NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

29-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boos (vervolg)

en dat hij me dat wel kan uitleggen want dat de machines in de bank binnenkort verdwijnen.  Heb het ondertussen wel gevonden maar, nu blijkt er een discrepantie van zo'n € 800 euro te zijn tussen feb 2019 en april 2019!  Dat mag hij me morgen eens uitleggen!  Ongelooflijk toch, die arrogantie van grootbanken!  Wij betalen nog voor hun "reddingsoperatie" van 10 jaar geleden...  Wat met al die mensen die niet handig zijn met computers?  Niet dat ik dat ben, maar ik trek mijn plan ( dank zij de lessen!!! )... Ik weet ook wel dat de gewone medewerkers niet verantwoordelijk zijn voor de politiek van de top, maar dat betuttelend toontje van Didier ( met hem heb ik morgen een afspraak ) werkte enorm op mijn systeem.  En, ik geef het toe, dan komt de bitch in mij naar boven! 43 jaar in het onderwijs, dan word je stout, geloof me!

Eenmaal mijn pensioensparen en  levensverzekering uitbetaald verander ik wellicht van bank...  Niet dat Fortis daarvan zal wakker liggen!  Ik ben geen grootkapitaalbezitter, verre van!

Sorry, ik ben aan het zagen, ik weet het, maar ik moet het even ventileren!  

29-04-2019 om 17:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik ben boos!

Ik opende een spaarrekening  bij de geboorte van mijn kleindochters.  Elke maand print ik de uittreksels.  Ineens is dat niet meer mogelijk.  "Alle afschriften geprint" zegt de machine.  Ik bel dus naar mijn bankkantoor.  Krijg ik zo'n arrogant ventje aan de lijn die  meedeelt dat alles op de computer staat.  en d

29-04-2019 om 17:34 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euthanasie

Voor mij is het duidelijk: zelfbeschikkingsrecht!!!  Het is mijn lichaam, mijn leven en IK wil beslissen wanneer het genoeg is geweest!  De medische wetenschap kan je ongelooflijk lang in leven houden, maar is dat de bedoeling?  Ik vind het een schandaal dat mensen die euthansasie wensen soms van het kastje naar de muur worden gestuurd en ongelooflijk veel moeite moeten doen om een waardig levenseinde te verkrijgen.  Zelfs als je alle papieren hebt ingevuld ( zoals ik ) ben je er niet zeker van dat je wil wordt gerespecteerd.  

29-04-2019 om 08:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leerachterstand

Leerlingen in zogenaamde "concentratiescholen" hebben een grote leerachterstand t.o.v. leerlingen in "blanke" scholen.  What's new?  En meteen weer het vermanend vingertje naar de scholen die moeten ijveren naar een betere "mix" en die ervoor moeten zorgen dat de leerlingenpopulatie van hun instituut diverser wordt.  Akkoord! Maar dat is toch maar één aspect van dit probleem.  Zolang de thuistaal een andere is dan de taal die op school wordt gesproken zal er een kans op achterstand blijven bestaan.  En het is mijn ervaring - ook al is dit een uitspraak die niet politiek correct is ! - dat vele ouders van leerlingen van allochtone origine toch minder betrokken zijn bij het schoolgebeuren.  Ik heb met mijn 43 jaar ervaring in beroeps- en technisch onderwijs toch ervaren dat er haast nooit allochtone ouders naar het oudercontact, het eetfestijn, de opendeurdag kwamen.  En kom mij niet zeggen dat mijn school een uitzondering was.  Dat geloof ik niet!  Wie mijn blog leest weet dat ik op politiek vlak links ben en dat ik absoluut geloof in de gelijkwaardigheid van mensen.  Maar feiten zijn feiten!  Inspanningen moeten van twee kanten komen!  

Oei!  Als ik die laatste zinnen lees heb ik de neiging ze te wissen...  Maar ik doe het niet!  En betrokkenheid van ouders heeft ook zijn invloed op de schoolresultaten.  

Nu is het een feit dat sommige scholen ( colleges bijvoorbeeld ) een ontmoedigingsbeleid voeren en proberen "zwakkere" leerlingen te ontraden om in te schrijven.  Dat mag niet, maar ik weet dat het gebeurt!  Tegen zulke toestanden mag en moet ingegrepen worden.  

Verwacht echter geen mirakeloplossingen!  Die zijn er niet, ongeacht wat de pipo's ver boven de basis menen  te weten!

29-04-2019 om 08:00 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn blog is verjaard

Op 1 april 2018 heb ik mijn allereerste notitie in dit blogje gemaakt!  En momenteel heb ik 2722 views.  Ik weet niet of dit veel of weinig is, en dat is ook niet zo belangrijk.  Maar ik amuseer me ermee!  Dank zij de cursus "Social Media" van vorig jaar!  Ik heb ook nog een tweede blog die deze overlapt; wel niet volledig identiek.  Moest het u interesseren: www.annieken54.nl.  Ja, een Nederlandse blogsite, maar ik ben er tevreden over.  Deze blog staat op mijn facebookpagina .  't Is een tof projectje, zo'n blog.  

Oei, gestopt met regenen en de zon schijnt.  Wat een raar weer toch!  

Lieve mensen, ik kap ermee voor vandaag!  Tot schrijfs en nog een prettige zondagnamiddag!

Afbeeldingsresultaat voor gif "zondag"

28-04-2019 om 16:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opdracht 2 ... nog maar eens

Het ziet er makkelijk uit maar ik heb serieus gesukkeld : eerst om de bewegingen van de turnster vloeiend te krijgen en daarna met de tekst!  Animaties zijn NIET mijn ding!  "Logisch nadenken", zegt de leraar.  Blijkbaar is dat niet mijn sterkste punt.  Zou dat te maken hebben met mijn sekse?  Amai, wat een seksistische opmerking!!!  Shame on me!!!  Maar gisteren, voor de boottocht, keken we automatisch naar de 2 mannen  als kandidaat- schipper.  Eigenlijk is dat erg!  Afbeeldingsresultaat voor gif "seksisme"

Er is nog werk aan de winkel, ook voor mij!

28-04-2019 om 16:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cursus GIMP
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Nog geen feedback voor de turnopdracht ...  Ik zit op hete kolen!  Het heeft bloed, zweet en tranen gekost om de taak te maken en ik ben echt benieuwd wat Marc ervan vindt!

28-04-2019 om 15:57 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teleurgesteld

Ben niet te spreken over "Don't worry, be happy" op Vier.  Uitlachtelevisie, niets méér of minder.  Ik kijk niet meer.

28-04-2019 om 15:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent ...

en ik vind het totaal niet erg!  De bloemetjes zullen blij zijn!  Is al een luie zondag geweest: wat gelezen, wat tv gekeken ....  Zelfs niet uit mijn pyama geraakt!  Moet kunnen!  Straks voor wat eten zorgen.  Stoofvlees met gevakken aardappeltjes en tomaten.  En aangezien ik geen donker bier in huis heb kap ik er wat Duvel bij.  Vergif zal het allicht niet zijn...  

28-04-2019 om 15:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.borstvoeding in het openbaar

Een dame die borstvoeding gaf in het water in een Leuvens zwembad werd gevraagd dit niet in het water te doen om hygiënische redenen.  De baby zou kunnen overgeven.  Dat lijkt me toch een valabel argument.  Volgt natuurlijk - hoe kan het anders anno 2019? - veel heisa en commentaar op sociale media.  Ik zou zeggen: gebruik wat gezond verstand!  De borst geven, zittend op een stoel, is toch veel comfortabeler dan staande in water... 

28-04-2019 om 15:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kids hebben genoten!

Ondanks de kou was de boottocht toch het hoogtepunt van de dag!

28-04-2019 om 12:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.commentaar

mijn dochter met een "appelmarijn": een gebakje dat door de patissier werd bedacht t.g.v. de geboorte van zijn dochter Marijn.  Met zijn achten in de "fluisterboot" met schoonzoon als schipper.  Het prachtig natuurgebied "de Biesbos" ... 

28-04-2019 om 12:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer Dordrecht

Probeer enkele foto's te tonen; als ze niet te groot zijn!

28-04-2019 om 12:50 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tof, maar koud!

Onze uitstap naar Dordrecht was een meevaller.  Interessante wandeling met gids.  Een lekker gebakje en koffie in een mooie patisserie.  En een avontuurlijke boottocht op het water van het Biesbos.  Avontuurlijk, omdat we vrijwel meteen de weg kwijt waren en geen enkel oriëntatiepunt tegenkwamen.  En na een half juurtje ook geen andere boten meer!  Maar de schipper- mijn schoonzoon- bleef ijzig kalm en na 2 uur meerden we veilig aan.  Het was wel ijzig koud op het water en en er was behoorlijk veel golfslag.  Dus een lekker warme drankje in de cafetaria i.p.v. de geplande boswandeling.  Heb er wel een verkoudheid aan over gehouden!   Maar iedereen was tevreden en ook ons ma, toen ik thuis kwam.  De overburen hadden uitstekend voor haar gezorgd en ze was in de wolken.  Wat is het toch een zegen zo'n buren te hebben!!!

28-04-2019 om 09:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot zondag!

Vertrek nu naar Marijke en morgen heb ik allicht geen tijd ...  See you all on Sunday!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif "zondag"

26-04-2019 om 14:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hopelijk morgen ook

Het weer is veel beter dan werd voorspeld.  Hopelijk geldt dat ook voor morgen!  We maken er het beste van, maar droog weer is toch veruit te verkiezen boven regen als je een hele dag in open lucht doorbrengt.

Afbeeldingsresultaat voor zonnetje en regen

26-04-2019 om 14:11 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marijke

Deze namiddag even een kort bezoekje aan Marijke.  Na haar val van de trap in het VTI is de schouder nog steeds niet 100% ...  En het gedwongen thuiszitten begint op haar systeem te werken.  zal dus mijn best doen haar wat op te vrolijken!

Afbeeldingsresultaat voor lachende smiley

26-04-2019 om 08:30 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons moeder

Geduld, geduld, geduld ...  Ons ma vergeet alles tegenwoordig!  Welke dag het is, welke verpleegster komt, of ze al dan niet naar de dagzorg gaat ...  Het gaat nu wel heel snel.  Maar ze wil niet naar een rusthuis en zolang het mogelijk is, blijft ze dus bij mij wonen.  Niet dat ik al mijn activiteiten opschort.  Sorry, maar ik geloof niet in overdreven zelfopoffering.  Dat kweekt frustratie .  Morgen ben ik de hele dag weg naar Dordrecht. Buurvrouw Hilde zorgt voor een warme maaltijd 's middags en voor boterhammetjes in de namiddag.  En ze houdt een oogje in het zeil.  En dat moet volstaan.  Gelukkig zijn er de groteletterboeken.  Ze verslindt ze!  Of ze echt nog alles registreert, ik denk het niet, maar het is een tijdpassering.  Ach, zo oud worden ...  een zegen maar er zijn toch serieuze nadelen aan verbonden.  Voor mezelf hoeft het eigenlijk niet!  Maar ja, dat zeg ik nu!  Een mens verlegt zijn grenzen.  Voor ik kanker kreeg dacht ik ook anders over chemobehandeling maar op het moment dat je ermee geconfronteerd wordt ...   

26-04-2019 om 08:26 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten!

Nog even over die geplande etentjes!  Op 30 mei staan kristof, Veerle en de dochters op mijn programma!  Traditiegetrouw naar het Filet Purken in Aalst want daar komen ze graag.  Met Betty wordt het Het Verschil ( Lede ) en waar Luc en Annemie me mee naar toe brengen is nog een verrassing!

Afbeeldingsresultaat voor gif eten

Uit eten gaan, dat doe ik echt graag!  

26-04-2019 om 08:12 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macron

Na het protest van de Gele hesjes belooft Macron nu hervormingen.  De vermogensbelasting blijft afgeschaft maar de belasing op inkomen zou dalen, de laagste pensioenen zouden worden verhoogd, er zouden geen scholen of ziekenhuizen meer worden gesloten ...  Ben eens benieuwd of dit zal volstaan om de terechte woede van de "gewone werkmens" te doen bedaren.  

26-04-2019 om 08:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!
 • Veel te jong
 • Gerard

  Inhoud blog
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!
 • Veel te jong
 • Gerard
 • Papa wordt verwend
 • de ene vader is de andere niet ...
 • Vaderdag
 • De fiere judoka's
 • Waardig en mooi afscheid
 • Fiere oma
 • Doemdenken 2
 • Doemdenken?
 • Herdenking D-day
 • Simonne
 • R33
 • Oef!
 • Dominiek Sneppe
 • Noodweer
 • Simonneken
 • Gelukkig zijn
 • De vreugde van het ouderschap
 • Staatsbezoek
 • Martine Bijl
 • Toon Hermans
 • Het zal je moeder maar zijn!
 • de steppe zal bloeien
 • Voor Simonne ...
 • Superwarme dag
 • Onwerkelijk ...
 • Simonne
 • Bezoek
 • Echt niet goed...
 • Slecht nieuws
 • Gelijk hebben ze!
 • 25 % meer in 4 jaar tijd
 • Hahaha ...
 • Hanne Lore
 • Doet ie het of doet ie het niet?
 • Business as usual
 • Doorgaan ...
 • Half 6 ... eerste uitslagen
 • Familie
 • Ons ma geniet
 • Opdracht volbracht
 • Verkiezingszondag
 • Grijs ...
 • ????
 • Tof!
 • Mona Lisa
 • Zwemmen
 • Yes!!!
 • Niet 100% goed nieuws
 • Nog even Liselotte
 • Economie boven belang van mensen
 • Demiclowns
 • Nederland weer voorop
 • Nog maar eens de Brexit
 • Allez vooruit...
 • Alweer een leuke namiddag
 • Lichtelijk verslavend!
 • Brexit
 • Groepsverkrachting
 • Deus
 • Leven rekken tot in het oneindige
 • Opvoeding dus
 • Dapper achter de computer
 • Uitstel van "executie"
 • Vincent Kompany
 • Ons ma (bis)
 • Ons ma
 • Adieu, weekend
 • Julie Van Espen
 • Belgian Pride
 • Eurosongfestival en co
 • 26 mei ( vervolg )
 • Nog 1 week te gaan ...
 • Champagne
 • Verjaardagswensen
 • shoppen met dochterlief
 • Vulgair, maar waar!
 • Familieperikelen
 • Ons ma
 • Zie "opdringerig"
 • Brugge- Genk
 • Scan
 • GIMP
 • Blanco
 • Opdringerig
 • Nog meer van dat
 • Anuna bis
 • Anuna De Wever
 • Met Hilde om schoenen
 • Jeugdsentiment
 • Intiem afscheid
 • Nog steeds moederdag!
 • Indrukwekkend
 • Het Verschil
 • onnozele trien ...
 • Moederdag
 • Nog meer GIMP
 • Hanne Lore: 13
 • Verjaardagscadeau
 • En dat is nog niet alles!
 • 44° werkjaar liturgie jebron
 • sweet 13
 • Eliot
 • Alweer!?
 • Ontroerend
 • Dit is te absurd voor woorden
 • Belgische wapens
 • Zwitsal
 • Vaste benoeming
 • Verdriet, onmacht, woede
 • Boodschappen met ons ma
 • koninklijke baby
 • Veel te jong
 • Julie
 • Noordstation (vervolg)
 • Noordstation
 • Maria en Martha
 • 56%
 • Begrijpelijk
 • En dit is ook walgelijk!
 • Karel De Gucht
 • Lokale verkiezingen Groot- Brittannië
 • Jan en Luc
 • Nog eens Dordrecht
 • Verjaardagen
 • Jan
 • Geniaal in zijn eenvoud
 • Diploma's
 • Goed begin van de dag
 • Venezuela
 • Fake news versus feiten
 • KV Mechelen
 • Toffe namiddag met slot in mineur
 • Nog wat oefenen
 • The Monkees
 • 1 mei
 • De bankperikelen
 • Mijn afspraak in de bank
 • Liegen, liegen en blijven liegen
 • God zij dank geen slachtoffers
 • 100% !
 • Fiscaal niet aantrekkelijk
 • jezelf bloot geven
 • boos (vervolg)
 • ik ben boos!
 • Euthanasie
 • Leerachterstand
 • mijn blog is verjaard
 • Opdracht 2 ... nog maar eens
 • Cursus GIMP
 • Teleurgesteld


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!