NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

04-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opletten!

Vanaf 12 oktober veranderen de brandstofetiketten: Diesel wordt B7, Benzine 95 wordt E10 en benzine 98 wordt E5. Even opletten aan de pomp dus!!!

Afbeeldingsresultaat voor brandstofetiket  

04-10-2018 om 12:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronselen van volmachten

Er zijn blijkbaar politici die mensen in rusthuizen bezoeken om een volmacht te krijgen en in hun plaats te gaan stemmen.  Ik dacht dat je maar één volmacht per persoon kon krijgen!?  Klopt dat dan niet?  Ik heb een volmacht voor mijn moeder en kan dus voor niemand anders een volmacht krijgen. In ieder geval is het een laakbare praktijk!

Afbeeldingsresultaat voor volmacht verkiezingen 2018 

04-10-2018 om 12:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg of laat haalt het verleden je in

Er komen steeds meer onfrisse zaken uit het verleden van Brett Kavanaugh aan het licht.  In het Congres heeft hij onder ede verklaard nooit een alcoholprobleem te hebben gehad of agressief te zijn geweest onder invloed van alcohol.  Uit een politierapport uit 1985 blijkt nu dat hij gelogen heeft.  Of dit zijn benoeming zal tegenhouden... ik weet het echt niet.  Als je vandaag Republikein bent en de steun van Trump geniet, is blijkbaar alles mogelijk!  Maar wat er ook gebeurt, het morele gezag dat een rechter toch moet hebben is hij voor vele, vele mensen toch definitief kwijt!  Hoe kan een man met zo'n verleden oordelen over anderen? 

Afbeeldingsresultaat voor moreel gezag  

03-10-2018 om 10:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braaf zijn of...!

In Irak werden afgelopen maanden een aantal "moderne" vrouwen die zich afzetten tegen de patriarchale regels en wetten vermoord.  De boodschap lijkt me duidelijk.  "Wees braaf of..."

Onder de slachtoffers een plastisch chirurg, een schoonheidsspecialiste, een mensenrechtenactiviste en vorige week Tara al-Fares, een instagram-ster

Afbeeldingsresultaat voor tara al fares

03-10-2018 om 10:31 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een deftig pensioen op een deftige leeftijd

Duizenden betoogden in Brussel om "deftige" pensioenen te eisen en de pensioenleeftijd op 65 te laten.  Misschien niet meteen haalbaar, die leeftijdsgrens, maar er zullen dan toch maatregelen moeten worden genomen om langer werken "draaglijk" te maken.  Want je kan mensen verplichten om te blijven werken, je kan ze niet dwingen gezond te blijven!  Het is toch wraakroepend dat mensen die zeer goed verdienen , als ze ziek worden voor onbepaalde tijd hun volle wedde behouden en ook later een royaal pensioen hebben dan beslissen dat het gros van de bevolking het met véél minder moet stellen.  Een spreekwoord zegt: "Een vet varken beseft niet dat een mager varken honger heeft"... En inderdaad, vele politici beseffen gewoon niet wat het betekent elke cent 2x te moeten omdraaien.  als oud-leraar mag ik zeker niet klagen over mijn pensioen, maar mensen uit de privé hebben echt een habbekrats, niet eens genoeg om een rusthuis te betalen.  Daar word ik kwaad van!!!  Als je je hele leven hebt bijgedragen tot de maatschappij en je wordt dan afgescheept en moet de laatste jaren van je leven op zoveel besparen.  DAT IS NIET OK, zouden mijn kleindochters zeggen, en dat ze gelijk hebben!!!

Afbeeldingsresultaat voor pensioen

03-10-2018 om 10:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Liefde"?

Geen warme verstandhouding bij de "Broeders van liefde"...  Integendeel!  René Stockman, generaal-overste van de congregatie, schuift 2 "ongehoorzame" Vlaamse Broeders aan de kant. Zij stonden aan het hoofd van de Belgische en Europese afdeling. Sinds de Belgische tak van de Congregatie beslist heeft om onder bepaalde omstandigheden euthanasie toe te staan in hun psychiatrische centra , woedt er een bittere vete tussen de Belgische tak en de behoudsgezinde Stockman.  Raf De Rycke, voorzitter van de VZW Broeders van Liefde betreurt deze "respectloze behandeling van broeders die zich levenslang hebben ingezet" en hoopt op een nieuwe dialoog met de generaal-overste. 

Nu Stockman hen voor de rechtbank daagt op beschuldiging van  diefstal lijkt een verzoening niet meteen voor morgen! 

Afbeeldingsresultaat voor broeders van liefde 

03-10-2018 om 10:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baanbrekend

De Nobelprijs van geneeskunde gaat naar een Amerikaan en een Japanner die baanbrekend werk hebben geleverd in de strijd tegen kanker door de "imuuntherapie" uit te vinden. Er is nog een lange weg te gaan eer kanker een "ordinaire" aandoening zal zijn, maar dit is alvast een grote stap voorwaarts in het behandelen  ervan.

Afbeeldingsresultaat voor nobelprijs geneeskunde

02-10-2018 om 11:34 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pfff...

We zullen het merken aan onze factuur!  Stroom én aardgas zijn fors duurder geworden, en de winter moet nog beginnen! 

Afbeeldingsresultaat voor gif geld

Voor mij is dit alleszins NIET het geval!!! 

02-10-2018 om 11:31 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte nacht

Meestal slaapt ons moeder als een marmot.  Maar gisteren raakte ze niet in slaap en ze zei dat ze schrik had.  Waarvan?  Dat kon ze niet zeggen.  Vanmorgen was alles als normaal en ze is nu in de dagzorg, zoals elke dinsdag, woensdag en donderdag.  Ik maak me toch wel wat zorgen.  Ach, oud zijn en hulpbehoevend... makkelijk is het niet.  We maken er het beste van

02-10-2018 om 11:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat is ook weer gefikst!

Ons ma heeft zich laten fotograferen en haar nieuwe identiteitskaart is aangevraagd.  En nu maar hopen dat ze gespaard wordt van het hele vingerafdrukkengedoe vanaf april 2019!  Waarom zo'n oude mensen nog lastig vallen?  Zo spectaculair verandert je uiterlijk niet meer na een bepaalde leeftijd.  Het was echt vermoeiend voor haar te blijven rechtstaan bij de fotograaf!  't Was wel een vriendelijke man!  Hij zei dat zelfs bedlegerige mensen een recente foto nodig hebben en een fotgraaf aan huis moeten laten komen.  Is dat nu niet wat overdreven?  Op het gemeentehuis heb ik nu wel een volmachtformulier meegekregen zodat ze niet zelf haar nieuwe kaart hoeft af te halen. 

Afbeeldingsresultaat voor elektronische identiteitskaart

 

01-10-2018 om 16:52 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een monument

Charles Aznavour is gestorven.  94 jaar is hij geworden.  Een monument van het Franse chanson en een grote mijnheer!

Afbeeldingsresultaat voor charles aznavour 

01-10-2018 om 16:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wees wantrouwig!

want 1/3 van alle telefoontjes zijn frauduleus!  En moeilijk aan te pakken want georganiseerd vanuit het buitenland.  Heel voorzichtig zijn dus!  Ik neem bijvoorbeeld niet op als een onbekende mij belt.  Nooit!!!  En ik bel dus ook niet terug als ik een oproep heb gemist.  Misschien is dat wat overdreven, maar beter blode Jan dan dode Jan!

Afbeeldingsresultaat voor louche telefoontjes

01-10-2018 om 12:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onszelf eens kritisch bekijken

De slechte luchtkwaliteit staat volop in de belangstelling.  Terecht!  Maar op dit vlak moet iedereen zijn/ haar eigen gedrag eens onder de loup nemen.  Tenslotte zijn wij het die voor het minste in de wagen stappen...  Ik leg de hand op eigen hoofd want ook voor mij  zou het een stuk ecologischer kunnen.  Au fond zullen we op een bepaald moment moeten kiezen tussen ons "comfort" en onze gezondheid.  en vooral de gezondheid van de komende generaties!

Afbeeldingsresultaat voor slechte luchtkwaliteit

01-10-2018 om 12:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Discriminatie op basis van leeftijd

Blijkbaar zijn  er verzekeringsmaatschappijen die moeilijk doen als een 70-plusser een verzekering wil afsluiten.  Ook als die persoon geen risicovol rijgedrag vertoont.  Pure discriminatie op basis van leeftijd dus!  Unia protesteert tegen deze praktijken.  Met recht en reden!  Verzekeraars kunnen wel een rijtest of medische test vragen, maar botweg weigeren zonder gegronde reden... Dat kan echt niet!

Afbeeldingsresultaat voor emoticon

01-10-2018 om 11:57 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-09-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vruchtbare dag

Het is 18 u en ik ben tevreden over mijn dag.  Vanmorgen al een uurtje om en weer naar de bakker.  Dan een toertje gemaakt met ons ma.  Na het middagmaal ( spaghetti ) mijn oefeningen Gimp herhaald en me gebogen over onze viering van Allerheiligen.  We bereiden die dinsdagavond voor en ik zoek graag vooraf  liederen, tafelgebed, andere teksten... Dan een wandeling gemaakt met mijn overbuurvrouw en haar hondje.  Nog een kalme avond voor de boeg: wat lezen, wat tv-kijken... enfin, niets speciaals maar evengoed ontspannend en leuk!  Méér moet het niet zijn!!!

Afbeeldingsresultaat voor tevredenheid  

30-09-2018 om 18:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op zijn 38° werelkampioen

Een prachtprestatie van Valverde!!!  Het is hem gegund!!!

Afbeeldingsresultaat voor valverde wereldkampioen

30-09-2018 om 18:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vingerafdrukken op identiteitskaart

Had ikal verteld dat ons ma een nieuwe kaart nodig heeft?  Morgen naar de fotograaf.  Maar haar vingerafdrukken zal ze niet moeten geven, want dat is pas vanaf april.  De privacycommissie protesteert .  Vraag is wat zwaarder doorweegt.  ik ben geen specialist maar in principe heb ik er geen probleem mee dat én mijn vingerafdrukken, én mijn DNA ergens in het systeem zitten.  Op voorwaarde dat het gebruik ervan aan regels en controle is onderworpen.  enfin, dat is voer voor specialisten!

Afbeeldingsresultaat voor vingerafdrukken op identiteitskaart

30-09-2018 om 08:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blij met de aankoop

Gisteren met Betty een dagje gaan "meubelshoppen".  We hebben ontelbare zetels uitgeprobeerd en... iets naar mijn gading gevonden!  Een grijsachtig geval met poef.  Zit heel comfortabel en past prima bij het graniet in de keuken en mijn lichtgrijze keukenstoelen.  En we hebben meteen het toonzaalmodel meegenomen.  Nu nog een staande lamp en mijn leeshoekje is klaar!  Er stond wel een mooi exemplaar met ledlamp, maar je kon de lamp niet vervangen!  Dat is tegen mijn "groene" principes!  Verder zoeken dus.  Ik ben echt tevreden!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif goed gedaan

Hier ga ik - vooral in de zomer - vaak zitten...

30-09-2018 om 08:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-09-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie liegt? Wie spreekt de waarheid?

Zal de getuigenis van Professor Ford over de poging tot verkrachting door Brett Kavanaugh, kandidaat- rechter voor het Opperste Hof zijn benoeming nekken?  En wie te geloven?  Een overduidelijk nog steeds getraumatiseerde vrouw of een gehaaid "politiek beest"?  Het probleem is dat ze allemaal "onschuldig" zijn tot dan overduidelijk blijkt dat ze van leugens aan elkaar hangen...  Wat heeft prof. Ford te winnen met deze aanklacht?  Haar leven en dat van haar familie  in het oog van de schijnwerpers, bedreigingen, verdachtmakingen, insinuaties... Waarom jezelf zoiets aandoen, tenzij het, zoals ze gisteren voor het Congres zei, het een morele plicht is om te verhinderen dat iemand als Kavanaugh zo'n ambt kan bekleden.  En ondertussen hebben zich al andere vrouwen gemeld met gelijkaardige aantijgingen.  Wat heeft Kavanaugh te winnen?  Een superjob voor de rest van zin leven.  Aanzien en macht.  Ik ken geen van beiden maar er zijn nu al zoveel "vriendjes" van Trump schuldig bevonden aan allerlei misdrijven en frauduleuze praktijken dat je spontaan zegt: "alweer eentje!" .  Benoeming of niet, er zal vanaf nu een zwarte schaduw hangen over Brett Kavanaugh.  Dit draagt hij mee voor de rest van zijn leven.  Een kwestie van "karma" misschien?

Afbeeldingsresultaat voor Kavanaugh versus Ford 

28-09-2018 om 12:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hij is beter dan ik!"

zegt de grote Eddy Merckx over Remco Evenepoel.  Een fenomeen en nog zo jong!  Laten we hopen dat hij met beide voetjes op de grond blijft, dat hij goed omringd wordt en dan ligt een schitterende carrière voor hem open!

Afbeeldingsresultaat voor remco evenepoel

28-09-2018 om 12:30 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Elementaire beleefdheid
 • Dat is dan weer een beter in initiatief
 • Komaan zeg!
 • gladjes!
 • Té veel techniek is ook niet alles!
 • Enorm succes
 • Soep van de dag
 • Onmenselijke temperaturen
 • vervolg
 • 't Is vlug gebeurd

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Elementaire beleefdheid
 • Dat is dan weer een beter in initiatief
 • Komaan zeg!
 • gladjes!
 • Té veel techniek is ook niet alles!
 • Enorm succes
 • Soep van de dag
 • Onmenselijke temperaturen
 • vervolg
 • 't Is vlug gebeurd
 • Bourgeois trekt zijn staart in
 • humanitaire visa te koop
 • Aiaiaiai...
 • aureooltje
 • Voedselbanken in nood
 • Joepie!!!!
 • Twitter
 • alweer een Belgenmop, helaas!
 • vervolg
 • Evident!
 • Onze buren
 • Veldrijden
 • Lekker hoor!
 • Diertjes of baasjes?
 • FBI is corrupt!
 • Zondag!
 • Nagenieten
 • vervolg...
 • Pardon?
 • Respect
 • Minder applaus
 • Goed gevoel!
 • Kritiek op "spijbelaars"
 • Oef!
 • Driemaandelijkse controle
 • Amai!
 • Scholieren op straat
 • Toffe series
 • De waarde van een woord
 • Recht op cultuur
 • Netjes in het pak...
 • Begrijpelijk protest
 • And now for something completely different...
 • Slim gezien van die vent!
 • En toch...
 • Amai!
 • Wanhopig gezocht: Leerkrachten!
 • idem voor vandaag!
 • Druk weekend!
 • Nancy Pelosi

  Inhoud blog
 • Elementaire beleefdheid
 • Dat is dan weer een beter in initiatief
 • Komaan zeg!
 • gladjes!
 • Té veel techniek is ook niet alles!
 • Enorm succes
 • Soep van de dag
 • Onmenselijke temperaturen
 • vervolg
 • 't Is vlug gebeurd
 • Bourgeois trekt zijn staart in
 • humanitaire visa te koop
 • Aiaiaiai...
 • aureooltje
 • Voedselbanken in nood
 • Joepie!!!!
 • Twitter
 • alweer een Belgenmop, helaas!
 • vervolg
 • Evident!
 • Onze buren
 • Veldrijden
 • Lekker hoor!
 • Diertjes of baasjes?
 • FBI is corrupt!
 • Zondag!
 • Nagenieten
 • vervolg...
 • Pardon?
 • Respect
 • Minder applaus
 • Goed gevoel!
 • Kritiek op "spijbelaars"
 • Oef!
 • Driemaandelijkse controle
 • Amai!
 • Scholieren op straat
 • Toffe series
 • De waarde van een woord
 • Recht op cultuur
 • Netjes in het pak...
 • Begrijpelijk protest
 • And now for something completely different...
 • Slim gezien van die vent!
 • En toch...
 • Amai!
 • Wanhopig gezocht: Leerkrachten!
 • idem voor vandaag!
 • Druk weekend!
 • Nancy Pelosi
 • Ze gaan erop vooruit!
 • Babbeluurtje bij de psycholoog
 • Belastingen
 • Alweer!
 • Ninove
 • Zolang goede mensen zwijgen...
 • En nog meer goed nieuws
 • 266 miljard eurootjes op Belgische spaarrekeningen
 • Vervolg...
 • Schrijnend
 • Griepepidemie op komst
 • Ierse zegen
 • Onaanvaardbaar!
 • Visschotel
 • Hou het veilig!
 • Jammer!
 • De universele taal van muziek
 • Krantensites deze morgen
 • 30 december
 • Gruwelijk
 • Lezersbrief Bert de Ridder/ Nieuwsblad 29 december 2018
 • Jan De Wilde
 • Hartverwarmend
 • Te dure Citypass
 • Warme oren voor onze militairen
 • Amper ¤ 675
 • Een piepklein piemeltje
 • Opdracht geslaagd
 • Ineens dichtbij
 • Arme Matthias
 • de ene N_VA'er is de andere niet
 • Genieten van de 1000 klassiekers
 • Bohemian Rhapsody
 • Vruchtbare dag
 • Bohemian Rhapsody
 • 7.15 u
 • Tevreden
 • Kerstavond ten huize Maes
 • Rust en vrede
 • arme rijke man
 • Ellende
 • Nina en Eden
 • Binnenpretjes
 • Onbeleefd?
 • "Beste wensen"
 • "De grote verbinding" is een feit
 • Shut down
 • Hier word ik wel blij om
 • En nog eentje erbij
 • Mutsen uit 1951
 • Spanning in Antwerpen
 • Begin van het weekend
 • Alweer een ontslag
 • "de grote verbinding"
 • Nog altijd slapjes
 • Ontroerend
 • Slimste mens
 • Had u iets anders verwacht?
 • Geluk
 • vervolg
 • 85 %
 • Dermophis donaldtrumpi
 • vervolg
 • ?
 • Liever verspillen dan gratis weggeven
 • het is zover!
 • oef!
 • Amai mijn frak!
 • Snipverkouden!
 • Dilemma
 • Indrukwekkend
 • Voor de klas als gepensioneerde
 • Boos en gefrustreerd
 • Zalig... de kids op bezoek
 • Van Rossem
 • Brussel: tweetalig?
 • Kinderarmoede
 • Agenten zonder toiletpapier
 • logés
 • Mjam, mjam, mjam
 • Echt waar!
 • Vandalisme in Utopia
 • Tandarts
 • En nog eens het gerecht
 • Discriminatie op leeftijd
 • Geen homohaat
 • Weer online!
 • Ergerlijk
 • Grijze dag
 • De ene kampioen is de andere niet
 • Legitimiteit Michel II
 • Zucht...
 • Minder positief
 • Positieve start
 • kroniek van een aangekondigde dood
 • Panda
 • Ziekenbezoek
 • Marrakech
 • Onbegrijpelijk
 • Onbetaalbaar voor de ene, "peanuts" voor de andere
 • Aiaiai...
 • Door ziekte getroffen
 • Goed bezig, jongens!
 • Alarm!
 • Fake news
 • Verdienen wij niet beter?
 • Oei!
 • 6 u op spoed!
 • 6 u op spoed!
 • Naar Nieuwjaar toe...
 • rijke dokters
 • Hoe is het mogelijk?
 • happy weekend
 • 6% duurder
 • Daar kijk ik toch van op!
 • Opdracht volbracht
 • Flora noch Fauna - Stijn De Paepe
 • B- post op 2 snelheden
 • Had niets anders verwacht
 • Fiscale druk
 • R.I.P. Luc Deflo
 • Gemengde gevoelens
 • Tragisch
 • "1000 handen"
 • Te laat voor het Amazonewoud?
 • Afscheid na 95 jaar
 • Voorleesweek
 • Zalig!
 • Een aanrader!
 • Niet tof!
 • Laat die mensen toch met rust!
 • ¤ 500
 • Allez zeg!
 • Oeps! Daar ging weer iets mis!
 • gsm's en smartphones in een kluisje
 • Alhoewel...
 • Ik voel me niet aangesproken
 • Goed voor zichzelf zorgen
 • Lock her up!
 • 17 november
 • Trop is te veel, te veel is trop!
 • to "das" or not to "das"
 • Eén van de 600 000
 • Bibber en beef
 • Onze Leonard
 • Van de nood een deugd maken
 • Respect
 • Bedankt, Farys
 • Waar ben ik eigenlijk?
 • Het belang van een komma


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!