Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    23-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peeters Staatshervorming zal mislukken als N-VA minister-president levert

    Peeters  Staatshervorming zal mislukken als N-VA minister-president levert

    Denk eerder indien nva de minister-president levert , de beerputten van cvp ,pvv en spa open gaan de schrik zit er goed in bij de onderafdelingen van de ps in vlaanderen

    De paniek heeft toegeslagen bij verschillende partijen. Nu volgt de afstraffing 

     "De Vlamingen kunnen zich geen regering permitteren die eerst een jaar tijd nodig heeft om te studeren. Dan geraakt de zesde staatshervorming in het slop." Met die woorden heeft uittredend minister-president Kris Peeters (CD&V) vandaag in De Morgen gewaarschuwd voor een Vlaamse regering met N-VA aan het roer. "Als men niet in chaos of onzekerheid wil komen, moet men heel duidelijk een stem uitbrengen op CD&V", vulde hij aan in De Ochtend op Radio 1.

    In het interview wijst Peeters erop dat de nieuwe bevoegdheden voor Vlaanderen op 1 januari 2015 al moeten worden omgezet in beleid. "Dat is verschrikkelijk vroeg dag als je nog niet weet wat je er precies mee aan wilt. En of je het wel wilt", aldus Peeters. 

    De grootste zorg van het CD&V-boegbeeld is dat "de Vlaming zich achteraf zal afvragen of al die bevoegdheden niet beter federaal waren gebleven". "Als je dat wil voorkomen, moet je zeer snel kunnen handelen." 

    Volgens De Morgen lijdt het voor Peeters geen twijfel dat de zesde staatshervorming zal mislukken als N-VA de minister-president levert. De partij van Bart De Wever zat niet mee rond de tafel toen de staatshervorming werd onderhandeld. 

    Bovendien draait het voor Peeters ook om "ervaring". "Ik heb geen enkel probleem met de twee collega's die nu deel uitmaken van de regering. Maar het is totaal iets anders om als minister-president de leiding te hebben", verduidelijkte hij in De Ochtend. Het "jaar studeren" slaat volgens Peeters ook daar op. "Mensen die geen ervaring hebben als minister of minister-president, die moeten zich tot inwerken en dat duurt een bepaalde periode."

    N-VA-voorzitter De Wever bevestigde het voorbije weekend dat zijn partij het minister-presidentschap wil opeisen als N-VA de grootste partij wordt. Volgens de kranten werd de voorbije dagen nog duidelijker dat Liesbeth Homans in de frontlinie staat om die regering te leiden. 

    Donderdag had CD&V-voorzitter Wouter Beke nog laten verstaan dat zijn partij de ambitie heeft om de Vlaamse regering te leiden na de verkiezingen. Ook Peeters toont zich strijdvaardig. Hij wil zich niet vastpinnen op een percentage dat nodig is om de leiding op te eisen. "Dat is een zinloze discussie. Wij zijn nu heel duidelijk: CD&V wil de leiding van die Vlaamse regering. Wij willen de grootste zijn in Vlaanderen."

    23-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    22-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingskoorts rel over affiches kandidaat met één been

    Verkiezingskoorts rel over affiches kandidaat met één been

    Blijkbaar mag men wel zijn ervaring, kennis en zelfs familie uitspelen tijdens de verkiezingen, maar een handicap wordt als misbruik bestempeld. Men is voor integratie en geeft een loon tegemoetkoming aan bedrijven die een minder valide in dienst nemen maar wanneer het gaat om een politiek mandaat dan zie je degene die de wetten op integratie en werk stemmen plots kritiek leveren want hun eigen mandaat kan in gevaar komen. Nogmaals een bewijs dat eigen belang belangrijker is dan algemeen belang.

    En de socialisten profiteren al meer dan veertig jaar van de stemmen van het sociale profitariaat. Weg met socialisten, Groen en Pvda


    De verkiezingscampagne wordt hard gespeeld. Een politicus van sp.a in Kortrijk heeft kritiek op een concurrent van CD&V. De CD&V'er is mindervalide, en laat op z'n affiches duidelijk zien dat hij maar één been heeft. Door er zo prominent mee te pronken gebruikt hij z'n handicap om kiezers te lokken, zegt de sp.a-kandidaat. De man zelf is geschokt.

    22-04-2014 om 10:48 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming wil dat werklozen gemeenschapsdienst doen

    Vlaming wil dat werklozen gemeenschapsdienst doen

    Dan zullen ze de wet moeten veranderen het is verboden een werkloze verpicht te doen werken.

    Toch raar dat we bij elke verkiezingen op de kap van diegene zonder werk zitten. Vreemd dat er geen vraag bij zat of we het ambtenaren pensioen tot op het niveau van bedienden naar beneden mocht halen om zo de kleine pensioenen wat op te trekken.

     

    Vlaanderen heeft een uitgesproken mening op het vlak van de werklozen. Tachtig procent van de Vlamingen vindt dat wie een werkloosheidsuitkering krijgt, daarvoor gemeenschapsdienst moet vervullen. En een meerderheid wil dat werkzoekenden na twee jaar geen uitkering meer krijgen. 

    Gemiddeld 67 procent, dus twee op de drie Vlamingen willen dat het systeem van de GAS-boetes wordt afgeschaft. Wat het verkeer betreft wil een meerderheid van 65 procent dat er een nultolerantie komt voor alcohol achter het stuur. En ook dit is opvallend: 82 procent, of acht op de tien willen dat de asielregeling strenger wordt.

    Dat zijn de eerste vaststellingen na de lancering van de 'Stem Van Vlaanderen', de stemtest van Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS. Na amper één weekend hebben al bijna 700.000 mensen de stemtest afgelegd. De test nog niet ingevuld? Dat kan hier nog altijd.

    Lees ook

     

    22-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    21-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie slachtoffers veerramp op de vuist met politie

    Familie slachtoffers veerramp op de vuist met politie

    Je moet het eens zelf meemaken of het nu uw kinderen of kleinkinderen zijn of vrienden of famillie,arme mensen,veel sterkte toegewenst.

    Te begrijpen de onmacht het verdriet dat veranderd een mens, je zal het maar meemaken,zeer veel sterkte aan de familie's gewenst.

    Op het Zuid-Koreaanse eiland Jindo is het vanochtend tot opstootjes gekomen tussen tientallen familieleden van slachtoffers van de schipbreuk voor de zuidwestkust van Zuid-Korea en politieagenten. De families beschuldigen de overheid van nalatigheid.

    Een tweehonderdtal mensen wil een protestmars houden vanuit Jindo naar het presidentieel paleis in de hoofdstad Seoel, een afstand van zowat 420 kilometer, maar de politie probeert de manifestatie te verhinderen.

    Volgens de familieleden kwam de reddingsoperatie na de schipbreuk veel te traag op gang. Het zou veertig minuten geduurd hebben vooraleer de eerste reddingsboten het schip bereikten. Er waren bovendien geen vissersboten of andere schepen in de buurt om te helpen. Ook hadden volgens experts veel meer mensen gered kunnen worden als ze zich naar bepaalde punten op het schip hadden begeven na de ramp, in plaats van waar ze waren, zoals hen werd bevolen door de bemanning

    Onervaren
    Inmiddels is duidelijk geworden dat het bemanningslid dat aan het roer stond van de Koreaanse veerboot toen het schip kapseisde, onervaren was. Het was de eerste keer dat de 25-jarige vrouw door de eilandengroep aan de zuidpunt van het Koreaanse schiereiland navigeerde, aldus Yang Jung-jin, een hoge officier van justitie die betrokken is bij de zaak.

    De derde stuurvrouw, Park Hyun-kul, had het roer overgenomen omdat het schip te laat was vertrokken en het dienstrooster was verstoord. De stuurvrouw werd vrijdag opgepakt en aangeklaagd, samen met de kapitein en een ander bemanningslid. Ze worden verdacht van onder meer het schenden van de maritieme wetten en van dood door schuld.

    Minstens 49 doden
    In totaal kwamen bij de scheepsramp al 49 mensen om. 253 mensen, voornamelijk middelbareschoolstudenten, zijn nog vermist. Ondertussen zijn de eerste dertien lichamen uit het wrak geborgen. Vandaag vonden de eerste begrafenissen plaats. Aan de reddingsoperatie nemen momenteel 560 duikers deel.

    Ook de Zuid-Koreaanse marine heeft inmiddels een slachtoffer te betreuren. Tijdens de reddingsoperatie liep een onderofficier woensdag fatale verwondingen op nadat zijn schip de zinkende veerboot te hulp was geschoten. De man raakte in coma en stierf gisteren in het ziekenhuis.

    Uit balans
    Het schip had 476 opvarenden aan boord toen het woensdag kapseisde tijdens een routinetocht tussen de haven van Incheon (westen) en het eiland Jeju (zuiden). Volgens officiële bronnen is het zo goed als uitgesloten dat de ferry een rots geraakt heeft, maar raakte het schip waarschijnlijk uit balans na een scherpe bocht. De kapitein, die het schip op het moment van het ongeval niet bestuurde, werd gisteren gearresteerd.

    21-04-2014 om 15:20 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (12) en jongen (13) krijgen kind

    Meisje (12) en jongen (13) krijgen kind

    BABY

    In Groot-Brittanië is een twaalfjarig meisje afgelopen weekend bevallen van een dochtertje. De tiener is de jongste Britse moeder ooit. Ook de vader van de kleine spruit is slechts 13 jaar oud. Dat meldt de Daily Mail.

    Het meisje zat nog op de basisschool, toen ze op elfjarige leeftijd zwanger werd. Volgens de ouders van het meisje wisten ze niet dat hun dochter in verwachting was tot een maand voor de bevalling.

    Ook de moeder van het meisje werd op jonge leeftijd mama. De grootmoeder is amper 27 jaar. Daarmee is ook zij de jongste Britse oma.

    21-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    20-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VROLIJK PASEN

    VROLIJK PASEN

    Image and video hosting by TinyPic

    vrolijk pasen
    het eerste krokusje ontwaakt
    alles komt in bloei
    de eerste lammetjes huppelen door de wei
    kuikentjes verlaten het ei
    ze verlangen naar genegenheid
    Het word Pasen
    Jezus is verezen
    Vrolijk Pasen iedereen
    de paasklokken klinken weer
    voor elks wat lekkers
    voor elks wat zoet
    kinderen dragen hun mandjes mee
    hun dag kan niet meer stuk
    paaseieren rapen doen ze graag
    het is pasen vandaag
    Van Hees Annie

    20-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    19-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poetin Inlijving Krim ook om uitbreiding NAVO

    Poetin Inlijving Krim ook om uitbreiding NAVO

    Guy heeft zijn kat gestuurd.In belgie deed hij dat al nadat zijn paarse regering het land in een ouinhoop achterliet.

    Ik vraag mij af wanneer de Guy terug gaat om de zaken op te lossen. Eerst een vuurtje helpen stichten en wanneer dan de zaak aan het branden is doen of er niets gebeurd is.

    Terwijl de wereld zich al weken afvraagt wat Rusland van plan is met Oekraïne, heeft president Vladimir Poetin vandaag een tipje van de sluier opgelicht wat zijn drijfveren betreft: de annexatie van de Krim was mede ingegeven door de uitbreiding van de NAVO in Oost-Europa.

    "Als de infrastructuur van een militair blok richting onze grenzen schuift, dan zorgt dat voor zorgen en vragen. We moeten wat doen als reactie daarop", aldus Poetin op de televisie. "Onze beslissing over de Krim was mede ingegeven door de overweging dat als we niets doen, er een moment komt dat de NAVO Oekraïne naar binnen sleept en dat ze zeggen: dit heeft niets met jullie te maken", sprak Poetin

    Amerikaanse hypocrisie
    Volgens Poetin is het Amerikaanse hypocrisie die ervoor heeft gezorgd dat de betrekkingen tussen Moskou en Washington op een dieptepunt sinds de Koude Oorlog zijn beland. "De Verenigde Staten mogen handelen in Joegoslavië, Irak, Afghanistan en Libië, maar Rusland mag zijn belangen niet verdedigen." Ook zijn de Russen verbolgen over Amerikaanse plannen voor een raketschild.

    Poetin wil er wel aan werken om het vertrouwen te herstellen. In Genève spraken de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry en zijn Russische ambtgenoot Sergej Lavrov donderdag onder vier ogen met elkaar. Naar verluidt heeft Lavrov daarbij een akkoord voorgesteld waarbij de pro-Russische groepen die in Oost-Oekraïne overheidsgebouwen hebben bezet, worden ontwapend. Ook moet er een proces van grondwetsherziening op gang komen waarbij Oekraïne volgens een federaal model wordt ingericht.

    Russischtaligen

    Daarna kwamen de minister van Buitenlandse Zaken van Oekraïne, Andrij Desjtsjytsia, en EU-buitenlandchef Catherine Ashton aanschuiven voor een extra onderhandelingsronde. Volgens diplomaten wil Oekraïne voorstellen doen om meer rekening te houden met de wensen van de Russischtaligen in het oosten van Oekraïne. De top die eigenlijk om 15.00 had moeten worden afgerond, liep daardoor uit.

    Bij een aanval van pro-Russische activisten op een Oekraïense legerbasis vielen in de nacht van woensdag op donderdag in het oosten van Oekraïne zeker drie doden en 13 gewonden. Daarna bleef het relatief rustig.

    In Den Haag vroeg een Oekraïense delegatie vandaag het Internationaal Strafhof om misdaden tijdens de laatste maanden van het afgezette Janoekovitsj-bewind te onderzoeken

    19-04-2014 om 15:50 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V wil opnieuw leiding van Vlaamse regering nemen

    CD&V wil opnieuw leiding van Vlaamse regering nemen

    Droom verder jongen

    CD&V wil na de verkiezingen van 25 mei opnieuw de Vlaamse regering leiden. Dat zegt voorzitter Wouter Beke donderdagavond in het VRT-programma 'Reyers politiek'. 'We hebben de mensen in huis om dat te doen en we vragen aan de kiezer een mandaat om die leiding te kunnen nemen.'

    CD&V had de voorbije tien jaar de leiding over de Vlaamse regering, sinds 2007 met Kris Peeters als minister-president. In 'Reyers politiek' toonde Beke de ambitie om na de verkiezingen opnieuw de leiding te nemen. Eerder had N-VA-voorzitter Bart De Wever gezegd dat zijn partij graag het initiatief zou willen nemen na de verkiezingen. N-VA geniet een ruime voorsprong in de peilingen.

    Maar voor Beke is het duidelijk dat zijn partij geschikt is om de Vlaamse regering te blijven leiden. 'We hebben de zesde staatshervorming, een nieuw industrieel beleid dat verder uitgewerkt moet worden en de sociale bescherming waar verder aan gewerkt moet worden. Wij hebben de mensen in huis om dat te doen en wij vragen aan de kiezer een mandaat om die leiding te kunnen blijven nemen', zei hij.

    19-04-2014 om 10:45 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    18-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als N-VA stopt met zagen over splitsen van het land, kan coalitie met Open VLD

    Als N-VA stopt met zagen over splitsen van het land, kan coalitie met Open VLD

    Bear Grills kreeg deze morgen opnieuw bezoek in zijn auto, ditmaal van Annemie Turtelboom (Open VLD). Een gesprek over waarom Open VLD tegen confederalisme is, en waarom het electoraal slecht gaat met de partij.

    Zoals gebruikelijk vuurde Grills alweer enkele vragen af op Turtelboom: "Waarvoor staat de L in Open VLD eigenlijk?". Turtelboom benadrukte vooral de vrijheid, dat liberalen niet willen betuttelen en mensen zelf willen laten kiezen, onder andere over euthanasie en abortus.

    Natuurlijk ging het ook over een eventuele coalitie met de N-VA. "Zolang wij een grote lastenverlaging krijgen, en zij stoppen met zagen over het eventuele splitsen van ons land, dan zijn wij bereid om in coalitie te gaan met de N-VA. Meerderheid of oppositie, dat maakt mij niet uit", geeft Turtelboom toe.

    Het gaat ook over het pad van Open VLD de laatste jaren. "Jullie hadden enkele jaren geleden nog 25%. Waar is dat naartoe gegaan?" Turtelboom antwoordt daarop dat ze niet graag achteruit kijkt.

    Daarnaast is ze tevreden op de manier waarop ze haar departement, Justitie, achterlaat. "We doen het één na het ander, en dat lukt soms beter dan alles ineens te willen aanpakken."

    18-04-2014 om 11:32 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stad Antwerpen wil voorrangspositie zwakke weggebruikers schrappen

    Stad Antwerpen wil voorrangspositie zwakke weggebruikers schrappen

    Dit is alweer een verandering die kan tellen. Eindelijk stopt het discrimineren van 1 soort weggebruikers. Hopelijk worden de fietsers en voetgangers nu een beetje verstandiger en gebeuren er daadwerkelijk minder ongevallen. Goed werk NVA!

    Waarom op drukke kruispunten geen tunnels voor voetgangers, dit wordt in vele steden gedaan en je moet nooit wachten aan kruispunt

    Nu de teerling in het Oosterweeldossier gevallen lijkt, wil Antwerpen werk maken van een nieuw mobiliteitsplan dat het verkeer ook op stedelijk niveau vlotter moet doen verlopen. Het stadsbestuur heeft alvast een voorontwerp klaar waarover het met partners als De Lijn en de NMBS wil overleggen. In dat voorontwerp is sprake van enkele "trendbreuken": het STOP-principe wordt niet meer overal toegepast, het aantal parkeerplaatsen mag niet langer dalen en de stad moet bereikbaarder worden voor alle economische activiteiten die er plaatsvinden

    Het mobiliteitsplan zal in principe pas op middellange en lange termijn echt voelbaar worden, aangezien er vooral richting 2020 en later gewerkt wordt. "Zolang het op het bovenstedelijke netwerk vastloopt, blijft de binnenstedelijke mobiliteit een zaak van dweilen met de kraan open", verwijst schepen voor Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) naar de huidige verkeersproblemen rond Antwerpen. "Maar nu de Vlaamse regering die knoop heeft doorgehakt, komen er op termijn nieuwe mogelijkheden voor alle vervoersmodi, ook binnen de stad."

    STOP-principe verdwijnt op grote assen
    Kennis is ervan overtuigd dat de steeds toenemende bevolking van Antwerpen ook onvermijdelijk meer verkeer met zich meebrengt. Om dat efficiënt te laten verlopen, wil hij een duidelijkere hiërarchie in het wegennet creëren. Op grote verkeersassen verdwijnt de voorrang voor voetgangers en fietsers (STOP-principe: eerst Stappen en Trappen, dan Openbaar vervoer, als laatste optie Personenwagen), terwijl tegelijkertijd een vlot fietsnetwerk moet ontstaan door onveilige punten weg te nemen.

    Met De Lijn en Vlaanderen zal het stadsbestuur gesprekken starten over een tramlijnverlenging naar Wilrijk-Kontich, het in gebruik nemen van de premetrokoker onder de Kerkstraat richting Sportpaleis

    18-04-2014 om 11:31 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goksite betaalt boetes flitsmarathon terug

    Goksite betaalt boetes flitsmarathon terug

    Tijdens de 24 uur durende flitsmarathon reden minder bestuurders te snel dan anders. Wie toch een boete heeft gekregen voor te snel rijden, kan die misschien wel terugbetaald zien. Goksite Napoleon Games komt namelijk met een opmerkelijke actie en belooft om die boete terug te betalen.

    ‘Met deze eenmalige actie willen we van jouw baaldag een geluksdag maken’, klinkt het bij de goksite. Toch zal niet iedereen ervan kunnen profiteren. Er zijn namelijk heel wat voorwaarden verbonden aan de terugbetaalactie. Zo geldt dit enkel voor de flitsboetes van personen die geflitst werden tijdens de flitsmarathon. Bovendien kunnen ook alleen maar mensen die voor de start van de flitsmarathon al lid waren van de goksite meedoen aan de actie. En wie echt geld verwacht, is er ook aan voor de moeite: Napoleon Games betaalt de flitsboete terug in speelkrediet op de goksite en dit tot een maximum van 100 euro.

    Toch wil Napoleon Games hardrijden niet stimuleren: ‘Daarom hebben we deze terugbetaalactie pas op het einde van de flitsmarathon bekend gemaakt. Het gaat eerder om een ludieke actie’

    18-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaantje rijdt over fietspad (video

    Zwaantje rijdt over fietspad (video

    Zwaantje rijdt over fietspad (video)

    Een opmerkelijk zicht in Blankenberge: Vanuit een voorbijrijdende wagen werd met een telefooncamera gefilmd hoe een politieagent met zijn motor over het fietspad scheurt.

    Het amateurfilmpje werd genomen door een verbaasde passagier van de wagen. Daarop is te zien hoe het zwaantje enkele honderden meters over het fietspad rijdt.

    Volgens de politie van Blankenberge was er een geldige verklaring voor de actie van hun agent. De politie had namelijk een oproep binnen gekregen dat er glas op het fietspad zou liggen. Onder meer een bromfiets had daarbij een lekke band opgelopen. De agent vond er bijgevolg niet beter op om het zaakje te gaan bekijken met zijn motor met dikke banden.


    17-04-2014 om 13:33 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingende non wint battle met 'Girls Just Want To Have Fun

    Zingende non wint battle met Girls Just Want To Have Fun

    Het Engels van de zuster is al even goed als het Nederlands van Di Rupo...dit achterwege gelaten was zij wel de terechte winnaar, maar ik vrees dat zij toch geen finale haalt.

    Herinner je je zuster Cristina Scuccia, die vorige maand de jury van de Italiaanse 'The Voice' met verstomming sloeg toen ze 'No One' van Alicia Keys zong? Wel, de zingende non die een internethit werd, heeft gisteravond de battle gewonnen met 'Girls Just Want To Have Fun' van Cyndi Lauper.

    De 25-jarige non gaf alweer een passionele performance, met haar kloostergenoten als hevige supporters. Let op hoe ze naar de hemel wijst wanneer ze 'daddy dear' zingt. 

    Luna Palumbo, haar battle-tegenstandster, gooide weliswaar een pittig decolleté in de strijd maar moest het toch afleggen tegen de vocaal superieure non.

    Voor zuster Cristina staat er overigens meer dan 'fun' op het spel. Na haar blinde auditie verklaarde ze: "Ik doe mee omdat ik een talent heb dat ik wil delen". 

    Dat delen is alvast uiterst geslaagd: zuster Cristina brak met haar blinde auditie het YouTube-record van Psy's 'Gangnam Style'. Haar zangprestatie werd op amper zeven dagen tijd meer dan 30 miljoen keer bekeken, waarmee ze de snelste YouTube-hit ooit scoorde. De teller staat inmiddels op 45 miljoen.

    17-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    16-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bernard Wesphael blijft aangehouden

    Bernard Wesphael blijft aangehouden

    Alsof een "expert" aangesteld & betaald door de verdediging een rapport zal opstellen dat belastend is voor de cliënt. Wijlen, de echtgenote van mijnheer Wesphael had een flinke slok op, zo ook haar man, en ze nam nogal wat medicijnen, we zijn Belg of niet nietwaar? De toxicoloog heeft waarschijnlijk ook een verklaring voor de wurgsporen? Enfin, rond dat onderzoek af, en laat de rechtspraak en de volksjury haar werk doen.

    De Gentse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) houdt Bernard Wesphael in de cel. Het Waalse parlementslid wordt verdacht van de moord op zijn echtgenote Véronique Pirotton.

    Wesphael en zijn echtgenote verbleven donderdagavond 31 oktober 2013 in een hotel in Oostende. Volgens de medeoprichter van Ecolo kreeg het koppel ruzie, waarna het tot een kort handgemeen kwam. Wesphael ging slapen en trof zijn vrouw naar eigen zeggen dood aan in de badkamer. De Luikenaar was ervan overtuigd dat Pirotton zelfmoord had gepleegd. Volgens het parket houdt die stelling geen steek.

    De raadkamer in Brugge verlengde twee weken geleden de aanhouding van Wesphael, maar de verdediging had beroep aangetekend tegen die beslissing. Voor de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling hebben advocaten Tom Bauwens en Jean-Philippe Mayence anderhalf uur lang gepleit voor de voorlopige vrijlating met een enkelband. De verdediging stelde tegenexperten aan die de versie van het Waals parlementslid bevestigen en maakte die rapporten via de media publiek. Over de inhoud van hun pleidooi gaven de advocaten geen commentaar. 

    De KI bevestigde nu dat Wesphael in de cel blijft.

    16-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA en Open Vld winnen licht in nieuwe peiling

    N-VA en Open Vld winnen licht in nieuwe peiling

    Geen wonder, Bart moet maar een 'windje laten' bij manier van spreken en hij roept daarvoor de pers samen. Ik ben ook niet tevreden met de huidige gang van zaken waarbij 40.000 arbeidskaarten 

    Over 40 dagen trekken we naar de stembus. Als er vandaag verkiezingen zouden worden gehouden is N-VA met 32,9% afgetekend de grootste partij van Vlaanderen, zo blijkt uit een peiling van de RTBF en La Libre Belgique. Dat is een lichte stijging ten opzichte van de vorige peiling twee maanden geleden. Ook Open Vld (13,5%) gaat erop vooruit.

    CD&V (16,9%) en sp.a (13,6%) gaan wat achteruit. In Wallonië groeit de kloof tussen PS (29,3%) en MR (22,6%) weer wat, nadat die bij de vorige peiling kromp tot nog 3,9 procentpunt.

    Grote verschuivingen ten opzichte van de peiling van februari zijn er aan Vlaamse kant niet. N-VA blijft onbetwist de grootste, met bijna vijf procentpunt meer dan bij de verkiezingen van 2010. CD&V duikt licht onder het verkiezingsresultaat (16,9 tov 17,6%), voor Open Vld komt het status-quo in zicht. Vlaams Belang (9,9%), Groen (7,6%) en PVDA+ (4,1%) boeken nauwelijks winst ten opzichte van de vorige peiling.

    PS vergroot kloof met MR
    In Wallonië neemt de PS weer wat meer afstand van de liberale MR. Maar voor het overige bewegen de staafjes ook daar nauwelijks, vergeleken met de peiling van februari. Ecolo (11%) blijft derde, gevolgd door cdH (9,4%, -0,8) en PVDA (8,1%).

    Brussels koploper blijft de MR, al moet de partij ook daar wat terrein prijsgeven (-1,6 tot 20,2%). Maar ook PS (17,6%), cdH (11,6%) en vooral het FDF (-2,1 tot 8,3%) en Ecolo (-2,1 tot 8%) boeken licht verlies. PVDA (+0,7 tot 7,2%) en PP (+1,1 tot 4,1%) gaan er met de winst lopen. Open Vld (3,8%) blijft grootste Vlaamse partij, voor Vlaams Belang (3%).

    16-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    15-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pers en politici moeten zich afvragen waar ze mee bezig zijn

    Pers en politici moeten zich afvragen waar ze mee bezig zijn

    Het zal zijn zorg niet zijn maar de vieze smaak zal altijd blijven. En als ge gehandeld hebt als gewone burger wat komt dan die "Minister van Staat" onder uwe naam doen? Beetje stoer doen alleen? En uit informatie die allé dan onrechtmatig bekomen is weten we dat er beursgeld op uw rekening gekomen is waar ge geen belastingen op hebt betaald.

    Bart lacht zich te pletter, weer 3000 stemmen meer!

    Frank Philipsen, topman bij de Bijzondere Belastingsinspectie (BBI), gaat vrijuit in de zaak-De Gucht. Uit een intern onderzoek van FOD Financiën blijkt dat aan Karel De Gucht geen informatie is doorgespeeld waar hij geen wettige toegang toe had. "Ik wist dat ik niets verkeerd gedaan had. Ik vroeg alleen maar de toepassing van de wet op de openbaarheid van bestuur", zegt eurocommissaris Karel De Gucht in een reactie. Staatssecretaris voor fraudebestrijding John Crombez (sp.a) is "blij dat de Bijzondere Belastinginspectie (BBI) onpartijdig en correct gehandeld heeft"

    "Uit het onderzoek van de brieven, mails en van telefoongesprekken van de BBI aan en met de heer De Gucht is gebleken dat er hem geen informatie werd doorgespeeld waar hij niet wettig toegang toe had of heeft", luidt de mededeling van Financiën naar aanleiding van het intern onderzoek na het gelekte e-mailverkeer bij de Bijzondere Belasting Inspectie (BBI) in de zaak-De Gucht.

    "Het in de pers vermelde mailbericht van 16 mei 2013 meldt aan de heer De Gucht dat documenten zijn toegevoegd aan zijn fiscaal dossier", vervolgt de persmededeling van de FOD Financiën.

    "Het betreft documenten waartoe hij in toepassing van de wet van 11 april 1994 betreffende de openbaarheid van bestuur toegang moest krijgen. De toegang tot deze inlichtingen mocht hem om verschillende redenen niet ontzegd worden: hij deed immers ontegensprekelijk van een belang blijken; dat belang was voldoende in het licht van de wet zonder dat er andere voorwaarden vervuld moesten zijn. Bovendien was er geen enkele uitzondering bedoeld in artikel 6 van die wet, voorhanden."

    "Uit het onderzoek blijkt dus dat de heer Philipsen, administrateur-generaal van de BBI, de wettelijke en deontologische regels heeft gerespecteerd", zo besluit de mededeling van de FOD Financiën.

    "Ja, ik ben daar nog altijd kwaad over"
    "Men zou zich in de pers moeten afvragen of dat zomaar kan, met iemand een week lang de vloer aanvegen zonder het dossier precies te kennen, of de context ervan", zo reageert Karel De Gucht na het nieuws over het interne onderzoek. De berichtgeving van de voorbije week, waarbij vragen rezen of de eurocommissaris gelogen had over zijn contacten met de fiscus, is niet in de koude kleren van de eurocommissaris gekropen. "Ik ben daar nog altijd kwaad over", klinkt het nog.

    In de clinch met Crombez
    Ook voor de houding van een aantal politici, en meer in het bijzonder van staatssecretaris voor fraudebestrijding John Crombez (sp.a) heeft de liberale eurocommissaris geen goed woord over. "Ik vind het onaanvaardbaar dat hij als staatssecretaris uitspraken doet over een individueel dossier. Als eurocommissaris ben ik toch eigenlijk zijn collega? Ik vind zijn houding bedenkelijk."

    "Deze hele affaire zegt veel over wat u kan overkomen, als u het aan de stok krijgt met de fiscus, ten kwade of ten goede", besluit De Gucht.

    15-04-2014 om 20:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannabis voor het eerst grootste drug in verslaafdenzorg

    Cannabis voor het eerst grootste drug in verslaafdenzorg

    Met steun van de groenen en de socialisten

    En dat is nu net de drugs die rood en groen willen legaliseren

    Bij de nieuw opgestarte behandelingen in de verslaafdenzorg daalt het aantal heroïneverslaafden, terwijl het aantal cannabisverslaafden toeneemt. Amfetamines en cocaïne kennen een lichte stijging. Dat blijkt uit het rapport over 2011-2012 van de Vlaamse Vereniging Behandelingscentra Verslaafdenzorg (VVBV), dat vandaag werd bekendgemaakt. Het rapport meldt ook dat de bestaande hulpcentra vol zitten en dat extra capaciteit nodig is.

    De VVBV is de koepelorganisatie van alle Vlaamse revalidatiecentra voor drugverslaafden en telt 11 verschillende organisaties. 

    Eerste belangrijke conclusie uit het rapport is dat cannabis voor het eerst het belangrijkste product is waarvoor verslaafden aankloppen bij de Vlaamse medisch-sociale opvangcentra, dagcentra of residentiële ontwenningscentra. Andere conclusie is dat het aantal problematische gebruikers stagneert. 

    Wachtlijsten
    "Voorheen kwamen er elk jaar zo'n 300 nieuw cliënten bij. Dat komt niet omdat er zich minder drugverslaafden aanmelden", stelt de VVBV, "maar wel omdat er geen uitbreidingen zijn goedgekeurd, of nieuwe centra zijn opgestart. De bestaande behandelplaatsen zitten allemaal vol. Veel centra werken met wachtlijsten."

    De centra verenigd in de VVBV behoren tot de bevoegdheden die worden overgeheveld van de federale overheid (RIZIV) naar de gewesten. Eind 2009 is de laatste uitbreiding goedgekeurd door het RIZIV. 

    De Vlaamse overheid zal moeten beslissen over het verdere groeipad voor deze sector. Het is volgens de VVBV "overduidelijk dat er nood is aan een verdere regionalisering van voornamelijk ambulante zorg en dat er extra crisisbedden nodig zijn". 

    Gemiddeld 29 jaar oud
    Het aantal nieuwe behandelperiodes in de VVBV-centra bereikte in 2011-2012 een "plafond" van ongeveer 4.600 eenheden. De gemiddelde leeftijd stijgt langzaam elk jaar, van 28,7 naar 29. 

    In 2011 was de groep cannabisgebruikers als voornaamste aanmeldingsproduct even groot als de opiaatgroep. In 2012 werd de opiaatgroep voorbijgestoken. Bij de vrouwen is de opiaatgebruikstersgroep nog steeds de grootste, al neemt die ook af. Cannabisgebruiksters nemen af, maar amfetaminegebruiksters nemen sterk toe. 

    Bij de mannen vormen sinds 2012 de cannabisgebruikers de grootste groep die groeit van jaar tot jaar en ook cocaïne neemt toe, zij het traag. 

    Justitie is de grootste verwijzer naar de drugshulpverlening, groter dan gezondheidszorg en welzijn samen. Bij de leefsituatie is er weinig evolutie, de grootste groep woont nog bij de ouders (35 procent).

    15-04-2014 om 00:15 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    14-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onkelinx:

    Onkelinx: N-VA wil van ons land de sloppenwijk van Vlaanderen maken

    Der moet iemand eens de ballen hebben om de politieke puinhoop van de voorbije decennia op te kuisen. BDW is gewoon eerlijk en liegt de kiezers niet voor. Ofwel meer belasting ofwel het profitariaat aanpakken? laat ze dan maar de profiteurs aanpakken!!! dat is net het overgebleven kiesvee van de sossen! Elke werkende mensen die op de sossen stemt tekent zijn eigen doodvonnis, of betaald zijn belastingen met de glimlach!

    Jullie liedje is uit.Genoeg kwaad gesticht in eigen land.Ik hoop dat de kiezers jullie allemaal naar de hel stemmen.Velen van ons volk zijn daar door jullie terechtgekomen.

    Vicepremier Laurette Onkelinx (PS) trekt in de krant Le Soir stevig van leer tegen het programma van de N-VA, met name als het gaat over de besparingen in de sociale zekerheid. "Dit is een rechtse politiek tot in het extreme."

    Volgens Onkelinx heeft de verkiezingscampagne een nieuwe bocht gemaakt. "De echte vraag is voortaan: stellen we opnieuw het Belgische model in vraag of niet? Willen we de actieve welvaartsstaat voortzetten of overgaan naar iets anders?" Ze geeft aan dat de PS op drie grote vlakken lijnrecht tegenover de N-VA staat. "Ten eerste


    De marathon
    "Ze pakken 7,2 miljard af van de gepensioneerden, arbeiders en zieken en ze herinvesteren het grootste deel in een lineaire beperking van de sociale bijdragen. Dat is rechtse politiek tot in het extreme. De N-VA wil de staat ontmantelen of er de sloppenwijk van de Vlaamse Gemeenschap van maken. En voor de mensen begint het op dat boek van Stephen King te lijken: 'De marathon' (over een helse duurloop in een totalitaire versie van de Verenigde Staten, nvdr)."

    Toch zegt Onkelinx niet expliciet dat ze nooit met de N-VA in een regering wil zitten. "De PS zegt: 'De sociale zekerheid en het land kapotmaken, dat zal zonder ons zijn', maar misschien veranderen de partijen die dat willen wel hun discours zodra ze rond de tafel zitten." stellen ze de federale staat in vraag: ze willen het land splitsen of een magere staat overhouden. Ten tweede brengen ze de sociale zekerheid in gevaar, gezien de omvang van de besparingen die ze voorstellen. Ten derde raken ze aan de arbeider, werknemer en zelfstandige."

    Dat de N-VA schat 15 procent te kunnen besparen op de sociale zekerheid vindt Onkelinx ongehoord. "Ik wil het budget van de gezondheidszorg zeker binnen de perken houden, op voorwaarde dat de patiënt niet geraakt wordt. Maar met wat de N-VA voorstelt, zou de die patiënt minstens twee keer zoveel betalen als nu." Ook de pensioenvoorstellen en de indexsprong die de N-VA plant, kunnen bij het PS-kopstuk op weinig genade rekenen.

    14-04-2014 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    13-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land van bier, pralines en schuchterheid

    Land van bier, pralines en schuchterheid

    Land van bier, pralines en schuchterheid

    Bevriend raken met een Belg: begin er maar eens aan als je als buitenlander hier komt wonen. ‘Oké, iedereen trekt zich graag terug in zijn comfortzone, maar Belgen zijn er wel extreem in’, schreef de expat Paola Campo deze week in een artikel getiteld ‘3 reasons you don’t have many Belgian friends.’ Bedrijven en universiteiten kennen het probleem.

    Ten eerste: Belgen zijn altijd al bezet. Geen volk dat zo verknocht is aan een agenda waarin alles weken op voorhand vastligt. Kom daar maar eens tussen als je het gewend bent vrienden op te bellen om diezelfde avond nog af te spreken.

    Ten tweede: Belgen zijn echt wel héél erg gesteld op hun comfortzone. In plaats van te verhuizen naar de stad waar ze werken, zijn ze liever elke dag uren onderweg met de auto, om toch maar op wandelafstand van hun familie te blijven wonen. Ze hebben hun hele leven al dezelfde vrienden.

    Ten derde: Belgen zijn moeilijk te interpreteren. Of ze jouw voorstel zien zitten, is vaak een mysterie. Verwacht alleszins niet dat ze veel enthousiasme tonen.

    Dat zijn, in een notendop, de ‘3 reasons you don’t have many Belgian friends’, waaraan Paola Campo deze week een artikel wijdde op Cheeseweb.eu, een online magazine voor expats in België. Campo groeide op in Colombia, studeerde in Canada, kwam tien jaar geleden naar ons land om aan de slag te gaan voor de internationale jongerenorganisatie Aiesec, woont met haar Belgische man in Wezemaal en werkt vandaag als e-learningspecialist voor een multinational. ‘Doorgaans schrijf ik niet over onderwerpen als vriendschap en inburgering, en ik ben nogal overrompeld door de vele reacties die ik met dit artikel losmaak’, vertelt ze. ‘Het is iets waar veel expats mee worstelen, daarom wou ik het aankaarten. Maar het was niet mijn bedoeling om de toestand als hopeloos voor te stellen. Mijn leven illustreert dat het hier allemaal nog goed kan komen voor wie nieuw is.’

    ‘Belgen zijn wel degelijk een warm volk, maar dat blijkt niet uit de eerste indrukken. Ik had zelf het geluk om als nieuwkomer meteen aan de slag te gaan in een kantoor waar haast uitsluitend Belgen werkten. Ik moést me dus wel inwerken. Maar het trof me dat zelfs bij Aiesec, een organisatie die helemaal draait rond internationale uitwisseling, mensen werkten die niet happig leken om een buitenlander te leren kennen. Terwijl ik in Colombia ben opgegroeid in een stad waar we buitenlanders ronduit sensationeel vonden. We zagen er niet veel, en als er dan iemand van buitenaf kwam, wilde iedereen hem of haar leren kennen. Voor de Belgen is die situatie natuurlijk helemaal anders. Wie weet is het wel iets historisch, zijn hier zoveel buitenlandse bezetters geweest dat de bevolking extra veel waarde is gaan hechten aan stabiliteit. Ik vind het alleszins paradoxaal, dat een land dat zo progressief is – denk aan het homohuwelijk – tegelijk zo hunkert naar vertrouwdheid.’

    13-04-2014 om 20:49 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drieduizend klanten ondertekenen open brief tegen Telenet

    Drieduizend klanten ondertekenen open brief tegen Telenet

    Indien nu ALLE KLANTEN VAN TELENEToverstappen naar een andere leverancier, dan is telenet failliet. Basta. Gedaan om met de klant zijn centen te spelen! Spijtig dat er niet meer kandidaten op de markt zijn, de prijs zou zo dalen!!!! Want telenet en Belgacom zijn wel kostelijk. Leve meer concurrentie aub. Net zoals bij electriciteit en gas. Water leveranciers mogen ook opduiken.

    Ruim drieduizend klanten van Telenet hebben de open brief van Test-Aankoop als protest tegen de vervanging van de oude digiboxen ondertekend. Dat melden de VRT en De Standaard. Telenet maakte deze week bekend dat 100.000 klanten met een oude digibox vanaf september geen signaal meer zullen ontvangen.

    Volgens Telenet worden de oude digicorders niet langer technisch ondersteund door de leverancier. Bovendien is een nieuwe digicorder nodig om naar zenders te kijken die in HD uitzenden.

    Voor 100.000 klanten betekent dat dat hun digibox vanaf september waardeloos is en dat ze moeten overschakelen naar een nieuwe. Dat kost minstens 79 euro.

    Open brief
    Consumentenorganisatie Test-Aankoop riep Telenet gisteren in een open brief op de oude boxen te blijven ondersteunen of gratis een nieuwe digibox ter beschikking te stellen. Inmiddels hebben al meer dan drieduizend klanten de brief ondertekend. 

    "Geen enkele technische reden kan verantwoorden waarom die upgrade zo snel moet gebeuren", reageerde Ivo Mechels van Test-Aankoop vandaag op Radio 1. "En als het dan toch moet, is het aan Telenet om gratis een nieuwe digicorder aan te bieden."

    13-04-2014 om 00:09 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!