1 pot Smulpannetje Draadjesvlees in Goulashsaus van Maggi 400 gr. runderpoulet 800 gr. krieltjes in de schil 1 bloemkool, in dunne plakken gesneden 3 el krulpeterselie, gehakt 4 el olijfolie 1/2 tl zout 1/2 tl zwarte peper
Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de runderpoulet bruin. Voeg MAGGI Smulpannetje toe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat 2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de krieltjes in water met zout in 15 minuten gaar.
Bestrijk de bloemkool met de rest van de olie en bestrooi met zout en peper. Rooster 10 minuten in de oven tot de plakjes goudbruin zijn. Verdeel de bloemkool over de borden en bestrooi met de peterselie. Serveer met de runderstoof en de krieltjes.