Over mijzelf
Ik ben Josephine of Joke
Ik ben een vrouw en woon in Waasmunster (Belgie) en mijn beroep is Genieter.
Ik ben geboren op 10/08/1949 en ben nu dus 74 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .
Zwemmen,wandelen in de natuur, en natuurlijk fietsen. Fotograferen, fotobewerking. Op internet surfen en bloggen. Maar ook een gezamelijke hobby van mij en mijn echtgenoot is dat we graag varen over verschillende wateren.







      

Hallo,niet vergeten!
Even iets laten weten.

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 

AANRADERS !!!
  • ATELIER VAN JOSEPHINE
  • POWERPOINT VAN JOKE
  • ETEN EN GENIETEN
  • PHOTOGALERY
  • NO LIMIT
  • Inhoud blog
  • Koala-baby kruipt uit buidel in Planckendael
  • Aapje gaat met winterjas shoppen in Ikea
  • Droogte houdt trekvogels op
  • Stadsvogel gebruikt peuken in nest als parasietbestrijding
  • Eerste sterren schitterden 750 miljoen jaar na oerknal
  • Afrikaanse savanne en leeuwen verdwijnen aan sneltempo
  • Thaise douane redt 600 cobra's van de feestdis
  • Honderdtal dolfijnen aangespoeld in Australië
  • Nieuwe sprinkhaansoort doet intrede in Vlaanderen
  • Beschadigd Great Barrier Reef bloeit in de diepte

                 

                                                                        

    Categorieën
  • BERICHTEN DIEREN & FOTO'S (19)
  • BERICHTEN NATUUR & FOTO'S (2)
  • Berichten-Dieren-Natuur (496)
  • Foto's (76)
  • Natuur-Reizen-Tips (62)
  • Trips; Wandelen- Fietsen (30)
  • Weetjes- Dieren (299)
  • Weetjes- Natuur (62)
  • Zoeken in blog

    Foto's van Joke

    Twintig jaar vanaf nu, je meer teleurgesteld zal worden door de dingen die je niet doet dan door degene die je wel hebt gedaan. Dus gooi uit de bowlines, zeil weg van de veilige haven. Vang de passaatwind in je zeilen. Explore, Dromen, Discover.
    19-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van oude rozen.


    Enkele foto's van oude rozen uit eigen tuin.


















    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terry troont zich in Engeland tot snelste slak


    Terry troont zich in Engeland tot snelste slak



    terry troont zich in engeland tot snelste slak


    Slakken staan bekend als dieren die zich erg traag verplaatsen, maar de één is daar al sterker in de andere. 'Terry de slak' is namelijk sneller dan de meeste van zijn soortgenoten, want het slijmerig diertje wist zich te kronen tot winnaar van de jaarlijkse slakkenrace in het oosten van Engeland.

    Terry legde de afstand van 33 centimeter af in twee minuten en 43 seconden. De winnende slak hield zo elf andere slakken achter zich. De concurrentie was nochtans te duchten want allen hadden zich na enkele voorronden weten te plaatsen voor de finale.

    De 27-jarige verpleegster Claire Hopkins mocht trots zijn want zij kocht Terry voor nauwelijks 20 pence van tornooiorganisator Neil Riseborough.

    Terry is echter niet de allersnelste slak ooit. In 1995 won de befaamde Archie de Slakken Wereldbeker door de afstand van 33 centimeter af te leggen in nog geen twee minuten.

    Net als zijn voorlopers mag Terry zich nu verlekkeren aan een zilveren beker gevuld met slablaadjes.
    bron; hbvl.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterhoenders trekken veel bekijks


    Waterhoenders trekken veel bekijks


    Tientallen mensen zijn zondagmiddag op zoek naar een familie kleinst waterhoenders. Boswachter Martijn van Schie van Natuurmonumenten telde zeker zeventig belangstellenden in natuurgebied de Groene Jonker tussen Zevenhoven (gemeente Nieuwkoop) en de Nieuwkoopse plassen.

    afbeelding vergroten 

    Kleinst waterhoender.


    De twee waterhoenders kregen eerder deze week kuikens. Volgens de boswachter gaat het goed met de jonkies. ,,Vogelaars houden ze goed in de gaten.'' Drommen fotografen verdrongen zich al om de vogeltjes.
    Het kleinst waterhoen is een uiterst zeldzame vogel die eens in de zoveel jaren naar Nederland komt. En als ze komen, dan gaat het om twee tot negen broedparen per jaar.

    (ANP)
    bron; AD.nl

    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe foto's van opgroeiende Kai-Mook


    Nieuwe foto's van opgroeiende Kai-Mook


    nieuwe foto s van opgroeiende kai mook


    Kai-Mook lijkt elke dag een beetje meer op een miniatuurversie van de andere vrouwtjes in de groep. Twee maanden oud is ze ondertussen en elke dag komt ze een kilo tot anderhalve kilo bij.

    De roze kleur van haar slurfje maakt zienderogen plaats voor grijs. Ook het bewegen van haar slurf gebeurt nu veel gecontroleerder. Ondertussen speelt kleine Kai-Mook op het klimrek of met grote zus May Tagu.

    Op de website van de zoo is een nieuwe fotoreportage beschikbaar over de dartele Kai-Mook.

    Eerste kakje

    Kai-Mook heeft deze week ondertussen haar eerste kakje geproduceerd. Dat dit pas na enkele weken gebeurt, is niet zo vreemd, want Kai- Mook drinkt natuurlijk alleen maar melk. En dan duurt het wat langer voor de baby naar euh... de wc moet.

    Zo gebeurt er iedere dag wel wat in het olifantenverblijf. Wie niets wil missen van Kai- Mook kan op http://www. baby-olifant.be terecht.
    bron; gva.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste olifant zo groot en zo zwaar als konijn


    Eerste olifant zo groot en zo zwaar als konijn


    eerste olifant zo groot en zo zwaar als konijn


    De voorouders van de olifant waren niet groter dan een konijn en wogen zo'n vijf kilogram. Dat beweren Franse wetenschappers.

    Onlangs werd in Marokko de schedel van zo'n mini-olifant opgegraven. Uit analyses bleek dat het beest geen slurf had. Over slagtanden beschikte het dier ook niet, wel had het twee kleine snijtanden in de bek.

    De schedel is het oudste olifantenfossiel ooit. Olifanten zouden vijf miljoen jaar na het uitsterven van de dino's ontstaan zijn.
    bron; gva.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen knuffelt konijntjes


    Kathleen knuffelt konijntjes


    kathleen knuffelt konijntjes 

    Superzacht en o zo lief zijn ze, de konijntjes die Kathleen Aerts, tot voor kort een derde van K3, liefdevol in haar armen klemt.

    De zangeres kreeg gisteren het bezoek van Q-Music Nederland. De zender had haar twee weken geleden beloofd mee haar nieuwe boerderij in Laakdal te helpen opknappen.

    De radiomakers zonden uit vanuit de schuur die later Kathleens woonkamer zou worden en lieten hun klusjesdienst een konijnenhok in elkaar timmeren.
    bron; gva.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzaam kamperen erg in trek


    Duurzaam kamperen erg in trek
    ANP

    Steeds meer kampeerders kiezen voor rust, ruimte en duurzaamheid. Het aantal reserveringen op een natuurkampeerterrein groeit gestaag. Ook het aantal ondernemers dat zo’n camping wil beginnen, neemt flink toe.


     

    Foto: Dijkstra BV

    Naar een geschikt terrein hoefden ze niet lang te zoeken. Het weiland achter hun boerderij toverden ze om tot een camping. Hier hebben gasten een grote plek en veel privacy. Zwembaden of sauna’s vinden ze er niet, maar wel waterpartijen, wandelpaden en vergezichten. Toch ontbreekt het niet aan luxe. „Natuurkamperen heeft ten onrechte nog een oubollig imago”, aldus Anton.

    Kampeerders komen op De Rietkraag helemaal tot rust. Kinderen hoeven zich er niet te vervelen. Zij vermaken zich in de zandbak en met grondwater dat wordt opgepompt. Ze mogen helpen bij het verzorgen van de dieren in de kinderboerderij. Van het snoeiafval bouwen zij hutten. Hier doen ze geen computerspelletjes, maar spelen zij verstoppertje, varen ze met bootjes op het Overijssels Kanaal en trekken met schepnetjes de natuur in.

    „Veel mensen begrijpen niet dat ik nu nog zeven dagen ga werken, maar het voelt niet als werk. Het is genieten. Mensen zitten ’s avonds gezellig bij een vuurtje. Je zou het moeten voelen”, vertelt de beheerder glunderend. Hij is trots als hij hoort dat gasten zich op de camping thuis voelen.

    Snel ziet het aantal overnachtingen elk jaar met 30, 40 procent toenemen. Het paar verwelkomt vooral mensen uit het westen van het land. Vaak gaat het om fietskampeerders. „Ook 65-plus slaapt gepeesd en gebruind in een tentje.” Door de crisis verwacht Snel dit jaar nog meer gasten.

    De kampeerders hebben het respect voor de natuur met elkaar gemeen. Zij voelen zich verantwoordelijk voor het terrein en het sanitair. De beheerders hoeven nooit uit de struiken afval te plukken of midden in de nacht lallende mensen te sommeren. De gasten houden zich aan het gescheiden inzamelen van afval.

    Want De Rietkraag is een duurzame camping. Het kent geen wasmachines, maar wel een centrifuge. Zonnecollectoren maken het water warm. Houtkachels worden gestookt met snoeihout. Water wordt bespaard. Het paar gebruikt ecologische schoonmaakmiddelen en natuurvriendelijk papier. ’Zonnecollectorlampjes’ branden op het terrein. Het afvalwater van douches en wc’s gaat gezuiverd de grond in. Snel: „Dat systeem betaalt zich terug, want wij betalen geen verontreinigingslasten.”
    bron; telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond zoogt verstoten pandawelpjes


    Hond zoogt verstoten pandawelpjes



    Het teefje weigert haar eigen puppy te voeden.


    Een volwassen rode panda.
    Een volwassen rode panda.

    In de dierentuin van het Chinese Taiyuan zoogt een hond twee verstoten rode pandawelpjes. De welpjes werden geboren op 25 juni, maar de moeder keek er niet naar om.

    Het personeel van de zoo zocht daarom snel een vervangmoeder voor de welpjes, en vond drie geschikte teefjes. Het teefje dat uiteindelijk werd gekozen, heeft genoeg melk en ontfermde zich meteen over de jonge panda's.

    Spijtig genoeg denkt de teef dat de panda's haar eigen baby's zijn, en weigert ze haar eigen puppy nog melk te geven. Een personeelslid van de zoo geeft het hondje dan maar de fles.

    Na drie weken zijn de pandabeertjes 20 centimeter lang, twee keer zo groot als bij hun geboorte. Hun ogen zijn nog steeds niet open. (sam)


    bron; hln.be

    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babyzebra geboren in Planckendael


    Babyzebra geboren in Planckendael



    De familie van Grévy-zebra's in Planckendael is vannacht uitgebreid. Moeder Bettina zette een jong van iets meer dan 30 kilogram, dat de naam "Kanza" kreeg, op de wereld. Het gaat om een bedreigde diersoort waarvan er in de natuur nog ongeveer 2.500 exemplaren over zijn, aldus het dierenpark.

    Planckendael neemt actief deel aan het internationale kweekprogramma voor de soort en levert een bijdrage aan het conservatieproject in Kenia, luidt het.

    Er worden de komende maanden nog twee veulentjes verwacht van de merries Azra en Fanny. In totaal telt Planckendael nu 5 merries, één hengst en het veulen. (belga/sps)
    bron; demorgen.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lavendel in onze tuin langs.......


    Foto's van Lavendel langs het kleine waterloopje in
     onze tuin waar veel vogels naar toe komen
    om te baden en/of te drinken
    .
















    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beverse vrouw met paard door Antwerpse Waaslandtunnel


    Beverse vrouw met paard door Antwerpse Waaslandtunnel





    Wie op dinsdagavond door de Antwerpse Waaslandtunnel reed, was mogelijk getuige van een wel heel bizar tafereel. Een 26-jarige vrouw uit Beveren wandelde er met haar paard van linker- naar rechteroever, tot de politie haar van de weg kwam plukken. De bizarre rit liep uiteindelijk goed af.

    Wat de vrouw bezielde, is niet meteen duidelijk. Feit is dat de politie iets na 21 uur een oproep kreeg dat er een vrouw met een paard door de Waaslandtunnel, in Antwerpen beter bekend als de Konijnenpijp, liep. Naar verluidt zou ze de tocht wel óp haar paard begonnen zijn. De politie kwam meteen ter plaatse en begeleidde de vrouw tot op de Tunnelplaats op rechteroever. Ze beweerde dat ze toelating had gekregen om met haar paard door te tunnel te gaan, iets wat de politie ontkent. Het is namelijk verboden om met een paard door te tunnel te wandelen. (sps)

    Maakte u foto's van de vrouw te paard? Stuur ze ons op redactie@hln.be
    bron; hln.be

    15-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de kleinste hond ter wereld?


    Is dit de kleinste hond ter wereld?



    Officieel is het allemaal niet, maar dit kan wel eens de kleinste hond ter wereld zijn. Scooter, een zes maanden oude Maltezer uit Nieuw-Zeeland, is zo klein dat hij in een theekopje past. Het hondje is amper 8 centimeter hoog, meet zo'n 20 centimeter van kop tot staart en weegt een schamele 400 gram.

    Volgens baasje Cheryl McKnight is Scooter gestopt met groeien en is hij dus kleiner dan de huidige recordhouder Boo Boo, een Amerikaanse chihuahua van iets meer dan 10 cm. Scooter is zo klein dat hij uit een eierdopje eet en in een schoenendoos slaapt. Het hondje uitlaten lukt niet, want geen enkele riem is klein genoeg. Om ongelukken te voorkomen heeft McKnight een truitje voor Scooter gemaakt uit een paarse sok. (sps)
    bron; hln.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse politie sluit snelweg af om eendjes over te laten


    Nederlandse politie sluit snelweg af om eendjes over te laten



    De Nederlandse politie heeft gisterenavond de A28 ter hoogte van Haren tijdelijk afgesloten om dertien jonge eendjes, die op de snelweg liepen, van de dood te redden. Dat melden de hulpdiensten. De politie had even daarvoor van meerdere automobilisten de melding gekregen dat een moedereend samen met haar jongen de snelweg was opgewaggeld.

    Om de beestjes te kunnen redden was de politie gedwongen de snelweg tijdelijk af te sluiten. Daardoor ontstond een korte file. De kuikentjes werden ondertussen door de agenten één voor één in de politieauto gezet. Voor moedereend kwam de hulp te laat. Zij was inmiddels overreden.

    De kuikentjes zijn overgebracht naar het politiebureau, waar ze zijn opgehaald door de Dierenambulance. Volgens de medewerkers van de ambulance zijn de diertjes oud genoeg om te kunnen overleven. (anp/adv)
    bron; hln.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt 's werelds snelste slak?


    Wie wordt 's werelds snelste slak?



    De deelnemers aan de Slakken Wereldbeker glijden zich klaar voor hun wedstrijd van het jaar. Zowat 200 slijmerige beesten zullen dit weekend strijden om de titel "'s Werelds Snelste Slak".

    Snelheidsrecord
    De jaarlijkse Britse competitie wordt op 18 juli in East Congham georganiseerd. De deelnemers hopen het in 1995 gevestigde record van "Archie" te breken. Hij legde de afstand van 33 centimeter af in net iets minder dan twee minuten. Dat lijkt niet snel, tot de winnende tijd van vorig jaar er wordt bijgehaald. "Heikki" had toen liefst 3 minuten en twee seconden nodig voor dezelfde afstand.

    Doping
    Het "parcours" ligt op speciale, met olie behandelde tafels. De slakken moeten, vanaf het midden, om het eerst de rand van de tafel bereiken. Na verschillende eliminatie-rondes, krijgt de winnende slak uiteindelijk een zilveren beker gevuld met slablaadjes. Tot nog toe is geen enkele slak betrapt op het gebruik van doping. (belga/gb)
    bron; hln.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Picassojaar in de Provence


    Picassojaar in de Provence



    Het kasteel van Vauvenargues, waar Picasso begraven ligt, is ook voor het eerst te bezoeken.
    De Provence en de Azurenkust brengen deze zomer hulde aan Pablo Picasso met allerlei activiteiten. De hoogtepunten zijn twee exposities en bovendien wordt uitzonderlijk het kasteel van Vauvenargues opengesteld. Je kan natuurlijk ook de Picassoroute volgen.

    * In Aix-en-Provence loopt nog tot 27 september de dubbeltentoonstelling 'Picasso-Cézanne'. De expo toont welke invloed Cézanne op de moderne en hedendaagse kunst heeft, maar ook zijn invloed op Picasso komt in de tentoonstelling naar voren. Het museum is iedere dag open van 9 tot 19 uur, op donderdag van 12 tot 23 uur.

    * Naast de twee exposities is ook het kasteel van Vauvenargues voor het eerst en eenmalig tot 27 september open voor het publiek. Picasso ligt in de tuin begraven. Een bezoek aan het kasteel duurt een uur. Er is een speciale toegangsregeling, waarbij per tijdsblok slechts 19 bezoekers worden toegelaten. Kaarten voor een bezoek kunnen uitsluitend worden gereserveerd via het Office de Tourisme in Aix en Provence en het Granet-museum.

    * Tijdens hun verblijf kunnen toeristen de Provence ook ontdekken aan de hand van een route die twaalf plaatsen aandoet waarmee Picasso een band had. De route is er niet alleen dit jaar, maar blijft bestaan.

    Meer info:
    http://www.picassoenprovencecotedazur.com en http://www.aixenprovencetourism.com
    bron; hln.be

    14-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemmen met haaien in Aquatopia kost 50 euro


    Zwemmen met haaien in Aquatopia kost 50 euro


    zwemmen met haaien in aquatopia kost 50 euro 2


    Aquatopia op het Antwerpse Astridplein pakt uit met een nieuwigheid voor durvers. Voor 50 euro mag je mee in het water met de meest angstaanjagende haaien.

    Jaarlijks vergapen meer dan 200.000 mensen zich in Aquatopia aan de meest bloeddorstige haaien. Bloeddorstig is in de meeste gevallen fel overdreven en dat wil men bij Aquatopia bewijzen door de bezoekers mee in het water te laten bij de gevreesde dieren.

    “Het is niet zo dat iedereen hier nu zomaar in het water kan springen”, zegt general manager Frank Cops. “We hebben een arrangement uitgewerkt waarbij je de haaien zelf eten kunt geven. Eerst krijg je de nodige uitleg van hoofdverzorger Peter Van Genechten en dan ga je samen met Peter in het water.”

    Frederic Coteur (27) uit Hasselt was gisteren de eerste die het mocht proberen. “Ik heb al wel tussen de dolfijnen gezwommen, maar hiervoor heb ik toch wel wat stress”, gaf hij op voorhand toe. Eerst ging hij met Peter en een zebra- en een verpleegsterhaai in een afgesloten gedeelte. De dieren leken niet echt hongerig en daarom mocht hij vanaf de rand de hele meute te eten geven.

    Ze zijn lief

    Frederic was in het begin wat onwennig maar Peter stelde hem op zijn gemak. “Eigenlijk zijn het wel lieve dieren”, was Frederics eerste commentaar na de voederbeurt. “Je mag vooral geen schrik hebben, want dat voelen die haaien. Met de hulp van Peter is me dat prima gelukt. Ik heb er enkele gestreeld en ze voelen aan als licht schuurpapier. Eerder zwom ik al tussen de dolfijnen in Nieuw-Zeeland en die voelen veel gladder aan.”

    Echt mee zwemmen tussen de haaien is niet de bedoeling in Aquatopia, maar Frederic raadt het voederen wel iedereen aan. “Mits wat interesse voor wilde dieren natuurlijk. Het is geweldig als je voelt hoe een haai een vis uit je handen trekt. Ik heb al veel avontuurlijke dingen gedaan, maar nu wil ik echt alles weten over de haaien en hun gedrag. Ze zijn zeker niet zo bloeddorstig als we soms in de film te zien krijgen.”

    MDSW

    www.aquatopia.be
    bron; gva.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adder springt op venster tijdens autorit


    Adder springt op venster tijdens autorit



    Een Britse automobilist schrok zich een hoedje toen een 60 centimeter lange adder van onder de motorkap op het venster sprong. De 27-jarige Carol Dixon-Yeung sloot meteen alle ramen en begon haar wagen heen en weer te slingeren, meldt The Sun.

    Toen de adder bleef volhouden, stopte ze de wagen op de parking van een supermarkt. Daar merkte een klant op dat de adder helemaal niet gevaarlijk is. Een arbeider greep de adder bij de kraag en liet het dier weer vrij in een veld. (gb)
    bron; hln.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen verven hun honden


    Chinezen verven hun honden


    Chinezen en hun honden: het blijft iets moeilijk. De viervoeters belanden enerzijds nog steeds op het menu in het land, anderzijds zijn er Chinezen die de zotste verwennerijen overhebben voor hun hond.

    Hondensalons doen dan ook gouden zaken en verzinnen steeds extremere stunts om cliënteel te lokken. De nieuwste mode is de regenbooglook. (mvl)




    bron; hln.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fag hag Linda drijft homopinguïns Harry en Pepper na zes jaar uit elkaar


    Fag hag Linda drijft homopinguïns Harry en Pepper na zes jaar uit elkaar





    Harry en Pepper in betere tijden. Pepper (rechts) was altijd al de "introverte homo": hij bleef het liefst in de buurt van het holletje van het paar.


    Opschudding in de zoo van San Francisco: homopinguïns Harry en Pepper waren al zes jaar bij elkaar, maar door tussenkomst van een vrouwtjespinguïn hebben ze ruzie gekregen en ze zijn nu uit elkaar. Wereldnieuws is het niet, een leuk verhaal wel, zeker in deze vakantietijd.

    When Harry met Linda
    De twee mannetjes uit de dierentuin van San Francisco genieten grote bekendheid, onder meer doordat ze samen een ei uit hebben gebroed van een vrouwelijke soortgenoot. De twee waren altijd samen. Tot Linda om de hoek kwam kijken.

    Vechten
    Linda werd vriendjes met Harry maar Pepper pikte dat niet. De twee begonnen te vechten en het kwam niet meer goed. De verzorgers hebben de drie een tijdje apart van elkaar gehouden.
    Nu zijn Linda en Harry een stel. De twee zijn een nestje aan het bouwen. (mvl)


    Harry en Pepper hadden nooit oog voor de vrouwelijke Humboldts in de San Francisco Zoo. Tot Linda opdook.
    bron; hln;be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.270.000 kikkers schrikken zich dood





     


    270.000 kikkers schrikken zich dood

    Ongeveer 270.000 kikkers op een Chinese boerderij zijn zich letterlijk doodgeschrokken. Ze bezweken door lawaai van een nabijgelegen bouwplaats.

    De 73-jarige boer Fu Yishun had 31.000 euro geïnvesteerd in de dieren en eist 250.000 euro compensatie van het bouwbedrijf, zo bericht dagblad The China Daily.

    Fu zag de beestjes afgelopen maand één voor één het loodje leggen. Eerst begreep hij niet waar het aan lag. Later bedacht hij dat het moest liggen aan de harde geluiden van de bouwplaats. Elke keer als er een harde knal vandaan kwam, sprongen de kikkers uit schrik omhoog.
    Bron; spitsnieuws.nl





                




    Lieve Bezoeker
      Om het openen van 
     
    het gastenboek voor 
       iedereen gemakkelijk 

     
    te houden worden te
      grote Plaatjes en of
      Buttons verwijderd
    .




    Blog als favoriet !


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    powerpointtips
    blog.seniorennet.be/powerpo

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!