MARIA

Foto


Koningin
van de vrede


zoals Zij sinds
juni 1981
tot op heden
in Medjugorje
verschijnt. 

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Startpagina !



De eerste vrucht
van het gebed

is innerlijke concentratie

en een
warm gevoel
voor God.


'Theopanos' kluizenaar


 

Inhoud blog
  • MEDJUGORJE en Brindisi



    Ik ben de
    Goede Herder

    Ik ken mijn schapen
    en Mijn schapen
    kennen mij. 

    Johannes 10: 15-18



    15) gelijk Mij de Vader kent
    en Ik de Vader ken,
    en Ik zet mijn leven in
    voor de schapen.

    16) Nog andere
    schapen heb Ik die 
    niet van deze stal zijn;
    ook die moet Ik leiden
    en zij zullen
    naar mijn stem luisteren 
    en het zal worden
    één kudde,
    één herder.

    17) Hierom heeft
    Mij de Vader lief, omdat
    Ik mijn leven afleg, om
    het weder te nemen. 

    18) Niemand
    ontneemt het Mij, 
    maar Ik leg het 
    uit Mijzelf af. 

    Ik heb macht
    het af te leggen
    en macht het 
    weder te nemen;


    dit gebod
    heb Ik van Mijn 
    Vader ontvangen.

     

     

    Medjugorje

    Boodschap, 25 februari 1995

    "Lieve kinderen, ik nodig je uit missionarissen te worden van mijn boodschappen, die ik hier via deze plaats - die mij lief is - geef.

    God heeft mij toegestaan zolang bij jullie te blijven.

    Daarom, mijn lieve kinderen, nodig ik je uit de boodschappen die ik je geef, met liefde te beleven en ze door te geven aan de hele wereld, zodat een stroom van liefde vloeit naar de mensen, die vol haat en onvrede zijn. 

    Mijn lieve kinderen,

    ik nodig je uit vrede te worden waar onvrede is,
    licht waar duisternis is, zodat ieder hart het licht en de weg van het heil aanneemt.

    Dank dat je aan mijn oproep gehoor hebt gegeven. "


    Foto
    Foto
    Verschijning in Fatima
  • Fatima
  • Foto


    Gebed aangeleerd aan
    de kinderen te Fatima,

    door de Engel van Portugal
    die verscheen om
    de drie kinderen
    op de Mariaverschijningen 
    voor te bereiden. 


    O, mijn Jezus,
    vergeef ons onze zonden,
    behoed ons voor
    het vuur van de hel.

    Neem in uw Partadijs
    alle zielen op
    vooral diegenen die Uw
    Barmhartigheid
    het meest nodig hebben.


     

    Foto
    Foto
    Verschijningen in Belgiƫ
  • Beauraing
  • Banneux
  • Foto

     

    Onze Lieve Vrouw
    Onbevlekt Ontvangen,
    zoals Zij zich
    kenbaar maakte
    aan Bernadette
    te Lourdes 

     

    De grot te Lourdes

     

    O Maria
    zonder zonden
    ontvangen,
    bid voor ons
    die onze
    toevlucht tot
    U nemen.


     

    Zoeken in blog

    abc_van_louise
    Je kunt op twee manieren tegen het leven aankijken; ofwel geloof je niet in wonderen, ofwel geloof je dat alles een wonder is. Albert Einstein
    Mijn Heer en mijn God, mijn Jezus Barmhartigheid.
    21-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak van Ivan Dragicevic

    Op 12 augustus 2008 gaf Ivan Dragicevic een lezing in het gele gebouw:

    "Deze wereld heeft een toekomst, maar onder één voorwaarde: de wereld moet terugkeren naar God"

    Beste vrienden in Christus, bij het begin van deze ontmoeting wens ik jullie allen uit het diepste vanmijn hart te begroeten. Mijn wens is dat we tijdens deze korte tijd dat we tezamen zullendoorbrengen, ik met jullie de belangrijkste zaken, de zaken waartoe Onze-Lieve-Vrouw ons reeds 27 jaar uitnodigt wil delen.

    Ik wil de boodschappen dichter bij jullie brengen zodat we ze beterkunnen begrijpen en ze in ons leven toepassen.27 jaar geleden klopte Onze-Lieve-Vrouw op de deur van mijn hart. Ze heeft mij gekozen als Haar hulpmiddel, een hulpmiddel in Haar handen en in de handen van God.

    Voor Mij, voor mijn vrouw, voor mijn familie is dit zeker een groot geschenk geweest, maar het is eveneens een grote verantwoordelijkheid. Ik besef dat God mij heel wat gunsten heeft verleend, maar ik weet ook dat Hij heel wat van mij vraagt. God vraagt veel voor Hem. Het is niet gemakkelijk en eenvoudig om elke dag samen met Onze-Lieve-Vrouw te zijn gedurende 5 tot 10 minuten en na deze ontmoeting terug naar deze wereld te moeten komen. Elke dag heb ik na de ontmoeting enkele uren nodig om terug tot de werkelijkheid van deze wereld te komen. Indien u Onze-Lieve-Vrouw maar één seconde, één seconde kon zien, ik denk niet of uw leven hier op aarde u nog zou interesseren.

    Wat is de belangrijkste boodschap waartoe Onze-Lieve-Vrouw ons nu reeds gedurende 27 jaaroproept en uitnodigt? Onze-Lieve-Vrouw heeft ons vele boodschappen gegeven, maar de meest belangrijkste boodschappen waartoe Zij ons steeds heeft geleid zijn de boodschappen van vrede,bekering, gebed met het hart, boete en vasten, oprecht geloof, vergevingsgezindheid, de Eucharistie en de boodschappen van hoop. Deze boodschappen die ik zojuist opnoem, zijn de belangrijkste boodschappen, de centrale boodschappen door dewelke Onze-Lieve-Vrouw ons leidt.
    In al die jaren heeft Maria deze boodschappen eenvoudig trachten te houden voor ons opdat we ze beter zouden begrijpen en ze beter in ons leven zouden kunnen toepassen.
    Geheel in het begin van de verschijningen, in 1981, stelde de Gospa zichzelf voor als de Koningin van de Vrede. De eerste woorden die ze sprak waren: "Lieve kinderen, Ik kom naar hier omdat Mijn Zoon Mij naar hier zendt om jullie te helpen. Lieve kinderen, vrede, vrede, vrede. Vrede dient te heersen, vrede dient over de hele wereld te heersen. Lieve kinderen, er moet vrede zijn tussen God en de mens en tussen de mensen onderling. Lieve kinderen, deze wereld, deze mensheid is in groot gevaar, het grote gevaar om zichzelf te vernietigen."
    Dit waren de eerste woorden, de eerste boodschappen die Onze-Lieve-Vrouw aan ons en aan dewereld doorgaf. Onze Moeder is gekomen als de Koningin van de Vrede. Wie kan er beter dan Zij weten hoeveel vrede deze vermoeide wereld van vandaag nodig geeft? Hoeveel vrede de Kerk vanvandaag nodig heeft?
    En als een moeder komt ze om ons te helpen. Zij wenst ons allen tebemoedigen en ons op te beuren. Zij komt tot ons omdat ze ons op de dingen wil wijzen die nietgoed zijn, zodat we ons kunnen een beter idee vormen van wat niet goed is. Zij is naar ons gekomenen Zij is met uitgestrekte armen naar ons gekomen. En Zij leidt ons naar de vrede, naar Haar Zoon.
    In één van haar boodschappen zei Onze-Lieve-Vrouw: "Lieve kinderen! Vandaag meer dan ooit gaat deze mensheid door moeilijke momenten en een moeilijke crisis ." En de grootste crisis, is de crisis van het geloof in God, omdat de mensen zichzelf verwijderen van God. "Lieve kinderen! De huidige wereld, de huidige mensheid wil naar een toekomst gaan zonder God. Lieve kinderen! Het gebed is niet meer aanwezig binnen uw families." Ouders bidden niet meer tezamen met hun kinderen. De ouders hebben geen tijd meer voor hunkinderen en de kinderen hebben geen tijd meer voor hun ouders. De vrouw heeft geen tijd meer voor haar man en de man heeft geen tijd meer voor zijn vrouw. Er heerst geen geloof meer binnen de huwelijken. Er is geen liefde meer binnen de families. Er is een algehele terugval van demoraliteit. Er zijn zovele gebroken en vermoeide families. Er gebeuren zovele abortussen vandaag en Maria weent tranen hiervoor.
    Maria is als Moeder naar ons toe gekomen om ons uit deze duisternis te leiden naar het licht en dehoop. Zij komt als de Moeder van Hoop. En Onze-Lieve-Vrouw zegt, "Lieve kinderen, als er geen vrede heerst in de harten van de mensen, als de mensen niet tot vrede komen met zichzelf, als er geen vrede heerst binnen de families, lieve kinderen, dan kan er geen vrede heersen in de wereld. Dat is waarom Ik u uitnodig."
    Spreek niet over de vrede, maar maak vrede. Spreek niet over gebed, maar bidt. "Lieve kinderen, enkel door het gebed en de vrede opnieuw binnen uw families te brengen en enkel op deze wijze, kan uw familie geestelijk hernieuwd worden. Lieve kinderen! De wereld van vandaag is geestelijk ziek." En als moeder komt ze tot ons. Ze brengt ons de genezing met een Goddelijk geneesmiddel, een geneesmiddel voor ons en onze pijn. Zij wil onze pijn genezen door met zo veel moederlijke liefd een met zo veel zachtheid een verba nd aan te brengen. Zij wil opnieuw draagkracht geven aan dezezondevolle mensheid. Zij is bezorgd over onze redding.
    Onze-Lieve-Vrouw zegt; "Lieve kinderen, Ik ben met u. Ik kom in uw midden, omdat ik de vrede wil terugbrengen, maar lieve kinderen, Ik heb u nodig. Alleen met u kan Ik de vrede verwezenlijken. Dat is waarom ik vraag om voor het goede te kiezen en het slechte en de zonde te bevechten, lieve kinderen." En Zij spreekt op een eenvoudige wijze. Ze blijft zonder enig teken van vermoeidheid steeds alles herhalen. Ook ik blijf, in al deze jaren, zonder vermoeidheid deze woorden steeds maar herhalen, omdat ik zie dat Onze-Lieve-Vrouw absoluut niet moe wordt om ons elke dag opnieuw en opnieuw uit te nodigen en naar Haar Zoon toe te leiden. Zoals elke aanwezige moeder hier, hoe dikwijls hebben jullie niet tot uw kinderen gezegd: gedraag u, wees goed, studeer wel, wees gehoorzaam, doe dit niet of dat is niet goed: duizenden en duizenden keren hebben jullie dit tot uw kinderen gezegd. Is dit niet zo? En zijn jullie vermoeid? Is er hier een moeder aanwezig die kan zeggen dat ze alles maar één keer tegen haar kinderen moet zeggen, zonder de zaken te moeten herhalen? Neen, zo'n moeder bestaat niet, een echte moeder blijft steeds herhalen zodat haar kinderen het niet zouden vergeten.
    En dit is hetzelfde met Onze-Lieve-Vrouw gedurende al deze jaren. Ze herhaalt omdat haar kinderen niet zouden vergeten. Onze-Lieve-Vrouw is niet gekomen om ons angst te brengen of om ons te hekelen, ook niet om met ons over het einde van de wereld te praten of over de tweede komst van Jezus. Onze-Lieve-Vrouw heeft in de eerste plaats hoop komen brengen: hoop binnen de families, hoop in de Kerk.
    Onze-Lieve-Vrouw zei: "Lieve kinderen, als u sterk bent is de Kerk ook sterk. Als u zwak bent, is de Kerk ook zwak. U bent de levende Kerk. U bent de longen van de Kerk. Dat is waarom ik u, lieve kinderen, heb uitgenodigd om het gebed opnieuw binnen de families te brengen. Bid met uw familie. Maak van uw families de levende Kerk waar de mensen bidden, waar de mensen leven naar het woord van God. Lieve kinderen, zonder levende families kan er geen levende Kerk zijn."

    Dat is waarom Onze-Lieve-Vrouw zegt, "Lieve kinderen, deze wereld, deze mensheid heeft zijn toekomst, maar slechts onder één voorwaarde, de mensheid dient terug te keren tot God, tot het gebed." De wereld moet God op de eerste plaats zetten en samen met Hem kunnen we naar detoekomst wandelen. In het bijzonder nodigt Onze-Lieve-Vrouw ons uit om de Heilige Mis in het middelpunt van ons leven te plaatsen. In één van Haar boodschappen heeft Zij ooit gezegd: "Lieve kinderen! Als u morgen de beslissing dient te nemen om tot Mij te komen of om naar de Heilige Mis te gaan, kinderen, kom dan niet tot Mij, maar ga naar de Heilige Mis." Omdat, wanneer u naar de Heilige Mis gaat, u Jezus zelf ontmoet die Zich aan u geeft zodat u zich tijdens de Heilige Mis op Hem kunt verlaten, voor Hem openen, met Hem praten, Hem ontvangen. Ook vraagt Maria ons om maandelijks te biechten te gaan, het Heilig Sacrament te vereren en het Heilig Kruis te aanbidden. Zo vraagt Zij ook aan alle parochiepriesters om hun kerken open testellen zodat de mensen het Heilig Sacrament zouden kunnen vereren. Ze nodigt ons ook uit om de Rozenkrans te bidden en de Bijbel te lezen binnen de familie, zoals Zij zegt in één van Haar boodschappen: "Lieve kinderen! Leg de Bijbel op een zichtbare plaats in uw huis. Lees de Heilige Schrift. Vergeef elkaar en heb elkaar lief." Als Moeder draagt Zij ieder van ons in Haar Hart, ik kan het niet mooier zeggen als Maria zelf in haar boodschap: "Lieve kinderen! Indien u ook maar wist hoeveel Ik van u hou, zou u wenen van vreugde." Zo groot is de liefde van Onze Moeder. Maar zeker één van de belangrijkste boodschappen waartoe onze Moeder ons steeds weer opnieuw uitnodigt is om te bidden met het hart. Zo dikwijls heeft Maria het steeds herhaald: "Bid, bid, bid, lieve kinderen". Niet alleen met woorden of uit gewoonte of om naar het uurwerk te kijken tot wanneer het gebed over is. Met het hart bidden betekent bidden met èn uit liefde, met uw gehele zijn, zodat uw gebeden een ware ontmoeting worden met Jezus, een gesprek met Jezus, en het gebed kunnen beëindigen met een hart vol geluk en vreugde.
    Onze-Lieve-Vrouw zegt: "Lieve kinderen! Laat het gebed een vreugde worden voor u. Lieve kinderen, diegene die bidt hoeft niet bang te zijn voor de toekomst." Dat is waarom wij moeten beslissen voor het gebed, ons laten inschrijven voor een cursus gebed, een cursus die elke dag moet gestudeerd worden. Onze-Lieve-Vrouw vraagt ons om elke dag drie uur te bidden, niet in één keer of geen rozenkrans gedurende drie opeenvolgende uren. Wanneer Zij ons vraagt om gedurende drie uren te bidden, dan is dat inclusief de Heilige Mis, het lezen van de Bijbel, de rozenkrans, het praten over het geloof binnende familie en de anderen helpen, maar steeds met het geloof in gedachten. Ooit was er een vrouw die hier op bedevaart kwam en vernomen had dat Onze-Lieve-Vrouw vraagt om dagelijks drie uur te bidden en zij sprak mij aan: "Ik kan niet geloven dat Onze-Lieve-Vrouw ons vraagt om dagelijks drie uur te bidden. Dat kan Zij niet maken, dat kan Zij van ons nietvragen." Ik probeerde haar alles uit te leggen, maar ik kon het haar niet bijbrengen. Het jaar daaropkwam zij terug en stelde zij mij dezelfde vraag opnieuw: "Vraagt Onze-Lieve-Vrouw nog steeds aan ons om drie uur dagelijks te bidden?" Toen antwoordde ik haar: "U bent een beetje laat. Onze-Lieve-Vrouw vraagt nu om geen drie uur maar om 24 uur per dag te bidden." En weet u wat haar antwoord was? "Ik zal het bij drie uur houden." U ziet dat, als het op bidden aankomt, wij nog aleens zelfzuchtig durven te zijn. Onze-Lieve-Vrouw vraagt geen dingen van ons die wij niet aankunnen. Zij geeft aan ons zoveel als wij kunnen ontvangen en aanvaarden.

    Zij zegt: "Lieve kinderen, als u deze school van gebed wenst te volgen, weet dan dat er in deze school geen rust en geen weekends zijn. U moet deze school elke dag volgen, èn, lieve kinderen, als u beter wenst te bidden dan dient u meer te bidden, omdat meer bidden steeds een persoonlijke keuze is en beter bidden is een genade."
    Heel dikwijls zoeken we als uitvlucht vandaag dat wij geen tijd hebben om te bidden, om naar de Heilige Mis te gaan, geen tijd meer hebben voor de kinderen of de familie. Tijd is steeds het probleem. Het probleem ligt in de liefde, omdat, lieve kinderen, indien iemand van iets of iemand houdt, hij hiervoor steeds de nodige tijd vindt. Het omgekeerde is ook waar: voor iets waar men zich niet voor interesseert, heeft men nooit tijd. Het is hiervoor dat Onze-Lieve-Vrouw ons zo dikwijls uitnodigt om te bidden. Gedurende al deze jaren probeert Zij ons uit onze geestelijke coma te halen. Ze wil dat we sterker worden in ons gebed en in ons geloof.
    Deze avond zal ik tijdens de verschijning ieder van u, al uw noden, uw families, de zieken en de parochies vanwaar u komt aan Haar aanbevelen. Ik denk en ik hoop dat we zullen antwoorden op 
    de vraag van Onze-Lieve-Vrouw, dat wij haar boodschappen zullen aanvaarden en dat we medescheppers zullen worden van een betere en mooiere wereld, een wereld die de naam "kinderen van God" waardig is.
    Dat uw komst hier een begin voor u mag zijn, een begin van een geestelijke hernieuwing, zodat, wanneer u terugkeert naar huis, u met het werk kunt doorgaan dat u hier bent begonnen, samen met uw familie, met uw vrienden, in uw parochie.
    Probeer een nieuw licht te zijn,een licht binnen uw familie en parochie. Wordt een levend teken en laat ons samen bidden met de Koningin van de Vrede. Laat ons kiezen voor God. Enkel in God kunnen we de ware en echteliefde vinden. Laat dit zo zijn. Dank u en moge God u zegenen. Ivan

    bron: http://www.medjugorje-bn.com/ 

    21-02-2012 om 12:14 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    09-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Augustinus

    Laat heb ik Jou bemind,
    Schoonheid zo oud en zo nieuw,
    laat heb ik Jou bemind.

    Jij was binnen, ik zocht Jou buiten.
    Daar zocht ik dan en begreep de zin niet
    van de mooie dingen die Jij hebt gemaakt.
    Jij was bij mij, ik was niet bij Jou.
    Al die dingen die er niet eens zouden zijn
    als ze niet in Jou waren,
    hielden mij ver van Jou weg.

    Jij hebt geroepen met luide stem,
    Jij bent door mijn doofheid gebroken.
    Jouw glans en Jouw schittering
    hebben mijn blindheid verjaagd.
    Ik heb Je ingeademd als een zoete geur.
    Ik loop verlangend achter Je aan.
    Ik mocht Je proeven
    en nu honger en dorst ik naar Jou.
    Jij hebt me geraakt
    en ik verlang naar Jouw vrede.

    Augustinus (354-430)

    09-02-2012 om 14:08 geschreven door Louise


    Categorie:Gebeden
    >> Reageer (0)
    05-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video en Boodschap van Maria aan Mirjana, 2 februari 2012 in Napels.


    Voor hen die (nog) niet in God en Zijn liefde geloven.

    "Lieve kinderen,

    Ik ben al zo'n lange tijd bij U en reeds lang wijs Ik u
    op Gods aanwezigheid en Zijn grenzeloze liefde,
    waarvan Ik wens dat u allen Gods Liefde wilt leren kennen.

    En u, Mijn kinderen? U blijft doof en blind.
    Terwijl u naar de wereld rondom u kijkt, wilt u niet zien
    waar deze naartoe gaat, zonder Mijn Zoon.

    U neem afstand van Hem en Hij is de bron van alle genaden.
    U luistert naar Mij terwijl Ik tot u spreek, maar uw harten zijn
    gesloten en u hoort Mij niet.
    U bidt niet tot de Heilige Geest om u te verlichten.
    Mijn kinderen, de trots is aan het heersen.
    Ik wijs u op de nederigheid.
    Mijn kinderen, herinner dat enkel de nederige ziel zuiverheid
    en schoonheid uitstraalt, omdat deze de liefde van God kent.
    Enkel de nederige ziel komt de Hemel toe, omdat Mijn Zoon
    er zich in bevindt. Dank u."

     

    "Opnieuw smeek Ik u om te bidden voor hen die Mijn Zoon
    heeft gekozen, deze zijn uw herders."

     

    De video duurt ruim 13 minuten, maar het duurt redelijk lang voor
    de Verschijning begint
    Mirjana lijkt sterk onder de indruk, de tranen rollen over haar wangen.
    Ze luistert maar praat ook zelf tot Onze Lieve Vrouw.
    Het lijkt wel alsof ze smeekbeden tot Haar richt.
    Soms verschijnt er ook een innige glimlach op haar gelaat, die uitdrukt
    hoeveel ze van Maria houdt.

    Louise 

    05-02-2012 om 23:24 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    02-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezinsleven.


    Hoe ouder ik word
    des te meer ik mijn leven ga toetsen
    aan dat van mijn ouders.

    Ik heb veel aan hen te danken,
    heel veel.
    Zij kregen het van hun ouders en
    de generaties voor hen.
    En wij hebben het proberen
    door te geven
    aan onze kinderen.

    Is het dan opmerkelijk
    dat we die waarden ook terugvinden
    in de gezinnen
    van neven en nichten.

    Daaruit blijkt nog maar eens
    hoe belangrijk een goede opvoeding wel is.

    Wij hadden een warme thuis,
    een warm gezin,
    waarin ook de grootouders
    een plaats hadden.

    De kinderen en kleinkinderen
    leerden rekening houden
    met bejaard zijn
    en minder goed te been, of ziek.

    En de grootouders
    deelden in de vreugde en de blijdschap
    om het nieuwe leven.

    Maar ook de zorgen
    die het soms meebracht.
    En ze verleenden hulp waar nodig was

    Kort geleden waren we nog samen
    met nichten en neven
    langs moeders kant.

    Allemaal zestigers en zeventigers,
    maar verbonden
    in die herinneringen
    van een heerlijke jeugd.
    Ook al maakten wij
    in onze kinderjaren de oorlog mee.

    Onze opvoeding inzake
    moraal, geloof en menselijke waarden,
    waren geen last,
    in tegenstelling tot wat dikwijls
    wordt beweerd.

    Integendeel, het was een soliede basis
    om ook in deze verwarde
    en verwarrende wereld,
    keuzes te maken
    en te leven
    als kinderen van God.

    Voor en met de medemensen,
    dichtbij, maar ook veraf.

    Voor dat alles,
    maar vooral voor hun grote liefde
    ben ik mijn ouders,
    maar ook mijn grootouders
    heel erg dankbaar.

    Ik hoop dat onze kinderen later
    op dezelfde wijze
    aan ons mogen terugdenken.


    Louise

     

    02-02-2012 om 23:13 geschreven door Louise


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 2 Februari - verschijning van MARIA aan Mirjana in Milaan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Our Lady Queen of Peace of Medjugorje's February 2, 2012 Message
    Given to Mirjana on the Day for Non-Believers

    "Dear children; I am with you for so much time and already for so long
    I have been pointing you to God's presence and His infinite love,
    which I desire for all of you to come to know.

    And you, my children? You continue to be deaf and blind as you look
    at the world around you and do not want to see where it is going
    without my Son.
    You are renouncing Him - and He is the source of all graces.
    You listen to me while I am speaking to you, but your hearts are closed
    and you are not hearing me.
    You are not praying to the Holy Spirit to illuminate you.

    My children, pride has come to rule. I am pointing out humility to you.
    My children, remember that only a humble soul shines with purity and
    beauty because it has come to know the love of God.
    Only a humble soul becomes Heaven, because my Son is in it. Thank you.

    Again I implore you to pray for those whom my Son has chosen -
    those are your shepherds."

    Vertaling volgt,
    Louise

     

    02-02-2012 om 22:46 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Februari LICHTMIS - OPDRACHT VAN JEZUS IN DE TEMPEL

     

    In onze streken kondigde "Lichtmis" vroeger het einde
    van de koude winter aan.
    Dit jaar ziet het er anders uit. De winter is pas begonnen.


    De oude Simeon neemt Jezus in de armen en bidt tot God, het volgende mooie gebed:

     

    Gebed van de oude Simeon in de Tempel,
    nadat hij Jezus had aanschouwd.


    Laat nu, Heer, volgens uw woord
    uw dienaar in vrede heengaan.
    Mijn ogen hebben uw heil aanschouwd,
    dat Gij hebt bereid voor de volken:
    Het licht dat voor alle heidenen straalt,
    de glorie van Israël uw volk (Lukas 2,29-32).

     

    http://www.kerknet.be/algemeen/content.php?ID=8503&VV485ZE=1 

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLLVE_20120131_001 

     

    Als U vandaag pannenkoeken bakt, laat het u smaken!

    Louise 

     

     

    02-02-2012 om 12:06 geschreven door Louise


    Categorie:Gebeden
    >> Reageer (0)
    01-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebed tot Maria

     

    Maria, Moeder sta ons bij,

    de wereld zucht in stormgetij,

    in noodweer en ellende.

    Gij zijt Gods eigen Vredesbruid,

    spreid over ons uw mantel uit,

    uw heil dat alle droefheid stuit

    en alle leed kan wenden...


    Gabriël Smit 

     

    01-02-2012 om 12:42 geschreven door Louise


    Categorie:Gebeden
    >> Reageer (0)
    27-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medjugorje 25 januari 2012

     

    Maandelijkse boodschap van de Heilige Maagd Maria, Koningin van de Vrede,
    gegeven aan Marija Pavlovic-Lunetti op 25 januari 2012

    Lieve kinderen, Met vreugde roep ik jullie ook vandaag op, je hart te openen en naar mijn oproep te luisteren. Ik wil jullie opnieuw dichter bij mijn Onbevlekt Hart brengen, waar je toevlucht en vrede zult vinden. Open je voor het gebed totdat het vreugde voor je wordt. Door het gebed zal de Allerhoogste jullie de volheid van genade geven en zullen jullie mijn uitgestrekte handen worden in deze onrustige wereld die naar vrede verlangt. Mijn lieve kinderen, getuig van het geloof door je leven en bid opdat het geloof van dag tot dag in je hart mag groeien. Ik ben met jullie. Dank dat jullie mijn oproep beantwoord hebben.

     

    bron: http://medjugorje.nl/mir/ 

    27-01-2012 om 11:04 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    21-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de Boodschap van de Barmhartige Liefde aan de kleine zielen.


    Deze boodschap blijft erg actueel, zeker nu in 2012

    Boodschap van 17 maart 1992

    Marguerite tot Jezus

    Mijn Jezus, ik wacht in de stilte van mijn hart op het Woord van leven voor allen.

    Jezus tot Marguerite

    Uw hart is gekwetst, maar uw ziel aarzelt om zich te geven.

    Marguerite tot Jezus

    Ik dank U, God, dat Ge me laat verstaan wat mijn plicht is. Laat mij rusten op de Almacht van de Barmhartige Liefde die niet ophoudt de harten te peilen en het mijne te bedaren.

    Ja, ik heb begrepen dat mijn onvolmaaktheden uw Liefde niet kunnen beletten zich aan de wereld te openbaren in haar onuitsprekelijk mysterie. Soms geef ik zonder te begrijpen, de liefde door met de onhandigheid van een klein kind dat niet klaar kan verwoorden wat het aanvoelt. Misschien is dit een beetje wat zielen raakt, het gestamel van een kind dat glimlacht naar zijn Vader en zijn armpjes naar hem uitstrekt om zich te laten liefkozen, maar dat ook kan wenen als het pijn heeft en dan zeer luid roept: Vader, Papa! Ik heb pijn !

    Jezus tot Marguerite

    En als een goede Vader neem Ik u in mijn armen, Ik troost u en druk u op mijn hart. Gij zijt mijn Werk, gij zijt het uitgestrekte veld om te bezaaien, gij zijt het zaadje van de Liefde. Dit is het enige wat nog kan groeien in een ondankbare grond. De wereld is verworden door het virus van het kwaad dat alles overwoekerd heeft.

    Voorwaar Ik zeg u, de chaos zal voortdurend verergeren, want de mens is ontrouw geworden aan zijn God.

    Bid, bid, opdat het uitgestrooide zaad vlug zou ontkiemen ! Mijn vriendin, overstijg uw "ik" om "gij" te worden in ieder van uw broers. Leg uw onmacht op mijn Almacht om haar gelijkenis te worden in haar groot Liefdemysterie.

    Er is hoogdringendheid voor de bekering der volkeren. Ik heb het u al gezegd, ik haal mijn glorie uit de kleinsten en de meest geliefden van mijn schepselen.

    Aan de wereld die opstaat tegen mijn geboden, moet ge de grote wijsheid geven die verlangend uitziet naar de terugkeer van de afgedwaalde schapen. De huidige wereld begrijpt de taal niet die Ik met u gebruik. Zij lacht ermee en daarom is, in droeve ogenblikken, voorlopig enige discretie nodig.

    Ik zal hun gouden kalf vernietigen, doch ik aarzel nog voor de ingreep die nochtans noodzakelijk is voor hun verbetering, omdat Ik hen nog steeds bemin. Ze hebben Me teveel gekost. Ik wil hen niet zien lijden, maar als het moet zal alles geschieden.


    Bron: http://www.bloggen.be/willibrord/archief.php?ID=50583

     

     

    21-01-2012 om 00:00 geschreven door Louise


    Categorie:Boodschap van de Barmhartige Liefde aan de kleine zielen.
    >> Reageer (0)
    20-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batterijtje


    "Jezus ging de berg op en riep tot zich die Hij zelf wilde; en ze kwamen bij Hem." 

    Mc 3,13

    Heer Jezus, tot op vandaag roept U mensen om uw "werk" verder te zetten. 
    U roept ook mij, maar door de drukte van het leven hoor ik U dikwijls niet en maak geen tijd voor U. Vergeef mij Heer.

    < 20-01-2012


    Als u klikt op het pijltje komt U in de pagina van Kerknet, met de dagelijkse bezinningsteksten.
    Zo leren wij Jezus en ons geloof beter kennen.
    Louise 

    20-01-2012 om 11:45 geschreven door Louise


    Categorie:Gebeden
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderbare Medaille.

     

    Met toestemming en dank aan Myriam voor deze tekst.

    Maria de Moeder Gods, maar ook onze Moeder.

    Soms zeggen mensen  "ik zou zo graag willen geloven, maar het is zo moeilijk, omdat je het geloof niet kunt bewijzen."
    Het klopt dat wij geen beelden hebben uit de tijd dat Jezus over de aarde ging, mensen onderrichtte in de leer van Zijn Vader, zieken genas en zelfs doden deed opstaan. Wij hebben de Evangeliën die uitgebreid over dit leven vertellen, maar voor sommige mensen is dat niet voldoende.
    Aan het einde van Zijn openbaar leven op aarde heeft Jezus tot zijn apostelen gezegd dat ook zij in Zijn Naam, wonderen zouden verrichten. En zo geschiedde.

    Was die belofte alleen maar bestemd voor de apostelen en leerlingen van Jezus of gebeuren er in onze tijd ook nog mirakels, die door de Hemel zijn bestuurd? Ik denk van wel. 
    Op de eerste plaats zijn er de wonderen van genezing en heling, naar lichaam en ziel die gebeuren in de vele plaatsen waar Maria verscheen en verschijnt. 
    Ze zijn niet allemaal even spectaculair, soms ziet men ze zelfs helemaal niet en weet alleen de persoon aan wie ze gegeven zijn van deze genade.

    Een tijd geleden kwam ik op een pagina, die verwees naar de verschijningen van Maria in het Spaanse dorpje Garabandal, aan 4 kinderen, meisjes toen ongeveer 12 jaar oud. 
    Het was in het begin van de jaren 60 en de verschijningen duurden bijna 5 jaar. Maria zou meer dan 2000 keren aan deze kinderen verschenen zijn.
    De verschijningen van Onze Lieve Vrouw zouden vooraf gegaan zijn door een aantal bezoeken van de Aartsengel Michaël, om de kinderen voor te bereiden.
    (Dat gebeurde op dezelfde wijze in Fatima. Lucia, één van de ziensters heeft daarover uitvoerig gesproken en geschreven.)

    Om terug te komen op Garabandal. Tijdens één van deverschijningen werden gebedsvoorwerpen, zoals medailles, kruisen en Paternosters door de kinderen aan Maria aangeboden, om gezegend te worden.
    (tot hier waren deze feiten mij min of meer bekend, omdat ik reeds jaren geleden over Garabandal hoorde spreken en er over gelezen heb.) Maar het vervolg kende ik niet.
    Maria heeft deze religieuze voorwerpen gekust en deed daarbij de belofte dat door bemiddeling van Haar Zoon Jezus, deze heilige voorwerpen, die de wereld zouden rondgaan mirakels zouden bewerkstelligen.

    Vele jaren later (in 1994) kwam één van deze medailles in de handen van een Canadees echtpaar, waarvan de echtgenoot (dokter) zelf genas.
    Sindsdien hebben zij er hun roeping van gemaakt om met deze wonderbare medaille een stuk van de wereld af te reizen ten bate van zieken en gehandicapten.

    Omdat wij nu de middelen hebben om deze gebeurtenissen vast te leggen op film kunnen ook diegenen die niet aanwezig waren, deelgenoot zijn van wonderbare gebeurtenissen.

    Wordt vervolgd.

    http://www.garabandal.us/leaflets/h_mystery.htm

    via bovenstaande link ziet U een foto van de 4 kinderen in 1961, tijdens de één van de vele extases.

     

    20-01-2012 om 10:54 geschreven door Louise


    Categorie:Garabandal
    >> Reageer (0)
    19-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om de dag dankbaar te besluiten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    De zes jonge zieners in de beginperiode
    van de verschijningen, klik op foto voor vergroting.

     

     

    Moeder, alle volken komen 
    rond uw beeld om u te groeten 
    En wij brengen u ons lieden 
    Onze hoop en onze vreugde 

    Refrein: 
    Moeder, koningin van de vrede 
    Troost ons met uw milde glimlach 
    Wil op ons uw handen leggen 
    En voor ons tot Jezus bidden. 

    Op u blijft de Kerk vertrouwen 
    Hoogste Ster van heil en zegen 
    Luister naar ons smekend bidden 
    Heel onze versteende harten 

    Refrein 

    Medjugorje zingt uw glorie 
    samen met de jonge zieners 
    Om uw heil'ge naam te loven 
    Opdat wij in u geloven 

    Refrein 

    Moeder, o uw grote liefde 
    die wij meer en meer ervaren 
    Willen wij ons hart bekeren 
    en oprecht voor Jezus leven 

    Refrein 

    Gij zijt onze hoop, Maria 
    Laat ons bij u wederkeren 
    Blijf ons voor het kwaad behoeden 
    Blijf ons dag en nacht beschermen 

    Refrein: 
    Moeder, koningin van de vrede 
    Troost ons met uw milde glimlach 
    Wil op ons uw handen leggen 
    En voor ons tot Jezus bidden. 

     

     

    19-01-2012 om 23:26 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garabandal - Verschijningen van Maria en voorspellingen over de eindtijd.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Ik had beloofd deze keer over Garabandal te vertellen. Garabandal was in de jaren zestig een klein bergdorpje, in het noorden van Spanje, in de buurt van Santander. Het was een moeilijk te bereiken dorp. Ondertussen is dat veranderd en zijn er goede wegen aangelegd naar het dorp, waar in het begin van de jaren zestig grote gebeurtenissen plaatsvonden.

    Maria verscheen er aan 4 meisjes, eigenlijk nog kinderen, naar het schijnt meer dan 2000 keer. Vele verschijningen gebeurden buiten, in de bergen, en alle dorpelingen en later ook pelgrims, maakten de gebeurtenissen mee.

    De vier kinderen van toen werden echtgenoten en moeders en gedurende langere tijd was het redelijk stil rondom hen. Drie van hen zijn nog in leven en de oudste ziener Conchita is inmiddels van uit Amerika, waar ze woonde met haar gezin, naar Europa teruggekeerd.

    De tijd waarover tijdens de verschijningen door Onze Lieve Vrouw werd gesproken, komt steeds dichterbij.
    A
    l weten we helemaal niets over het tijdstip ervan, zelfs Maria weet het niet, zoals zij in Garabandal aan Conchita antwoordde. Alleen God weet het. (zoals ook voorzegd in het Evangelie)

    Wat werd er door Onze Lieve Vrouw voorzegd:

    1.   De Waarschuwing

    2.   Het groot mirakel

    3.   Indien de mensheid zich niet bekeert volgt de straf of kastijding.

    Maar zoals steeds ook op andere plaatsen door Maria voorzegd, kan dit laatste vermeden worden, door bekering, gebed, vasten en boete.

    Het hangt er dus van af hoe de mensheid zal reageren en of zij terugkeert naar God of zich verder van Hem verwijdert, door de enorme zonden van onze moderne tijd.


    We zijn zo geneigd te denken dat vele modernistische gebruiken, zoals abortus, euthanasie, het zogenaamd ‘wetenschappelijk' ingrijpen in het ontstaan van het menselijk leven een goed zijn voor de mens.

    Ze werden gelegaliseerd en zelfs door de mutualiteiten terugbetaald, ook met ons belastingsgeld.

    In werkelijkheid zijn dit duivelse instrumenten, die de mensheid willen vernietigen. Ze zijn een gruwel in Gods oog. Evenals alle uitbuiting en slavernij van mensen, door oorlogen, haat, het in stand houden van armoede, enz. 

    Alle lichtzinnigheid en immoraliteit in eigen leven en in de maatschappij; (porno, kindermisbruik, verkrachtingen, partnerruil, ongebreideld seks leven, reeds van zeer jong. Kinderen krijgen de pil, en of het condoom van hun ouders, in plaats van hen een opvoeding te geven van respect voor hun eigen lichaam en dat van anderen. Om hen te leren zich te onthouden tot aan het huwelijk.

    En dan spreek ik nog niet van alle soorten van verslaving die het leven, ook van veel jongeren, beheersen.
    Neen, we leven niet in een tijd van vooruitgang, al lijkt dat soms,
    (door alle middelen waar we nu over beschikken.)
    Velen hebben hun ziel aan de duivel verkocht, al willen zij dat niet weten.

    Omdat de meesten onder ons niet meer in zijn bestaan geloven en nog minder in de zonde. Hij heeft ons in het oor gefluisterd dat zonde niet bestaat en dat er geen hel is. Nochtans, vele zieners hebben de hel gezien, zo ook de kleine kinderen te Fatima. En ze zouden het bestorven zijn indien dit langer dan een seconde had geduurd en indien Maria niet aan hun zijde was geweest.

    De "Waarschuwing" waarover door Maria gesproken, zal een daad van Barmhartigheid zijn van God, waarin de mens met zijn eigen leven en ziel zal geconfronteerd worden.
    Waarin de mens in het Aanschijn van God, zich bewust zal worden over zijn eigen zondigheid.
    Het zal een buitengewoon pijnlijk gebeuren zijn voor ieder mens ter wereld (gelovig of niet), als wij onszelf zien, met al onze zonden en al het goede dat wij nagelaten hebben te doen.

    Maar tevens zal het een reddingsmiddel zijn voor ieder van ons, om ons opnieuw tot God te keren en Hem toe te laten in ons leven.
    Op de eerste plaats door vergeving te vragen en de vaste wil om Gods geboden te aanvaarden en te onderhouden.

    Het kan pas vrede zijn in de wereld, als wij God opnieuw een kans geven en de plaats die Hem toekomt
    Hij de Scheppern de Vader en in Jezus, Zijn Zoon, de Redder van de wereld.
     
    En de Heilige Geest die de harten van de mensen zal vernieuwen en bezielen, zoals dat gebeurde ter gelegenheid van het eerste Pinksterfeest, nadat Jezus ten Hemel was opgevaren.

    "Laten we waakzaam zijn en blijven, want we kennen dag noch uur."

    De link over Garabandal is in het Nederlands.

    http://www.garabandal.nl/

    wordt vervolgd,

    Louise

    19-01-2012 om 00:00 geschreven door Louise


    Categorie:Garabandal
    >> Reageer (0)
    17-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarschuwingen uit de Hemel

    Tot nu toe hebben wij hier vooral gesproken over de verschijningen van Onze Lieve Vrouw, in Medjugorje (Bosnië Herzegovina), ex-Jugoslavië. Omdat op deze plaats Maria nog heel regelmatig verschijnt aan verschillende zieners, met telkens boodschappen voor deze tijd.
    Sinds meer dan 30 jaar hamert de Hemel, langs Haar boodschapper, Maria, op bekering, terugkeer naar God. De middelen die daarvoor worden opgesomd zijn gebed, vasten, biecht, boete, Eucharistie.

    Vele duizenden, misschien wel miljoenen mensen hebben deze boodschappen ter harte genomen en zijn een ander leven begonnen. Een leven waarin God en de medemens de belangrijkste plaats innemen. Een leven waar egoisme plaats heeft gemaakt voor de liefde tot God en onze naasten, ver weg en dichtbij.
    Desondanks blijven oorlogen en geweld in vele plaatsen van de wereld verder duren. Satan roert zijn staart in de korte tijd die hem nog rest. Want door en met Maria zal God de wereld vrede schenken. Daarvoor moeten wij verzaken aan het kwaad, aan de verlokkingen van de duivel, aan de uitspattingen van deze tijd.
    Wij moeten opnieuw Gods geboden leren en  vooral onderhouden. Als wij God liefhebben, met heel ons hart, ons verstand en ons leven, en onze naaste beminnen zoals onszelf, dan kan er vrede komen in de wereld, niet voor enkelingen, maar voor iedereen.

    Op vele plaatsen wordt er gesproken over de "eindtijd". Dat is niet het einde van de wereld, maar het einde van deze tijden. Bijzondere dingen staan te gebeuren. Misschien maken wij sommige zaken nog mee. In ieder geval, als wij het Evangelie lezen dan weten wij dat we altijd "klaar" moeten zijn. Elke dag kan de laatste zijn.

    Denken we maar even aan alle verkeersongelukken die iedere dag gebeuren en waarbij dodelijke slachtoffers vallen. En aan de slachtoffers van de schipbreuk van de cruisse voor de kust van Toscanie. Mensen vertrekken blijgezind op vakantie en enkele uren later wordt hun aardse leven afgebroken.

    Dit is niet om mensen bang te maken, maar om te waarschuwen, dat alles op aarde maar tijdelijk is.

    En over de "waarschuwing" waarover Onze Lieve Vrouw in Garabandal (Spanje) in de jaren zestig heeft gesproken, gaat het volgende keer.

    "Wees waakzaam" zei Jezus, "want ge kent dag noch uur." Louise


    17-01-2012 om 00:00 geschreven door Louise


    Categorie:Garabandal
    >> Reageer (0)
    04-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschap van 2 januari 2012 aan Mirjana

    Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:
    (voor hen die nog niet in Gods Liefde geloven.)


    "Lieve kinderen, met een moederlijke bezorgdheid
    kijk ik in uw harten.
    Ik zie er pijn en lijden in

    Ik zie een gewond verleden en onophoudelijk zoeken.
    Ik zie dat mijn kinderen verlangen gelukkig te zijn,
    zonder te weten hoe.

    Open jezelf voor de Vader.
    Dat is de weg naar het geluk, de weg waarlangs ik
    u verlang te leiden. 

    God de Vader laat zijn kinderen nooit alleen,
    zeker niet in lijden en wanhoop.
    Wanneer je dit begrijpt en aanvaardt,
    zal je gelukkig worden. 

    Dank je wel.

    Ik smeek u, bid voor degenen die mijn Zoon heeft gekozen. Oordeel niet, want jullie zullen allemaal geoordeeld worden."


    Mirjana verklaarde dat Onze-Lieve-Vrouw
    erg vastberaden sprak vandaag.

    04-01-2012 om 00:00 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschap van 2 januari 2012 aan Mirjana

    Boodschap voor hen die nog niet in Gods Liefde geloven.

    Video

     

    04-01-2012 om 00:00 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    02-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschap van 2 januari 2012

     

    Our Lady Queen of Peace of Medjugorje's 
    January 2, 2012 Message
    Given to Mirjana on the Day for Non-Believers


    It was a cold night on Apparition Mountain in Medjugorje in preparation for Our Lady's apparition to Mirjana this morning, January 2, 2012 at the Blue Cross. About 60 people spent the night at the Blue Cross, praying and singing. Crowds of pilgrims arrived at the location of the apparition at about 6:00 am. The Rosary was prayed in preparation for Our Lady's apparition. The mysteries of the Rosary were prayed in different languages from Italian to Arabic and Korean. Mirjana arrived at the Blue Cross at 8:25 am. She immediately knelt down and started praying. Our Lady came at 8:35 am. The apparition lasted 6 minutes. Mirjana appeared extremely happy during the entire apparition today. Following is Our Lady's message given January 2, 2011:

     

    Our Lady Queen of Peace of Medjugorje's January 2, 2012 Message
    Given to Mirjana on the Day for Non-Believers


    "Dear children; As with motherly concern I look in your hearts, in them I see pain and suffering; I see a wounded past and an incessant search; I see my children who desire to be happy but do not know how. Open yourselves to the Father. That is the way to happiness, the way by which I desire to lead you. God the Father never leaves His children alone, especially not in pain and despair. When you comprehend and accept this, you will be happy. Your search will end. You will love and you will not be afraid. Your life will be hope and truth which is my Son. Thank you. I implore you, pray for those whom my Son has chosen. Do not judge because you will all be judged."

    Mirjana said that Our Lady was very decided today. 

     

    De vertaling volgt spoedig.

    Bron: 

    http://www.blessedmotherschildren.com/ 

     

    Bij deze wil ik graag alle lezers danken voor hun talrijke bezoeken,
    en hen een Vreugdevol en voorspoedig Nieuwjaar toewensen.

    Met Gods Zegen en onder de bescherming van Maria, de Koningin van de vrede.

    Louise 

     

    02-01-2012 om 00:00 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    27-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboodschappen uit Medjugorje

    25 december 2012: Kerstmis


    Maandelijke boodschap van Onze Lieve Vrouw aan Marija Pavlovic voor de hele wereld:


    "Lieve kinderen! Ook vandaag breng Ik, in Mijn armen, Mijn Zoon Jezus tot u, zodat Hij u Zijn Vrede kan schenken. Bid, kleine kinderen, en getuig, zodat in elk hart niet de menselijke, maar de Goddelijke Vrede, die niemand kan vernietigen, de overhand zou krijgen. Het is die vrede die God in het hart brengt van hen die Hij liefheeft. Door uw doopsel bent u allen, op een bijzondere wijze geroepen en geliefd.Getuig daarom en bid zodat u Mijn uitgestrekte handen kunt zijn voor deze wereld die smacht naar God en vrede. Dank om aan Mijn oproep gehoor te hebben gegeven."

     

    Jaarlijkse boodschap aan Jakov Colo op Kerstmis:

    Na zijn laatste dagelijkse verschijning op 10 september 1998, vertelde Onze Lieve Vrouw aan Jakov dat hij enkel nog één jaarlijkse verschijning zou krijgen en dit elk jaar op 25 december, Kerstmis. 

    De verschijning begon dit jaar om 15.30 uur en duurde 11 minuten. De Heilige Maria gaf de volgende boodschap door:


    "Lieve kinderen, vandaag wens ik u op een bijzondere wijze mee te nemen en over te geven aan Mijn Zoon. Kleine kinderen, open uw harten en laat Jezus toe om in u te worden geboren, omdat u enkel op deze wijze, kleine kinderen, bekwaam zult zijn om uw nieuwe geboorte te ervaren om zo, samen met Jezus in uw harten, u te begeven op de weg van de redding.

    Dank om aan Mijn oproep gevolg te hebben gegeven."

     

    bron:www.bloggen.be/medjugorje 

    27-12-2011 om 00:00 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    05-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschijning aan Mirjana van 2 december 2011

    2 december 2011

    Maandelijkse boodschap van Onze Lieve Vrouw aan Mirjana voor hen die Gods liefde nog niet kennen:

    "Lieve kinderen, zoals een moeder ben Ik bij u, zodat Ik u kan helpen, met Mijn liefde, gebeden en voorbeeld, opdat u een zaad zou worden voor de toekomst, een zaad dat zal uitgroeien tot een stevige boom die zijn takken verspreidt over de hele wereld. Smeek uw Vader om uw nalatigheden tot op heden te vergeven, zodat ook u een zaad voor de toekomst, voor de liefde kan worden. Mijn kinderen, enkel een zuiver hart, vrij van zonde, kan zichzelf openen en enkel eerlijke ogen kunnen de weg zien waarheen Ik u wens te leiden. Als u zich hiervan bewust wordt, zult u zich bewust worden van de God van Liefde en zal het u als een gave worden geschonken. Dan zult u het als een gave aan anderen schenken, als een zaad van liefde. Dank u! 

     

     

     

    bron: www.bloggen.be/medjugorje

    05-12-2011 om 00:00 geschreven door Louise


    Categorie:Medjugorje
    >> Reageer (0)
    30-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belangrijk bericht.

    http://www.bloggen.be/medjugorje/archief.php?ID=1479573


    Louise 

    30-11-2011 om 10:50 geschreven door Louise


    >> Reageer (0)


    Foto

    Medjugorje is het
    spirituele centrum 
    van de wereld.

    Zalige PausJoh.Paulus II


    Christen-vervolging

    'En, terwijl ik de slaap 
    niet kon vatten, wist ik,
    ineengedoken tegen
    een ijskoude muur: 
    iemand denkt op dit
    moment aan mij en
    pleit voor me bij de Heer.'


    Irina Ratoesjinskaja 
    (zeven jaar in Russisch werkkamp)

    Dit zijn de martelaren van
    deze tijd. Vergeten wij hen
    niet in ons gebed 



     

    Foto 

    U wil ik loven Heer
    met heel mijn hart,
    ik zal verhalen
    van Uw grote daden,
    Uw Naam
    wil ik bezingen .

    U wil ik loven Heer,
    met heel mijn hart,
    U bent voor mij
    de oorzaak van
    mijn vreugde,
    Alleluia.

    naar een kerklied. 


     


    Blog als favoriet !


    AANWEZIGE

    Als ik wil schrijven
    is God dichtbij,
    in al mijn denken
    voel ik Hem aan mijn zij,

    Hij is als een geliefde,
    die je nooit verlaat;
    en bij al je doen en laten
    geduldig naast jou staat.

    Hij is de stille  maar altijd
    Aanwezige in mij
    Hij kent mijn doen en laten,
    mijn vreugde en mijn pijn.

    Hoe langer ik leef, 
    des te minder ik
    van Hem
    gescheiden kan zijn.

    Dank U, mijn God
    voor die genade

    *

    Louise

    12.09.07

     

     

     


    Categorieën
  • Banneux (0)
  • Barmhartige Jezus (Zuster Faustina) (3)
  • Beauraing (0)
  • Boodschap van de Barmhartige Liefde aan de kleine zielen. (6)
  • Fatima (2)
  • Garabandal (3)
  • Gebeden (12)
  • Het Onbevlekt Hart van Maria spreekt tot de hele wereld. (43)
  • Katholieke Kerk - Rome - Paus Franciscus (9)
  • Katholieke leer ( dogma's, catechese, bijbel ) (19)
  • Liederen (1)
  • Lourdes (0)
  • Medjugorje (37)
  • Our Lady of Peace, Anguera - Brazilia (1)
  • Rozenkransgebed (8)

  • BATTERIJTJE:

    een moment van
    bezinning
    voor elke dag

    "Als de ene blinde
    de andere leidt,
    vallen beiden in
    de kuil." Mt 15,14

    Heer Jezus,
    ik bid ik U om wijsheid, 
    om een heldere geest 
    en om innerlijke vrijheid 
    en kracht. 

    Leer mij, zoals U,
    het hart zien en de
    waarheid van
    iedere mens.
    Neem de schellen weg
    van mijn ogen
    en van mijn ziel.

    Zodat ik "mensen" zie!

    <

    02-08-2011

    >

    Deze Batterijtjes
    worden opgesteld
    en aangeboden
    door Kerk & Wereld
    Korte Schipstraat 16
    2800 Mechelen
    info@kerkenwereld.be


    Inhoud blog
  • MEDJUGORJE en Brindisi

    Archief per jaar
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006

    Over mijzelf
    Ik ben Louise
    Ik ben een vrouw en woon in Vlaanderen (Belgiƫ ) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 31/01/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: ZOEK eerst het RIJK GODS en Zijn Gerechtigheid en de rest zal U geschonken worden. (Bijbel).


    Blog als favoriet !



     



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!