Hallo daar!

09-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geloofwaardig

Gisteren ook gekeken naar "Leaving Neverland"?  Heb het eerste uur gemist want mijn metekind was op bezoek en het laatste uur omdat ik om half 12 echt moe was.  Voor Amerikaanse normen een zeer sobere aanpak en net daardoor heel geloofwaardig.  Ook het feit dat beide getuigen met gemengde gevoelens terugkeken op wat er destijds is gebeurd en zelfs begrip toonden voor Michael Jackson die zij een zeer eenzaam mens noemden.  Je moet natuurlijk voorzichtig blijven, maar deze getuigenissen afdoen als leugens en dat het enkel om de poen te doen is...  dat lijkt me toch al te makkelijk.  De beide mannen - kinderen toen - werden op precies dezelfde manier geïsoleerd van ouders en familie, werden in het middelpunt van alle aandacht geplaatst en daarna gedumpt om plaats te maken voor "jonger vlees".  Dat is hoe seksuele roofdieren zich gedragen.  Michael Jackson was ongetwijfeld als artiest een ongelooflijk talent, maar dat zijn gedrag niet echt "normaal" was kan toch niemand betwijfelen.  Ik ben geneigd de jongens te geloven en ik ben heel benieuwd of nog andere getuigen naar voor zullen treden.  Want - als dit waar is - lijkt het me sterk dat dit de enige slachtoffers zouden zijn.  In elk geval een heel trieste zaak!!!

Afbeeldingsresultaat voor leaving neverland

Afbeeldingsresultaat voor leaving neverland

09-03-2019 om 09:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missie geslaagd!

Mijn schoonzoon Peter verjaart zondag. 48 jaar al!!!  We vieren het bij mij thuis, vanwege ons ma die je geen plezier meer doet met uit eten gaan.  Een simpele kaas en wijn  En voor de gelegenheid mag ik zondigen en champagne en een glaasje wijn drinken.  Ben daarnet naar de whiskey-shop in Moorsel gereden en heb hem 2 single malts op turf gekocht.  Daar zal hij heel blij mee zijn!  En eenmaal Pasen zal ik ook eens proeven want het zijn speciale brouwsels!  Iets om naar uit te kijken...

Afbeeldingsresultaat voor whisky shop Moorsel

De eigenaar en uitbater geeft je supergoede informatie en is niet pushy. 

08-03-2019 om 13:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Subsidiëring van religies

In België worden het katholicisme, het protestantisme, de islam en het judaïsme als officiële religies erkend en ook gesubsidieerd.  Vlaams Belang wil dit stopzetten en stelt voor dat mensen een vrijwillige kerkbelasting betalen aan een door hen gekozen geloofsgemeenschap en dat niet langer alle belastingbetalers zouden opdraaien voor religies waar zij niet achterstaan.  Tja, dit is wel een debat waard, vind ik... 

Afbeeldingsresultaat voor subsidiëring religies 

08-03-2019 om 08:52 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was een ongeluk

Een Maleisische rechtbank heeft geoordeeld dat de dood van het Nederlandse model Ivana Smit een ongeluk was.  Laat een wrang gevoel achter.  Een Nederlandse patholoog zegt dat het meisje nog voor de val van het balkon dood was.  En het rijke Amerikaanse koppel in wiens appartement de feiten plaats vonden heeft geweigerd mee te werken aan het onderzoek en is evenmin naar Maleisië teruggekeerd.  Je krijgt toch ergens het gevoel dat geld en invloed zwaarder hebben doorgewogen dan een objectief en onpartijdig onderzoek.  Maleisië is gekend voor corruptie tot op het hoogste niveau.  Arme ouders van Ivana!  Niet alleen hun dochter kwijt, maar ook het gevoel dat de verantwoordelijken de dans ontspringen.  Heel moeilijk om dat naast je neer te leggen en verder te gaan met je leven...

Afbeeldingsresultaat voor ivana smit

08-03-2019 om 08:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het M-decreet

Het M-decreet moet worden herzien.  Dat wist iedereen aan de basis vanaf het begin van dit onzalig systeem!  Als je kinderen die normaal naar het bijzonder onderwijs zouden verwezen worden in het gewoon onderwijs wil, dan moeten er middelen zijn om in die klassen voldoende ondersteuning te geven.  Niet een paar uurtjes per week zoals nu het geval is!  Maar ja, de bobo's aan de top hebben vaak géén idee van wat er zo allemaal speelt in het dagdagelijkse klasgebeuren.  Mooie theorieën genoeg maar voor de rest ... huilen met de pet op!

Ik blijf erbij -  met een kleindochter in het bijzonder onderwijs en met 43 jaar ervaring als leerkracht - dat dit hele M-decreet een vulgaire besparingsoperatie is, wat politici en experten ook mogen beweren!

Net zoals de maatregelen om minder leerlingen zonder diploma te realiseren; door de verwachtingen steeds bij te stellen naar beneden.  Zodat je mensen een diploma geeft die dat eigenlijk niet waard zijn en die op de arbeidsmarkt door de mand vallen.

Enorm frustrerend!

Afbeeldingsresultaat voor M-decreet

Nou, zo vrolijk en rooskleurig is de realiteit dus niet!

08-03-2019 om 08:37 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genoten!

Dimitri Leue bracht gisteravond in De Werf een ode aan zijn grootvader.  Originele aanpak, grappig, ontroerend, fijngevoelig...  Ik vond het echt heel goed!  En ik was niet de enige want het optreden vond plaats in de grote zaal en niet - zoals eigenlijk gepland - in de kleine theaterzaal.  Er was meer belangstelling dan vooraf werd verwacht.  Het is hem gegund!

Afbeeldingsresultaat voor Dimitri Leue: ode aan grootvader

Over wat er zo allemaal kan vallen mocht ook het publiek zijn zegje doen.  Een greep: de avond, de regen, de appel ( niet ver van de boom ), alles ( in duigen ), een persoon ( voor iemand vallen )...  

08-03-2019 om 08:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog werk aan de winkel

Net gelezen op facebook:

Vooraleer je iets zegt, denk dan na over drie zaken:

Is het waar wat ik zeg?

Is het nodig dat ik dit zeg?

Is het vriendelijk?

En ik moet toegeven dat er voor mij toch nog werk aan de winkel is.  Vooral wat punt 3 betreft.  Misschien ook een vastenpuntje!?

07-03-2019 om 13:32 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grappig!

En nu merk ik dat het groen van het bord stiptheid hetzelfde is als het groen van mijn grasmaaier.  Puur toeval, maar wel grappig!

Afbeeldingsresultaat voor gif grappig

07-03-2019 om 12:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte lijst

Sommige tandartsen weigeren patiënten als die een aantal keer hun afspraak niet nakomen.  Heb ik wel begrip voor!  En er is een tekort aan tandartsen, dus ze kunnen het zich permitteren. Nou ja, het is toch een kwestie van elementaire beleefdheid te verwittigen als het een keertje niet lukt.  Een keertje want je moet daar geen gewoonte van maken.  Dat geldt niet enkel voor tandartsen trouwens.  Het is evenmin leuk voor dokters, kappers, kinesisten enz... als klanten op het laatste moment afbellen of zonder verwittigen niet komen opdagen.  En het omgekeerde geldt ook: onze vorige pedicure, een heel sympathieke dame, maar met de vervelende gewoonte heel regelmatig op het laatste moment een rendez-vous af te blazen.  Niet leuk!!!

Een afspraak is een soort engagement, niet?  Hou je er dus aan, tenzij in geval van heirkracht!

Afbeeldingsresultaat voor stiptheid

07-03-2019 om 12:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon mag beginnen schijnen

zodat ik mijn gazonnetje kan afrijden met mijn gloednieuwe grasmaaier!  Een Viking ME 339 C

Afbeeldingsresultaat voor grasmaaier viking me 339

En bijna € 100 goedkoper dan hetzelfde model in oranje.  Blijkbaar verkoopt de kleur groen totaal niet!  Mij kan het niet schelen; ik ben niet van plan hem in mijn living te zetten!

Met dank aan schoonzoon Peter die een grote koffer heeft.

07-03-2019 om 11:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegtuigreizen worden duurder

Enfin, een voorstel van Groen om  reizen onder de 1000 km veel duurder te maken en de trein te promoten als alternatief vervoermiddel.  Akkoord, maar dan moeten die treintickets wel goedkoper en het openbaar vervoer veel stipter en klantvriendelijker dan het nu is .  Een hele uitdaging voor de NMBS, een van de logste bedrijven in onze contreien...

Afbeeldingsresultaat voor gif treinreis

06-03-2019 om 12:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Trudeau

De heisa rond SNC- Lavelin, het bedrijf dat in opspraak is gekomen wegens vermoedelijke corruptie in Libië, neemt toe.  Nu heeft ook de verantwoordelijke minister voor de begroting ontslag genomen.  Heel ongelegen voor Trudeau, met verkiezingen in oktober.  Zijn blazoen als "witte ridder" is serieus besmeurd!

Afbeeldingsresultaat voor Justin Trudeau in opspraak

06-03-2019 om 12:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onaanvaardbaar

Een 25-jarige heeft een "relatie" met een meisje van 12, een man heeft een "relatietje" met zijn stiefdochter, in Aalst werd tijdens een carnavalsnacht een meisje verkracht...  Seksueel misbruik ... Het is en blijft machtsmisbruik en wij moeten dit blijven bestrijden en veel strenger straffen!!!  De slachtoffers dragen vaak hun hele leven de sporen mee terwijl daders er vaak goedkoop vanaf komen.

Afbeeldingsresultaat voor seksueel misbruik

06-03-2019 om 12:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aswoensdag

Vandaag begint de vastentijd.  Voor de meeste mensen niet zo van belang in onze ontkerkelijkte samenleving, maar ik probeer deze 40 dagen toch extra "mijn best te doen" naar Pasen toe.  Concreet betekent dat veel minder alcohol en ook qua snoeperij wat minderen.  Best moeilijk, ik geef het toe, maar gezond voor lichaam én geest!

Afbeeldingsresultaat voor vastentijd

06-03-2019 om 12:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.klacht

Joodse organisaties dienen een klacht in tegen de carnavalgroep " de vismooil'n" omdat ze de portrettering van joden op hun carnavalwagen vinden getuigen van racisme.  Ook van elders komt felle kritiek.  Tja, in Aalst wordt met alles en iedereen gelachen ...  

Afbeeldingsresultaat voor aalst carnaval: wagen van de vismooil'n

Het zijn karikaturale figuren maar dat is eigen aan carnaval... Benieuwd hoe dit afloopt!

05-03-2019 om 17:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe dom!

Een rijke diamantair van 65 jaar is gestorven aan complicaties bij een penisvergroting.  Moet je daarom zo oud zijn geworden!  

Afbeeldingsresultaat voor complicaties bij penisvergroting

Je moet wel heel onzeker zijn als je tot zo'n ingreep overgaat.  En je ziet, er kan altijd iets mis gaan...

05-03-2019 om 17:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weten wat je buren verdienen

Nee, hoeft niet voor mij.  Het wakkert afgunst en jaloezie aan en maakt je dus echt niet gelukkiger!  

Afbeeldingsresultaat voor jaloers zijn

05-03-2019 om 17:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.180 km/ uur

Vanaf 2020 wil Volvo een snelheidsbegrenzer inbouwen in al zijn voertuigen.  De maximum snelheid zou dan "beperkt" worden tot 180km/ uur.  Ik vind dat nog veel te veel!  150 km/ uur... dat lijkt me doenbaar.

Afbeeldingsresultaat voor snelheidsbegrenzer auto

05-03-2019 om 17:12 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spreek de clubs aan!

11 miljoen euro  politiefactuur om voetbalmatchen te begeleiden.  Ik vind dat de voetbalclubs daar gerust iets van mogen betalen!  Of ze kunnen op een andere manier hun steentje bijdragen: door meer stewards in te schakelen, door strenger op te treden tegen baldadige fans...  Het kan toch niet dat de gemeenschap dit voor 100% blijft bekostigen!

Afbeeldingsresultaat voor politie bij voetbalwedstrijden  

05-03-2019 om 17:08 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hopelijk wordt het beter

Ons ma verging deze nacht van de pijn in haar knie.  Heb zelf ook niet geslapen...  Nu mag ze extra pijnstillers slikken in  de hoop dat het helpt.  Zoniet volgt een injectie in de artroseknie.  Ik voelde me zo hulpeloos vannacht.  Iemand zien pijn lijden en niets kunnen doen om te helpen...

Afbeeldingsresultaat voor pijn  

05-03-2019 om 17:04 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • Protocol
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • Protocol
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij
  • Marco Borsato
  • Verbondenheid
  • Voetbal, een feest
  • Abortus
  • Slechts één schoen
  • Nee, bedankt
  • Schaamteloos
  • Kritisch
  • Welke provider?
  • Conner
  • Boerenverstand
  • Diaken
  • Esprit
  • De Mouterij
  • 10 jaar cel
  • Niet zo evident
  • Onzeker brengt op
  • Verkeerde plaats, verkeerde moment
  • Naar de uitgang geduwd
  • Onbegrip
  • Uitgeblutst
  • veilig voor vrouwen
  • Respect
  • Berouw
  • Luie zondag
  • Laat haar gerust!
  • Schitterend kampioen
  • Kleine dingen
  • Geen bezoek!
  • Parijs- Roubaix
  • 19°
  • Tiktok
  • Drastische knipbeurt
  • 16°
  • 10 000 euro
  • "Moeten"
  • Kleine dingen
  • "Gelogen"
  • een moderne Nelson Mandela

    Inhoud blog
  • Protocol
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij
  • Marco Borsato
  • Verbondenheid
  • Voetbal, een feest
  • Abortus
  • Slechts één schoen
  • Nee, bedankt
  • Schaamteloos
  • Kritisch
  • Welke provider?
  • Conner
  • Boerenverstand
  • Diaken
  • Esprit
  • De Mouterij
  • 10 jaar cel
  • Niet zo evident
  • Onzeker brengt op
  • Verkeerde plaats, verkeerde moment
  • Naar de uitgang geduwd
  • Onbegrip
  • Uitgeblutst
  • veilig voor vrouwen
  • Respect
  • Berouw
  • Luie zondag
  • Laat haar gerust!
  • Schitterend kampioen
  • Kleine dingen
  • Geen bezoek!
  • Parijs- Roubaix
  • 19°
  • Tiktok
  • Drastische knipbeurt
  • 16°
  • 10 000 euro
  • "Moeten"
  • Kleine dingen
  • "Gelogen"
  • een moderne Nelson Mandela
  • Yes!!!
  • Lotte Kopecky
  • PS
  • 18°
  • Soort zoekt soort
  • The White Lotus
  • Legally Blonde
  • Rechts versus Links
  • Kurt Cobain
  • Geen hulp
  • Geen ongelukkige vergissing
  • Rosacea
  • Bubbels
  • Schaamlippen
  • Fictie
  • Mijn huis, mijn regels
  • Ouders
  • Miljardair
  • 117 euro
  • Dommerik
  • Pesterijen
  • Ergernis
  • In shock
  • Ook tragisch
  • Schuldigen
  • Tja...
  • Betere vooruitzichten!
  • En ondertussen ...
  • Hoopgevend
  • Groot gelijk!
  • "Dupe"
  • Mazenzele
  • Waardige winnaar
  • Duitsland
  • Paasweer
  • "Schapen"
  • Niet het nodige verstand
  • Voorspelbaar
  • Chemo
  • Regen
  • "dirtdigger"
  • Walgelijk
  • Jeugdigheid
  • Degelijke informatie
  • Leve Duitsland!
  • Politieke spelletjes
  • Hebzucht
  • dat belooft!
  • Belachelijke vraag
  • Politieke druk
  • wantrouwig
  • Paasrapport
  • Anoniem
  • Eveneens terecht!
  • Terecht!
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn
  • "Varkens"
  • Niet mijn Vlaanderen!
  • Huiszoeking
  • Stemplicht, stemrecht
  • Sensatiezucht
  • Bedankt, Agnes!
  • Alle begrip
  • Waarom?
  • Paniekvoetbal?
  • oogperikelen
  • Pannenkoeken
  • Ver van mijn bed
  • Goede Week
  • Commercieel
  • "nakende" excuses
  • Beledigend
  • Walgelijk
  • Wij zijn Europa
  • Childfocus
  • Asbest
  • Politici
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?
  • de logica zelf
  • de logica zelf
  • Ultiem protest
  • Alcoholslot in alle auto's
  • Foei!
  • Dune 2
  • Als een bom
  • Coat of many colors
  • Sorry, Elise!
  • Tevreden
  • Kan iedereen gebeuren
  • Schade
  • deugddoend
  • Vrijheid


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!