NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

05-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleden tijd

Mijn festivaldagen zijn voorbij, maar ik zal zeker naar de samenvattingen van optredens op TV kijken.  En je ontdekt "nieuwe" muziek!  

Afbeeldingsresultaat voor werchter 2018

05-07-2018 om 13:29 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bumperklevers

Ik ben geen "engel" maar na een aantal verkeersboetes probeer ik me nu stipt te houden aan de snelheidsbeperking, ook in een zone 30.  En dat maakt je niet bepaald populair bij collega-automobilisten.  Het vingertje, gevaarlijk inhalen en ook bumperkleven.  Onverantwoord en gevaarlijk, want jaarlijks sterven er op onze wegen 25 mensen door een ongeval, veroorzaakt door te weinig afstand houden.  Ik noem zo'n onverantwoordelijke en egoïstische chauffeurs "debielen op wielen" en ik vertik het om mij door hen te laten opjagen.  Maar leuk is het niet!

Afbeeldingsresultaat voor bumperkleven

05-07-2018 om 10:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De plooien glad gestreken

en de rangen weer gesloten.  Peumans en Francken hebben "een goed gesprek" gehad.  A la bonheur!  Nu denk ik niet dat Mr. Peumans een makkelijk man is, maar - en dat is zeldzaam bij politici- hij durft ongezouten zijn mening zeggen, ook als die mening niet graag wordt gehoord.  Nou ja, ik twijfel er sterk aan of veel kiezers van de N-VA wakker liggen van het "lompe" en "kwetsende" taalgebruik van Francken.    Integendeel!  Hij is momenteel de populairste politicus van Vlaanderen, begrijpe wie kan... En veel kunnen ze Peumans niet meer maken, want hij gaat binnenkort op pensioen.  Wie zal dan nog zijn mond durven openen?  De heerschappij van het duo De Wever- Francken zal nog wel even duren...

Afbeeldingsresultaat voor Peumans

05-07-2018 om 10:52 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vooral niet in eigen vel snijden!

De leden van het Europees Parlement worden zeer goed betaald en krijgen als extraatje elke maand € 4000 als onkostenvergoeding.  Dat is heel wat meer dan mijn pensioen!!!  Een voorstel om over dit extra-bedrag rekenschap af te leggen door bijvoorbeeld bonnetjes in te dienen stuit op een ferm "njet" van de meerderheid van het Parlement.  Schandalig eigenlijk, want het gaat hier over belastingcenten, onze centen dus!  En dan verwonderd en zelfs verontwaardigd zijn als vele burgers hen bestempelen als "profiteurs".  Het zou een stuk geloofwaardiger als ook deze "leiders" in een tijd van besparingen in eigen vel zouden durven snijden en doen wat ook van ons wordt gevraagd... Maar dat is wel vreselijk naïef, zeker?

Afbeeldingsresultaat voor europees parlement

05-07-2018 om 10:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaamheid

46 % van de Belgen zou zich regelmatig eenzaam voelen.  En dan gaat het niet over senioren zoals wij maar over 20- 50' ers.  Hallucinante cijfers!  Dus ondanks het feit dat we via computer, smartphone... voortdurend met elkaar contact hebben is er een groot probleem.   Een sociale kring is belangrijk, dat weet iedereen, maar je moet wel bereid zijn om daar tijd en energie in te stoppen!  Een drukke job, het gezin, het eigen kleine coconnetje... het is niet gemakkelijk dat te doorbreken.  Vroeger, toen wij jong waren, was er veel meer sociaal contact.  Bij ons in de straat zaten ' s avonds in de zomer de mensen buiten en werd er gezellig gekletst.  Die tijd komt niet meer terug, maar wie nood heeft aan contact zou misschien wat vrijwilligerswerk kunnen gaan doen.  Zo leer je mensen kennen en je doet tegelijkertijd iets heel nuttigs voor de maatschappij én voor jezelf!  Of in plaats van in je eigen huis naar de voetbal te kijken, zou je dat met wat buren samen kunnen doen... ambiance gegarandeerd én je leert mekaar wat beter kennen.  Of wat mensen uitnodigen om je verjaardag te vieren, ook al ken je ze niet echt.  als er bij ons in de straat nieuwe mensen komen wonen, nodig ik hen altijd uit om iets te komen drinken.  Gezellig toch!?  En "geen tijd" is een flauw excuus, je moet daar tijd voor maken!

Afbeeldingsresultaat voor eenzaamheid 

05-07-2018 om 10:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michèle Martin

Michèle Martin, de ex-vrouw van Marc Dutroux, zoekt een stageplaats maar vooralsnog zijn er geen kandidaten.  Ik kan het begrijpen.  Enkele jaren geleden, toen ze vrijkwam, was er al veel kritiek.  De misdaden waaraan ze actief heeft meegewerkt zijn na al die jaren nog steeds een Belgisch trauma.  Als ik denk aan het afschuwelijke dat de slachtoffers van dit koppel hebben meegemaakt, als ik denk aan Julie en Melissa die gestorven zijn van honger en dorst, terwijl Dutroux in de gevangenis zat en Martin de mogelijkheid had hen te redden en dit niet heeft gedaan... Er zijn  misdaden die zo gruwelijk zijn dat vergeving onmogelijk is.  behalve voor God ( als je in God gelooft ) maar wij zijn  God niet.  

Afbeeldingsresultaat voor vergeving

04-07-2018 om 21:21 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOEN!!!

Voor diegenen die een uitnodiging krijgen om een darmkankerscreening te doen: ja, ja, ja!!!   Indien ik vorig jaar niet was ingegaan op de uitnodiging, dan kon ik dit niet meer typen!  Ben na een operatie en 6 maand chemo momenteel kankervrij.  We blijven realistisch: er is 34% kans om binnen de 5 jaar te hervallen, maar elke dag is een dag! 

Afbeeldingsresultaat voor darmkanker

Doe ook de test aub!!!  Het kan je leven redden! 

04-07-2018 om 14:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bierliefhebbers, verheug jullie!

Brouwerij Van Honsebroeck heeft de rechtszaak gewonnen van brouwerij Moortgat.  "Filou" is géén kopie van "Duvel" volgens de rechtbank.  Ik vind ze allebei lekker!

Afbeeldingsresultaat voor filou bier

Afbeeldingsresultaat voor duvel moortgat

04-07-2018 om 14:23 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor mij!

Als "koffiejunk" ben ik heel blij te horen dat 6 à 8 kopjes koffie per dag je 16% minder kans geeft om vroegtijdig te sterven.  Tenzij ze over enige tijd het tegendeel beweren!  Het zal mij worst wezen: leve het "zjatteke kaffe"!!!

Afbeeldingsresultaat voor koffie

04-07-2018 om 14:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dat voor een leraar!

Schooldirectie betrapt op plagiaat: zomaar een tekst overgenomen en er haar naam onder gezet.  Niet al te snugger hoor!  Ik gebruik ook teksten van anderen, maar de intellectuele eerlijkheid gebiedt dat je je bronnen vermeldt.   En dan excuses zoeken en de zaak minimaliseren, flauw!  Van een leerling zou dit zeker niet aanvaard worden!  Slecht voorbeeld voor alle studenten van de school in kwestie...

Afbeeldingsresultaat voor plagiaat 

04-07-2018 om 14:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J., wij duimen!!!

Gisteren toelatingsexamen artsenopleiding.  Spannend!  

Afbeeldingsresultaat voor artsenopleiding

Hopelijk ben jij er bij, J.!!!

04-07-2018 om 14:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een staking

De reeks stakingen wordt nog maar eens uitgebreid.  Nu zijn het de piloten van Ryanair.  Die arme toeristen!   In mijn vakantiebestemming "Côte Jardin" zal ik er geen last van hebben! 

Afbeeldingsresultaat voor Ryanair

04-07-2018 om 14:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fileleed

Mijn vriendin Marianne heeft er gisteren 2uur over gedaan om van Sint-Blasius Dendermonde naar Appels te geraken.  Door een brandende hooiwagen op de N 41 zat alles potdicht!  En dat met zo'n temperaturen!  Jullie zullen wel begrijpen dat ze héél slecht gezind thuis is gekomen!

Afbeeldingsresultaat voor files 

04-07-2018 om 14:11 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg

zal het me worst wezen wie met wie in de koffer duikt.  Jongens toch, zijn er echt geen andere problemen?  Leef en laat leven en laat iedereen voor zichzelf beslissen wat kan of niet kan...

03-07-2018 om 18:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zielig!

Net de commentaren gelezen over de jonge vriendin van Herman Brusselmans.  Wat een gefrustreerde zielepoten!!!  Ik ken Herman niet persoonlijk, noch de jonge dame in kwestie maar ze zijn oud genoeg om zelf te beslissen met wie ze een relatie willen aangaan.  Ieder diertje zijn pleziertje, en zolang ze dieren en kinderen gerust laten z 

03-07-2018 om 18:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boos en beschaamd

Net gelezen op de site van een krant: een jonge moslima aangevallen, beledigd, ontdaan van hoofddoek en bovenkleding en verminkt... Diep beschamend!!!

Afbeeldingsresultaat voor schaamte

03-07-2018 om 18:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Respect!

Japanse supporters na de match: netjes afval verzamelen en opruimen.  Respect!!!

Afbeeldingsresultaat voor Japanse voetbalsupporters ruimen afval op

03-07-2018 om 18:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is veel leuker

Deze middag iets gaan eten met Timmy, één van mijn oud-leerlingen.  een schat van een jongen, nou ja "man" ondertussen.  Het was echt gezellig! Afbeeldingsresultaat voor gif vriendschap

03-07-2018 om 14:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is jouw god?

Rare vraag?  Op de bijbelcursus enkele jaren geleden werd ons die vraag gesteld.  "Wie of wat is jouw god"? of m.a.w. " waar ben je bereid offers voor te brengen?"... Wie zijn de goden van deze tijd?  Bij het lezen van een artikel in Het Nieuwsblad over sjoemelsoftware moet ik tot het besluit komen dat "geld" en "winst" belangrijke goden zijn vandaag de dag.  Wat blijkt namelijk?  Dat bedrijven massaal sjoemelsoftware in hun producten stoppen, gaande van strijkijzers tot het manipuleren van crashtests bij auto's.  Guido Adriaenssens; ex-hoofd van een labo dat producten test voor diverse consumentenorganisaties, komt tot de conclusie dat hij alle vertrouwen in producenten kwijt is geraakt doorheen de vele slechte ervaringen doorheen zijn carrière.  "Geld" is "heilig", belangrijker dan de gezondheid, belangrijker dan het leven van mensen.  Voor geld moet alles wijken.  Doodjammer, want je neemt het echt niet mee hoor!

Afbeeldingsresultaat voor geld

03-07-2018 om 14:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht voor mijn rikketik!

Wat een thriller!  Maar, eerlijk, is eerlijk, ik vond de Japanners beter dan de duivels.  Qua vechtlust 10/10 maar voetbaltechnisch zal het in de kwartfinale tot anders moeten.

Afbeeldingsresultaat voor gif voetbal

02-07-2018 om 22:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Elementaire beleefdheid
 • Dat is dan weer een beter in initiatief
 • Komaan zeg!
 • gladjes!
 • Té veel techniek is ook niet alles!
 • Enorm succes
 • Soep van de dag
 • Onmenselijke temperaturen
 • vervolg
 • 't Is vlug gebeurd

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Elementaire beleefdheid
 • Dat is dan weer een beter in initiatief
 • Komaan zeg!
 • gladjes!
 • Té veel techniek is ook niet alles!
 • Enorm succes
 • Soep van de dag
 • Onmenselijke temperaturen
 • vervolg
 • 't Is vlug gebeurd
 • Bourgeois trekt zijn staart in
 • humanitaire visa te koop
 • Aiaiaiai...
 • aureooltje
 • Voedselbanken in nood
 • Joepie!!!!
 • Twitter
 • alweer een Belgenmop, helaas!
 • vervolg
 • Evident!
 • Onze buren
 • Veldrijden
 • Lekker hoor!
 • Diertjes of baasjes?
 • FBI is corrupt!
 • Zondag!
 • Nagenieten
 • vervolg...
 • Pardon?
 • Respect
 • Minder applaus
 • Goed gevoel!
 • Kritiek op "spijbelaars"
 • Oef!
 • Driemaandelijkse controle
 • Amai!
 • Scholieren op straat
 • Toffe series
 • De waarde van een woord
 • Recht op cultuur
 • Netjes in het pak...
 • Begrijpelijk protest
 • And now for something completely different...
 • Slim gezien van die vent!
 • En toch...
 • Amai!
 • Wanhopig gezocht: Leerkrachten!
 • idem voor vandaag!
 • Druk weekend!
 • Nancy Pelosi

  Inhoud blog
 • Elementaire beleefdheid
 • Dat is dan weer een beter in initiatief
 • Komaan zeg!
 • gladjes!
 • Té veel techniek is ook niet alles!
 • Enorm succes
 • Soep van de dag
 • Onmenselijke temperaturen
 • vervolg
 • 't Is vlug gebeurd
 • Bourgeois trekt zijn staart in
 • humanitaire visa te koop
 • Aiaiaiai...
 • aureooltje
 • Voedselbanken in nood
 • Joepie!!!!
 • Twitter
 • alweer een Belgenmop, helaas!
 • vervolg
 • Evident!
 • Onze buren
 • Veldrijden
 • Lekker hoor!
 • Diertjes of baasjes?
 • FBI is corrupt!
 • Zondag!
 • Nagenieten
 • vervolg...
 • Pardon?
 • Respect
 • Minder applaus
 • Goed gevoel!
 • Kritiek op "spijbelaars"
 • Oef!
 • Driemaandelijkse controle
 • Amai!
 • Scholieren op straat
 • Toffe series
 • De waarde van een woord
 • Recht op cultuur
 • Netjes in het pak...
 • Begrijpelijk protest
 • And now for something completely different...
 • Slim gezien van die vent!
 • En toch...
 • Amai!
 • Wanhopig gezocht: Leerkrachten!
 • idem voor vandaag!
 • Druk weekend!
 • Nancy Pelosi
 • Ze gaan erop vooruit!
 • Babbeluurtje bij de psycholoog
 • Belastingen
 • Alweer!
 • Ninove
 • Zolang goede mensen zwijgen...
 • En nog meer goed nieuws
 • 266 miljard eurootjes op Belgische spaarrekeningen
 • Vervolg...
 • Schrijnend
 • Griepepidemie op komst
 • Ierse zegen
 • Onaanvaardbaar!
 • Visschotel
 • Hou het veilig!
 • Jammer!
 • De universele taal van muziek
 • Krantensites deze morgen
 • 30 december
 • Gruwelijk
 • Lezersbrief Bert de Ridder/ Nieuwsblad 29 december 2018
 • Jan De Wilde
 • Hartverwarmend
 • Te dure Citypass
 • Warme oren voor onze militairen
 • Amper ¤ 675
 • Een piepklein piemeltje
 • Opdracht geslaagd
 • Ineens dichtbij
 • Arme Matthias
 • de ene N_VA'er is de andere niet
 • Genieten van de 1000 klassiekers
 • Bohemian Rhapsody
 • Vruchtbare dag
 • Bohemian Rhapsody
 • 7.15 u
 • Tevreden
 • Kerstavond ten huize Maes
 • Rust en vrede
 • arme rijke man
 • Ellende
 • Nina en Eden
 • Binnenpretjes
 • Onbeleefd?
 • "Beste wensen"
 • "De grote verbinding" is een feit
 • Shut down
 • Hier word ik wel blij om
 • En nog eentje erbij
 • Mutsen uit 1951
 • Spanning in Antwerpen
 • Begin van het weekend
 • Alweer een ontslag
 • "de grote verbinding"
 • Nog altijd slapjes
 • Ontroerend
 • Slimste mens
 • Had u iets anders verwacht?
 • Geluk
 • vervolg
 • 85 %
 • Dermophis donaldtrumpi
 • vervolg
 • ?
 • Liever verspillen dan gratis weggeven
 • het is zover!
 • oef!
 • Amai mijn frak!
 • Snipverkouden!
 • Dilemma
 • Indrukwekkend
 • Voor de klas als gepensioneerde
 • Boos en gefrustreerd
 • Zalig... de kids op bezoek
 • Van Rossem
 • Brussel: tweetalig?
 • Kinderarmoede
 • Agenten zonder toiletpapier
 • logés
 • Mjam, mjam, mjam
 • Echt waar!
 • Vandalisme in Utopia
 • Tandarts
 • En nog eens het gerecht
 • Discriminatie op leeftijd
 • Geen homohaat
 • Weer online!
 • Ergerlijk
 • Grijze dag
 • De ene kampioen is de andere niet
 • Legitimiteit Michel II
 • Zucht...
 • Minder positief
 • Positieve start
 • kroniek van een aangekondigde dood
 • Panda
 • Ziekenbezoek
 • Marrakech
 • Onbegrijpelijk
 • Onbetaalbaar voor de ene, "peanuts" voor de andere
 • Aiaiai...
 • Door ziekte getroffen
 • Goed bezig, jongens!
 • Alarm!
 • Fake news
 • Verdienen wij niet beter?
 • Oei!
 • 6 u op spoed!
 • 6 u op spoed!
 • Naar Nieuwjaar toe...
 • rijke dokters
 • Hoe is het mogelijk?
 • happy weekend
 • 6% duurder
 • Daar kijk ik toch van op!
 • Opdracht volbracht
 • Flora noch Fauna - Stijn De Paepe
 • B- post op 2 snelheden
 • Had niets anders verwacht
 • Fiscale druk
 • R.I.P. Luc Deflo
 • Gemengde gevoelens
 • Tragisch
 • "1000 handen"
 • Te laat voor het Amazonewoud?
 • Afscheid na 95 jaar
 • Voorleesweek
 • Zalig!
 • Een aanrader!
 • Niet tof!
 • Laat die mensen toch met rust!
 • ¤ 500
 • Allez zeg!
 • Oeps! Daar ging weer iets mis!
 • gsm's en smartphones in een kluisje
 • Alhoewel...
 • Ik voel me niet aangesproken
 • Goed voor zichzelf zorgen
 • Lock her up!
 • 17 november
 • Trop is te veel, te veel is trop!
 • to "das" or not to "das"
 • Eén van de 600 000
 • Bibber en beef
 • Onze Leonard
 • Van de nood een deugd maken
 • Respect
 • Bedankt, Farys
 • Waar ben ik eigenlijk?
 • Het belang van een komma


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!