Foto
Inhoud blog
  • Postzegelkwis april 2020
  • Vrouwtje op pensioen
  • Carnaval en sport
  • Leuke dingen
  • Een kort berichtje
  • Op reis met Paul
  • Eerste van het jaar 2020
  • Drank en spijzen
  • Wat een geweldige week!!!
  • Sportieve week
    Zoeken in blog

    Verhaaltjes van een ...
    ... actieve gepensioneerde
    01-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van huis!!!

    Het begint allemaal terug een beetje normaal te worden. Terug enkele vergaderingetjes meegepikt. Het lopen is deze week positief verlengd, 2 maal mijn sloefjes ondergebonden en een driekwartuurtjes van huis geweest. Lekker eten voor mijn vrouwtje, en ja voor mezelf ook een beetje, klaargemaakt.

    En voor de rest altijd weg van huis, want veel valt hier niet te beleven. Het deed me wel deugd dat er in sommige straten toch een "dag van de buren" werd georganiseerd. Maar de "dag van het park" is hier stilletjes voorbijgepasseerd.

    Vrijdag Mol-dag, weer een heerlijk weerzien met kinderen en kleinkinderen. En ja hij was alweer gegroeid, onze jongste spruit. 

    's Morgens gaan wandelen met onze Fynn en samen iets gaan drinken, cocco (altijd cocco=chocomelk met een rietje). Het zijn superleuke Mol-dagen maar wel vermoeiend.

    Het weekend hebben we aan zee doorgebracht, in Blankenberge. De ouders van mijn vrouwtje zitten daar voor 2 maanden en we zijn op bezoek geweest. Gisteren was het slecht weer maar zaterdag was een heerlijke dag. Gaan wandelen, gaan chillen en cocktails gaan drinken en 's avonds forel (2 voor de prijs van 1) gaan eten. De rodenbach is er wel overgeschoten maar ja men kan niet alles hebben.

    De inschrijvingen voor mijn laatste Midzomernachtrun lopen vlotjes en ik hoop dat we hat aantal ploegen van de vorige jaren rustig gaan halen. Inschrijven (https://www.facebook.com/Midzomernachtrun?fref=ts) kan nog steeds en zij die niet lopen kunnen een hapje komen eten en een drankje nuttigen.  

    Blijf genieten en er is zelfs een weersverbetering op komst. See you next week somewhere ... .


     

    01-06-2015 om 07:52 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blog van de week

    Onze kleinzoon, Noud, is stilaan aan zijn groei-opleiding begonnen. Op een week tijd kan een pasgeborene toch al flink veranderen. En blijkbaar kan hij net als Fynn fantastisch goed eten. Wij zijn er helemaal klaar voor om hem mee te laten opgroeien. En zoals een aantal maanden geleden gezegd met de geboorte van onze eerste kleinzoon zo telt ook nu de uitspraak "de ouders zorgen voor de opvoeding en de vokke voor de slechte manieren". 

    De rest van de week was zeer variabel. Heb nog eens een "midweekblogje" geschreven. Mijn vrouwtje heb ik in de watten gelegd met heerlijk eten klaar te maken. Ben een drietal dagen weduwnaar geweest, ook dat is even genieten. Heb genoten van "buiten"kunst en ik heb er mijn eerste loopje sinds lang opzitten. Hopelijk kan ik daar nog een vervolg aan breien (of is het breiden???). 

    Zoals op mijn FB-pagina al gezegd het deed dit weekend een beetje raar, voor het eerst sinds 8 jaren thuis te zitten met het Sinksenweekend. Normaal is dat voorbehouden voor een verwenweekendje Roparun. Maar vorig jaar heb ik ondervonden dat ik teveel problemen had om me gedurende 3 dagen te concentreren op het roadbook en daarom wijselijk besloten om er mee op te houden. Heb wel met veel belangstelling mijn Lotgenoten Vlaanderen gevolgd op de live-stream van Roparun 2015. En zij hebben dat weeral goed gedaan. Een dikke PROFICIAT aan team 239.

    Gisteren was het nog even feesttijd. Tante Lucienne en nonkel André zijn 50 jaar getrouwd en wij waren uitgenodigd om dat samen met hen te vieren. Voor ons nog eens een gelegenheid om de Limburgse tak (ja ik ben half Limburger) van onze familie nog eens  te ontmoeten. Lekker gegeten, lekker gedronken in aangenaam gezelschap.

    En ondanks het feit dat ik mezelf volledig op de achtergrond wil zetten heb ik toch het idee opgevat om een pagina op te richten "Vrienden van de Fietspunten". Lees eens waarover het gaat en maak jezelf dan ook lid, als dit nog niet gebeurd is. Via : https://www.facebook.com/groups/1440460762937169/1441420276174551/?notif_t=like  en/of https://www.facebook.com/pages/Vrienden-van-de-fietspunten/401892509998745.

    Beste vrienden blijf genieten van de geneugten des levens en ondereg komen we elkaar wel eens tegen zeker en dan "genieten" we samen. Laat ons zeggen met een heerlijk duveltje.  





           




    26-05-2015 om 09:49 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierenplezier

    Sinds kort hangen er op de vest tussen het Spuihuis en de Lispersteenweg bordjes met "Verboden te voederen". Ik weet niet of dit "officiële" borden zijn, misschien bestaan die niet eens maar toch. Ik ben zelf 6O lentes-zo-pril en nooit heb ik anders geweten dan dat er eendjes en andere soorten gevolgelte in die beek rondzwierven. En met de kleine kinderen was het leuk hen enkele broodkruimels te bezorgen. Want alles was van dichtbij te bewonderen. 

    Nu plots mag dit niet meer!!! Waarom? Zijn zij het equivalent van hangjongeren geworden? Heeft de buurt een massale petitie gedaan om hen te laten verwijderen? Of is dit "alweer" een eigen keuze van een paar mensen uit onze bewindsploeg? Want tegenwoordig treden sommigen al eens op ten persoonlijke gratie.

    Langs de andere kant werd ik vorige week aangesproken door een aantal Lierenaars (misschien denken zij nog dat ik de Groene jongen van Lier ben) dat het in hun buurt vol ratten zit. Op Plaslaar heeft onze wetgevende macht een negatief advies gegeven, dat wil zeggen zorg dat je het zelf oplost. In de St. Annastraat lopen de ratten door de hoven van de mensen, oo daar is nog geen oplossing gevonden (is er al één gezocht???). 

    Kortom het twee maten en twee gewichten hanteren is niet enkel voor onze burgers van toepassing maar nu ook voor onze "welbeminde" (of iets minder) dieren. 

    Hopelijk komt met de eendjes alles in orde en worden de rattenplagen op een degelijke manier opgelost!!!

    21-05-2015 om 08:33 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe kleinzoon

    Na 3 weken out-of-order zijn we nu back-in-business. De persoonlijke gezondheid wordt terug stilaan beter maar amai op 4 dagen tijd 10kg vermageren, het kruipt in je kleren (letterlijk en figuurlijk).

    Maar ...

    ... alles wordt goedgemaakt door de geboorte ven onze 2de kleinzoon. En net zoals bij de eerste zijn moeke en vokke weer superfier. En van in het begin is het al een "vlug" baasje. 10 Dagen te vroeg en op een uurtje was alles geregeld. Mag ik u voostellen :

    NOUD, 51,5cm en 4kg, geboren op 15 mei om 23u. 

    Ik moet eerlijk toegeven de naam zei me niets, ik ken of heb geen weet van iemand die zo noemt. Na wat opzoekingswerk blijkt het vooral in Nederland een populaire (38ste op de lijst van meest voorkomende) naam te zijn. En zijn betekennis is al direct van toepassing "adelaar", wel hij kwam er aan "gevlogen" (zie hierboven).

    Superblij met zijn broertje en lekker kusjes geven!!!

    Weer iemand om super van te genieten en we zullen onze babysit-handen volhebben als we op vrijdag naar Mol gaan.

    Vandaag mag de mama naar huis en ze zullen zeker weten wat doen. Nogmaals van harte gefeliciteerd aan onze lieve dochter en onze schoonzoon. Geniet er van is eigenlijk mijn enige boodschap!!!

    Onze eerste superkleinzoon heeft 4 dagen bij ons in Lier gelogeerd en we hebben er samen ongelooflijk van genoten. We zijn gaan fietsen, hij was lovely met zijn pothelm, naar de speeltuin en zaterdag naar de markt geweest en thuis in de tuin gespeeld. De 4 dagen zijn voorbijgevlogen.  


    Fier als een gieter op de fiets


    Ik lust wel een ijsje


    Spelen in de zandbak en lekker vuil worden

    In de speeltuin met vokke ...

    ... en moeke


    18-05-2015 om 08:28 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen blogje

    Van maandag tot woensdag verliep de week vrij rustig en normaal. Wel 2 keer mijn loopsloefjes aangehad om driekwartiertjes te gaan bewegen. Het werd afwisselend wat lopen (10 à 12 min.) en afwisselend 3 min. wandelen. Gemakkelijk was het niet en de goesting is ook nog niet opgedoken. Maar ik hoop dat dat nog komt, vooral de goesting!!! 

    Vanaf donderdag was het al GroenPlus (http://www.groen-plus.be/antwerpen/uitnodiging%20flyer%203.pdf wat de klok sloeg. Boodschappen gedaan, alles klaargezet in Chapo, de laatste regelingen getroffen en hopen dat alles vlot zou verlopen. Om 7u30 zaterdagmorgen stonden we paraat om alles over te brengen naar zaal Rubens (gelukkig maar aan de overkant van de straat) en rond 9u30 sijpelden de eerste deelnemers aan ons colloquium binnen. Als voorzitter heb ik iedereen persoonlijk welkom geheten (hopelijk heb ik niemand vergeten!!!) en had ik de eer de spits te mogen afbijten. Met 5 min. vertraging begon de eerste spreker en het was onmiddellijk een schot in de roos. Een gedetaillerder verslag ga ik jullie besparen maar op de website van http://www.groen-plus.be/ gaan jullie binnenkort een degelijk verslag kunnen lezen. Er was veel interactie met het publiek en ik heb de debatten moeten eindigen om iedereen de kans te geven een hapje te eten. Bereidt door de mensen van Hacienda Popular (http://www.bredeschoolhetkeerpunt.be/index.php?page=17). Heerlijke soep, kleine belegde broodjes en desserthapjes superlekker. Na het namiddagprogramma was er nog tijd voor een afsluitende receptie en een socaal babbeltje. Om 20u kwam ik moe maar voldaan thuis, maar mijn pijpje was wel uit. 

    Gisteren gans de dag in Mol gezeten bij dochter en kleinkind. En met mijn vrouwtje een wandelingetje gaan maken in onze toekomstige woonplaats. 

    Straks nog wat opruimen en voor de rest zoals altijd blijven genieten.



    Laatste details afspreken

    Het ontvangstcomite

    De eerste besprekingen bij een tasje koffie 

    De zaal staat klaar

      

    Eugénie Bempunga van Mama Bolingo                     Walter onze huisfotograaf

    27-04-2015 om 08:25 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rubens prive

    Zaterdagmorgen marktje gedaan en geëindigd op het terras van de Réfuge. 's Avonds hadden we wat vrienden uitgenodigd. Heb frietjes gebakken, we hebben een duveltje (of 2) gedronken en taart gegeten en gezellig wat bijgekletst.

    Zondag vroeg uit de veren. Een treintje naar Antwerpen genomen en daar werd ik aangenaam verrast. Achter ons zaten een aantal mensen doodleuk te babbelen over de komende "Midzomernachtrun". Of het nog doorging en wanneer en dat het de vorige jaren zo leuk was. Op een bepaald moment, ik kon mezelf niet bedwingen, heb ik me omgedraaid en het was algemene hilariteit want iedereen herkende me. Nog een aangenaam babbeltje gedaan en de mensen gerustgesteld dat het op 20 juni zou doorgaan.  

    En dan op weg naar de tentoonstelling van Rubens prive, via GvA had ik gratis kaarten en na het huren van een audiotoestel (is altijd iets aangenamer dan een gekregen tekst lezen) wij naar binnen. Meer dan 2u genoten van prachtige schilderkunst, wij zeiden nog tegen elkaar "zulke schilderijen maken ze nu niet meer". Om tenslotte te eindigen in de mooie, half-gerestaureerde tuin van het Rubenshuis. Meer dan 2000 werken heeft hij ooit "gefabriceerd", want hij werkte niet alleen.

    Nog lekker gaan eten in de "Bistro", een treintje terug naar Lier en nog wat wielrennen gekeken, maar dat stelde niet veel voor. Het weekend was veel te vlug voorbij en er zijn er nog enkele aangename op komst. Het wordt weer zalig genieten van alle geneugten des levens.   



    Ontwerpen en schetsen van Rubens (details)

             

    Linnenpers (17de eeuw)                                           Isabelle Brant (Anthonie Van Dyck)

    Zelfportretten (1623 - 1630 - 1638)

    Zicht op de imposante zaal



    De bekering van Paulus


    21-04-2015 om 08:22 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familievakantie

    Wat gehoopt werd een leuke vakantie te worden, is daadwerkelijk uitgekomen. Met vrouwtje, dochter en kleinzoon er samen een vijftal dagen tussenuit, heerlijk toch!!! Zoals we gewoon zijn trekken we naar 'een" Landal', beter dan CenterParcs en aanverwanten. Deze hadden we al eens bezocht, omwille van onze dochter haar zwangerschap hadden we er voor gekozen niet al te ver weg te rijden. Vennenbos in Hapert (http://www.landal.be/be-nl/vakantieparken/nederland/brabant/het-vennenbos?gclid=Cj0KEQjwpM2pBRChsZCzm_CU0t4BEiQAxDVFmuedeei_VpGecpxc2hwcwTJRBw9d-6OOlUr-X-apDj8aAtmh8P8HAQ).

    We hadden een leuk bungalowtje, wel eentje zonder afwasmachine (i hate afwassen!!!) met zicht op een bosje waar de eekhorentjes dapper rondspeelden en waar de eenden je overschotjes kwamen opeten.

    We zijn een paar keer gaan wandelen, met onze Fynn in de rugzak en we hebben het subtropische zwembad samen onveilig gemaakt. Hij is ongelooflijk gek van water en hoe bruter hoe liever hij het heeft. Ijsjes eten en chocomelk drinken behoorden tot de dagelijkse geplogenheden. Onze dochter, hoogzwanger van ons 2de kleinkind, bleef 's morgens in het chaletje om wat naaiwerk te verrichten (haar naaimachine had ze meegebracht) want wandelen was voor haar niet meer aan de orde. Af en toe een duveltje consumeren en zelf simpel maar lekker eten klaargemaakt. En het weer, zaaaaaaaaaaaaaallig. Dit alles heeft er toe bij gedragen dat het een "oh my god" plezante week is geworden.

    En nu maar afwachten wat het gaat worden, ons nieuwste kleinkind, nog een 4-tal weken geduld, als het al zo lang zal zijn!!!

    Blijf genieten van de dagelijkse dingen en morgen komt er een vervolg van dit wekelijks blogje anders werd het teveel in één keer.      



           

    Een appeltje ...                                                    ... een worstje, alles eet hij  


    Samen in het zwembad

    Verstoppertje spelen

    Even een  moment van rust

    20-04-2015 om 07:49 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prille zestiger

    Vandaag mijn eerste woordjes op de computer als zestig-plusser. Veranderd er nu veel? Hopelijk niet. Het leven kabbelt rustig verder zoals het bezig was en genieten doen we van elk moment. 

    Vorige week nog een vergaderingetje meegepikt en donderdag ben ik een stevige wandeling gaan maken op de grens van Lier en Hooikt. Een leuke wandeling en onderweg enkele praatjes gemaakt met locals, dat doe ik graag.

    Vrijdag was de eerste d-day 's avonds was er een feestje voorzien om mijn 60ste verjaardag te vieren. 60 jaar - 60 vrienden (en familie). Schitterend weer, blijkbaar krijg je dat als je dat verdient hebt. Aperitiefje in de tuin, geslaagd aperitiefje want eens geen cava, champagne of wijn maar duvel. Na een speechke (niet te lang!!!) was het BBQ-time, superlekker. Mijn dochter had voor mij een quizje voorzien over mijn leven en ik kon er een bak duvel mee winnen. Drie flesjes heb ik moeten teruggeven, drie verkeerde antwoorden. Tijd om de beentjes te strekken en rond drie uur was iedereen, op mijn broertjes na, naar huis. Superleuk feestje dat voor altijd in mijn geheugen staat gegrifd.

    Na een korte nachtrust, onze kleinzoon sliep bij ons, zijn we naar Mol gereden. Gisteren zijn we samen met ons drietje in Mol mijn echte verjaardag gaan vieren. Het was lekker eten maar het duurde allemaal wat lang.

    En nu is het tijd voor vakantie. Met mijn vrouwtje, dochter en onze kleinzoon op naar Nederland voor een heerlijk weekje Landal (http://www.landal.be/be-nl/vakantieparken/nederland/brabant/het-vennenbos?gclid=CjwKEAjwr6ipBRCM7oqrj6O30jUSJACff2WHlvvXE45gkRgMPzl1B1mqZt_Myqd1S0RgiCk7fqaQZBoCJNHw_wcB). 

    En blijf genieten van alle geneugten die ons geschonken worden.  

    Misschien geef ik één van de volgende weken een bierfeestje (vooral duvel) want nu heb ik genoeg in huis om een ganse kazerne te voorzien.

    BEDANKT allemaal voor de vele verjaardagswensen, het was een plezier om zestig jaar te worden. 



          

    Fort van Lier                                                        Leuk, met water spelen

          

    Met familie ...                                                      ... en vrienden

    13-04-2015 om 07:24 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste week!!!

    ...o...verdomme!!! Een artikeltje beginnen met een vloek het is niet alledaags dat geef ik toe. Maar het is welom onnozel van te worden. Vrijdagmorgen opgestaan met meer dan 38° koorts, slap als een vod, tot niets in staat. Het begint me langzaam de keel (eigenlijk wou ik "strot" gebruiken) uit te hangen en ik die dacht dat er beterschap in de lucht zat. Noppes, niks, niente, rien de knots!!! Alweer enkele interessante activiteiten moeten afzeggen, vrijdag vergadering en zaterdag met mijn vrienden gaan wandelen in de Ardennen. Sinds november is dit nu bezig en ondanks alle maatregelen houd het niet op.

    Niets aan te doen, ik voel me momenteel weer wat beter.

    Wat alles goed gemaakt heeft is onze kleinzoon. 4 Dagen hebben we samen doorgebracht, superplezant. We hebben ons, eerst met drie, hij, moeke en voke en dan samen met de mama geweldig geamuseerd. Lachen, gieren, spelen, stappen (voor hem is het meer lopen) eten (vooral veel). De foto's hieronder zeggen veel meer dan woorden. Gisteren zijn we naar Arendonk geweest (http://kempvzw.be/Over/Evenementen/Lammetjesdag.html) de schaapjes en lammetjes gaan bezoeken waar wij er eentje van sponsoren. Alleen de fotoshoot was niet echt met zijn goesting.  Een superleuke namiddag.

    Misschien vraagt u zich af wat ik met de bovenstaande titel bedoel? Wel het is mijn laatste week als vijftiger en eigenlijk zie ik er een beetje tegen op. Gedane zaken nemen geen keer; de klok kan niet teruggedraaid worden. Volgend blogje zal er eentje zijn als prille zestiger. Blijf genieten ondanks alles en maak van elk moment een supermoment.   



          

    Tussen de Liers schaapjes                                           Hmmmmm lekker, pannekoeken


          

    Paaseitjes rapen ...                                                     ... in de tuin 


          

    Hoog in het hooi                                                        Meer oog voor de ballon dan voor de lammetjes


    Soep eten al rechtstaand!!!

    07-04-2015 om 08:05 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diversiteitsweek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lang geleden heb ik al uitgemaakt om het rustiger aan te doen en meestal lukt dat wel maar soms zijn er van die weken!!! Deze was er zo eentje.

    Alle dagen wel iets om handen. Vergaderen met de seniorenraad, laatste voorbereidingen met GroenPlus voor onze dag "Kleurrijk Samenleven", vergadering Beheersorgaan Sportinfrastructuur. Tussendoor eventjes gaan helpen bij mijn goede vriend Geert (Vedette Sport), een aangenaam gesprek gehad met één van de Lierse schepen.

    De week was eigenlijk een beetje kort.

    Vrijdag sinds lang nog eens gaan wandelen (zie Lier Sport overdag). Viersel was de place-to-be en het was er aangenaam vertoeven. De uitbater van de Kroon was precies niet in zijn nopjes toen we met bijna 40 man een drankje kwamen nuttigen. Hij moet niet van blijdschap een gat in de lucht springen maar een beetje enthousiasme zou hem goed doen. Enfin we hebben drank gekregen (mits betaling uiteraard) en daar ging het tenslotte om. 's Morgens eventjes kunnen genieten van onze kleinzoon maar zij reden naar Brussel, iets van een babybeurs, niets voor mannen zou ik zeggen.

    Zaterdag met mijn vrouwtje de auto in richting Wijnegem shopping-center. Dat was lang geleden en ik ben één van de weinige mannen die zelf graag winkelt heb ik vernomen. Mijn vrouwtje stond in een pashokje en een mevrouw naast mij was verbaasd dat ik dit deed, haar man had er aan hekel aan. Moet nu wel toegeven ik heb zelf ook wat aankopen gedaan broeken, t-shirts, hemden en een nieuw paar schoenen. Op de middag lekker gaan eten, nog enkele Lierse vrienden tegen gekomen, en rond 17u waren we terug thuis. Nog een klein hapje gegeten en op naar Freek.

    70 Jaar, een op-en-top conditie, soms uitzinnig soms intiem dit is Freek de Jonge ten voeten uit. Er is maar één komiek die het aandurft om de mensen te laten schokken van het lachen en dan een kwartiertje bloedserieus over zijn overleden kleinkind spreekt, het was een kippenvelmoment en muisstil in de zaal, om vervolgens de zaal terug te laten gieren. Super, super, super!!! Hopelijk mag hij ons nog veel laten lachen en zien we hem ooit nog eens terug in Lier.  

    Zondag heb ik een namiddag in de gietende regen doorgebracht. Het was de laatste natuurloop van het seizoen en ik was uitgenodigd voor een VIP-moment. Heb gans de wedstrijd iedereen die ik kende aangemoedigd maar ik was één van de weinigen denk ik. Mijn paraplu was volledig paraplu door de wind. uiteindelijk heb ik nog 60 km genoten van een super interessante Gent-Wevelgem. Dit was koers uit de oude doos en proficiat aan al diegenen die zowel de natuurloop als de koers heb uitgedaan. 

    Een nieuwe week, hopelijk iets minder druk maar toch interessant, staat voor de deur. Geniet, zoals ik dagelijks doe, van elk moment en ergens kome we elkaar wel weer tegen.   

       

    30-03-2015 om 07:55 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rustige vastheid

    Wat heb ik mezelf aangedaan? Donderdag op de seniorenraad in Lier kwam Geert spreken over "Valpreventie bij 55-plussers", dat leek me wel iets. Hoe ouder we worden hoe minder standvastig (op de benen he) we zijn. Zaterdagnamiddag ik naar de judoclub in het KTA in Lier. Eerlijkheid gebied me deze les heeft op zich niets met judo te maken, het is echt het leren vallen als je struikelt of achterovervalt. Een 16-tal senioren waren aanwezig, waar ik er enkele van kende en een aantal mensen uit de judo, die ik allemaal al kende. De lesgever zelf kwam me na de les nog even spreken en vertelde me dat ook hij mij kende. Tot mijn verbazing nog politiek, hij had in het OCMW van Kampenhout gezeten als lid van onze partij. Soms is de wereld toch klein.

    Terug naar de les, het was de film van het vallen maar dan in omgekeerde richting. Vele oefeningen, heb zelfs zweet achtergelaten, hebben we samen ingeoefend. Dit zou allemaal een soort routine moeten worden. Eigenlijk zou elke 55-plusser dit eens moeten doen. Maar nu, 3 dagen later, ben ik stijf en ben ik tot de vaststelling gekomen dat ik nog spieren hebe waar ik dacht dat ze verdwenen waren. Dank Geert en anderen het was een zeer aangename kennismaking.

    Met het schitterende weer van vorige dinsdag heb ik terug mijn wandelschoenen uit de kelder gehaald en er een stevig 13km wandeling van gemaakt. Het heeft me goed gedaan, hopelijk kan ik terug wat meer mijn schoentjes aantrekken!!!

    Bezoek van onze kleinzoon is altijd een beetje jonger worden, hij zit geen minuut stil. Tot zaterdagnamiddag. Mijn vrouwtje en onze dochter hebben uiteindelijk het wijze besluit genomen om er mee naar de arts van wacht te gaan, het ventje had bijna 40° koorts. Nog wat medicamentjes gehaald en eindelijk is hij toch in slaap gevallen. Zondagmorgen zat er terug wat leven in, maar optimaal was het nog niet. Hopelijk is alles vlug ok en kan hij er terug stevig tegen aan. 

    Gisterennamiddag waren we uitgenodigd op een verjaardagsfeestje van iemand die van toeten of blazen wist. Zijn gezicht was geld waard bij het binnenkomen. Enkele duveltjes gedronken en smakelijke hapjes gegeten. Het was een leuk feestje en rond 19u zijn we met de fiets terug naar de Merelstraat gereden.

    De komende week zit vol variatie, alle dagen heb ik 1 of soms 2 dingen te doen. Ik heb het niet graag zo druk maar wat komt dat komt en we blijven genieten van alle dingen die op ons afkomen. 







    23-03-2015 om 08:05 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie dagen in de Zwalmstreek

    Wat gaat alles veel sneller als je je ongelooflijk amuseert. Met vrienden op verlengd weekend naar Rozebeke (Brakel) in de Zwalmstreek. Wat normaal een wandelweekend, we hebben wel gewandeld hoor, moest worden is weer uitgeggroeid tot een driedaags eet- en drinkfestijn. Afgesloten met een lekker etentje in 't Plezant (http://www.plezant-lier.be/) overgoten met een laatste duveltje. 

    Veel woorden ga ik er niet aan vuil maken, beelden zeggen meer dan woorden. 

    We hebben 2 mooie wandelingen (van 10 en 12km) gemaakt, de Geutelingentocht en eentje langs het riviertje, de Zwalm. We zijn lekker gaan eten in Old Sotteghem (een aanrader) in Zottegem en veel eten klaargemaakt in ons vakantiehuisje. En het bier, de cava heeft rijkelijk gevloeid. heb ook de trippel-hop, editie 2015, geproefd en niet lekker gevonden. Mijn vrouwtje vind hem heerlijk, bij mij is de nasmaak teveel "gepeperd".

     



    Lekker eten

    Stadhuis van Zottegem

    Geutelingentocht

    Kapelletje H. Antonius (???)

    Ontbijt

    Van op de "Koebrug"

    De Zwalm

    Kerk van Roborst

    Croque Monsieur in de pan

    16-03-2015 om 08:15 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schitterend afscheid

    http://rtv.be/artikels/laatste-ontbijtjogging-tegen-kanker-lier-a4617

    Het is voorbij!!! De 8ste "Ontbijtjogging" was tevens de laatste. 10 jaar heb ik mij ingezet voor het goede doel en daar ik volgende maand 60 wordt leek dit me een goede reden om er een eind aan te maken (niet letterlijk hoor!!!).

    Om 8u30 verzamelden al een aantal mensen aan de atletiekpiste in Lier onder een stralend zonnetje. Ook RTV was aanwezig, zij hadden gevraagd om een interviewtje te mogen afnemen. Het resultaat ziet u op de pagina hierboven. Het is een leuk interviewtje geworden en eentje zoals ik denk dat ik ook ben. Na de mensen even toegesproken te hebben vertrokken de wandelaars o.l.v. Ludo (waarvoor mijn hartelijke dank) en de lopers voor een uurtje beweging. Het was een leuk groepje van een 25-tal lopers en loopsters die nadien even rustig konden douchen.

    De zaal was al redelijk gevuld als ik ter plaatse kwam. 126 Eters hebben genoten van een heerlijk buffet gesponsort door zaal Familia (Koen Wellens) in Nijlen. Een volle zaal, alle stoelen gevuld meer kan je niet verlangen. Mijn speechke was een emotioneel afscheid en als ook nog onze voorzitter Winy (http://www.lotgenoten-vlaanderen.be/) zijn duit in het zakje deed werd het me even te machtig. 

    Ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische laatste Ontbijtjogging was. 

    Met deze wil ik iedereen, mijn vrouwtje, mijn Lotgenoten, voor hun jaarlijkse hulp, mijn sponsor (hierboven al vernoemd) en vooral JULLIE die jaarlijks aanwezig waren bedanken voor jullie medewerking. Ook de pers wil ik bedanken om steeds ruchtbaarheid te geven aan mijn organisaties. Het was gisteren, zoals altijd, alweer een dag om van te genieten. 

    Nog één organisatie staat voor de deur, op 20 juni de Midzomernachtrun en ik hoop van jullie allen daar ook nog te mogen ontmoeten.  





    09-03-2015 om 08:17 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superweekend

    De week is tamelijk rustig verlopen op één vergadering na. Maar ik betrap er mezelf meer en meer op, nu het lopen zo goed als verleden tijd is, dat ik veel te weinig buiten kom. Maandagmorgen doe ik met de fiets wat boodschappen en ga in de Refuge mijn koffietje drinken. En als ik iets moet doen, een vergadering, boodschappen of naar de kinesist, dan kom ik nog wel eens uit mijn kot maar anders binnen, binnen, binnen. Daar moet ik echt wel dringend verandering in brengen!!! 

    Vrijdagmorgen wij de auto in en naar Mol. Onze dochter was stevig ziek en wij namen onze kleinzoon voor het ganse weekend mee naar Lier. Uitzieken was voor haar de boodschap en met haar zwangerschap moest het pilloos verlopen.

    Fantastisch hebben we ons geamuseerd, vooral met ons drietjes superveel gelachen. Lachen is onze kleinzoon zijn eerste hobby. En energie heeft hij ook genoeg dat hebben we wel gemerkt, geen drie seconden kan hij stilzitten. Hij neemt wel voldoende slaap, 11u aan één stuk 's nachts en in de dag een supermiddagslaapje van twee uurtjes.

    We zijn gaan wandelen, naar de markt geweest, hebben flink gespeeld en hij helpt zelfs een "beetje" opruimen. Zijn op café geweest, naar de natuurlopen gaan kijken, heeft zich op de atletiekpiste volledig uitgeleefd. Soms loopt hij zijn eigen kleine beentjes voorbij. En hij verstaat veel meer dan wij denken dat hij verstaat. Hij gooit rommel zelf in de vuilbak, neemt zijn bord en gerief zelf uit de kast. Op korte tijd worden kleine kindjes zeer zelfstandig.

    Gisteren hebben we hem terug thuisgebracht en hebben we samen frietjes met stoofvlees gegeten. Onze kleinzoon had het samen met mijn vrouwtje klaargemaakt en het was lekker. Onze dochter had kippenstoofvlees (zij eet geen vlees) gemaakt en dat was ook lekker. Het komt er eigenlijk op neer dat ik veel te veel heb gegeten.

    Hier ga ik er mee stoppen. Heb nu 2 drukke maar superplezierige weken voor de boeg. Geniet van het aangename en ik hoor of zie jullie wel ergens ten velde;   







    02-03-2015 om 07:36 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diversiteit

    Een ganse week samen met mijn vrouwtje, het is weer eens wat anders. Dinsdag een ganse dag in het ziekenhuis doorgebracht. Bedankt trouwens aan iedereen die op mijn FB-pagina zijn aanmoedigingen heeft mee gegeven (https://www.facebook.com/rony.vanoosterwijck). Hiervoor vind ik het leuk om een pagina te hebben. Er is inderdaad een probleem met mijn nieren maar het heeft meer met mijn leeftijd (is 60 jaar dan toch oud?) en niets met mijn prostaat. Diëten en veel drinken, maar wat minder alcohol, is nu de boodschap.

    Een paar keer deze week toch onze wandelschoentjes aangetrokken, want ook ons Nellytje vindt dat ze wat meer moet bewegen. Naar de Kesselse heide, die inderdaad langzamerhand terug echte heide aan het worden is en naar het provinciaal domein Averegten, waar we een stuk gewandeld hebben dat we nog nooit gedaan hadden en daar zijn we een oorlogsmonument tegen gekomen. Blijkbaar een vliegtuig met Canadezen dat daar neergestort was.

    Vrijdag nog eens naar Mol, was een tijdje geleden, om te babysitten. De regen heeft ons belet van een wandeling te maken maar we zijn dan maar pannekoeken en wafels gaan eten. Naar de markt geweest, weinig gekocht maar lang blijven plakken!!! En gisteren ben ik nog eens naar een matchke basket gaan kijken. Nog een helft van de dames gezien di met winst afsloten en ook de heren hadden het niet moeilijk, meer dan 30 punten verschil. Maar dan de aftermatch, om 10u thuis vertrokken en om 17u terug thuis aangekomen. Daar zijn wat verlengingen gespeeld hoor!!!  En 's avonds naar de chiro-spaghetti, maar daar zonder bier. 

    De week was alweer veel te kort maar we blijven standvastig genieten van alles wat er ons overkomt. Een zalige week aan iedereen!!!







    23-02-2015 om 07:53 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk weekje

    Hebben, jullie mannen, soms ook dat gevoel dat jullie eigen vrouwen toch niet luisteren? Ik wel, sinds vorige zondag was mijn vrouwtje al aan de zieke kant. Maar toch nog 2 dagen gaan werken en dan liggen ze volledig strijk en moet de dokter er aan te pas komen. Die herhaalt dan wat ik meermaals gezegd heb en misschien, ik zeg wel misschien, luisteren ze dan toch eens. En dat is al meermaals zo gebleken, het is beter dat een buitenstaander iets zegt dan dat je dat zelf doet. 

    Het begin van de week verliep zeer rustig en dat vind ik altijd een fijne gewaarwording. Het drukke in mijn leven hoeft niet echt meer. Donderdag was het vergadering van de Groene senioren en 's middags mocht ik met Christof Calvo in het federaal parlement lekker gaan eten. En het was lekker.

    Eindelijk, de eerste keer dit jaar, nogeens gaan wandelen. Met de groep van "sport-over-dag", met 56 (???) deelnemers, een wandeling van ongeveer 8km gemaakt. In de sporthal nog een thee'tje, jawel thee, gaan drinken en ik was blij om thuis te komen. ik was stikkapot. Er zit echt wel geen greintje fysiek meer in dat lange lijf van mij. Als ik op tijd wil klaar zijn voor onze stunt dan zal er nog veel moeten veranderen.

    's Avonds heb ik me laten meeslepen door het valentijn-offensief en voor mijn vrouwtje een heerlijk dinertje klaargemaakt. Olijfjes en turkse hapjes als starter, een halve canadese kreeft en als hoofdschotel indische wok. Om af te sluiten een ex(r)otische fruitsalade en als doorspoeler natuurlijk een duveltje. Het was om duimen en vingers af te likken, vooral de kreeft was vleesvullend en superlekker.

    Zaterdag is en blijft marktdag, op mijn eentje dit keer en zondagmorgen hebben we samen een lekkere wandeling in het prille ochtendzonnetje gemaakt. Het was allemaal weer veel te snel voorbij. Mijn vrouwtje is nu een ganse week in vakantie en daar gaan we beiden eens goed van profiteren. 

    Ook aan jullie blijf profiteren en genieten van dag tot dag. 





    16-02-2015 om 09:07 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doordeweekse week

    Moet er altijd iets speciaals gebeuren om mijn blogje wekelijks aan te vullen? Ik denk het niet, dus daarom als titel doordeweekse week. Maar ze was er daaromniet minder plezierig om. 

    Mijn eerste vergadering als nieuwe (en oude) provinciale GroenPlus-voorzitter is, met een zekere zin voor dicussie, goed verlopen. Stilaan raakt alles in zijn plooi voor de komende evenementen die we gaan organiseren. Woensdag ben ik in Mechelen samengekomen met mijn collega uit West-Vlaanderen om het één en het ander te bespreken voor de nakende, maar toch nog even weg-zijnde, toekomst. Onze stunt die in de maak is, is nu zijn embryonaal ei voorbij en kan stilaan vorm aannemen. Maar er is nog veel werk te doen en nog "een lange weg" (hahaha, inside joke) af te leggen.

    Voor mijn vrouwtje heb ik weer optimaal gezorgd, maar ze maakt zichzelf wat zorgen. Ze klaagt dat ze een beetje dikker wordt. Moest ik niet zoveel lekker eten klaarmaken!!! Witloofpuree met spekjes en worst, gebakken aardappeltjes met vogelnestje en vrijdag een Italiaans dinertje. Mozzarella met tomaatjes, groene pesto, peper en truffelolie als voorgerecht. Een stoofpotje met scampi's, spinazie en zelfgemaakte groene pesto (bieslook, basilicum, okkernoten, parm. kaas en olie, hmmmm superlekker), met geroosterd brood en om af te sluiten tiramisu.

    Onze kleinzoon was ook weer in-da-house en dat zal je geweten hebben. Maar ook al is het soms een hooligan, hij is altijd supergoed gezind. We hebben veel gespeeld, gewandeld, gelachen en vooral veel gegeten. Het is echt zoals ze hier zeggen een vreetvarken. Ongelooflijk wat hij in dat kleine lijf verzameld aan eetwaren!!!      

    Gisteren zijn we voor de eerste keer naar een "filmontbijt" geweest en het is supergoed meegevallen. Het eten was lekker en de film "The Good, the Bad and the Ugly" was pure nostalgie. 3 Uur genieten van schitterende decors, fantastische muziek tot in het belachelijke goed geacteerd.

    De week zit er alweer op. De toekomst lacht (groen!!!) ons toe, hahaha. Maar zoals elke week blijf vooral genieten van elk moment dat er in je schoot geworpen wordt.  







    09-02-2015 om 08:17 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Po
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beginnen ga ik vandaag met "het gedicht" dat ik vergeten was. Dank voor jullie aanmoedigingen. Het is me zelden, of zelfs nog nooit, overkomen dat ik gedichtendag vergeet.

    Vergeef het mij, ik probeer het hiermee goed te maken.

    Mijn draai      

    ben ik verloren                                                                                                        

    Mijn liefde      

    ben ik kwijt                                                                                                              

    als kaf gescheiden van het koren                                                                                                      

    't is zonde van de tijd                                                                                                                      

    Ooit                                                                                                                                                     heb ik een droom gehad  

    Ooit                                                                                                                                                   was ik verliefd op jou                                                                                                                                                               mijn stad                

    Zaterdag was in het CC De Mol een optreden van Lucas Van den Eynde met zijn gezelschap 'Door het venster van den tram'. Een ode aan Wannes Van de Velde, de grote meneer van het Vlaamse lied in zijn totaliteit. Ik geef eerlijk toe, ik ben een grote fan en regelmatig speel ik nog een LP (kent iemand dat nog???) of een CD van hem en sta nog altijd met verwondering over de eenvoud van de liederen maar oh zo to-the-point.           Het was een leuke bedoening er werd gezongen, gespeeld en gedeclameerd en Wannes zong het laatste lied te samen met de 4 muzikanten, kippevel.  Daarna met vrienden nog een duveltje degusteren en de avond was weer rijkelijk gevuld.

    Wandelen is er nog niet van gekomen maar hopelijk op het einde van de week kan ik terug mijn schoentjes aanveteren om er in te vliegen. Mijn hoest blijft me parten spelen en dat verontrust me een beetje.

    Voor de rest, blijf genieten van dag-tot-dag en hopelijk zijn we er volgende week weer.  

    02-02-2015 om 08:40 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook al heb ik een mening

    "De juiste mening op de juiste tijd, je gelooft haast niets maar wel in iets." (uit het liedje Roze Bloemen van "Van Dik Hout") (http://www.songteksten.nl/artiest/3831/van-dik-hout.htm).

    Hebben we nog wel een mening of beter mogen we er nog wel eentje hebben? Klagen en zagen is wat ieder van ons het best kan (of toch de meesten onder ons!!!). Meestal laat ik alles voor wat het is, ik heb een lange rug alles schuift er wel af maar het duurt eventjes.

    Maar de laatste tijd wordt het me toch wat gortig hier in dit apenlandje. Eerst moesten we met zijn allen het licht uitdoen want er is geen electriciteit genoeg voorradig. Het werd er door onze overheid zo ingepompt dat we zelfs schuldgevoelens zouden krijgen. Het was toch allemaal onze eigen fout, we verbruiken te veel. daar zal wel een deel waarheid in schuilen maar om mezelf schuldgevoelens aan te kweken dat lijkt me een brug te ver.

    Vervolgens planten we maar wat militairen in het straatbeeld, het geeft ons toch een gevoel van veiligheid? Of heb ik het hier mis? Eerlijk gezegd ik heb me nog nooit onveilig gevoeld. Dat bekwame mensen zich bezighouden om terroristen uit te schakelen is fantastisch en laten we die mensen hun erk doen. Maar dat (sommige) politici ons willen opzadelen met een angstgevoel ook dit is een brug te ver.

    Wat me uiteindelijk heeft aangezet om dit schrijfsel te verzinnen is dat we nu ook geen water genoeg meer hebben. Is dit ook een uitspraak, net zoals die over onze electriciteit, om de prijs op te drijven? Ik vrees van wel, als ik gisteren al die uitspraken hoorde van al die inteligente mensen, dan ben ik er bijna zeker van. Dat we niet moeten morsen met ons drinkwater staat als een paal boven water maar gaan ze ook hier weer doorrammen om mezelf een schuldgevoel te geven?

    Maar gelukkig heb ik een oplossing. En dat is bij onze beleidsmakers nooit aan de orde. Oplossingen bieden, jongens toch, wij hebben het probleem al op tafel gegooid is dat niet genoeg. Dus de oplossing : blijf altijd binnen in je huisje, geen gevoel van onveiligheid. Kook je aardappeltjes droog, geen verbruik van water, en liefst op een kampvuurtje, verbruik je ook geen electriciteit.

    Geniet van het leven en laat sommige dingen toch maar in een gedachtenvlucht voorbij vliegen.        

    29-01-2015 om 09:13 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restoweek!!!

    Beste lezers, spijtig genoeg neemt mijn klaagzang van vorige week nog geen einde. Maandag huisdokter, woensdag oogarts (moet nu ook een leesbril gaan dragen!!!) en mijn oncoloog. Het bezoek aan mijn oncoloog bracht geen soelaas. Blijkbaar is er nu weer een probleem met mijn nieren en zit er teveel urinezuur in mijn water. Dit is weer iets nieuws en ik dacht dat alles al aan bod was gekomen. Het zal dus weer een geschuifel van dokter naar dokter zijn. Maar ondanks alles zit het mentaal terug op zijn plaats. 

    Donderdag naar de seniorenraad geweest. Eerst vergaderen dan een zeer interessante toelichting van Luc Ceulemans over de Ommeganck van dit jaar. Dit alles afgesloten met een lekker dinertje, zelf te betalen, in het Hof van Aragon. Het was lekker knolseldersoep, pepersteak met groentjes en fritjes en ijscreme met profiterolletjes, meer moest dat niet zijn.

    Woensdag was ik tijdens de middaglunch met mijn vrouwtje gaan eten nabij het ziekenhuis in eetcafé 22b (http://www.22b.be/) "Het concept van het Antwerpse 22B Zoet Zout Enzo is zo simpel en eenvoudig dat je er haast wordt door ontroerd. Je neemt je bestek, kiest een lekkere zelfgemaakte maaltijd en een stuk brood uit de koelvitrine, vervolgens neem je je dienblaadje mee naar de bar, betaal je, en laat je het gerecht daar opwarmen terwijl je iets te drinken kiest uit het uitgebreide biologische gamma." Het was een aangename verrassing maar superlekker. Mijn vrouwtje had zelfgemaakte lasagne en ik broccolisoep en een thaïse sla.  

    En ja zaterdagavond, na terugkomst van de nieuwjaarsreceptie van Groen, zijn we voor de 3de keer deze week op restaurant gaan eten. Een chinees etentje was weer lang geleden en we gaan graag op de Grote Markt in Lier, dus daarheen en genieten. Een haaievinnensoep, BabyPangang en de naam van het andere gerecht ben ik kwijt (maar het was er daarom niet minder lekker om). Gebakken r(l)ijst, garnalen, kip en varkensvlees met currysaus en dit alles overgoten met een heerlijk duveltje.

    De nieuwjaarsreceptie is een jaarlijks terugkerend fenomeen en een ideale gelegenheid om wat mensen te spreken. En de enige afspraak met mijn partij waar mijn vrouwtje mee naar toe gaat. De maiden-speech van onze nieuwe voorzitter heeft geen van ons beiden echt bekoord. Teveel negativisme terwijl op een nieuwjaarsreceptie de positiveit de bovenhand zou moeten hebben. Maar misschien is dat nu eigen aan de huidige context in onze maatschappij. We zijn eigenlijk met een slecht gevoel naar huis gegaan, zo van "is er nu echt niets meer goed heden ten dage???". Maar de chinees heeft veel goedgemaakt.

    Hier ga ik eindigen want seffens zit iedereen met een hongergevoel en dat is niet de bedoeling. Maar blijf ondanks alles net zoals wij genieten van de dagelijkse dingen. 

    En voor hen die nog niet ingeschreven zijn voor de ontbijtjogging (https://www.facebook.com/events/1574491106099009/) vergeet het niet en onze dank bij voorbaat.  

     

    26-01-2015 om 12:10 geschreven door Rony

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Mol
  • Toerisme Lier
  • Bruno

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!