Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    14-10-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja, ik ben er nog

    Vandaag even een luie dag met nietsdoen hoewel... ik heb de laatste tijd nogal wat programma's opgenomen maar door omstandigheden bleven die maar op de harddisk staan. Omdat ik er even geen zin in had om buiten bezig te zijn, heb ik voor een luie TV namiddag gekozen en zie ik ben bijna terug bij . Er blijven nog een paar documentaires over en een tweetal films... zo kan het weer verder!

    Voel ik me nu schuldig na zo'n luie dag? Eerlijk .. een beetje maar dat komt ook door mijn opvoeding en dat is er na al diejaren blijkbaar nog niet helemaal uit. Thuis waren ze altijd bezig zeker mijn ma als kapster!

    In de jaren '50/'60/'70 werkten de kapsters altijd. Ons ma begon 's morgens rond 9u en soms tot 9à10 u 's avonds. Vrouwen die uit werken gingen , kwamen om 7 uur nog binnen voor een " permanent" die toen toch zo'n slordige 2u duurde. Op zaterdag was het ook werken en ook de zondagvoormiddag, dat betekende dat we ook al als kind moesten inspringen. Later op internaat vertelden de nonnen ons dat " luiheid het hoofdkussen van de Duivel was".. nog zoiets dat blijkbaar in mijn geheugen gegrift staat...Dus als ik nu met mij ruim 76 lentes eens niets doe dan zit er precies nog altijd iemand in mijn oren te  fluisteren dat dit niet ok is.

    Intussen heb ik al lang alle duivels en engels uit mijn leven geband maar diep van binnen geraak ik die  opmerkingen van in de goede oude tijd  nog steeds niet helemaal kwijt. En dan zeggen we nu dat mensen van een andere cultuur geïndoctrineerd zijn!! Waren wij dat ook niet?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (19)

    17-10-2021
    Het mooiste van het bloggen Dat is toch naast je vrienden (innen ) staan Want door hun daden hebben zij die naam verdient

    <c

    yot-Kkb-Tlbiao-gifxxx.gif

    17-10-2021 om 15:22 geschreven door franFrancoiscois


    Ik mis je vandaag!
    Maarten.gif

    17-10-2021 om 11:52 geschreven door maarten


    Fijne en een rustige zondag lieve Blogvrienden.Geniet ervan !!!
    oie-177365274g-Sp38-Y

    Goedemorgen lieve vrienden.Het weekend heeft reeds een helft van zijn verwachtingen vrijgegeven en de zondag zit nog in een diepe slaap want het is hier nog muisstil en nauwelijks hoor Je op onze zeer druk straat een auto voorbijrijden.Zondag is nog steeds een rustdag na een avondje stappen en om terug krachten op te doen voor terug morgen aan een nieuwe drukke werkweek te beginnen.Nu is het nog koud want het is amper 5 graden,doch straks krijgen we het zonneke te zien in een licht bewolkte hemel en met 16 graden worden we nog steeds verwend.Ik zou zeggen geniet er vandaag in alle rust van want vanaf morgen tot halverwege de week krijgen we wel hogere temperaturen,zelfs tot 19 à 20 graden met heel veel wind en regen.Dus het ideale weer voor de heksen die op hun bezem rondvliegen.Ik wens Jullie een gezellige en een rustige zondag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zondag Nancy.Weinig verkeer hier in de straat.Wellicht te wijten aan de hoge energieprijzen.En alles zal nog duurder en schaarser woden.Men begint reeds te hamsteren.

    17-10-2021 om 10:12 geschreven door Jos


    fijne zondag
    5d33efc03b00c63128587e41bfb00840.jpg

    17-10-2021 om 08:48 geschreven door kinrooiwebradio


    16-10-2021
    Groetjes beste Bloggers van Jeannine en Sylvain

    16-10-2021 om 09:53 geschreven door sylvain


    zaterdag groeten
    0a8ba51e4f66a0a1cbd9bea741e2c07c.jpg

    16-10-2021 om 09:37 geschreven door kinrooiwebradio


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe.
    oie-167515586-Vs5-C2z

    Goedemorgen lieve vrienden.Brrr..wat is het koud deze morgen met amper 4 graden op de thermometer.De nachten worden serieus kouder.Stilaan komt het weekend terug op gang en luidt de tweede helft van october in.Normaal nooit geen voetbalweekend meer voor mij en dat kan ik maar moeilijk verwerken.Gelukkig kan en mag ik Jullie elke dag een groetje sturen,de ene dag wat vrolijker of de andere.We houden de moed erin en wie weet komen er terug betere dagen.Ik wens Jullie een fijne zaterdag en een gezellig weekend met een dikke zonnestraal toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne en een gezellige zaterdag Nancy.Het begint zeer fris te worden.Gelukkig heb ik deze nacht nu eens goed geslapen en dan voel Je U als een ander mens bij het opstaan.De geest is ook helderder.We kunnen er vandaag zonder mijn voetbalweekend weer tegenaan gaan en voor de rest een dolce farniente.Geniet van de zon want die schijnt hier in al haar glorie.

    16-10-2021 om 09:01 geschreven door Jos


    warme herfstgroet ...

    fox-mmagazin-7-606x420-1.jpg
    fantasie
    in herfst
    het hoeft niet altijd
    regen en wind
    te zijn  !
    liefs meeuw

    16-10-2021 om 08:23 geschreven door meeuw


    Goedemorgen Natoken
    Welkom bij Ella
    Het mooiste kado,dat je aan iemand kan geven,
    is jou vriendschap,in goede en slechte tijden.
    Liefs Ella

    16-10-2021 om 07:21 geschreven door Ella


    15-10-2021
    Dag Nancy

    7186212a95560952a22f8c70d9019373

    Voor morgen een mooi weekend met warme groetjes voor de cv van Tinie en Ans

    15-10-2021 om 20:18 geschreven door Tinie en Ans


    hoi

    ja maar bij mij is het ook pas volgende  week  hoor ,  maar ik geniet al bij voorbaat en heel mijn bende is in totaal 8 , smiley-laughing.gif nu komen er 6 !

     net als bij jouw is het hier steeds dunner aan t worden ,  vandaag stuurde ik een wattsup naar eentje die ik 3 weken niet zag  ,  ze is wel in behandeling , maar -- was laatste keer nog bij ons bendeke  op vrijdag  3 weken geleden dus . en nu antwoordde haar kleindochter op haar telefoon  = zelf dr. -- omatje is zeer zwak , we zitten allemaal aan haar bed in de kliniek , ik schrok ervan  -- t komt niet meer goed , alle behandeling gestopt .

    zo zie je maar ---

    allee , geniet van je avond , nu het kan !

    15-10-2021 om 19:59 geschreven door ani


    Goeden avond

    randje.jpg

    Het is al weer vrijdagavond 15 Oktober
    De werk week zit er bijna alweer op
    Het is zo alweer weekend, een week gaat zo voorbij
    hoe oude je word hoe sneller het gaat
    Wens nog fijne avond
    gr.Dirk

    15-10-2021 om 17:33 geschreven door Dirk


    fijn terug te zijn ...

    600x400.jpg
    na een deugddoend en ontspannende vakantie
    terug blij 
    om terug thuis te zijn
    batterijen opgeladen  !
    liefs meeuw

    15-10-2021 om 17:01 geschreven door meeuw


    ja, vroeger --



    vroeger was lui zijn , gelijk aan een scheld woord ?
    nu is werken meer van dat --- smile --- de meeste jongeren kennen alleen rechten en geen plichten ( niet allemaal hoor ,) maar --- toch zie ik rondom mij dat jonge buren bv. nooit eens moeite zouden doen voor het minste , zoals het stuk voetpad , dat ik wel opveeg , als de boeren zijn gepasseerd , zij dat niet doen , met gevolg , bij wind en regen ben ik weer de ontvanger --- tja --- laten gaan is de boodschap ! groeten van ANI


    15-10-2021 om 13:56 geschreven door ani


    Altijd bezig
    Maarten.gif

    Ik denk dat dit aan onze opvoeding ligt en het er nooit uit gaat!

    15-10-2021 om 11:37 geschreven door maarten


    . . .

    Ook ik had gisteren een andere dag dan normaal, het ging me echt niet goed af allemaal en ik heb het opgegeven en een film opgezet die ik had opgenomen.  Dus eigenlijk was dat ook een soort van baaldag voor mezelf maar zo geraak je er ook weer doorheen, ik weet dat een mens dat tussendoor al eens nodig heeft.  Vandaag kreeg ik dan ook de ene telefoon na de andere en tussendoor nog even op pad om wat voedsel te kopen en ja, dan is die voormiddag er ook helemaal aan geraakt, buiten hier nog wat neer zetten ook !

    'k Heb dan ook genoten van die relatieve rust die ik nu meemaak, gisteren mochten we niet op bezoek en vandaag kunnen we dat wel weer maar ik weet niet wanneer er tijd is bij de dochters om me tot daar te begeleiden ?  Het is afwachten wat anderen doen, ik ben er klaar voor.  Ze zaten daar ook met ene probleempje, blijkbaar had iemand de valies vast gemaakt en ze kregen ze niet meer los, dat cijferslot weet je wel.  Vandaag de code meegegeven en een goede babbel gehad, heel wat moeten uitleggen over Ivo, hoe alles in zijn werk is gegaan met de ziekte van hem en wanneer ik alles heb opgemerkt.  'k Heb het meegegeven zoals ik het heb aangevoeld en waarom dit en hoe dat, wel alles verteld wat ze me vroegen, zo weten ze iets meer over hem en kunnen ze hem misschien beter helpen.  Tot nu toe is alles onveranderd gebleven maar we zien wel, ooit komt er wel een oplossing naar boven, dat hoop ik toch !

    Nog een fijne dag verder !

    15-10-2021 om 11:28 geschreven door Chris


    Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!!
    oie-1574753-KQsd-Opd-U

    Goedemorgen lieve vrienden.Op deze vrijdagmorgen is het zandmanneke nog maar pas vertrokken en zit ik nog wakker te worden hier aan mijn pc.Gisteren kregen we meer wolken dan zon maar koud was het zeker niet.Wat we vandaag krijgen weet ik niet want ik heb nog geen enkel weerbericht gehoord of gelezen.Voor de meeste mensen onder ons is het de laatste werkdag van deze week en snakken wellicht naar het weekend.Twee dagen om uit te rusten of te feesten.Hier zal het wellicht het eerste zijn en hopelijk wat mogen genieten van een zonnestraal want het zal terug wat warmer worden doch ook veel meer wind die wellicht die pret zal verzuren.Niettemin wens ik Jullie een fijne vrijdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en voor mij blijven de bloemekes primeren waar ik echt van hou.Mooie en een gezellige vrijdag Nancy.Heb Je nu kunnen slapen.Nancy ik heb heimwee naar mijn voetbalweekend maar helaas dit komt er nooit meer want mijn gezondheid laat het me niet meer toe.

    15-10-2021 om 09:59 geschreven door Jos


    vriendelijke groeten
    53e26c1b89513e07e11f1a9f88c99db2.jpg

    15-10-2021 om 00:40 geschreven door kinrooiwebradio


    14-10-2021
    Goede avond Nancy

    3493d7a00d467c6e5a4429ec8bc841f7

    Mijn ouders hadden vroeger ook een kleine kruidernierswinkel , en een frietkraam , dat was altijd werken , ik was de jongste van de clup en heb er wijnig van meegekregen ! vroeger was het geen goede tijd het was altijd werken ! hier hadden we ook nonnen op school en in de ziekenhuizen , dat waren krengen ! Dit is het nieuws van je noorderburen en hopelijk kan je vanavond goed slapen met warme groetjes voor de cv van Tinie en Ans

    14-10-2021 om 19:19 geschreven door Tinie en Ans









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!