Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    14-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fallas

    De Fallas worden gevierd in maart. De oorsprong van het feest gaat terug naar de traditionele, geïmproviseerde vreugdevuren met oude meubels om de komst van de lente te vieren. Het feest valt ook samen met de viering van Sint-Jozef, patroonheilige van de timmerlieden.

    De Benidorm Fallas waren vorige week al begonnen met de Josephine-festiviteiten, maar dit weekend valt er veel te zien. Met de praalwagen parade en de mascletà als absoluut hoogtepunt.

    Ter info: De mascletà is een pyrotechnische show zonder weerga of simpel gezegd vuurwerk dat wordt afgeschoten. Je moet dit beleven om te begrijpen hoe dat voelt.

    De mascletà wordt meestal overdag gehouden, om 14.00 uur. Maar er zijn ook nachtelijke mascletàs: enkele intense minuten vol explosies waarvan het ritme en het volume geleidelijk toeneemt.

    Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de praalwagens en de beelden die ook vanaf 15 maart te zien zullen zijn. Tijdens deze dagen is Benidorm gevuld met kastelen, mascletás en monumenten en komen de kruitdampen en knallen je tegemoet, samen met geuren van bloemen en met muziek van diverse bands.

    Op zaterdag 16 maart worden de prijzen voor de beste monumenten bekend gemaakt.

    Ter info:je spreekt het woord fallas uit als fajas want een dubbel dus ll klinkt in het spaans als een j.

    mascleta


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (19)

    19-03-2024
    hey Nancy

    ondertussen is het weekend van "de Fallas" voorbij...ik ben eens even gaan kijken naar dit gebeuren via Youtube...jeetje zeg...het brengt wel heel wat lawaai met zich mee met al die "bommetjes" die ze op een plein laten ontploffen...het duurt minutenlang...en dan nadien de mooie wagens die ze gemaakt hebben in brand steken...het doet me een beetje denken aan het "verbranden" van Carnaval...daar wordt op het einde ook...geen wagen...maar een pop verbrand... Zijn tradities die zeker en vast niet mogen verdwijnen he...

    Hopelijk hebben jullie van het weekend van "de Fallas" genoten....maar waar je zeker zal van genoten hebben is het heerlijke zonnetje...Eindelijk...na vele gebedjes naar boven te sturen ...krijgen wij hier ook enkele dagen met aangename temperaturen...het mag wel eens beteren zeker...

    lieve groet en hou jullie daar goed he

    een-lieve-groet.jpg

    Groei, geniet en geef.
    Lach, laat gaan, relax en leef,
    Straal met je aanwezigheid
    en blijf vooral jezelf
    Altijd!

    19-03-2024 om 12:52 geschreven door Klaproosje1


    Op deze mooie dinsdag zeg ik het met bloemen.
    oie-19812269-It-EAAd-Q
    image host

    Goedemorgen lieve vrienden.Alles loopt deze morgen een ietske in de war.Om 7u10 was de verpleegster er reeds toen ik wilde wegrijden naar de warme bakker.Ik zag haar auto staan en ik ben teruggekeerd.Als ik een vast plan heb en het word verstoord moet ik mijn zenuwen in toom houden voor de rest van de dag.We hebben afgesproken dat ze nu om 7 uur komt daar een vrouw die ze eerst verzorgden voor een maand naar het ziekenhuis is.Tenslotte heb ik een overeenkomst met het Wit-Gele Kruis dit te verzetten naar 7 uur tot die vrouw terug thuis is.Dan kan ik op tijd naar de warme bakker gaan want na 7u15 komen de ouders met hun kinderen naar de Mariaschool rechtover de bakkerij en dan kan ik niet meer parkeren en zit ik dan reeds in de spits om de grote baan op te rijden waar het zeer gevaarlijk is.Ook komt Wendy van de pedicure om 9u30 en zal het maar na 10u30 zijn eer ik terug kan bloggen.Verder word het een heerlijke dag met veel zo en sluierwolken en de temperatuur kan op sommige plaatsen oplopen tot 18 graden.Dus het word een heerlijke zonnige dinsdag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag Nancy.Hier is het voor het ogenblik reeds prachtig lenteweer maar vrijdag slaat het terug om en krijgen we regen en temperaturen die de dubbele cijfers niet halen.We profiteren van de vitamientjes na een lange donkere winter en blij maar genieten van die lekkere Spaanse zon.

    19-03-2024 om 10:50 geschreven door Jos Vande Ghinste


    Groetjes van mij
    Girl-Mae-Annie
    Ik kom je een gezellige dinsdag wensen, geniet er van nu met het mooie weer

    19-03-2024 om 07:56 geschreven door annie


    18-03-2024
    Zonnige groetjes op deze heerlijke maandag aan al mijn blogvrienden.
    oie-1875625-W9-Biy-ZSw

    Goedemorgen beste blogvrienden.Na een tamelijke goeie nachtrust zie ik het zitten Jullie een bezoekje te brengen.Het weekend is alweer voorbij en daarom wens ik Jullie een mooie zonnige start van deze kersverse nieuwe week toe.Gisteren verloor KRC.Harelbeke met 2-3 op eigen veld tegen FC.Gullegen nadat onze " Ratten " tot 2 keer toe op vooesprong stonden en op het einde van de wedstrijs nog het deksel op de neus kregen.In de laatste 7 wedstrijden zullen ze moeten vechten voor het behoud.Vandaag krijgen we volgens Frank Deboosere een tamelijke zonnige droge dag die met 15 graden naar lente ruikt en daarom ook mijn eerste lenteplaatje.IK wens Jullie een fijne zonnige maandag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag Nancy.Hier belooft het een eerste mooie lenteweek te worden.Vanddag nog een beetje aarzelend maar vanaf morgen zou ze er echt moeten zijn.Bij JUllie is dit geen probleem.Neen Nancy.Een mantelzorger heb ik nog niet van doen.Ik moet enkel een beetje doseren.Mijn spieren zijn moe na al die jaren,doch als ik ze niet meer gebruik zal het altijd maar erger worden.Ik moet bewegen want ik breek records met mijn gewicht nu 90 kgr en ik meet 1m59.Maar nu het weer beter zal worden zal ik automatisch meer in beweging zijn reug in short en ook zal ik veel op mijn terras kunnen zitten en gisterennamiddag heb ik er een heel eind gezten.Geniet van de Spaanse zon en ik wens Jullie daar een gezonde vakantieweek toe.

    18-03-2024 om 09:03 geschreven door Jos Vande Ghinste


    17-03-2024
    Zeker het beluisteren waard.

    aa-13

    17-03-2024 om 16:36 geschreven door eddy meuris


    Dag Nancy

    Welkom bij powerpoint Roosje

    Als een bloem zo is het leven,

    't begin is teer en klein.

    De een die bloeit uitbundig,

    de ander geurt heel fijn.

    Sommige bloemen blijven lang,

    weer anderen blijven even.

    Vraag niet bij welke bloem je hoort,

    dat is 't geheim van het leven.

    wens jullie een fijne dag

    Lieve groetjes Roosje

    17-03-2024 om 15:54 geschreven door Roosje


    Natoken

    Nu even langs komen hopelijk zijn eindelijk al die problemen opgelost !
    En kunnen we bij iedereen even langs komen met een vriendelijke groet !Wens allen een gezellige en !

    51.jpg

    Kwam hier bij toeval ezven terecht dus ben ook even een goede dag komen wensen ! Veel liefs van ons hier uit 't Rommelkotje

    17-03-2024 om 15:36 geschreven door steffie


    Hartelijk dank op deze druiligere zondag !!!
    oie-17815-Y920s-Hc7

    Goedemorgen lieve blogvrienden.Na een kleine 5 dagen afwezigheid kom ik nu eens mijn vrienden bezoeken die me bijna dagelijks en nu de laatste 5 dagen nooit in de steek lieten.Ook denk ik aan onze zieken en onze vrienden die het op een of andere manier heel moeilijk hebben.Helaas ziet het er buiten maar triestig uit want vandaag is de regen terug aan zet,maar gelukkig zijn de temperaturen die we normaal in de lente krijgen een troost.Gisterenavond heb ik met veel emotie naar de " Droomfabriek " gekeken.De 88 jarige componist deed me de tranen in mijn ogen krijgen toen ze zijn 40 jarig lang werken nu in wereld premiere met volle orkest speelden.Super-super mooi.Jammer dat het volgende week de laatste keer is en hopelijk komen ze volgend seizoen met dit programma terug evenals het programma van Niels Destadsbader met vraag het aan waar Gunther Neefs getoond heeft dat hij naast Will Tura een der beste zangers van Belgie is en helaas verloor Anderlecht met 0-1 van hekkensluiter KV.Kortrijk en hopelijk winnen onze " Ratten " deze namiddag om 15 uur tegen FC.Gullegem.Steeds een derby tot op het scherp van de snee.Tenslotte ben ik helaas niet genezen en is dat voor de rest van mijn leven.Ik ben leeg gestreden en blijf het doen zolang het kan,enkel kan het iets verbeteren met enorm veel te rusten.Al mijn spieren zijn levensmoe.Ik ben dinsdag naar de Colruyt gereden en gisteren heb ik het laatste uit mijn koffer gehaald want ik winkel steeds voor een volle maand maar ik zal die maand moeten verdelen in verschillende winkel bezoeken.Voila,ik wens Jullie een mooie en een rustige zondag toe en nogmaals nen dikke merci.Fijne zondag Nancy.Geniet maar van de Spaanse zon en de feesten.

    17-03-2024 om 10:06 geschreven door Jos Vande Ghinste


    Dag Natoken ,,
    17-3-2024
    Een hele fijne zondag gewenst vandaag , met een warme groetje erbij van mij Ingrid ,, het gaat hier op en neer natuurlijk meer regen als zon ,, maar echt koud is het niet Natoken ,, geniet daar maar lekker he ,,

    17-03-2024 om 06:14 geschreven door Ingrid.


    16-03-2024
    Wens u nog een fijne avond

    heinenoord.jpg
    Goeden avond weekend.
    We nu naar de lente toen mooi lente weer
    Alles begin te groeien en te bloeien in een paar dagen tijd.
    Begin ook weer wat fiets weer te worden
    wens iedereen nog een mooi weekend
    gr. Dirk

    16-03-2024 om 17:42 geschreven door Dirk


    Lieve groetjes
    Spring-feelings-Annie
    Oef die vervelende reclame lijkt voorbij te zijn.

    16-03-2024 om 14:59 geschreven door annie


    hey Nancy

    zo blij te lezen dat jullie het goed stellen...jullie stralen beiden op de foto in het vorige logje...geniet nog maar van het heerlijke weer daar, want hier is het niet veel soeps de laatste tijd...hopelijk brengen de komende dagen ons een beetje zon want dan herleeft een mens helemaal...en dat zonnetje hebben we allemaal heel erg nodig.

    het is me niet gelukt om de laatste dagen blogjes te bezoeken door...te moe...de vele slapeloze nachten na elkaar hakken er serieus in...hopelijk lukt het me de volgende nachten wel om eens goed te slapen...de revalidatie verloopt goed...het stappen is ok...wel nog met 1 kruk...het komt met de wonde ook stilaan in orde maar de huid rondom was helemaal kapot door de pleisters...uiteindelijk hebben ze nu toch een gevonden waar ik niet zo gevoelig aan ben...Nog even geduld (en dat moeten we veel hebben he)...volgende week dinsdag op controle bij de chirurg...

    hele lieve groet...geniet van de Fallas...en van een uitstekend weekend. 

    een-lieve-groet.jpg

    Groei, geniet en geef.
    Lach, laat gaan, relax en leef,
    Straal met je aanwezigheid
    en blijf vooral jezelf
    Altijd!

    16-03-2024 om 14:45 geschreven door Klaproosje1


    Een verlaat bezoekje

    Door problemen met mijn pc!

    Maarten-nieuw.gif

    16-03-2024 om 12:15 geschreven door Martin


    15-03-2024
    Hallo lieve Nancy fijn weekend gewenst xxx
    Hond-doet-lammetje-melk-voeren-groetjes.gif

    15-03-2024 om 19:23 geschreven door Lenie


    Dag Nancy

    f257dfcfca8c293ed2c06c045bef2060

    Nog een gezellige avond en voor morgen een heel mooi regenweekend !

    15-03-2024 om 18:38 geschreven door Tiny en Ans


    tradities -- daar zijn de Spanjaarden goed in he ---- geniet ervan !

    15-03-2024 om 14:36 geschreven door ani


    . . .

    Hier gaan we weer het weekend in met wisselvallig weer maar dat moet dan maar en houden we ons binnen bezig !  Zelf had ik gisteren barstende hoofdpijn en ik vraag me af of dat zou kunnen komen van allergische reactie met dit mooie weer ?!  Ik weet dat ik er altijd erg van weet wanneer in het vroege voorjaar er heel wat bomen in bloei komen en hier staan er echt wel vele verschillende al weet ik niet altijd welke naam die boom of struik draagt maar ik zie wel dat er een aantal zijn die met "katjes" getooid staan en dit alles waait dan je richting uit !  Pfff, als het zo al gaat beginnen van nu af aan dan kan ik me beter binnen opsluiten !  Ja, je kan er mee lachen maar het is wel zo, al kan je binnen ook niet zeker zijn van gezonde lucht want die afzuiging zorgt daar wel mee voor maar die permanente verluchting aan de ramen die laat steeds alles weer door komen en ja, ook die pollen met de lucht naar binnen komen !  Ik hoop dat dit geen voorbode is van wat ons te wachten staat, hier boven mij is er ook eentje die allergisch is voor zulke dingen en zo goed als ik hetzelfde heeft, ik weet niet waar het vandaan komt maar gisteren rond middernacht zat ik hier binnen nog te niezen en te doen, ook al had ik voordien een lichte pijnstiller genomen om wat geruster te kunnen naar bed gaan !  Dat belooft voor deze zomer, amaai, als ze zo gaan beginnen !
    Feesten jullie daar maar verder want lang zal het ook alweer niet meer duren, geniet ervan !

    15-03-2024 om 12:18 geschreven door Chris


    Dag Natoken,,

    Dat zijn lange feesten Natoken ,, bedankt voor de inlichting want dat wist ik niet van die Fallas feesten ,, als u de zon gisteren naar hier hebt gestuurd is het u gelukt het was eens een stralende dag ,, hihihi we hebben ook eens kunnen genieten Natoken van de zon ,, genieten jullie daar maar lekker verder he ,, en tot later weer eens ,,

    Goede morgen ,, na een prachtig dag van gisteren kom ik u vandaag ook een aangenaam dagje wensen , laat het u goed gaan en geniet ervan ,, vriendelijke groetjes Ingrid .

    15-03-2024 om 07:27 geschreven door Ingrid.


    14-03-2024
    Lieve groetjes
    Qween-of-lilacs2-Annie
    Graag was ik op je blogje, Als de reclame blijft duren, zal ik na Pasen, voor onbepaalde tijd stoppen met bloggen, het ontsierd heel mijn blog

    14-03-2024 om 21:00 geschreven door annie









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!