling wagen want de radio staat nog niet op en heb dus nog geen weerbericht gehoord enkel zie ik 8 graden in de namiddag op mijn smartphone met de vermelding van wolken en zon en droog.Dus het zal wel terug niet slecht worden.Ook zijn de dagen reeds een stuk langer geworden want in maart lengen de dagen met 2 uur.Ook de coronacijfers dalen terug met 3% wat terug een goed signaal is en een derde golf niet komt als we ons allen aan de regels houden.Ik wens iedereen een fijne en een gezellige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf uiterst waakzaam en gezond.Fijne dinsdag Nancy.Ik denk dat de zonnepret voorlopig weggeebt is.Deze morgen hadden we nog zon nu is ze verdwenen,doch de echte lente moet nog komen.Geniet van Je dinsdag en Je 76 binnenkort word ik er 77 en da kun Je niet meer omdraaien en volgend jaar bij leven en welzijn wordt het nog slechter.

    09-03-2021 om 10:48 geschreven door Jos


    Wens u nog een fijne dinsdag

    knoppen.png

    Vandaag is het de dag
    Hij komt maar één keer
    morgendans is het, vandaag al niet meer
    maar vandaag is het jou dag
    Toon Hermans

    09-03-2021 om 09:34 geschreven door Dirk


    een aangename dag
    Image Hosted by uploader.be

    09-03-2021 om 07:50 geschreven door noella


    Goede morgen Natoken
    Goede morgen zoals altijd wensen we elkaar een fijne dag toe dat is nu niet anders , dus een fijn dinsdag gewenst geniet bij alles wat U gaat doen ook een vriendelijk groetje erbij van mij liefs Ingrid .
    dinsdag

    09-03-2021 om 07:11 geschreven door Ingrid


    08-03-2021
    Groetjes
    Welkom bij Ella
    Tussen behang en verf, wil ik toch even tijd komen om naar de blogjes te komen.
    Liefs Ella xxx

    08-03-2021 om 19:34 geschreven door Ella


    ik snak ondertussen ook terug naar het zuiden Nancy ...

    2859786450579308834-Dz7-Fr-PPc.jpg
    ook jij bent waardevol
    als die ene druppel
    op een bloem
    vergeet dat niet   !
    liefs meeuw

    08-03-2021 om 15:50 geschreven door meeuw


    Als de lente komt

    dan is er voor de tuinliiefhebber inderdaad heel veel te doen, zeker als er nog een grote groetentuin naast de bloementuin ligt. Maar het was vader zijn levenswerk en moeder zorgde vooor de tuin, en beiden haalden jaarlijks ereprijzen al deden ze het daar niet voor! Niemand bewerkt ook nog zo veel 'land'!

    MAARTEN.gif

    08-03-2021 om 10:13 geschreven door maarten


    Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
    oie-873450e-QBq2fg-C

    Goedemorgen lieve vrienden.Het weekend is zoals altijd veel te vlug voorbij gevlogen en de maandag is reeds uit de steigers.We starten dus terug een nieuwe week die begint met de internationale vrouwendag die bijna nooit mooi weer met zich meebrengt en dus krijgen we een dag van wolken en opklaringen en de temperatuur heeft wat hoogtevrees en klimt niet hoger dan maximum 8 graden.De coronacijfers dalen terug licht met 3% maar blijf waakzaam en gezond en samen zien we met het vaccineren reeds licht aan het einde van de tunnel.Ik wens Jullie een goede en vooral een gezonde start van deze kersverse nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne en een gezonde nieuwe week Nancy.Da wist ik wel want uwen tuin is normaal als een bijoutje.en dan bij mooi weer er te kunnen van genieten en die is nuwel niet ver meer af en ook onze spuit tegen corona,die zal er voor ons vlugger zijn dan Je denkt,niettehenstaande gebrekkige leveringen van de leveranciers.Geniet van Je nieuwe week Nancy.

    08-03-2021 om 08:39 geschreven door Jos


    we beginnen een nieuwe week
    Image Hosted by uploader.be

    08-03-2021 om 07:56 geschreven door noella


    Goede morgen Natoken

    Ja ja Natoken hier kunnen we elkaar op een veilge manier begroeten he ,, Ik vind dat we genoeg hebben geslapen dat het tijd zal worden dat we met z'n allen weer lekker vrij alles kunnen gaan ondernemen wat we willen doen he Natoken .

    Fijn nieuwe week kom ik U wensen ,, vandaag Internationale Vrouwendag,, we zijn met z'n allen gelijk voor de wet . Een fijne maandag gewenst vriendelijke groetjes liefs Ingrid .
    allemaal-8-maart

    08-03-2021 om 06:25 geschreven door Ingrid









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!