Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    29-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdpassering

    Om de tijd te passeren, heb ik gisteren maar eens Sinterklaaskoeken gebakken want het is stilaan de tijd ervoor. Hier in het Antwerpse vind je die koeken niet bij de bakkers . Het is eerder een W- VL gewoonte!

    Mag/kan ik jullie verleiden?

    sinterklaas-koeken sinterklaas-koeken-jpg2



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    30-11-2023
    mjammie

    die koeken zien er heel lekker uit Nancy, kan best geloven dat die vlug opgegeten zijn...

    Wij kennen dat gebruik in Vlaams Brabant hier niet...leuk he hoe iedere streek zijn specialiteiten heeft...

    Ik las dat je vanmorgen bij de kapper geweest bent... ik heb mijn haartjes laten kortwieken deze namiddag ...zo zijn we alle2 weer "in het nieuw" 

    lieve groetjes

    een-lieve-groet.jpg

    Groei, geniet en geef.
    Lach, laat gaan, relax en leef,
    Straal met je aanwezigheid
    en blijf vooral jezelf
    Altijd!

    30-11-2023 om 20:19 geschreven door Cecile


    Een mooie Donderdag lieve bloggers vrienden en groetjes van Sylvain
    cooltext448237863912341

    30-11-2023 om 12:12 geschreven door sylvain


    Dag Natoken

    Er is hier al redelijk wat bij te lezen Natoken. Ik probeer enkele blogbezoekjes per dag omdat het minder goed met me gaat. Hmmmmm zien er lekker uit,en jawel dit is een westvlaamse gewoonte.We moeten 's ochtends vroeg gaan naar de bakker want anders kunnen we op onze kin kloppen. Wens jou een gezellige donderdag in goeie gezondheid met warme groetjes,Monique.

    UGoW6Di.gif

    30-11-2023 om 11:50 geschreven door Monique


    Sinterklaaskoeken

    Bijoznder lekker!

    Maarten-nieuw.gif

    30-11-2023 om 11:11 geschreven door Martin


    Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
    oie-3074359-Il6-G13-Cn
    foto's op internet delen

    Goedemorgen lieve blogvrienden.Toen ik deze morgen ontwaakte zag ik nauwelijks de huizen aan de overkant van de straat.Stilaan is de mist aan het optrekken en krijgen we hopelijk terug de zon te zien.Ik zie dat het ook maar 1 graadje boven het vriespunt ligt en toen ik het grote schuifraam open deed om mijn pmd van gisterenavond in de blauwe zak te steken was ik vliegensvlug terug binnen.Hier is het zonder verwarming 21 graden en als er zon is, is het hier na een half uurke 23 à 24 graden.Gisteren mocht ik niet klagen van de verveling want net toen ik ontwaakte uit mijn middagdutje zeg maar slaapje want het was reeds 10 voor 15 uur ging de bel en kreeg ik bezoek van een trainer die ik in een groot jaar niet meer gezien had en ik weet nog goed dat hij mijn trainer was in het seizoen 2011-2012 want toen mijn lieve moeder zaliger overleed belde ik hem dat ik niet naar de training kon komen en die heeft spontaan een andere trainer gevraagd om over te nemen en na een kwartier stond hij aan het sterfbed van mijn moederke.Zo een mens en zoiets wat hij ongevraagd deed vergeet Je nooit want dit is dan een vriend voor het leven.Dus is mijn woensdagnamiddag goed verlopen want het was reeds bijna donker toen hij naar huis fietste.Zoiets doet deugd zo op het onverwachts.Enfin,ik wens Jullie een droge dag volgens Frank Deboosere op Facebook,met veel zon maar wel zeer koud en gezond en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Hou het warm op deze koude donderdag Nancy.Hier is het nog steeds erg mistig.En volgens Frank Deboosere blijft het droog en zonnig als de mist opgetrokken is.Het is echt het weer om Klaaskoeken te bakken.Veel bakkers zoals de mijne waar ik mijn pistolets koop hebben ganse jaar door Klaaskoeken en die verkopen heel goed en er zit een mooie winstmarge op voor de bakker.Hier is het nu maar 1 graadje en als ik niet naar buiten moet blijf ik lekker binnen want corona is ook weer in opmars.Geniet van Je donderdag en tot een volgende.

    30-11-2023 om 09:39 geschreven door Jos Vande Ghinste


    . . .

    Koffiekoeken zijn niet echt mijn dada, ik hou meer van iets hartelijk voor bij een gewone boterham, ik zal dit dan ook nooit kopen tenzij ik eens een rare goesting zou krijgen.  Het valt voor dat ik eens iets zoetig aankoop, zoals het vorig weekend het geval was, maar dan eerder iets cakeachtig dat dan bedekt wordt door wat botercréme of zo maar veel meer neem ik niet gemakkelijk mee naar huis toe.
    In ieder geval wens ik je nog veel bakgenot toe en als je dit graag eet dan moet je dat ook wel weer eens kunnen maken, dat begrijp ik maar al te goed !  Maar je kan er mij niet echt een plezier mee doen, raar toch dat mensen niet echt houden van iets zoets en anderen dan weer kunnen genieten van iets hartig zoals gewoon een boterham met licht gerookt mager vlees voor in de ochtend, daar kan ik met veel goesting doorheen bijten en alles op eten wat ik in mijn handen krijg !

    30-11-2023 om 08:56 geschreven door Chris


    Dag Natoken ,,
    30-11
    Goede morgen Natoken ,, ja nog deze dag uit doen en dan nog een maand en we zitten alweer in het nieuwe jaar ,, ollalal ;;; op deze laatste dag alweer van november ,, morgen beginnen we aan de feestmaand , wat vliegt de tijd voorbij . Dus kom ik u even snel een fijne dag wensen vandaag probeer ervan te genieten ,, met een vriendelijke groet Ingrid .

    30-11-2023 om 07:50 geschreven door Ingrid.


    29-11-2023
    Radio Amateur

    ft101e Lieve Nancy, ich bin schon lange nicht mehr aktiv weil ich seit dem ich zur Miete wohne keine Antennen aufbauen darf. Den Transceiver Yaesu FT 101E habe ich noch und ein Kenwood TS - 700G und ein Kenwood TS - 770. Lieve groetjes an Tony und deine Kinder Bernward DF6JL

    29-11-2023 om 16:46 geschreven door Bernward DF6JL


    hallo

    ziet er lekker uit , maar ken de gewoonte niet om ze zelf te bakken , hier  waren het vroeger LUKKEN  in de periode kerst en nieuw .

    ik kan weinig bezoeken doen , ' lukt me nieyt

     liefs en dank !

    29-11-2023 om 11:27 geschreven door ani


    wij komen helpen de week door te zagen.

    abeer59 Even een tip. Doordat de oude uploadsite de ppsjes niet meer doorgaf na een aantal weken ben ik overgestapt naar een andere. Deze blijft jaren zichtbaar. De niet werkende linken ben ik om aan het zetten en dit is tot en met 1 juni al gebeurd. Dat wil zeggen dat er meer dan 350 ppsjes bekeken kunnen worden via de archieven. Groetjes Jan en Elena pps

    29-11-2023 om 11:11 geschreven door Jan en Elena


    Om in te bijten Natoken ,, ze zien er heerlijk uit ,, smakelijk !!!

    Ja zo kunnen we ook de tijd wat door brengen Natoken ,, en daarna nog van genieten ook ,, hier gaat alles rustig aan ,, de kleine werkjes thuis gaan al zoals koken beetje stoffen ,,de rest heb ik overal hulp voor ,, maar het komt wel goed hoor we moeten gewoon geduld hebben Natoken ,, gelukkig hebben we de computer kan ik mij goed op amuseren en is geen zwaar werk hé ,, geniet van u lekkere Sinterklaaskoeken ,, en hou jullie goed hoor .

    29-11
    Goede morgen op deze frisse woensdag ,, hou het lekker warm want er komen koude maar hopelijk droge dagen aan ,, als de zon een beetje gaat schijnen maakt het dat allemaal een beetje aangenamer ,, maak er een rustig dagje van groetjes Ingrid .

    29-11-2023 om 08:14 geschreven door Ingrid.


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
    oie-29740t-R0-KGd-Np

    Goedemorgen lieve vrienden.Brrr...wat een koude midweek.Slechts 2 graden en reeds winterse toestanden want de wegen worden dit jaar voor de eerste keer in november gestrooid.Dus als Je de weg op moet zal het oppassen geblazen worden.Vandaag en morgen moet ik de baan niet op want beide bakkers zijn gesloten.Vandaag moet ik wachten met ontbijten want mijn suiker moet vandaag 4 keer gemeten worden en de verpleegster komt pas rond 8 uur.Ik heb het enorm lastig met die korte dagen en die lange avonden en nachten.Sommige dagen probeer ik de tijd wat te doden met het stof af te nemen boven kniehoogte en alles wat spiegel is op te poetsen.Ik puzzel graag met zoveel mogelijk stukjes,doch ik heb nergens de ruimte of een tafel vrij om dit te doen.Dit zou voor mij een grote oplossing zijn tegen mijn verveling.Ik ben alleen en moet tegen de muren praten.Gisteren namiddag ben ik toch eens naar de laatste rustplaats van mijn ouders in Stasegem gereden en ondertussen was ik ook eens buiten.Ik wens Jullie een mooie en een aangename midweek toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne woensdag Nancy.Hmmm...ze zien er mooi en smakelijk uit.Raar dat ze dat niet kennen he.In mechelen kennen ze geen koekebrood of melkbrood.Telkens als onze familie langs moeders kant op bezoek kwamen,deden ze er steeds enkele mee naar huis.Nu is het wel heel koud.Hou Je maar goed warm want Je zou kunnen hervallen.

    29-11-2023 om 08:10 geschreven door Jos Vande Ghinste









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!