NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

23-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcohol in het Parlement

Jan Penris was dronken toen hij Carina Van Cauter "een trut" noemde.  Wordt dat verondersteld een verzachtende omstandigheid te zijn? En hoeveel benevelde politici zitten daar terwijl ze debatteren en stemmen over wetten die ons aller leven bepalen?  Bier en wijn zijn blijkbaar gratis te verkrijgen in de "koffiekamer".  Ik wil niet heiliger zijn dan de paus maar alcohol op de werkvloer is toch verboden?  Niet voor de heren politici blijkbaar!

Afbeeldingsresultaat voor alcohol in het parlement

Voor alle duidelijkheid, deze foto is genomen tijdens een of ander evenement en niet in het Parlement zelf!

23-02-2019 om 13:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar Pasen!

Deze voormiddag een samenkomst gehad met de drie liturgiegroepen die de Paasdriedaagse zullen verzorgen.  Thema dit jaar: "Niets is sterker dan HET WOORD dat niemand hoort.  Heeft voor de rest niets met het lied van Clouseau over autisme te maken.  Wij hebben de Paasviering met als "ondertitel": "Wij kunnen niet niet spreken over HET WOORD dat wij horen"

Een dankbaar thema, vind ik.  Heb er al wat over nagedacht en ...  het komt goed!  Voobereiding Paasviering op 19 maart.  We hebben dus nog wat tijd ...

Afbeeldingsresultaat voor Pasen: verrijzenis

23-02-2019 om 13:33 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog maar eens de uitwassen in de modewereld

Het Britse model Ellie Campbell - maatje 36 - werd geweigerd voor een show op de Milaanse Fashion Week omdat ze te zwaar is...

Niets kopen van het modehuis in kwestie, zou ik zeggen...

Afbeeldingsresultaat voor ellie campbell

23-02-2019 om 13:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prioriteiten

De federale politie heeft onvoldoende financiële middelen.  Op computers, nieuwe combi's, zelfs stylo's wordt maandenlang gewacht...  en toch is er wél geld voor de aankoop van super-de-luxe auto's voor het vervoer van  staatshoofden.  Ter waarde van 25 miljoen euro!  Is dat nog ernstig?  En de politievakbonden waren- zeggen ze- niet eens op de hoogte!  Om moedeloos van te worden en ik begrijp de woede en frustratie van "het plebs" vis-à-vis de arrogantie van een top die blijkbaar alle contact met de realiteit is verloren...

Afbeeldingsresultaat voor geen geld voor combi's, wel voor superlimousines

Afbeeldingsresultaat voor versleten combi politie

23-02-2019 om 13:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trut!

Tijdens een debat ,over het lot van Belgische Syriëstrijders noemde Vlaams Belanger Jan Penris  Open VLD'er Carina Van Cauter een "trut"...  2x!  Niveau, niveau!  En tekenend voor de verruwing wereldwijd en de polarisatie.  

Afbeeldingsresultaat voor Jan Penris- Carina Van Cauter

22-02-2019 om 10:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Go fuck yourself

Aldus reporter Fox News Carlson Tucker tot Nederlands journalist Rutger Bregman toen die de hypocrisie van de nieuwsdienst in kwestie aankaartte...  Grinnik, grinnik... En dat voor een christelijke steunpilaar van de gemeenschap!  Dit interview dat amper 1 minuut duurde zal alvast niet worden uitgezonden door Fox News.  Wel door Bregman dus!  Op zo'n moment ben je blij met het internet want het wordt moeilijker om zaken te ontkennen of te negeren.

Afbeeldingsresultaat voor Bregman- Tucker

Bregman  zegt dat als alle superrijken correct belastingen zouden betalen er geen financiële problemen meer zijn.  Een taal die de rijken in kwestie niet graag horen! En aangezien Fox News een spreekbuis is van het "stabiele genie" en alle ankers daar zelf miljonair zijn...  Need I say more?

22-02-2019 om 10:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teleurstellend

Nee, politici hebben het nog altijd niet begrepen.  De speech van Juncker in het Europees Parlement was nietszeggend.  Struisvogelpolitiek.  Maar de klimaatbeweging zal niet stoppen!    Ongeacht de economische belangen en de macht van lobby-groepen...  En de klimaatspijbelaars verwachten méér dan lippendienst aan de "groene zaak".  Terecht!  Het gaat over ons aller toekomst!

Afbeeldingsresultaat voor ontmoeting Juncker- Greta

Er zal méér nodig zijn dan een handkus, hoe galant ook!

22-02-2019 om 10:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder bewind gesteld

Dat betekent dat oudere mensen die niet meer in staat zijn hun financiën te beheren dat moeten overlaten aan een derde, een zoon of dochter bijvoorbeeld of een advocaat.  Blijkbaar wordt dat door de rechtbank vlot toegekend.  Mijn ma is nu bijna 90 en ik doe al jaren haar financiën maar ik zeg altijd wat er is betaald en hoeveel er op haar rekening staat.  Dat is toch een kwestie van respect!  Wie controleert of er geen louche dingen gebeuren met de zuurverdiende centjes van... ?  Ik las in de krant dat er advocaten zijn die tientallen bejaarden "onder hun hoede hebben".  En die worden daar natuurlijk voor betaald.  Ik noem dat de kat bij de melk zetten!  Lucratieve business!  Ik zal er wel voor zorgen dat ik zelf een vertrouwenspersoon aanstel als het ooit nodig mocht zijn.  Mijn dochter natuurlijk want die vertrouw ik blindelings.  Mijn schoonzoon ook!  

Afbeeldingsresultaat voor ouderen en geld

Ons ma heeft nog weinig benul van de waarde van geld.  Maar ze heeft wel graag wat centjes in haar portemonnee.  Is toch volkomen normaal?  

21-02-2019 om 08:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luiheid

Ook een grote ondeugd.  Ik sla mea culpa!  Het is "boontje komt om zijn loontje"

Afbeeldingsresultaat voor spreekwoord boontje komt om zijn loontje

21-02-2019 om 08:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Och arme, de stakkers!

Topvoetballers hebben blijkbaar last van stress, onzekerheden, faalangst, alcoholverslaving, depressies enz...  Weet je, té weinig geld leidt ook tot dat soort problemen.  Klink ik nu onsympathiek?  Foert!  Die luxebeestjes worden walgelijk veel betaald en gaan dan nog klagen ook?  Sorry hoor, maar daar heb ik weinig begrip voor!

Afbeeldingsresultaat voor gif voetbalBlijf met je voetjes op de grond en leg geld opzij en verwacht niet dat je het middelpunt van het universum blijft.  Een supergroot ego, dat is het probleem van veel van die vedetten!

21-02-2019 om 08:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In nauwe schoentjes

Peter Maes is de eerste "grote vis" die door spijtoptant Veljkovic aan de galg wordt gepraat.  Tja, rijkelijk betaald en toch nooit genoeg!  Er zijn er veel in hetzelfde bedje ziek.  En niet enkel in de sport!  Hebzucht is één van de grote ondeugden ...  En ik geloof in karma.  Vroeg of laat komt loontje om zijn boontje.  Of is het omgekeerd?  Boontje om zijn loontje?  Ben te lui om het op te zoeken... 

Afbeeldingsresultaat voor gif hebzucht

21-02-2019 om 08:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
20-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 3 uur per dag

Zo lang zijn wij gemiddeld bezig met de smartphone.  Dat is toch ontzettend lang, niet?  3 uur per dag waarin je toch veel leukere en socialere zaken kunt doen.  Binnenkort heb ik er ook één, na lang zagen van dochter en schoonzoon die me een "fossiel" noemen.  Maar ik ben vast van plan er geen misbruik van te maken en dat ding niet altijd en overal binnen nhandbereik te hebben.  Of er voortdurend op te tokkelen i.p.v. gezellig te babbelen met de mensen om me heen.

Afbeeldingsresultaat voor smartphonegebruik

Ik blijf dit enorm asociaal vinden!

20-02-2019 om 10:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld

Zeker en vast een modemonument.  Maar ik herinner me een interview waarin hij zich heel denigrerend uitlaat over vrouwen "met een maatje méér".  En voor hem was dit al vanaf maat 40!  Lagerfeld heeft het quasi onbereikbare schoonheidsideaal mee in stand gehouden en gestimuleerd.  En dat is niet ok!  Ook mat mogen de media wel eens vernoemen!

Afbeeldingsresultaat voor karl lagerfeld

20-02-2019 om 10:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kussende matroos

Een iconische foto op 14 augustus 1945 op Times Square New-York.  De matroos in kwestie is gestorven.  Hij is op 2 dagen na 96 jaar oud geworden.  en nee, hij is niet getrouwd met het meisje in kwestie !

Afbeeldingsresultaat voor foto kussende matroos Times Square 14 augustus 1945

19-02-2019 om 11:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met plezier voor de klas

Uit een Britse studie blijkt dat een gelukkig leraar voor de klas ook een positieve invloed heeft op het geluksgevoel van leerlingen.  Reden te meer dus om ons mooie beroep te herwaarderen!

Afbeeldingsresultaat voor gid gelukkige leraar

En in het algemeen zijn gelukkige werknemers ook productievere werknemers!  Daarvoor heb ik geen dure studies nodig, enkel wat gezond "boerenverstand"...

19-02-2019 om 11:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheidsrechters

Scheidsrechters hebben een dik vel nodig, want ze horen vaak weinig stichtelijke praat!  Maar ermee dreigen dat je "zijn kop zal afsnijden"?  Dat gaat er toch ver over!  Respect aub voor mensen die willen een wedstrijd fluiten voor een minimale vergoeding, uit liefde voor de sport.  Geen scheidsrechters meer, geen voetbal meer.  Daar al eens aan gedacht ?

Afbeeldingsresultaat voor gif scheidsrechter

19-02-2019 om 11:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zussen vinden elkaar

Als babies achtergelaten en geadopteerd.  De ene in de USA, de andere in België.  Na 47 jaar elkaar teruggevonden...  Net een sprookje!

Afbeeldingsresultaat voor elkaar weer terugvinden

19-02-2019 om 11:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een prachtige dag!

De zon schijnt volop!  Straks te voet naar slager, bakker en Proxy.  Want aangezien ik niet bij Betty eet zal ik zelf iets moeten voorzien.  We hebben nog wat seldersoep over.  En dan  aardappeltjes, erwtjes en worteltjes en een italiaanse hamburger.  En morgen chili con carne.  Net nog een portie ontdekt in de vriezer!  En nog 3 konijnen gevonden...  binnenkort dus konijn op het menu.  Dat is lang geleden! Hopelijk smaakt het nog lekker, want die zitten er al een tijdje in.  Heb een leuk receptje opgezocht...

Afbeeldingsresultaat voor konijnstoofpot

... met kikkererwten.  Nog nooit geprobeerd.

18-02-2019 om 11:16 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotkarwei achter de rug

Ik zou bij Betty gaan oefenen, maar ze moest naar een begrafenis.  Dus heb ik - met frisse tegengoesting - mijn diepvrieskist uitgekuist.  Het was lang geleden. Door de chemo is het er verleden jaar niet van gekomen omdat de kou té pijnlijk was aan mijn handen.  Veel ijsafzetting dus.  Een rotkarwei!!!  Maar het is gebeurd en de groenten die ik heb weggedaan kunnen morgen mee in de GFT- bak.  Die diepvriezer is nog door mijn ma gekocht.  Een kist dus, zeer onpraktisch, en eigenlijk veel te groot voor ons tweetjes!  Er zit ook wel wat gerief van de overburen in, want die hebben dan wel een té klein vriezertje.  Enfin, zolang hij niet stuk is koop ik geen andere.  en is het eenmaal zover, zeker een kastmodel met lades en een pak kleiner!

Liebherr vrieskist GTL 4905-40

Afbeeldingsresultaat voor diepvriezer kastmodel

Geef toe, zo'n ladesysteem is toch veel overzichtelijker!

18-02-2019 om 11:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een verspilling!

Een 18-jarige die op een hoogspanningsmast klimt en wordt geëlectrocuteerd, een andere die met de fiets de snelweg oprijdt en een 27-jarige die wordt aangereden op treinsporen...  Wat een tragische verspilling van een leven!  Hoe is het toch mogelijk zo onverantwoord te handelen?  En families die verweesd achterblijven!

Afbeeldingsresultaat voor domheid

17-02-2019 om 16:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • oostende
 • Blij dat het weer gebeurd is
 • Vergeten!
 • Paasviering
 • En ik ben ook blij!
 • Liselotte
 • Klaar voor Pasen!
 • Tja ...
 • Witte Donderdag
 • Paasdriedaagse

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • oostende
 • Blij dat het weer gebeurd is
 • Vergeten!
 • Paasviering
 • En ik ben ook blij!
 • Liselotte
 • Klaar voor Pasen!
 • Tja ...
 • Witte Donderdag
 • Paasdriedaagse
 • Gezinsdrama
 • Brand
 • Filip en Philippe
 • Beschamend
 • Laat de clubs betalen
 • Duidelijke boodschap
 • Ongelukkige foto
 • Mazelen
 • GIMP
 • Parijs- Roubaix
 • Modeshow
 • goed begin van het weekend
 • We kunnen er weer tegen!
 • 2 vliegen in één klap
 • Pfff
 • Israël
 • Wallonië
 • Gelukkig zonder geld!?
 • Woorden wel, daden... ?
 • Wat een klucht!
 • Problemen bij dochter en schoonzoon
 • Liever bloggen
 • Gesukkel
 • Te jong
 • Politieke moed?
 • Geen klimaatspijbelaars deze keer
 • Bedankt, Betty!
 • Beschamend
 • Druk, druk, druk!
 • Toch goed gezind
 • Om te lachen
 • "vruchtbare" voormiddag
 • Niet in Brunei
 • Zwart, vrouw, lesbisch
 • Zuur, zuurder, zuurst
 • Is dit niet wat overdreven?
 • ?????
 • Ze verwachten té veel
 • Terechte frustratie
 • Goed bezig, jongens!

  Inhoud blog
 • oostende
 • Blij dat het weer gebeurd is
 • Vergeten!
 • Paasviering
 • En ik ben ook blij!
 • Liselotte
 • Klaar voor Pasen!
 • Tja ...
 • Witte Donderdag
 • Paasdriedaagse
 • Gezinsdrama
 • Brand
 • Filip en Philippe
 • Beschamend
 • Laat de clubs betalen
 • Duidelijke boodschap
 • Ongelukkige foto
 • Mazelen
 • GIMP
 • Parijs- Roubaix
 • Modeshow
 • goed begin van het weekend
 • We kunnen er weer tegen!
 • 2 vliegen in één klap
 • Pfff
 • Israël
 • Wallonië
 • Gelukkig zonder geld!?
 • Woorden wel, daden... ?
 • Wat een klucht!
 • Problemen bij dochter en schoonzoon
 • Liever bloggen
 • Gesukkel
 • Te jong
 • Politieke moed?
 • Geen klimaatspijbelaars deze keer
 • Bedankt, Betty!
 • Beschamend
 • Druk, druk, druk!
 • Toch goed gezind
 • Om te lachen
 • "vruchtbare" voormiddag
 • Niet in Brunei
 • Zwart, vrouw, lesbisch
 • Zuur, zuurder, zuurst
 • Is dit niet wat overdreven?
 • ?????
 • Ze verwachten té veel
 • Terechte frustratie
 • Goed bezig, jongens!
 • Tot volgende keer
 • vervolg
 • Toets
 • Bravo, Bart!
 • Het is nog geen zomer
 • Het einde van een tijdperk
 • De schaamte voorbij
 • Patrick De Bruyn
 • Vandaag in de krant...
 • Goede morgen!
 • Wat eten we vandaag?
 • Gelukt!!!
 • Nu eens in GIF proberen
 • Een mens moet kiezen
 • Koppige trien
 • Minder prima
 • Laat het gras maar groeien...
 • Tragisch
 • Uitgeput
 • Nog even over politici
 • Te nat
 • Jef en Hilde
 • Bol.com
 • Wel woorden, geen daden
 • Goede morgen!
 • Kroniek van een aangekondigd ontslag
 • Waar gaan we naartoe?
 • De paasoefening ... pfff...
 • Trotse oma
 • En deze dan!
 • Hoe politici hun nut bewijzen
 • Kranig van "Flipken"
 • Hallucinant!
 • Drukke morgen
 • Na 7 jaar nog geen centen
 • 17 en een Bentley !?
 • Voorrang van rechts
 • Minder goed nieuws
 • Apetrots!
 • Studio Tarara
 • Triestig!
 • "Import" buitenlandse priesters
 • Oef!
 • And now for something competely different...
 • Brexit
 • Jef Vermassen ... Foei!
 • Een moment van verstrooidheid met desastreuze gevolgen
 • Aalst Carnaval
 • De ene rechtbank is de andere niet
 • Activiteiten kleindochters
 • Onbegrijpelijk
 • Sorry!
 • Walgelijk en beschamend
 • Afscheid van de "oude dame"
 • Lentekriebels
 • Apetrots!!!
 • Amai! Mooi meegenomen!
 • En je niet ergeren aan rare computertoestanden!!!
 • 6.5/10
 • Victor Orban
 • Naar de hoertjes gaan...
 • Extra middelen gegarandeerd!?
 • De kop is eraf!
 • de dames van Sint - Lutgardis
 • Tragisch
 • Wiens brood men eet
 • Weerzien met oud-collega's
 • 90%
 • Hmmm...
 • Wansmakelijk
 • Klaar voor de stoet
 • Bijna adieu dennenboom
 • Gewoon klikken
 • Oefenen "animaties"
 • Vandaag mag ik zondigen!
 • Boudewijn De Groot
 • Carnaval Wieze
 • Pasen
 • Start in mineur
 • Dank u, Hilde!
 • GIMP
 • Gruwelijk
 • Kleuters en grensoverschrijdend gedrag
 • Kardinaal Danneels
 • Onmogelijk!?
 • één iemand kan het verschil maken
 • Ons ma
 • R.I.P. Godfried Danneels
 • Vervolg GIMP
 • Iets positiefs
 • Dure rusthuizen
 • Echt niet correct
 • Buikgriep
 • Het mag nu wel even stoppen!
 • Intimidatie
 • "Degoutant"?
 • Beschamend
 • vlotjes
 • Wat een verjaardag!
 • Te vroeg gejuicht
 • Snelle service
 • Levensduurte
 • Een dag om niet snel te vergeten!
 • Vergeten!
 • Gelukkige verjaardag!
 • onvoldoende kennis Nederlands
 • Triestig!
 • Miskleun
 • Onrustwekkende evolutie
 • Geloofwaardig
 • Missie geslaagd!
 • Subsidiëring van religies
 • Het was een ongeluk
 • Het M-decreet
 • Genoten!
 • Nog werk aan de winkel
 • Grappig!
 • Zwarte lijst
 • De zon mag beginnen schijnen
 • Vliegtuigreizen worden duurder
 • Justin Trudeau
 • Onaanvaardbaar
 • Aswoensdag
 • klacht
 • Hoe dom!
 • Weten wat je buren verdienen
 • 180 km/ uur
 • Spreek de clubs aan!
 • Hopelijk wordt het beter
 • Weer een jaartje goedgekeurd
 • Gelukkig zonder erg!
 • Bizar!
 • klimaatintendant
 • Problematisch
 • Raar!
 • Lui, lui, lui...
 • Vastentijd
 • Minder goed nieuws
 • Oilsjt
 • EK Atletiek Indoor
 • Om kotsmisselijk van te worden
 • Ontkennen heeft geen zin
 • Uitbreiding Efteling
 • Zot zijn doet geen zeer
 • Wablieft?
 • Onbegrijpelijk
 • Foei, Justin Trudeau!
 • Inspraak pleegouders ingeperkt
 • vervolg hamsters
 • Red de hamster!


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!