NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

20-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.?

"Spijtig dat de Braziliaanse cavalerie niet zo efficiënt was als de Amerikanen; die hebben hun indianen uitgeroeid"

Aldus Bolsonaro, pas verkozen president van Brazilië.

Dat belooft!!!

Bolsonaro zoekt manieren om inheemse stammen hun grondgebied te ontnemen, zodat landbouw- en mijnindustrie vrij spel hebben...  Vooralsnog staat de grondwet in de weg.  Maar ach, zo'n "vodje papier", wa

20-12-2018 om 10:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liever verspillen dan gratis weggeven

Eigenaars met zonnepanelen doen er alles aan om voor nieuwjaar hun overtollige elektriciteit te verbruiken.  Liever dan het gratis aan de energieleverancier te moeten afstaan.  Enerzijds heb ik daar wel begrip voor ( die bedrijven maken megawinsten ) maar anderzijds is het toch pijnlijk, die massale verspilling.  

Afbeeldingsresultaat voor eigenaars zonnepanelen verspillen elektriciteit

20-12-2018 om 10:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het is zover!

Kroniek van een aangekondigde dood...  Michel II is niet meer.  De premier gaat naar de koning om het ontslag van de regering aan te bieden.  Een tumultueus politiek eindejaar voor ons landje...

Afbeeldingsresultaat voor Val regering Michel II

18-12-2018 om 20:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oef!

Opdracht 2 viel mee!  We kregen 4 foto's en moesten daar één kerstkaart van maken.    Met de nodige technische specificaties natuurlijk.  En het ging verbazend vlotjes!  Marc stuurt ons de opgave nog eens door, zodat we thuis de oefening nog eens kunnen maken. 

Onze kerstvakantie is dus begonnen!

Afbeeldingsresultaat voor gif kerstmis

18-12-2018 om 20:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amai mijn frak!

Ik heb naar vrienden, kennissen en buren die een mailadres hebben een zelfgemaakt "kaartje" gestuurd.  Kwestie van de opgedanke kennis in praktijk te brengen.  Krijg ik vanmorgen van een vriendin een mail terug dat ze alle eindejaarsgroeten per mail meteen wist, dat ze er de charme niet van inziet en dat ze het veel te onpersoonlijk vindt..  Nou ja, Lies is een Nederlandse en nogal recht voor zijn raap maar dit vond ik toch geen leuke reactie.  Ik heb haar droogweg geantwoord dat ik het jammer vind dat ze er zo over denkt.  En voor de rest: vrede en alle goeds!

Afbeeldingsresultaat voor eindejaarswensen per mail

Ik heb een kubus bekleed met 2 kerstafbeeldingen ( waaronder de sneeuwman hierboven ) en een foto van mezelf met een persoonlijk tekstje erop.  Allez, dat is toch niet  zo gemakzuchtig, of wel? 

18-12-2018 om 11:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snipverkouden!

Jongens toch, ik voel me ellendig!  Geen oog dichtgedaan vannacht, snotteren, snotteren, snotteren...  ogen die net 100 kg wegen en een neus als een tomaat.  En het is straks toets GIMP!!!  Dat belooft!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif verkoudheid

18-12-2018 om 10:59 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dilemma

Een priester is veroordeeld omdat hij de zelfmoord van een man niet heeft voorkomen.  Hij beroept zich op het biechtgeheim, maar de rechtbank oordeelt dat de plicht om te helpen het beroepsgeheim overstijgt.  Moeilijk!!!  

Hier gaat het over een volwassene die zelf de beslissing heeft genomen er een eind aan te maken.  Maar veronderstel dat iemand moordplannen opbiecht...  Wat moet je dan als biechtvader?  

Ik weet het echt niet...  

Afbeeldingsresultaat voor biechtgeheim

17-12-2018 om 18:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkend

4 dames in een rode cape, zilveren bodypaint en blote boezem... symbool van "Marianne". In Frankrijk staat zij voor de triomf van de Franse republiek.  Een half uur staan deze vrouwen stil voor een politiecordon...  Wel, dat soort protest is zo sterk qua symboliek!  Dat ontroert mij!  Zoveel sterker en sprekender dan al dat gratuite geweld en die vernielingen.

17-12-2018 om 16:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de klas als gepensioneerde

Nee, bedankt!  Heb mijn job doodgraag gedaan, maar genoeg is genoeg.  Dat er een dramatisch lerarentekort dreigt zit er al lang aan te komen.  Met alle betutteling en het papierwerk dat zoveel creativiteit fnuikt en daarbovenop de toenemende agressie van ouders en leerlingen en de dreiging om elk onwelkom attest aan te vechten is ons mooie beroep inderdaad niet echt meer aantrekkelijk voor vele jonge mensen.  Ik heb het niet over het loon, want dat is al bij al vrij behoorlijk.  RESPECT !!!  Daar moet aan gewerkt worden!!!  En de werkdruk...  en begin niet te kneuten over de vakanties.  Moesten die compensatie zijn voor alle nadelen, dan was er geen lerarentekort!  

Mijn dochter is 37 en aan het einde van een trimester doodop! Is dat normaal?  ik vind van niet!  22 leerlingen, waarvan méér dan de helft met speciale noden en zonder extra-hulp...  begin er maar aan!  

Alle zaken waar vele ouders zich niet meer of onvoldoende om bekommeren moeten op school worden aangepakt en opgelost.  Dat is gewoon onmogelijk! 

Ja, ik ben aan het kneuten, ik weet het.  Omdat ik het onderwijs in mijn hart blijf dragen, omdat ik de verzuchtingen van jongere collega's hoor die zich door het "beleid" in de steek gelaten voelen.

Het welbevinden van leerlingen is belangrijk, maar dat van leraren eveneens!  

Geef leraren weer autoriteit; laat hen weer baas zijn in eigen klas; sanctioneer agressie en je zal zien dat het beroep weer aantrekkelijker zal worden.

Ik was een strenge leraar maar er zijn weinig oud-leerlingen die mij niet van ver groeten op straat en met diverse heb ik heel regelmatig contact.  Jonge mensen aanvaarden grenzen, als je maar consequent en eerlijk bent. 

Beleefdheid, respect zijn belangrijke begrippen voor leerlingen, ouders én school!  Hoog tijd dat die weer in eer worden hersteld. 

Afbeeldingsresultaat voor gepensioneerde leraren voor de klas 

 

17-12-2018 om 15:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boos en gefrustreerd

Ons ma heeft het flink te pakken en zit hier te hoesten en te piepen.  Maar wel in de warmte, met medicatie bij de hand.  Zag daarnet een foto op de site van De Morgen: 3 verkleumde kinderen in  Brussel, wachtend op een kans zich als asielzoekers te registreren.  Brussel anno 2018...  Is het nu echt onmogelijk opvang te voorzien voor die sukkelaars?  Zwijg maar stil over onze hooggeroemde "waarden en normen".  Zolang we medemensen op die manier behandelen kunnen we beter zwijgen of gewoon toegeven dat het ons niet kan schelen en dat ze kunnen oprotten.  Ik ben overstuur, gefrustreerd, kwaad ...  Ja, ook op mezelf want ook ik ben een dikke egoïst!!!  

16-12-2018 om 15:26 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig... de kids op bezoek

het was al wat geleden maar ontzettend tof: de kleindochters op logement.  Deze voormiddag huiswerk gemaakt en lessen nagekeken en u nu ben ik mijn mails aan het nakijken en mijn blogje aan het bijwerken.  En zij kijken naar een aflevering van F.C. De Kampioenen... ik weet het, maar zij vinden die nog altijd leuk! Vanavond voer ik ze naar huis en morgen studeren voor de toets GIMP; enfin, studeren...  oefeningen nakijken.  Ik heb nu al zenuwen.  Onnozel, ik weet het, maar ik kan er niets aan doen...  Heb altijd al last gehad van faalangst.  

Afbeeldingsresultaat voor gif zenuwachtig zijn

15-12-2018 om 13:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Rossem

Jean-Pierre Van Rossem is gestorven.  Een kleurrijke figuur!  Dat is eufemistisch uitgedrukt!  Een "foefelaar" pur sang, zou ik zeggen.  Is niet zo oud geworden, maar heeft geleefd voor 10!

Afbeeldingsresultaat voor jean pierre van rossem

14-12-2018 om 12:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel: tweetalig?

Nee dus!  Vlamingen  hebben zich blijkbaar neergelegd bij de realiteit van ambtenaren, agenten, verkopers die geen Nederlands begrijpen en al zeker niet spreken...  Jammer eigenlijk voor de officieel "tweetalige" hoofdstad van ons land.  Ik ben op dat vlak nog altijd dwars: wie in een café , restaurant of winkel geen Nederlands wil begrijpen verliest mijn klandizie.  Ik ga gewoon buiten.  En ik was leraar Frans!  Maar het is een kwestie van principe voor mij!  Het gaat mij om de goede wil mij in mijn eigen taal te bedienen.  

Afbeeldingsresultaat voor tweetaligheid in Brussel

14-12-2018 om 10:32 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderarmoede

Meer sociale woningen, betaalbare kinderopvang, meer jobs in de sociale economie...  Overheid, er is nog veel werk aan de winkel!

14-12-2018 om 10:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agenten zonder toiletpapier

Het personeel van de federale gerechtelijke politie moet toiletpapier meebrengen van huis...  Ongelooflijk toch!  Op sommige vlakken zijn we een ontwikkelingsland!  Oproep aan Van Overtveldt: kunt u met uw  € 10 000 uittredingsvergoeding per maand onze flikken niet depanneren? 

Afbeeldingsresultaat voor gif toiletpapier

14-12-2018 om 10:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.logés

Morgen komen de kleinkinderen nog eens logeren.  Is al een tijdje geleden.  Ze blijven tot zaterdagavond, want zondagvoormiddag is er een judodemonstratie in het kader van de Warmste Week, en ze doen natuurlijk mee. Morgen dus eerst naar de kerstmarkt in De Linde, de school van Liselotte.  Mijn dochter heeft zelf kerstmarkt op haar school en mijn schoonzoon is nog aan het werk.  Oma is dus van dienst!  Maar ik doe dat graag hoor! 

Afbeeldingsresultaat voor gif logeren

13-12-2018 om 13:30 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mjam, mjam, mjam

Soep is bijna klaar!  Wortel-courgette.  Supermakkelijk en heel lekker.  Zal smaken, want het is frisjes buiten.

Afbeeldingsresultaat voor wortelsoep

13-12-2018 om 13:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt waar!

Als je "idiot" googelt, krijg je diverse foto's van het "stabiele genie" te zien...  voorbeeldje hieronder

Afbeeldingsresultaat voor idiot

13-12-2018 om 13:23 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandalisme in Utopia

De splinternieuwe bib van Aalst heeft last van vandalisme...  Vanaf nu moeten studenten hun identiteitskaart tonen en krijgen ze een zitplaats toegewezen.  In de hoop op deze manier vandalen-in-spé af te schrikken.  Toch jammer dat een minderheid het voor de zoveelste keer verpest ... 

Afbeeldingsresultaat voor vandalisme  

13-12-2018 om 13:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
12-12-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tandarts

Een GIf als deze kan ik u toch niet onthouden...

Afbeeldingsresultaat voor gif tandarts

12-12-2018 om 11:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Tragisch
 • Wiens brood men eet
 • Weerzien met oud-collega's
 • 90%
 • Hmmm...
 • Wansmakelijk
 • Klaar voor de stoet
 • Bijna adieu dennenboom
 • Gewoon klikken
 • Oefenen "animaties"

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Tragisch
 • Wiens brood men eet
 • Weerzien met oud-collega's
 • 90%
 • Hmmm...
 • Wansmakelijk
 • Klaar voor de stoet
 • Bijna adieu dennenboom
 • Gewoon klikken
 • Oefenen "animaties"
 • Vandaag mag ik zondigen!
 • Boudewijn De Groot
 • Carnaval Wieze
 • Pasen
 • Start in mineur
 • Dank u, Hilde!
 • GIMP
 • Gruwelijk
 • Kleuters en grensoverschrijdend gedrag
 • Kardinaal Danneels
 • Onmogelijk!?
 • één iemand kan het verschil maken
 • Ons ma
 • R.I.P. Godfried Danneels
 • Vervolg GIMP
 • Iets positiefs
 • Dure rusthuizen
 • Echt niet correct
 • Buikgriep
 • Het mag nu wel even stoppen!
 • Intimidatie
 • "Degoutant"?
 • Beschamend
 • vlotjes
 • Wat een verjaardag!
 • Te vroeg gejuicht
 • Snelle service
 • Levensduurte
 • Een dag om niet snel te vergeten!
 • Vergeten!
 • Gelukkige verjaardag!
 • onvoldoende kennis Nederlands
 • Triestig!
 • Miskleun
 • Onrustwekkende evolutie
 • Geloofwaardig
 • Missie geslaagd!
 • Subsidiëring van religies
 • Het was een ongeluk
 • Het M-decreet

  Inhoud blog
 • Tragisch
 • Wiens brood men eet
 • Weerzien met oud-collega's
 • 90%
 • Hmmm...
 • Wansmakelijk
 • Klaar voor de stoet
 • Bijna adieu dennenboom
 • Gewoon klikken
 • Oefenen "animaties"
 • Vandaag mag ik zondigen!
 • Boudewijn De Groot
 • Carnaval Wieze
 • Pasen
 • Start in mineur
 • Dank u, Hilde!
 • GIMP
 • Gruwelijk
 • Kleuters en grensoverschrijdend gedrag
 • Kardinaal Danneels
 • Onmogelijk!?
 • één iemand kan het verschil maken
 • Ons ma
 • R.I.P. Godfried Danneels
 • Vervolg GIMP
 • Iets positiefs
 • Dure rusthuizen
 • Echt niet correct
 • Buikgriep
 • Het mag nu wel even stoppen!
 • Intimidatie
 • "Degoutant"?
 • Beschamend
 • vlotjes
 • Wat een verjaardag!
 • Te vroeg gejuicht
 • Snelle service
 • Levensduurte
 • Een dag om niet snel te vergeten!
 • Vergeten!
 • Gelukkige verjaardag!
 • onvoldoende kennis Nederlands
 • Triestig!
 • Miskleun
 • Onrustwekkende evolutie
 • Geloofwaardig
 • Missie geslaagd!
 • Subsidiëring van religies
 • Het was een ongeluk
 • Het M-decreet
 • Genoten!
 • Nog werk aan de winkel
 • Grappig!
 • Zwarte lijst
 • De zon mag beginnen schijnen
 • Vliegtuigreizen worden duurder
 • Justin Trudeau
 • Onaanvaardbaar
 • Aswoensdag
 • klacht
 • Hoe dom!
 • Weten wat je buren verdienen
 • 180 km/ uur
 • Spreek de clubs aan!
 • Hopelijk wordt het beter
 • Weer een jaartje goedgekeurd
 • Gelukkig zonder erg!
 • Bizar!
 • klimaatintendant
 • Problematisch
 • Raar!
 • Lui, lui, lui...
 • Vastentijd
 • Minder goed nieuws
 • Oilsjt
 • EK Atletiek Indoor
 • Om kotsmisselijk van te worden
 • Ontkennen heeft geen zin
 • Uitbreiding Efteling
 • Zot zijn doet geen zeer
 • Wablieft?
 • Onbegrijpelijk
 • Foei, Justin Trudeau!
 • Inspraak pleegouders ingeperkt
 • vervolg hamsters
 • Red de hamster!
 • Ze worden irritant!
 • Autoloze dag
 • 't Is maar een suggestie
 • Naar huis
 • oranje gordel
 • Foeilelijk maar peperduur
 • Hypocrisie in het kwadraat
 • Belgische doorbraak?
 • Tegen de lamp
 • Kras!
 • Kun je je niet voorstellen van onze Filip!
 • Niet racistisch
 • Bewonderenswaardig
 • In de kou
 • te weinig psychologen
 • Alcohol in het Parlement
 • Op naar Pasen!
 • En nog maar eens de uitwassen in de modewereld
 • Prioriteiten
 • Trut!
 • Go fuck yourself
 • Teleurstellend
 • Onder bewind gesteld
 • Luiheid
 • Och arme, de stakkers!
 • In nauwe schoentjes
 • Bijna 3 uur per dag
 • Karl Lagerfeld
 • Kussende matroos
 • Met plezier voor de klas
 • Scheidsrechters
 • Zussen vinden elkaar
 • Weer een prachtige dag!
 • Rotkarwei achter de rug
 • Wat een verspilling!
 • Oei!
 • Ironisch!
 • Verwerpelijk!
 • Een eigen woning voor zoveel mogelijk mensen!
 • ons Joke zal niet van honger omkomen
 • De zon schijnt!!!
 • Valentijn
 • Even glimlachen
 • accidentje
 • Toch naar school
 • Wildlife photographer of the year
 • Liever een "afgeborstelde" poenpakker in maatkleding?
 • Doodjammer!
 • Hanne Lore op logement
 • Oefenen in het zonnetje
 • Springen maar!
 • Jan Briers
 • Ed Sheeran
 • Alarm
 • Méér regen graag!
 • Sven De Leijer
 • Lekker lui
 • Geen zin
 • Rustige voormiddag
 • Zwartepietenpull
 • Woorden wel, daden blijkbaar onvoldoende
 • Flop!
 • Spreekverbod voor postbodes
 • In scène gezet?
 • Tragisch
 • Mode-icoon
 • Hasta la vista, Joke!
 • Venezuela ( vervolg )
 • Schauvliege ziet ze vliegen
 • Betty
 • Venezuela
 • Clive Swift
 • En nog maar eens wachtlijsten!
 • 3.7 km
 • Clive Swift
 • 13 februari
 • Geen geld
 • Joepie!!!
 • Eindelijk!
 • Niet lekker!
 • Niet in mijn buurt!
 • Einde kerkasiel
 • Opnieuw sneeuw
 • logeetjes
 • - 32°
 • 476 jaar!
 • Gevonden!
 • Zij niet
 • Lekker!
 • Zieligaards!
 • Profitariaat
 • me too - tijden
 • "Dertigers"
 • Leve de creativiteit!
 • Respectloos
 • Foei, Iljo Keisse !
 • Geen winnaars
 • Is dat echt zo belangrijk?
 • De wijsheid van Yoda
 • 20%
 • "Vriendschapsfraudeurs"
 • Schokkend
 • 8 maart
 • Ondanks regen en wind
 • Onvoorstelbaar toch??
 • Bij Kristof en Veerle
 • Opdracht volbracht
 • Zorgen om ons ma
 • Klimaat
 • Julen
 • Etienne Vermeersch
 • Gelukt!!!
 • Op hoop van zegen
 • 97% !!!


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!