NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

26-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triestig!

Een rusthuis dat faillliet gaat, een directie die de boel de boel laat en bewoners die noodgedwongen moeten verhuizen en moeten afscheid nemen van elkaar.  Ik word daar echt treurig van...

Afbeeldingsresultaat voor rusthuis failliet 

26-03-2019 om 07:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Import" buitenlandse priesters

Het priestertekort wordt een steeds nijpender probleem.  Hoe wordt dat deels opgelost?  Door buitenlandse priesters naar hier te halen.  Ze doen maar hoor!  Ik zou investeren in leken - mannen én vrouwen - die een degelijke scholing geven en hen meer verantwoordelijkheid geven.  In de eerste gemeenschappen kwamen gelovigen samen om de boodschap van Jezus Messias te gedenken en er was geen sprake van een "priesterschap".  Dat kwam er pas eeuwen later, net als het celibaat trouwens dat bedoeld was om de bezittingen van de steeds rijker wordende Kerk te beschermen.  Nou ja, ik lig er niet van wakker.  Ik ga al jaren niet meer naar een "officieel" kerkgebouw waar de taal en de stijl van de "vieringen" mij totaal niet aanspreken. "  Waar 2 of meer in mijn naam samenkomen, daar ben ik in hun midden"...  Voilà!  Daar geloof ik in, niet in één of andere mannelijke voorganger die de "magische woorden" uitspreekt waardoor een "viering" pas echt een "viering" wordt.  

Afbeeldingsresultaat voor import buitenlandse priesters in België

26-03-2019 om 07:42 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oef!

De Paasviering is min of meer klaar.  Min of meer omdat ik mijn overdenking naar Paul heb gestuurd die er allicht nog wat kanttekeningen zal bij maken.  Paul is godsdienstwetenschapper en leidt 2 Bijbelse Leerhuizen. Voor een belangrijke viering zoals Pasen of Kerstmis heb ik graag zijn mening vooraf.  Kwestie van exegetisch correct te zijn.  Enfin, ik ben toch blij want wij hebben op 4 mei nog een viering rond Maria en Martha en die bereiden we al voor op 1 april.  Moet daar volgend weekend nog één en ander rond lezen en opzoeken.  Er kruipt best veel tijd in zo'n liturgiegroep maar het is verrijkend en ik doe het graag!

Afbeeldingsresultaat voor bijbelstudie

25-03-2019 om 17:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
23-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.And now for something competely different...

Het vlees was zwak vandaag...  ben aan het aperitieven met ons ma.  Straks gebakken patatjes en stoofpotje kip-chorizo.  En als toetje chocoladetaart.  Dat wordt weer kreunen op de weegschaal morgenvroeg!

Afbeeldingsresultaat voor gif weegschaal

Zo erg is het nog niet...  Gelukkig maar!

23-03-2019 om 17:08 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit

Deze week een programma op Canvas over de aanloop naar en de totstandkoming van het referendum dat geleid heeft tot de nakende Brexit ...  Hallucinant!  En vandaag komen tienduizenden Britten op straat om een nieuw referendum te eisen.  Waar zijn de Britse politici mee bezig?  Koppig vastzittend in  het "eigen groot gelijk" terwijl het alsmaar duidelijker wordt dat de Brexit - al dan niet hard of zacht - het land in een enorme economische crisis zal storten.  Ik ben misschien naïef, maar ik begrijp dit echt niet!  

En Rusland, én de USA, én China wrijven in hun handjes want een verdeeld Europa is een zwak Europa.  

Afbeeldingsresultaat voor betoging tegen brexit in Londen

23-03-2019 om 17:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jef Vermassen ... Foei!

Ik vind de uithaal van Jef Vermassen naar de vader van de door haar moeder vermoorde tiener echt beneden alle peil. Laat die man toch zijn frustratie uiten.  Is dat niet te begrijpen misschien?  Je dochter wordt gedood door haar eigen moeder - dé persoon die haar had moeten beschermen - en dan krijgt die een ongelooflijk lichte sanctie.  Geen wonder dat die man van de kaart is ...  Vermassen, ondanks al zijn talenten, kan dat onmogelijk begrijpen.  Niemand trouwens, tenzij je hetzelfde hebt meegemaakt.  Kritiek op die man is goedkoop en dat zou iemand als Vermassen toch wel moeten begrijpen.

Afbeeldingsresultaat voor empathie

Stel jezelf eens eventjes in zijn plaats...

23-03-2019 om 16:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een moment van verstrooidheid met desastreuze gevolgen

De bestuurder van een bestelwagen vergeet bij het uitstappen de handrem op te trekken.  De wagen begint te rijden en verplettert een dame van 78 jaar.  Afschuwelijk voor het slachtoffer, maar ook voor de onfortuinlijke verstrooide chauffeur van de bestelwagen.  Had het onlangs ook voor.  Ik stop voor ons huis, stap uit en help mijn  moeder met het uitstappen als plots de auto begint te bewegen.  Gelukkig kon ik over haar heen reiken om de handrem op te trekken.  Hoe kon ik het vergeten?  Normaal is dat een routinehandeling.  Maar je ziet, het gebeurt...  In ons geval zonder erg want ze zat nog neer, maar ze kon evengoed ten val gekomen zijn, wie weet met welke gevolgen...

"Een ongeluk zit in een klein  hoekje", zegt het spreekwoord...

Afbeeldingsresultaat voor spreekwoord een ongeluk zit in een klein hoekje

23-03-2019 om 14:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aalst Carnaval

Wat een heisa zeg!  Nu dreigt de Unesco Aalsters Carnaval te verwijderen uit het werelderfgoed.  Weinig carnavalisten zullen daar van wakker liggen.  En één ding is zeker: in de stoet van volgend jaar zal men nog veel "stouter" zijn.  Zo is de Aalstenaar nu eenmaal; niemand moet komen zeggen waar ze wel of niet mogen mee lachen.  Ach, al die politieke correctheid ... is de balans niet aan het doorslaan?  En bereik je daardoor niet het tegenovergestelde van wat je wil bereiken?  Net als de heisa rond de gradatie van "zwartheid" van zwarte Piet...  Te belachelijk voor woorden!  Zijn er nu echt geen belangrijker problemen?

23-03-2019 om 13:54 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ene rechtbank is de andere niet

Een vrouw die, na jarenlange mishandelingen, haar man liet vermoorden werd veroordeeld tot 20 jaar.  Een moeder die haar 14-jarige dochter doodde kreeg 5 jaar voorwaardelijk.  De ene door de correctionele rechtbank, de andere door een Hof van Assisen met Jef Vermassen als verdediger...   Ik geef geen commentaar...

Afbeeldingsresultaat voor gif Vrouwe Justitia

22-03-2019 om 12:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Activiteiten kleindochters

Vanavond gaat Liselotte op weekend met judoclub Kohoro Kwai Lebbeke.  Hanne Lore gaat niet mee omdat ze maandag voor 5 dagen op bosklassen gaat.  Alvast heel veel plezier gewenst, ladies!

Afbeeldingsresultaat voor gif "plezier" 

22-03-2019 om 12:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbegrijpelijk

Een 19-jarige die in een opstel schrijft dat hij - moest hij  nog maar 3 weken te leven hebben -  "al schietend door de school zou trekken".  "Een flauwe grap", volgens zijn advocaat, maar komaan zeg, in deze tijden van terrorisme zoiets schrijven!?  Hoe is het toch mogelijk?

Afbeeldingsresultaat voor opstel 19-jarige over school shooting

Ik begrijp de directie die de politie verwittigde.  Nu kan hij het op de rechtbank gaan uitleggen, de onnozelaar!

22-03-2019 om 12:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sorry!

... zoals één van de slachoffers bitter opmerkt: "totdat we het opgeven of sterven" .  Welk weldenkend mens heeft hier begrip voor???  Een absolute schande is het!!!

Afbeeldingsresultaat voor slachtoffers aanslagen zaventem in de steek gelaten

Dit zijn onschuldige mensen met families die mee worden gesleurd in de ellende.  Overheid, doe hier iets aan!!! 

22-03-2019 om 12:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walgelijk en beschamend

Vandaag, 3 jaar na de aanslagen in Zaventem, worden slachtoffers nog altijd aan het lijntje gehouden.  Er zullen mooie woorden worden gesproken, maar waar blijven de daden?  En maak me niet wijs dat de overheid geen druk kan zetten op verzekeringsmaatschappijen zodat die al serieuze bedragen kunnen uitbetalen.  In een interview verklaarde de woordvoerder dat eerst het dossier volledig moet zijn afgewerkt.  In België kan dat JAREN duren!  En ondertussen blijven die mensen in de grootste fysische, psychische en financiële miserie zitten.

Waar is de menselijkheid, de empathie?  of wacht men - zoals één v

22-03-2019 om 12:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van de "oude dame"

Want zo werd de Sea King liefkozend genoemd door piloten en co-bemanning.  Een waardig en best wel emotioneel afscheid maar de Sea King heeft dan ook een prima staat van dienst!

Afbeeldingsresultaat voor afscheid van de seaking

21-03-2019 om 13:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lentekriebels

Het zonnetje schijnt en we hebben er zin in!  Gisteren het gras gemaaid, deze voormiddag de ramen gezeemd en het aquarium uitgekuist. Een mens wordt meteen vrolijker van zo'n beetje zon!  

Afbeeldingsresultaat voor zonnige lentedag

21-03-2019 om 13:37 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apetrots!!!

Ik sta op n° 173 in de top 200 van blogs op deze site!  Supercontent!  Voilà, weer een reden om mij gelukkig te voelen.  Je weet wat ze zeggen ...  "een kinderhand is gauw gevuld"...  Awel, daar heb ik geen moeite mee!  Laat me maar ( op bepaalde vlakken ) kind blijven!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif "tevreden"

21-03-2019 om 12:11 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amai! Mooi meegenomen!

25 000 voltijdse werknemers van Porsche krijgen een bonus van € 9700 als aandeel in de winst.  Leuk bedragje!!!  En wat ik wel tof vind, dit bedrag is hetzelfde voor iedereen, ongeacht welke functie in het bedrijf hij/ zij heeft.  

Afbeeldingsresultaat voor bonus voor werknemers Porsche

21-03-2019 om 12:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En je niet ergeren aan rare computertoestanden!!!

Soms verspringt het scherm spontaan...  heel raar!  Ik herbegin dus...

Om gelukkig te zijn moet je
loslaten wat voorbij is,
dankbaar zijn voor wat je nog hebt,
uitkijken naar wat nog komt

Vooral die laatste vind ik wijs!

Afbeeldingsresultaat voor gif "geluk"

21-03-2019 om 12:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6.5/10

Zoveel geeft de gemiddelde Belg zich als geluksscore.  Ben blij te constateren dat ik daar een heel stuk boven zit!  Natuurlijk, als je financiële problemen hebt, als je sukkelt met je gezondheid, als je eenzaam bent is het moeilijk gelukkig te zijn.  Maar voor de rest heb je toch veel zelf in de hand: geniet van kleine dingen, vergelijk je niet met anderen, relativeer de mening van anderen ... en je bent al een hele stap verder!  

3 mooie uitspraken over geluk:

Bloemen van geluk moet je zelf planten

Wie tevreden is met wat jij heeft, is de rijkste die er leeft

Om gelukkig te zijn moet je
loslaten wat voorbij is,
dankbaar zijn voor w

21-03-2019 om 11:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victor Orban

Een racist zonder enig respect voor mensenrechten.  Het heeft nog lang geduurd eer de E.V.P. hem heeft geschorst als lid!  Hoe kan je zo iemand tolereren en je tegelijk "democratisch" en "christelijk" noemen?

Afbeeldingsresultaat voor Orban geschorst als lid evp

21-03-2019 om 11:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Ons ma geniet
 • Opdracht volbracht
 • Verkiezingszondag
 • Grijs ...
 • ????
 • Tof!
 • Mona Lisa
 • Zwemmen
 • Yes!!!
 • Niet 100% goed nieuws

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Ons ma geniet
 • Opdracht volbracht
 • Verkiezingszondag
 • Grijs ...
 • ????
 • Tof!
 • Mona Lisa
 • Zwemmen
 • Yes!!!
 • Niet 100% goed nieuws
 • Nog even Liselotte
 • Economie boven belang van mensen
 • Demiclowns
 • Nederland weer voorop
 • Nog maar eens de Brexit
 • Allez vooruit...
 • Alweer een leuke namiddag
 • Lichtelijk verslavend!
 • Brexit
 • Groepsverkrachting
 • Deus
 • Leven rekken tot in het oneindige
 • Opvoeding dus
 • Dapper achter de computer
 • Uitstel van "executie"
 • Vincent Kompany
 • Ons ma (bis)
 • Ons ma
 • Adieu, weekend
 • Julie Van Espen
 • Belgian Pride
 • Eurosongfestival en co
 • 26 mei ( vervolg )
 • Nog 1 week te gaan ...
 • Champagne
 • Verjaardagswensen
 • shoppen met dochterlief
 • Vulgair, maar waar!
 • Familieperikelen
 • Ons ma
 • Zie "opdringerig"
 • Brugge- Genk
 • Scan
 • GIMP
 • Blanco
 • Opdringerig
 • Nog meer van dat
 • Anuna bis
 • Anuna De Wever
 • Met Hilde om schoenen

  Inhoud blog
 • Ons ma geniet
 • Opdracht volbracht
 • Verkiezingszondag
 • Grijs ...
 • ????
 • Tof!
 • Mona Lisa
 • Zwemmen
 • Yes!!!
 • Niet 100% goed nieuws
 • Nog even Liselotte
 • Economie boven belang van mensen
 • Demiclowns
 • Nederland weer voorop
 • Nog maar eens de Brexit
 • Allez vooruit...
 • Alweer een leuke namiddag
 • Lichtelijk verslavend!
 • Brexit
 • Groepsverkrachting
 • Deus
 • Leven rekken tot in het oneindige
 • Opvoeding dus
 • Dapper achter de computer
 • Uitstel van "executie"
 • Vincent Kompany
 • Ons ma (bis)
 • Ons ma
 • Adieu, weekend
 • Julie Van Espen
 • Belgian Pride
 • Eurosongfestival en co
 • 26 mei ( vervolg )
 • Nog 1 week te gaan ...
 • Champagne
 • Verjaardagswensen
 • shoppen met dochterlief
 • Vulgair, maar waar!
 • Familieperikelen
 • Ons ma
 • Zie "opdringerig"
 • Brugge- Genk
 • Scan
 • GIMP
 • Blanco
 • Opdringerig
 • Nog meer van dat
 • Anuna bis
 • Anuna De Wever
 • Met Hilde om schoenen
 • Jeugdsentiment
 • Intiem afscheid
 • Nog steeds moederdag!
 • Indrukwekkend
 • Het Verschil
 • onnozele trien ...
 • Moederdag
 • Nog meer GIMP
 • Hanne Lore: 13
 • Verjaardagscadeau
 • En dat is nog niet alles!
 • 44° werkjaar liturgie jebron
 • sweet 13
 • Eliot
 • Alweer!?
 • Ontroerend
 • Dit is te absurd voor woorden
 • Belgische wapens
 • Zwitsal
 • Vaste benoeming
 • Verdriet, onmacht, woede
 • Boodschappen met ons ma
 • koninklijke baby
 • Veel te jong
 • Julie
 • Noordstation (vervolg)
 • Noordstation
 • Maria en Martha
 • 56%
 • Begrijpelijk
 • En dit is ook walgelijk!
 • Karel De Gucht
 • Lokale verkiezingen Groot- Brittannië
 • Jan en Luc
 • Nog eens Dordrecht
 • Verjaardagen
 • Jan
 • Geniaal in zijn eenvoud
 • Diploma's
 • Goed begin van de dag
 • Venezuela
 • Fake news versus feiten
 • KV Mechelen
 • Toffe namiddag met slot in mineur
 • Nog wat oefenen
 • The Monkees
 • 1 mei
 • De bankperikelen
 • Mijn afspraak in de bank
 • Liegen, liegen en blijven liegen
 • God zij dank geen slachtoffers
 • 100% !
 • Fiscaal niet aantrekkelijk
 • jezelf bloot geven
 • boos (vervolg)
 • ik ben boos!
 • Euthanasie
 • Leerachterstand
 • mijn blog is verjaard
 • Opdracht 2 ... nog maar eens
 • Cursus GIMP
 • Teleurgesteld
 • Het regent ...
 • borstvoeding in het openbaar
 • De kids hebben genoten!
 • commentaar
 • Alweer Dordrecht
 • Tof, maar koud!
 • Tot zondag!
 • Hopelijk morgen ook
 • Marijke
 • Ons moeder
 • Vergeten!
 • Macron
 • 't was niet voor het geld...
 • Alweer een etentje!
 • De weergoden zullen ons niet goed gezind zijn
 • Gwen
 • Kleur bekennen
 • Goed nieuws!
 • Domme klojo!
 • Hopen op regen, regen, regen!
 • Een jongetje van 9 jaar
 • De biefstukkenaffaire
 • Een brede sociale kring
 • Een vuil boeltje
 • Het regent
 • Bangmakerij
 • oostende
 • Blij dat het weer gebeurd is
 • Vergeten!
 • Paasviering
 • En ik ben ook blij!
 • Liselotte
 • Klaar voor Pasen!
 • Tja ...
 • Witte Donderdag
 • Paasdriedaagse
 • Gezinsdrama
 • Brand
 • Filip en Philippe
 • Beschamend
 • Laat de clubs betalen
 • Duidelijke boodschap
 • Ongelukkige foto
 • Mazelen
 • GIMP
 • Parijs- Roubaix
 • Modeshow
 • goed begin van het weekend
 • We kunnen er weer tegen!
 • 2 vliegen in één klap
 • Pfff
 • Israël
 • Wallonië
 • Gelukkig zonder geld!?
 • Woorden wel, daden... ?
 • Wat een klucht!
 • Problemen bij dochter en schoonzoon
 • Liever bloggen
 • Gesukkel
 • Te jong
 • Politieke moed?
 • Geen klimaatspijbelaars deze keer
 • Bedankt, Betty!
 • Beschamend
 • Druk, druk, druk!
 • Toch goed gezind
 • Om te lachen
 • "vruchtbare" voormiddag
 • Niet in Brunei
 • Zwart, vrouw, lesbisch
 • Zuur, zuurder, zuurst
 • Is dit niet wat overdreven?
 • ?????
 • Ze verwachten té veel
 • Terechte frustratie
 • Goed bezig, jongens!
 • Tot volgende keer
 • vervolg
 • Toets
 • Bravo, Bart!
 • Het is nog geen zomer
 • Het einde van een tijdperk
 • De schaamte voorbij
 • Patrick De Bruyn
 • Vandaag in de krant...
 • Goede morgen!
 • Wat eten we vandaag?
 • Gelukt!!!


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!