1 pakje saus voor Asperges 2 zakjes aardappelpuree a la minute naturel 800 gr. witte asperges, geschild en 2 cm van de onderkant afgesneden 400 gr. varkensfiletlapjes 2 el verse peterselie, fijngehakt 2 el olijfolie 25 gr. boter 2 tl kerriepoeder 1/2 tl zout 1/2 tl gemalen zwarte peper
-------------------------------------------------
Kook de asperges in gezouten water in 14 minuten gaar. Bestrooi de filetlapjes met het zout en de peper. Bak de filetlapjes in de olie lichtbruin en laat ze nog 10 minuten op laag vuur zachtjes sudderen.
Maak de saus voor asperges en de aardappelpuree klaar volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de puree, saus, filetlapjes en de asperges over de borden. Bestrooi de asperges met de peterselie en kerriepoeder.
1 pakje Saus voor Asperges 2 zakjes Aardappelpuree a la Minute Naturel 400 gr. braadworst 800 gr. groene asperges, onderste stukje verwijderd 50 gr. boter
Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de worstjes in 3 minuten rondom bruin. Laat op laag vuur nog 12 minuten zachtjes bakken.
Kook de asperges 5 minuten in water met zout.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de rest van de boter erdoor.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de worstjes met de puree, asperges en saus.