Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    08-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Always look at the bright side of life...
    Sinds april hebben we een nieuwe huisarts omdat onze vorige het stilaan tijd vond om van zijn pensioen te genieten. Het is dan ook altijd even wennen aan een nieuwe huisarts, maar dat kon geen probleem zijn, dacht ik, want sinds we terug in België zijn (1983) had ik persoonlijk maar heel sporadisch een dokter nodig.. Maar het kan verkeren , zei Bredero en verdikke dat beging ik stilaan te geloven.
    Ik weet zeker dat het niets met die nieuwe dokter te maken heeft en toch lijkt het alsof ik sinds zijn komst " mijn deel" aan het inhalen ben..
    Vandaag moest ik weer even langs gaan bij die wijze man en ik heb het hem dan ook eens duidelijk gezegd dat het lijkt alsof ik, sinds hij er is, onder een ander gesternte leef. Hij zal er wel niets mee  te maken hebben maar hij heeft mij al meer gezien dan onze vorige arts in al die jaren. Nochtans dacht ik dat alles hier goed  aan het evolueren was want ik hield mij ,voor eens en onder het strenge oog van mijn slaapgenoot, aan de opgelegde regels. Maar dat belette niet dat ik zondagmorgen opstond met een verschrikkelijke pijn in de hiel en de enkel van mijn voet van zodra ik er druk op zette. Neen, niet die waar onlangs een wagen over gereden heeft,  maar de andere. Ik dacht eerst dat het een hevige kramp was omdat ik dat enkel had van zodra ik druk zette op mijn voet.. Het was dan ook een zondag in mineur en na een rustige nacht dacht ik deze morgen dat het over was. Zodra ik echter op mijn voet steunde was die pijn terug.. Ik liep erbij als een "overbejaarde balerina" tiptoe-end op mijn tenen...
    Nu vond ik het toch wel genoeg en trok dan maar nog eens naar de dokter... Die had er niet direct een verklaring voor, ook niet voor de 2 blauwe plekken die ik op mijn voet had...Ik suggereerde dat ze misschien gedurende de narcose eventjes " met mijn voeten gespeeld hebben"...  Dat ontlokte bij hem een lach bij mij een groene grijns !!! maar het bracht ons niet verder. Uiteindelijk werd voorgesteld om een foto van de voet te laten nemen , misschien had ik " hielspoor"... Ik ben nu wel een kind van de buiten maar ik ben nog nooit met mijn hielen op sporenjacht geweest, dus wist ik niet wat ik hoorde... Een paar uur later was ik even wijs als voordien. Geen hielspoor ( meteen hebben ze ook een foto genomen van die andere voet en daar was gelukkig geen erge schade vast te stellen..)
     Goed, waar komt dan die tintelende , vervelende pijn in voet en enkel vandaan??? De radioloog wist ook niet direct een antwoord te geven en zo besloot de huissarts dan maar om de pijn " voorlopig" te behandelen als een vorm van "flibiet...".Flibiet dan nog!!
    In het ziekenhuis heb ik 3 spuitjes gekregen maar sinds mijn ontslag donderdag, heeft niemand voorgeschreven om daar nog even mee door te gaan... Kan dat dan de oorzaak zijn, vermits ik op non actief stond ?
    Ik hoop dat het inderdaad met wat extra spuiten overgaat en ik weldra weer pijnvrij kan rondlopen want het hangt stilaan " mijn voeten, hielen, enkels  uit"... en het heeft geen zicht om  oma op haar "tippen" te zien rondhuppelen....
    En nu begin ik stilaan te snappen wat de huisarts van ons ma bedoelde toen hij haar zegde: " je kan niet ongestraft oud worden"...
    Maar verdorie , ik ben nog niet oud, al wil ik er toch zo snel mogelijk weer als " mijn oude ik" bijlopen. Wat wordt dat dan over een paar jaren?
    Vandaar dat mijn logje de titel meekreeg die hier boven staat en ... ik doe heeeeeeel hard mijn best om die bright side te zien!!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    12-06-2011
    hielbreuk
    Ja,het noodlot heeft ook mij getroffen, 3 weken geleden na een val van 3,5 meter hoog op het beton terecht gekomen ,hielbreuk opgelopen,Had nog erger af kunnen lopen. Diverse scans laten maken, voet is op div. plaatsen verbrijzeld, operatie advies gekregen, al met veel mensen gepraat. Het kan een lange lijdensweg
    worden met al dat voetgepeuter.Overweeg niet te laten opereren. De pijn is na 3 weken al een stuk minder en mijn voet kan een geringe belasting aan , als ik wel laat opereren dan word mij geadviseerd 3 maanden met mijn been omhoog te blijven liggen.Dus het duurt alleen nog maar langer en misschien is 1 operatie niet eens voldoende.Dan btijn Meert in Belgie heeft het gered zonder operatie, alleen met veel rust heeft hij het gered. Zie het voor me zelf als een goede optie. Heeft iemand nog aanvullende ervaringen ,zou ze graag horen!! Alvast bedankt Joel

    12-06-2011 om 09:04 geschreven door joel kuijper


    09-09-2009
    ..
    Weet je dat dit het eerste was dat ik op het bord schreef toen ik aan het revalideren was ,en ik ergotherapie moest volgen,het is nog maar kort eigenlijk he Natoken,hopelijk ben je vlug van alle pijn verlost!Always look on...en een dikke kus !
    een2dlieve2dgroetzq6.gif
    dikke knuffel van Lipske &Co
    prettige midweekdag!

    09-09-2009 om 12:39 geschreven door lipske


    *
    Hier idem dito Natoken. Ik loop de laatste weken ziekenhuis in en uit om allerlei onderzoeken te ondergaan voor mijn knokenpijn. Het verdict: Arthrose. Gisteren een cortizone spuit gekregen en binnen 2 weken nog een. Een botscan en/of MRI san staat ook nog op het menu. Als dat niet helpt een epidurale. Vandaag toen ik opstond had ik pijn daar waar men de spuit heeft gezet, dus van kwaad naar erger lijkt wel. "Zolang je pijn voelt weet je dat leeft" zegt mijn huisdokter altijd. Wat een lolbroek he! Bovendien sukkel ik heel erg met mijn ogen en daar schijnt ook al geen simpele oplossing voor te zijn, of ik ga naar de verkeerde oogarts, kan ook zijn. Maar zo blijf je wel bezig buitenhuis.
    Heb een fijne namiddag, dikke knuffelkus

    09-09-2009 om 12:20 geschreven door petra


    Fijne midweek blog vrienden...

    Hallo hier ben ik al weer
    om je een hele mooie
    woensdag te wensen
    dikke knuffel.
    Gita & Wartje.

    Image and video hosting by TinyPic
    http://blog.seniorennet.be/vacantie/

    Een bloem zingt haar
    mooiste lied,
    als ze de zon en
    de bijtjes ziet.



    09-09-2009 om 09:31 geschreven door Gita & Wartje


    08-09-2009
    Moeilijke situatie Natoken
    .............. afhankelijk van de operatie moet men een aantal spuitjes krijgen tegen Flibitis, weet zelf al niet meer goed hoe lang het bij mij duurde na mijn hielbreuk ( en die kwam niet door sporen hoor ....smile), maar weet zeker dat het toch nog een week geduurd heeft na de paar dagen ziekenhuis. Dus, bij jou 3 stuks ? lijkt me weinig, maar kan daar uiteraard niet over oordelen. Misschien toch maar even aan de dokter vragen indien je nog geen beterschap zou hebben en of dat wel gebruikelijk is van maar 3 stuks.
    Normaal gesproken ? zou men dit zeker moeten gezegd hebben of er nog iets nodig was na het ontslag in het ziekenhuis....... en zo blijf je maar bezig met navraag te doen enz.....
    Hopelijk is het maar van tijdelijk aard en ben je er weldra van verlost van die ongemakken.

    Voor seffens alvast een rustige nacht en slaapwel !

    08-09-2009 om 23:05 geschreven door Amor Fati


    ..
    verdorie zeg, die miserie houdt echt niet op hé? 
    Nu voel ik met net eindelijk een beetje beter en bij u gaat het van kwaad naar erger.  
    Indien je niet opgewassen bent tegen het bezoek morgen laat je maar iets weten hé!   Uitstel is geen afstel!
    Wat betreft het 'flebiet' - de grote vrees na elke operatie is een bloedklontertje, daarom draagt iedereen die speciale kousen.
    Op lange vliegtuigreizen spreken ze daar nu ook van en net daarom ben ik nu al steunkousen gaan kopen en ga ik een junior aspro'ke nemen (dat werd me aangeraden door een vriend dokter).
    Flebiet is een soort aderonsteking of niet?  
    Toch maar opletten hoor en als je niet tevreden bent over de aanpak van je huisarts - veranderen!  Ik ben dit ook van plan wanneer we terugkeren.
    Ze slagen allemaal niet aan de unif met grote onderscheiding en ik denk dat ik er ene heb die net met zijn hakken over de sloot is geraakt.
    Nu een hielspoor kan ook heel pijnlijk zijn, maar dat zouden ze toch moeten kunnen zien op een MRI scan zou ik denken???
    Je hebt misschien 'het pootje' van lekker eten en veel drinken of zit dat in de tenen?
    Sorry dat ik even lach hoor, want ik vind het echt onrustwekkend en je moet het beslist goed in't oog houden.  Desnoods bel je de dokter op die je geopereerd heeft.
    Indien ik niets meer hoor ... tot morgen dan hé lieve schat.  

    08-09-2009 om 10:30 geschreven door bojako


    ...
    En je weet he Natoken, aan elke wolk zit wel een (soms piepklein) licht randje.
    Sterkte meis.

    08-09-2009 om 08:32 geschreven door thea


    Lieve groetjes
    We worden ouder he!


    .


    .

    08-09-2009 om 01:31 geschreven door Erwin









    Laatste commentaren
  • Op een mooie zaterdag !!! (Jos Vande Ghinste)
        op EK voetbal
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op EK voetbal
  • Prettig weekend (Jan en Elena )
        op EK voetbal
  • Nancy, ben benieuwd tegen de Fransen. (eddy meuris)
        op EK voetbal
  • Goeden avond (Dirk)
        op EK voetbal
  • je niet opwinden Nancy , is niet gezond ! (ani)
        op EK voetbal
  • Dag Nancy ja voetbal mij zegt het niets (Roosje)
        op EK voetbal
  • Voetbal (Maarten)
        op EK voetbal
  • HEY nANCY (Klaproosje1)
        op EK voetbal
  • Goede morgen lieve Nancy.... (Rebecca)
        op 8 kippen en een haan
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!