NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

22-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtelijk verslavend!

Om u een idee te geven wat je met GIMP zo allemaal kan doen: een foto, geplukt van het net en dan 3 herwerkte versies ervan...  En er zijn letterlijk honderden opties!  Lichtelijk verslavend!!!

22-05-2019 om 20:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit

Interessante reeks artikelen in Het Nieuwsblad waarin gewone burgers hun mening over de Brexit kunnen ventileren.  Waarin ze uitleggen waarom ze voor of tegen hebben gestemd.  Gisteren Londonderry ( Noord- Ierland ), vandaag Boston en morgen Londen.  Ook hier blijkt dat de modale burger zich onbegrepen voelt door de politici, dat ze boos en gefrustreerd zijn omdat ze zich niet gehoord voelen...  Een klacht die zo'n beetje overal geldig is.  De politiek heeft zijn voeling met de basis verloren en dat wreekt zich ...  Mensen worden cynisch, boos en zoeken heil bij extremen.  Een heel trieste evolutie ...

22-05-2019 om 10:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepsverkrachting

Een verjaardagsfeestje "liep wat uit de hand" !?  Hallo?  Een bewusteloos meisje wordt door 7 jongens ( de jongste 13 jaar! ) urenlang misbruikt; alles wordt gefilmd en online gezet...  Schokkend!  En het kan me niet schelen hoe jong ze zijn...  Enkel zeer strenge sancties zijn hier op hun plaats!  Het geweld tegenover vrouwen moet STOPPEN !!!   

Ik denk aan mijn kleindochters, bijna 13 en 11 ...  Het idee dat zo'n krapuleuze gasten hen zoiets zouden aandoen.  En de gevolgen voor de rest van hun leven ...  Nee, dit moet echt prioritair worden aangepakt door politie en justitie.  Die "permissiviteit"  en dat banaliseren van seksuele intimidatie, van "grappige" opmerkingen, van ongewenste commentaren ...  Wij als maatschappij hebben dit lang genoeg getolereerd!!!  Genoeg!!!  

22-05-2019 om 09:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deus

Dochter en schoonzoon waren gisteren in de AB.  Toeval eigenlijk omdat de zus van Peter longontsteking heeft en ze dus zelf niet konden gaan.  Ik las zeer lovende kritiek in Het Nieuwsblad.  Ze zullen dus wel een toffe avond hebben gehad!

Afbeeldingsresultaat voor deus ab

21-05-2019 om 11:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven rekken tot in het oneindige

Een 42- jarige Fransman ligt al 10 jaar in coma en heeft onherstelbare hersenschade opgelopen.  Zijn ouders blijven eisen dat hij in leven wordt gehouden ...  Ik vind dat onmenselijk!  Zelfs paus Franciscus werd door de ouders betrokken bij de zaak.  Hij zei dat "enkel God kan oordelen over leven of dood".  Maar het is de medische wetenschap die deze stakker in leven houdt!  God heeft daar niets mee te maken.  Ik vind dit enorm erg voor de comapatiënt maar ook voor zijn vrouw ...  De eindigheid van het leven aanvaarden heeft ook met geloof te maken!  De dood hoort bij het leven, maakt er deel van uit...  Zo triestig!!!

Afbeeldingsresultaat voor comapatient frankrijk

21-05-2019 om 11:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvoeding dus

Sidney moest vorige week verhuizen naar een groot bed omdat kleine zus het kleinere bed nodig heeft.  Vond hij niet erg want "hij is al bijna een man"...  Hij wordt 5!  Toen de mama hem vroeg wat "een man" is zei hij:  " Een man is groot, harig en zorgt voor anderen".  Dat zegt iets over de opvoeding die Freya en James hem geven!  

De rol van ouders is van onschatbaar belang!  Ten goede of ten kwade!  Als je van je ouders empathie hebt meegekregen, dan ga je iemand toch niet toewensen "verkracht te worden", ga je mensen toch geen "ratten" noemen ...  Eigenlijk moet je medelijden hebben met die mensen want ze hebben weinig "menselijkheid" meegekregen.  Maar ze zijn met velen, en dat is toch beangstigend!

21-05-2019 om 11:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dapper achter de computer

Héél slechte titel!  De bagger die mensen over zich heen kregen via facebook, twitter en andere sociale media hebben niets te maken met "je gedacht zeggen" maar alles met boertigheid, onbeschoftheid, lafheid!  Gefrustreerde vulgaire "deplorables" ( cit. H. Clinton ) die hun gif spuien vanop afstand...  Helaas kan je elementaire manieren en respect voor anderen niet in wetten gieten.  Opvoeding speelt daar een grote rol in.  En voorbeelden...  Als je ziet hoe politici elkaar de grond inboren, met fake news bestoken ,elkaar niet laten uitspreken tijdens debatten ...  Tja, je hoeft het niet ver te zoeken!  Lees die commentaar zo weinig mogelijk en bedenk dat die uitspraken veel meer zeggen over diegenen die ze schrijven dan over hun slachtoffers.  Van mening verschillen en elkaar het vuur aan de schenen leggen is natuurlijk ok, maar liefst geen slagen onder de gordel.  Of behoort dat ook al tot onze "waarden en normen"?

21-05-2019 om 11:32 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
20-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstel van "executie"

Ook dokters kunnen ziek worden.  Consult uitgesteld tot donderdag.  Heb dus een aantal boodschappen gedaan: bib, apotheek, Smatch, getankt ...  Dat moeten we alvast deze week niet meer doen!

En deze morgen voor Betty een mooi verslag gemaakt van een aantal tentoonstellingen die ze met de Academie heeft gemaakt.  Ze zal goede punten halen bij de leraar!!!

En ik doe zoiets graag...

20-05-2019 om 16:00 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vincent Kompany

Iets totaal anders nu.  Tof dat Kompany gaat proberen de club waarmee het voor hem allemaal begon uit het slop te krijgen.  Voetbal kan me gestolen worden, maar die Kompany is een wijze gast.  Intelligent, welbespraakt en empathisch...  Ik wens hem veel succes toe als speler- trainer.

Afbeeldingsresultaat voor vincent kompany

19-05-2019 om 20:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons ma (bis)

Maar ze eet nog goed en een portootje slaat ze niet af!  Zolang dat het geval is hoef ik me nog geen zorgen te maken!  En bezoek heeft ze ook graag.  Niet dat je nog een echte conversatie kunt voeren, maar gewoon het feit dat er mensen zijn, daar geniet ze van.  Onze overbuurman Jef komt elke dag even een babbeltje maken.  Lief van hem! En meerijden als ik boodschappen doe...  Ach, het zijn zo'n onnozele kleine dingen waarmee je haar plezier kan doen.  

19-05-2019 om 20:50 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons ma

Niet zo schitterend...  Tegenwoordig is het altijd wel wat.  Het organisme loopt stilaan af en dat is behoorlijk confronterend.  Je ziet haar dag na dag achteruit gaan.  En ze wordt ook verwarder.  s' Avonds denkt ze vaak dat het ochtend is en dat de verpleegster nog moet komen.  En deze namiddag probeerde ze een braadpan in een lade te krijgen.  En een bananenschil in de wasmachine.  Maar zolang het "menselijk" blijft kan ik haar echt niet in een rusthuis stoppen...  Triestig, zo'n aftakelingsproces...  

19-05-2019 om 20:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adieu, weekend

Einde van een luie zondag!  Morgen gaan oefenen bij Betty, tegen 14 u consult oncologe, tegen 18 u de kids gaan ophalen.  Ze blijven slapen.  Dinsdagmorgen allebei naar school voeren, daarna ons ma naar de dagzorg brengen en om 12.30  u naar de computerles.  Woensdag ons ma naar dagzorg, Hanne Lore gaan ophalen naar school en met dochterlief en beide kleindochters naar 't stad.  Donderdag  dagzorg en afspraak met schoonzoon en vanaf 17 u voorbereidingen voor coloscopie.  Bah!!!  Vrijdag coloscopie...  Op hoop van zegen!  En als ik me goed voel vrijdagavond mee naar het zwembad want door de verkiezingen is er geen judoles.  Een behoorlijk drukke week voor de boeg!  En dan zijn er de verkiezingen!  Ook op hoop van zegen!  Want de peilingen voorspellen een flinke vooruitgang voor Vlaams Belang.  Geen goed nieuws.  Alhoewel, dat betekent dan waarschijnlijk minder stemmen voor N-VA!?

Nou ja, we zien wel wat het wordt!

19-05-2019 om 20:37 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julie Van Espen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Moge de dood van deze jonge vrouw niet totaal zinloos zijn geweest.  Blijf een wetshervorming eisen, waardoor de maatschappij kan beschermd worden tegen seksuele roofdieren.  Meisjes, vrouwen hebben het volste recht te beschikken over hun eigen lichaam.  Niemand heeft het recht "nee" te negeren!!!

18-05-2019 om 13:59 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgian Pride

Je eigen levensvisie opdringen aan anderen...  ik begrijp dat niet!  Is diversiteit niet ongelooflijk boeiend?  Wat mij betreft mag iedereen leven zoals hij/ zij dat wil, op voorwaarde dat ze ook mijn vrijheid accepteren!  En zonder geweld, dat spreekt!  En je handen afhouden van kinderen en dieren!  Voor de rest kan en mag alles ...

Maar ik begrijp wel waarom religies zich bemoeien met het seksleven van mensen; om controle op hen uit te oefenen.  Het gaat om macht.  En waar macht is, is misbruik van macht.  En dat zorgt voor miserie!  Dat zien we dagelijks om ons heen! 

Wie mij komt zeggen hoe ik moet leven zal van een koude kermis thuis komen!  En moest iedereen zo denken en doen, dan zouden godsdiensten en politieke strekkingen veel minder macht hebben en zou de wereld er veel beter aan toe zijn!

Verdraagzaamheid en respect...  Ongelooflijk belangrijke deugden, maar helaas steeds zeldzamer en zeldzamer ...

Afbeeldingsresultaat voor belgian pride

Afbeeldingsresultaat voor verdraagzaamheid

18-05-2019 om 13:57 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurosongfestival en co

Maar niet geklaagd... Er is nog altijd het songfestival en de laatste reeks van Game of Thrones!  Daar liggen velen blijkbaar méér van wakker ...

18-05-2019 om 09:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 mei ( vervolg )

Peilingen zijn maar peilingen, maar ik zou dat heel erg vinden.  Niet verbaasd want rechts rukt overal ter wereld op.  En terwijl we meestappen in het aloude "vijandverhaal" gaat het milieu naar de vaantjes, worden de rijker rijker en de middenklasse stilaan arm.  En dat is niet gelegen aan migratie, maar aan perverse structuren en aan het feit dat de echte macht niet in handen is van de politiek maar van het grootkapitaal.  Politici zijn de loopjongens van megagrote bedrijven die miljarden winst maken en géén belastingen betalen.  De klok tikt, we rennen als lemmingen met zijn allen richting afgrond en diegenen die ons daar attent op maken worden verketterd, belachelijk en verdacht gemaakt ...  Hoe ziet de toekomst eruit voor mijn kleinkinderen?  Niet rooskleurig helaas!  

Weet je, de planeet zal ons overleven; de natuur is veerkrachtig.  Maar of het menselijk ras het zal halen?  Ik weet het nog zo niet.  Misschien is het stilaan tijd voor "ander en beter"...

Sorry voor deze sombere notities, maar als je de krant leest en mensen hoort praten word je af en toe behoorlijk moedeloos!

18-05-2019 om 09:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 1 week te gaan ...

...  en volgens peilingen zou Vlaams Belang een serieuze remonte maken en de derde partij van Vlaanderen worden.  Peilingen zijn m

18-05-2019 om 09:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne

De pedicure is geweest, onze voetjes zijn weer presentabel!  En aangezien de porto op is ( en ik te lui ben om nog naar de winkel te gaan ) is het champagne !  Kwestie van het weekend goed in te zetten!  en straks - Vlaamser kan het bijna niet - stoofvlees met frietjes!!!

Afbeeldingsresultaat voor champagne

Afbeeldingsresultaat voor stoofvlees met frietjes

17-05-2019 om 16:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardagswensen

Marc en Stefaan... een boeiend, positief, gezond en gelukkig nieuw levensjaar toegewenst!

17-05-2019 om 16:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.shoppen met dochterlief

3 paar schoenen , een plant en een etentje ...  Ach ja, het is zaliger te geven dan te krijgen!  Genoten van die quality time met de dochter.  Toch leuk, zo'n vrije vrijdag!

En alvast een tof begin van het weekend toegewenst!

Afbeeldingsresultaat voor gif "vrijdag"

17-05-2019 om 13:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 22/07-28/07 2019
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Hittegolf ... voor de zoveelste keer
 • Antisemitisch?
 • En ook dit nog ...
 • Nog even 21 juli
 • Kattenkwaad
 • Wijs
 • Maanlanding
 • Zoete wraak
 • 21 juli
 • Eerste nacht ten huize van...

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Hittegolf ... voor de zoveelste keer
 • Antisemitisch?
 • En ook dit nog ...
 • Nog even 21 juli
 • Kattenkwaad
 • Wijs
 • Maanlanding
 • Zoete wraak
 • 21 juli
 • Eerste nacht ten huize van...
 • Nog even voor het slapengaan
 • Eerste "housesittingdag" loopt ten einde
 • herdenking maanlanding
 • En ze zijn weg...
 • Arme Wout
 • Op naar Nieuwerkerken!
 • Morgen ( vervolg)
 • Op logement
 • Vrijdag!
 • Macht, macht, macht ...
 • Fantastische avond
 • Tegengif
 • Sorry!
 • Waardige reactie
 • Jarig!
 • Geen tranen maar pure minachting!
 • Leuke namiddag in Mariatroon
 • dagelijkse dosis Toon Hermans
 • Treuzelkassa
 • Ja, het kan nog slechter!
 • Proficiat, Wout!
 • Ze zijn er klaar voor!
 • Fossielen
 • Humor
 • Alweer Toon Hermans
 • Een speciaal geval ...
 • Wijze woorden ...
 • Apetrots
 • Vroege verjaardagswensen
 • Alweer een toffe dag
 • vervolg
 • Proficiat, Johannes!
 • Tractatie
 • Het regent
 • Stijn De Paepe
 • En nog maar eens den Toon
 • Op hoop van zegen ...
 • Ach ...
 • Als tegengewicht: een mooi gedicht van Toon Hermans
 • Sjonge, sjonge, sjonge ...

  Inhoud blog
 • Hittegolf ... voor de zoveelste keer
 • Antisemitisch?
 • En ook dit nog ...
 • Nog even 21 juli
 • Kattenkwaad
 • Wijs
 • Maanlanding
 • Zoete wraak
 • 21 juli
 • Eerste nacht ten huize van...
 • Nog even voor het slapengaan
 • Eerste "housesittingdag" loopt ten einde
 • herdenking maanlanding
 • En ze zijn weg...
 • Arme Wout
 • Op naar Nieuwerkerken!
 • Morgen ( vervolg)
 • Op logement
 • Vrijdag!
 • Macht, macht, macht ...
 • Fantastische avond
 • Tegengif
 • Sorry!
 • Waardige reactie
 • Jarig!
 • Geen tranen maar pure minachting!
 • Leuke namiddag in Mariatroon
 • dagelijkse dosis Toon Hermans
 • Treuzelkassa
 • Ja, het kan nog slechter!
 • Proficiat, Wout!
 • Ze zijn er klaar voor!
 • Fossielen
 • Humor
 • Alweer Toon Hermans
 • Een speciaal geval ...
 • Wijze woorden ...
 • Apetrots
 • Vroege verjaardagswensen
 • Alweer een toffe dag
 • vervolg
 • Proficiat, Johannes!
 • Tractatie
 • Het regent
 • Stijn De Paepe
 • En nog maar eens den Toon
 • Op hoop van zegen ...
 • Ach ...
 • Als tegengewicht: een mooi gedicht van Toon Hermans
 • Sjonge, sjonge, sjonge ...
 • Merci, jongens!
 • Vandaag op het programma ...
 • Toon Hermans
 • Goede voornemens
 • Laatste loodjes
 • Wie trapt daar nu in?
 • Zohra bis
 • R.I.P. Zohra
 • Ich habe es nicht gewusst
 • Eerlijkheid op hoog niveau
 • Hahaha ...
 • Dringend nodig: mentaliteitsverandering!
 • Oef!
 • Wat een niveau
 • Fier op mijn kleindochters!
 • "Meilestraut Keirremis"
 • Niet akkoord!
 • 90 !!!
 • Een goede raad van Toon Hermans
 • Onmenselijke toestanden
 • Pedagogische tik
 • Europa
 • Winst, winst, winst
 • Alles in orde!
 • Straks naar Dendermonde
 • Kijk naar die ogen
 • rijk maar niet gelukkig
 • Het is beslist
 • 3437
 • Smakeloos?
 • Hilde: 60 jaar!
 • Dakperikelen
 • Een portie Toon Hermans
 • Als 't maar een grapje is ...
 • Ons ma
 • een vod
 • Wereldnieuws!
 • Zorgwekkend
 • vervolg
 • Toon Hermans
 • Ons ma
 • Tweede tegengewicht
 • Tegengewicht
 • Nog een lange weg te gaan
 • Slotviering
 • Dagelijkse portie Toon Hermans
 • Ons ma
 • Hihihi
 • Vestiville
 • Proficiat, trotse papa!
 • Geen woorden voor
 • Ons ma
 • cartoons
 • Goed gedaan
 • de schaduwkant van bekendheid
 • Ode aan het leven ... Toon Hermans
 • Jammer, maar nodig
 • Goddank is er Toon!
 • Zucht
 • Geen cijfers maar mensen
 • Guy Van Sande
 • David heelt het!
 • Alive and Kicking
 • En dan is er Toon
 • Zorgen om ons ma
 • Proficiat, Hanne Lore
 • Hallo!?
 • Heet, heter, heetst
 • Postperikelen
 • Zucht ...
 • Nog meer kommer en kwel
 • Totaal geen zin ...
 • Passend voor dit weer!
 • Vriendelijke overheid
 • Fris en monter!
 • oei!
 • De onvolprezen Toon
 • Mobiscore
 • Hittegolf ... alweer
 • In 't groen
 • privĂ© of niet privĂ©?
 • Pairi Daiza
 • Daar drink ik op!
 • Niemand is perfect
 • Vriendelijk en lekker!
 • den Toon
 • Pardon?
 • en alweer Trump
 • Nieuwe voorzitter Belgische voetbalbond
 • Hittegolf 2
 • Hittegolf?
 • Nog wat GIMP
 • Positief blijven
 • Alhoewel ...
 • Om de dag goed te beginnen: Toon Hermans
 • 944
 • Vrijdagavond
 • Weersvoorspellingen
 • Verzekeringen
 • Inventief
 • Mobiscore
 • Toon
 • New Fox Affligem
 • Alles is goed als het om "macht" en "postjes" gaat
 • "Mobiscore"
 • Betuttelend
 • de prijs van een kinderleven
 • Verbaal geweld
 • Zoals beloofd ...
 • Nog een foto bewerkt
 • Gepoetst!
 • Wolkbreuk
 • 80%
 • Rare toestanden
 • Toon Hermans
 • Ontdekking!
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!