Ovenschotel met rundergehakt, aardappelpuree, courgette
1 pakje kaassaus light 2 zakjes aardappelpuree a la minute naturel 1 rode ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 400 gr. rundergehakt 2 el tomatenpuree 2 el verse tijmblaadjes 800 gr. courgettes, in plakken 4 el olijfolie 1/2 tl zout 1/2 tl gemalen zwarte peper
Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een passende ovenschaal in met de helft van de olie.
Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak hierin de ui en knoflook 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg na 5 minuten het zout en de peper toe, de tomatenpuree en de helft van de tijm, en bak nog 3 minuten. Schep het gehakt in de ovenschaal.
Bedek het gehakt met de helft van de courgette.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet de helft van de saus over de courgette.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep deze in de ovenschaal. Dek af met de rest van de courgette, bestrooi met de rest van de tijm, en giet de rest van de saus erover. Bak de schotel 35 minuten in de oven.