Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    08-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met het mensDOM!

    5 december gaat de boeken in als zwarte zondag in het Belgisch voetbal bloklettert het Nieuwsblad. En dan vraag ik me af : Wat zit er in dat coronavirus dat zowel op straat bij betogingen als op voetbalvelden geweld en vernieling overheersen?

    Alsof corona nog niet genoeg is, vinden sommigen het nodig om bij betogingen ook nog eens de boel te verzieken door alles kapot te slaan, betogers en politie in het ziekenhuis te schoppen en de boel in brand te steken. Bij een groep relschoppers is geen greintje respect meer te bespeuren. En dat werkt blijkbaar aanstekelijk. Wat is er met onze samenleving aan de hand?

    Wat er in het weekend op de voetbalvelden gebeurde , is een echte schande! Wat is dat met al die terreininvasies de jongste tijd? Worden er nog afschrikwekkende boetes en stadionverboden uitgedeeld? Hoe zit het met de sancties van wedstrijden zonder publiek na zo’n barbarisme?

    Hoeveel drugs moet iemand genomen hebben om het veld op te stormen en een vuurpijl in het publiek te gooien? Hoe onverbeterlijk ben je als je vijf jaar geleden een fan een gebroken ruggenwervel hebt getrapt en nu weer zoiets doet? Dan ben je een crimineel. De politie greep wel snel en gepast in, maar verder in de ketting loopt er duidelijk één en ander mis. Want hoe komt het dat die man in dat stadion kon zijn en met een vuurpijl dan nog? Trouwens hoe geraken die fanatiekelingen door de controles zonder betrapt te worden? Wat loopt er mis met die controles?

    Vrijdag smeekten de clubs de fans nog om mondmaskers te dragen. De profclubs wisten zich geprivilegieerd dat ze nog fans in het stadions mochten ontvangen terwijl pakweg de cultuursector bijna helemaal op zijn gat ligt. De meeste fans volgden de regels ook, maar het blijft onwaarschijnlijk hoe de harde kernen van bijna alle supportersgroepen er een erezaak van maakten geen mondmasker te dragen. Zijn die ‘fans’ dan zo kortzichtig? Is het de kuddegeest? Noemen we het domheid dat ze niet beseffen dat ze daarmee argumenten in handen geven om de stadions weer te sluiten? Of is het gewoon crimineel gedrag?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (14)

    09-12-2021
    Nog een mooie avond

    Mensdom, die oproerkraaiers zijn zeker dom, in mijn ogen crapuul.

    Waiting-for-Christmas
    Hier ben ik weer op je mooi blogje, en wens je alvast een fijne vrijdag en een mooi weekend

    09-12-2021 om 19:31 geschreven door annie


    niet veel te zien van 'vrede op aarde' ...

    360-F-223937159-Shqe-Xcu-B1v-A47-Du-Pyv-Lz-HLdgi-Zdb1m-FJ.jpg
    voorlopig
    nog geen feestgedruis 
    maar eenvoudig
    genieten van een rustige dag  !
    liefs meeuw

    09-12-2021 om 15:17 geschreven door meeuw


    kijken in Blog

    kamele202101altjj6.gif

    09-12-2021 om 14:37 geschreven door Bernward - DF6JL


    dag Nancy

    een normale mens snapt zoiets niet ...de laatste dagen zien we alleen maar betogingen waar alleen het geweld en vernieling overheerst...waar is de mensen hun "gezond" verstand en wat hebben ze er nu aan om de eigendom van andere mensen te vernielen en erger nog, mensen zodanig toe te takelen dat ze in het ziekenhuis te belanden. Dit alles omdat ze alleen maar "met zichzelf" bezig zijn...egoïsme ten top.

    Gelukkig zijn er nog wel mensen die begaan zijn met anderen, het zou anders maar heel triest zijn

    een-lieve-groet.jpg

    09-12-2021 om 11:16 geschreven door Klaproosje


    Dag Nancy

    a53c054890f684e6263a8e5d8e9f77bb

    Frisse wintergroetjes we gaan langzaam naar de kerstdagen toe ! o ja en nog iets > Als je ouder wordt , wordt alles slechter . behalve het vergeten , dat word beter ?? Groetjes van Tiny en Ans

    09-12-2021 om 10:57 geschreven door Tinie en Ans


    wist jij dat

    <c

    Hallo.png

    09-12-2021 om 10:36 geschreven door franFrancoiscois


    Een goede morgen het is maar 2 graatjes het is koud groetjes Sylvain
    cooltext399736883667071

    09-12-2021 om 10:07 geschreven door sylvain


    Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
    oie-973834-Ph-HOC39-Z

    Goedemorgen lieve vrienden.Zoals beloofd is mijn button vandaag de parochiekerk van Stasegem waar ik op 100 meter vandaan geboren ben,nog met een vroedvrouw en de huisdokter.Ik ben er gedoopt,mijn eerste en mijn plechtige communie gedaan en er gevormd door wijlen monseigneur Desmedt toen bisschop van Brugge.In deze kerk wil ik ook mijn afscheidsdienst en dan begraven worden naast mijn ouders in Stasegem.Toen ik er verleden week voorbijreed zag ik hoe mooi onze kerk in een Kerstsfeer gehuld en versierd was en normaal komt er Kerstmziek vanuit de toren met de Kerstliederen van weleer en zeker Stille Nacht dat werelderfgoed is en nog nauwelijks op de radio te horen is en dit vind ik maar heel triestig.Ik ben fier op mijn geboortedorp.Stasegem is een deel van Harelbeke maar heeft de Harelbeekse mentaliteit niet.In deze kerk heb ik een deeltje van mijn leven geleefd als misdienaar,soms 3 missen op zondag.Elke avond aan het klokzeil gaan hangen en 100 keer de klok doen luiden voor het avondlof en de vespers en ook voor iedere misviering,later is dit alles electrisch geworden.Die kerk is een deel van mijn jeugd.Ik heb er als misdienaar veel kindjes zien dopen,vele jonge mensen zien huwen en dan kregen we ons drinkgeld van de bruidsparen,doch ik heb ook vele lieve gestorven mensen en vrienden begeleid tot aan hun graf.Dit is zo een beetje geschiedenis uit mijn jeugd die blijft en telkens ik er binnen kom speelt zich alles als een film voor me af.Vandaag zijn we donderdag,en eens het donderdag is kijken we al eens wat verder naar het weekend toe.Deze voormiddag zou het nog regenen maar na de middag zou het droger worden.Bij deze wens ik Jullie een mooie en een gezellige donderdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf waakzaam en gezond want gisteren kreeg ik een telefoontje van mijn zus die positief heeft getest en er redelijk ziek van is en te bed ligt en hopelijk mag ze vlug weer genezen zijn.Fijne donderdag Nancy.Dit waren hele mooie tijden.

    09-12-2021 om 09:51 geschreven door Jos


    Goedemorgen trouwe blogvriendin
    Welkom bij Meintje
    Bedankt vrienden voor jullie
    trouwe bezoekjes.
    Liefs Meintje

    09-12-2021 om 07:52 geschreven door Ella


    fijne donderdag
    1ab3d1e7f424ddab46f7943f4ce5d5b1.jpg

    09-12-2021 om 07:25 geschreven door kinrooiwebradio


    08-12-2021
    . . .

    Er zitten overal van die ruziestokers tussen die de boel wat opjutten maar als puntje bij paaltje komt, zorgen dat ze uit de voeten zijn en doen of ze van niks weten.  Ik hoop maar dat er voldoende camera's staan opgesteld op plaatsen waar er rellen worden uitgelokt, want dat is het meestal wel, en dat ze herkenbaar zijn en zo kunnen worden opgespoord, en ze eens goed straffen waar ze er last van hebben, desnoods achter slot en grendel draaien voor vandalisme en dergelijke.  Maar dan komen er weer andere die dat overnemen en de aanstoker zijn, het is van alle tijden en ik denk dat je dit nooit echt volledig kan uitroeien of voorkomen, sluiten dan maar misschien voor de mensen ?!

    Nog een heel fijne avond Nancy en tot een volgende keer !

    08-12-2021 om 18:59 geschreven door Chris


    Weer eens goed geschreven!

    Al had je beter met mooie dingen mogen uitpakken, maar dit zit er zeker niet in met alles wat we zagen. Hoe is zoiets toch mogelijk en niemand lijkt in te grijpen. Waarrom de boel niet meteen stil leggen? Die mensen hebben wellicht te veel tijd, geen werk..... Dank voor jouw schrijven!

    Best-regenboog-Maarten.jpg

    08-12-2021 om 11:40 geschreven door maarten


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
    oie-874951h6-P7r437

    Goedemorgen lieve vrienden.Na een stormachtige avond en nacht is de wind stilaan wat aan het uitrazen en ook regen hebben we zeker niet te kort gehad.De Sint en zijn zwarte Pieten zijn nog net kunnen vertrekken naar warmere oorden en zullen we ons nu moeten focussen op het Kerstgebeuren,voor mij het mooiste feest op aarde,doch van Kerstavond tot 2 januari 2021 was de verschrikkelijkste periode in mijn leven en blijft elk jaar een zware periode want op Kerstavond is de doodstrijd van mijn lief moederke begonnen tot op maandag 2 januari 2021 in de late namiddag om samen met HAAR ONZELIEVEVROUWKE van ons is heengegaan.Doch ik trek me op aan Kerstmis want dit werd steeds gevierd met ons moederke thuis.Vandaag vieren we ook Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen.Ik zag mijn parochiekerk in Stasegem een der mooiste uit de streek in Kerstlicht gedompeld,enig mooi en ik zal in de komende dagen er een foto van posten.Ik werd er gedoopt en wil er ook mijn laatste afscheidsdienst hebben.Kerstmis het feest van Licht en nieuw leven.O wat verlang ik ernaar.Zondag zijn we reeds de derde zondag van de Advent en dan is het gewoon aftellen.Ik wens Jullie een rustige en een gezellige woensdag en hopelijk met niet al teveel regen toe en blijf waakzaam en voorzichtig,dan kunnen we de Kerst nog op een fatsoenlijke wijze vieren samen in de knusse huiskring en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en die poes is ook reeds in de Kerstsfeer terechtgekomen.Fijne woensdag Nancy.Het is tristig op de voetbalvelden.Voetbaloorlog.Hopelijk krijgen ze die parias uit de stadions.Je zou bang worden nog naar het voetbal te gaan.

    08-12-2021 om 09:55 geschreven door Jos


    fijne woensdag
    23e1d8d0d80da1a55cf64c914b381d7c.jpg

    08-12-2021 om 01:25 geschreven door kinrooiwebradio









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!