Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gille
    blog.seniorennet.be/gille
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    07-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Linkse Joodse Identiteit

    Een Linkse Joodse Identiteit

    Kan dat?
    Ik hoor je nu al vragen. Wat is links? Wat is Joods en wat is identiteit? Maar voor zulke woordspelletjes heb ik nu geen tijd. Joodse Linkse Mensen hebben het maar moeilijk, is mijn stelling van vandaag en wij zouden hen moeten ondersteunen waar we maar kunnen. Wat is namelijk het geval?

    Je wilt een beetje redelijk zijn tegenover de allochtone medemens. Je wilt niet lullig doen als er een Arabische Lente in Egypte, Lybië en Tunesië uitbreekt. "Meer democratie wagen" staat bij jou hoog in het vaandel en als het zo nodig moet wil je best meewerken aan een eigen Palestijnse staat als dat de vrede bevordert. Tot zover nog allemaal redelijk en verdedigbaar.
    Meer lezen op:
    keesjemaduraatje.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnon Grunberg is een poedel die teksten schijt

    Arnon Grunberg is een poedel die teksten schijt

    Door: Filantroop

    Nee lieve lezers, ik verzin dit niet, maar Arnon Grunberg komt met de prognose dat Wilders eerst de Marokkanen te grazen neemt en zich vervolgens op Joden en homo's gaat uitleven. En dan krijg je alras de indruk dat het successchrijvertje niet met zijn herseninhoud maar met zijn darmen denkt. Je beoordeelt een politicus op zijn daden, niet op wat een paragnost een politicus in de schoenen schuift. Als je dit leest, krijg je het angstige gevoel dat politici ook van daden beticht kunnen worden die ze nooit gepleegd hebben en ook nooit zullen plegen: Het is naïef om te denken dat extreem-rechts in Nederland zich alleen op de Marokkanen richt. Als dat probleem is opgelost, zijn andere minderheden, zoals homo’s in het Westerpark of Joden, aan de beurt. Een fatsoenlijke samenleving vernedert zijn burgers niet, Wilders doet dat wel en daar wijs ik de mensen op.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamitische Renaissance

    De islamitische Renaissance

    Net zoals in Tunesië en Marokko kwamen ook in Egypte de islamisten als winnaars uit de verkiezingen tevoorschijn. Weliswaar was dit pas de eerste van de in totaal drie verkiezingsronden, waarvan het ingewikkelde Egyptische kiessysteem de oorzaak is, maar er moet van worden uitgegaan dat het resultaat bij de volgende twee ronden niet veel anders zal zijn
    Door E.J. Bron

    De grote winnaars
    De grote winnaars zijn de Moslimbroeders. Die opgekomen zijn voor de invoering van de sharia. Volgens de laatste berekeningen halen ze meer dan 40% van de stemmen. Nog radicaler zijn de Salafisten, die waarschijnlijk 25% van de stemmen haalden. Daarmee hebben de islamisten bij de eerste vrije verkiezingen in Egypte samen meer dan tweederde deel van de stemmen behaald. Dat zijn zelfs duidelijk meer dan in andere Noord-Afrikaanse landen.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folkert Jensma was 'slordig' over Martin Bosma

    Folkert Jensma was 'slordig' over Martin Bosma

    Geplaatst door Joost Niemoller op 6 december, 2011 - 08:59

    Jensma betichtte Bosma in NRC van Berufsverbot. Oeps, foutje.Het is me nogal wat. Folkert Jensma betichtte in zijn column in NRC Handelsblad vorige week Martin Bosma ervan dat die een beroepsverbod wilde instellen als hij aan de macht was. Hij schreef toen:

    In Bosma’s boek worden lijsten bepleit van mensen die de verkeerde mening aanhangen of die het land „verraden” aan de moslims. Deze mensen moeten uit hun beroep worden gezet.

    Geen dagelijkse lezer meer van NRC, was deze column me ontgaan. Door enkele alerte collega's werd ik er op attent gemaakt dat Jensma deze aantijging gisteren terecht moest zetten:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    05-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote drukte bij het Turkse consulaat in Rotterdam

    Grote drukte bij het Turkse consulaat in Rotterdam

     ( Ingezonden artikel door R.Blicker.)

    50 jaar later staan lange rijen mensen voor het Turkse consulaat in Rotterdam. In Nederland geboren “jonge” Turken proberen zich massaal aan te melden voor de militaire dienstplicht in Turkije, omdat er nieuwe regels in de maak zijn. Sommige mannen staan er al vanaf vannacht.
    Drie Marokkanen hebben bij het VN-comité voor de Mensenrechten in Genève een klacht tegen Nederland ingediend. Ze beweren dat kritiek op de islamitische ideologie hun “positie” in Nederland ondergraaft! Deze drie Marokkanen hebben geen klacht of een strafzaak tegen hun eigen Marokkaanse dictatuur ingediend, terwijl Marokko nog steeds een zuivere dictatuur is.
    Meer lezen op:
    boinnk.nl


    04-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wachten is op nieuwe Breiviks

    Het wachten is op nieuwe Breiviks

    Eildert Mulder − 03/12/11, 22:03
    Vrouwen treuren bij een van de ruim 600 lijkkisten bij het monument ter nagedachtenis van 8000 vermoorde mannen uit Srebrenica. FOTO © REUTERS

    Anders Breivik is psychisch gestoord, concludeerden zijn psychiaters. Zijn manifest hoeft dan ook niet serieus te worden genomen. Maar een uitstapje op internet maakt duidelijk dat de Noor niet alleen staat in zijn ideeën. 'We staan voor de keus: totale capitulatie voor de islam, of genocide.'

    Het boek kan dicht, zo lijkt het. De Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik heeft in een psychose gehandeld, zo hebben zijn psychiaters geoordeeld. Hij valt in de categorie van de schutter in Alphen aan den Rijn en het is dus niet langer nodig zich bezig te houden met zijn gedachtegoed.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Andere naam en geboortedatum in paspoort Mauro'

    'Andere naam en geboortedatum in paspoort Mauro'

    Laatst gewijzigd: zaterdag 3 december 2011 - 21:44 | Auteur: Yoeri Vugts

    EINDHOVEN - Er zijn fouten geconstateerd in het dossier van de Angelose asielzoeker Mauro Manuel uit Eindhoven. RTL Nieuws meldt dat minister Leers van Immigratie en Asiel constateert dat zijn naam en geboortedatum niet kloppen.

    De minister heeft deze week in een vertrouwelijke brief de Tweede Kamer over de fouten geïnformeerd. Uit die brief blijkt dat Mauro al in het begin van 2010 een Angolees paspoort heeft gekregen. Daarnaast is er een oud paspoort uit 2002 opgedoken. In de twee documenten staat een andere achternaam, namelijk die van zijn vader.
    Meer lezen op:
    omroepbrabant.nl


    03-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense burgerwachten beschermen kinderspeelplaatsen tegen migranten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Deense burgerwachten beschermen kinderspeelplaatsen tegen migranten
    Gevolgen immigratie nachtmerrie Europa steeds duidelijker zichtbaar

     
    De Somalische immigrant (foto) kwam tot zijn gruwelijke daad nadat hij tijdens een door de Deense overheid gefinancierde studiereis had geleerd dat de islamitische cultuur superieur zou zijn aan die van het Westen.
    De gruwelijke verkrachting van een 10 jarig meisje door een Somalische moslim immigrant heeft iets doen knappen bij de doorgaans flegmatieke Deense bevolking. Gewapend met stokken, honkbalknuppels en messen zijn burgers kinderspeelplaatsen gaan bewaken en beschermen, omdat de Somaliër de meisjes daar aansprak en bedreigde. Recent werd ook in eigen land een onderzoek gepubliceerd waaruit bleek dat oriëntaalse migranten -met name Marokkanen- veel vaker crimineel gedrag vertonen dan autochtonen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    02-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Frissen ridiculiseert Wilders en Kortenoeven: but the joke is on him

    Paul Frissen ridiculiseert Wilders en Kortenoeven: but the joke is on him

    Door: Martien Pennings
     
    Bekijk nou dat portretje bij het artikel van Paul Frissen eens. Jammer, kijkbuiskinderen, dat de meesten van jullie niet meer weten wie Kees van Kooten was, want die kon feilloos dit soort peilloos pedante idioten neerzetten. Helemaal goed ook, die bril van mijnheer, door dewelke hij de wereld patriarchaal be-olijkt. Bril, salaris, stropdas, automobiel en woonstede dik in orde. Voor de overige randzaken van het leven heb ik bij mijnheer Frissen mijn twijfels. Ik weet het niet zeker natuurlijk, maar het lijkt me een type dat naar de hoeren gaat en dan bij binnenkomst een beetje zweet als hij die bril afzet.
     
    In “Binnenlands Bestuur” – (En dan moet je daaraan toevoegen “ het orgaan van het Ministerie van Binnenlandse Zaken”, dat hoort zo.) - heeft Frissen een vaste column, want dit soort vaderlijke veelverdieners moeten natuurlijk ook hun literair- menselijk-speelse kant laten zien. De ondertekening bij de column vermeldt:
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw moet met verkrachter trouwen

    Vrouw moet met verkrachter trouwen

    Afghanistan laat een verkrachte vrouw vrij uit de gevangenis, op voorwaarde dat zij met haar verkrachter trouwt. De vrouw heeft daar mee ingestemd.
    fotoFoto

    Vrouw moet met verkrachter trouwen

    De verkrachting werd door de rechtbank veroordeeld omdat het overspel zou zijn. Het slachtoffer, Gulnaz, moest daarom een jarenlange gevangenisstraf uitzitten.

    Bevallen van kind verkrachter

    In de gevangenis beviel de vrouw van het kind van haar verkrachter. Het kind is altijd bij de moeder in de gevangenis gebleven.
    Meer lezen op:
    rtl nieuws


    01-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisten koersen af op grote overwinning in Egypte

    Islamisten koersen af op grote overwinning in Egypte

    donderdag 1 december 2011 08:54

    Donderdag worden de eerste uitslagen van de Egyptische verkiezingen bekendgemaakt. De Moslimbroederschap lijkt de grote winnaar te worden.

    Voor de verkiezingen werden er massale protesten gehouden in Egypte Voor de verkiezingen werden er massale protesten gehouden in Egypte

    De islamitische partijen behalen mogelijk 40 procent van de stemmen, meldt de Arabische zender Al Jazeera op basis van officieuze uitslagen.

    Grote overwinning
    Vooral de Moslimbroederschap koerst af op een grote overwinning, aldus de zender. Later op de dag worden de eerste uitslagen verwacht.



    Meer lezen op:
    elsevier


    30-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnon Grunberg denkt als een nazi

    Arnon Grunberg denkt als een nazi

    Geplaatst door Joost Niemoller op 29 november, 2011 - 17:44

    Grunberg weet het: na de Marokkanen gaat Wilders op joden en homo's jagen.De domheid van de grachtengordel is oneindig. Maar de schrijver Arnon Grunberg weet er weer een extra slinger aan te geven. Toen Wilders Cohen vergeleek met een bedrijfspoedel, wist Grunberg al hoe het zat: Wilders deed dat omdat hij een Jood wilde vernederen. Want:

    In een recent verleden was de bewaker mens en de gevangene hond

    Wilders was dus een kampbeul omdat hij Cohen een bedrijfspoedel noemde. De botte domheid van Grunberg is aan geen enkele vorm van logica verbonden. Hij gaf een interview aan Vrij Nederland.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimbendes terroriseren Oslo; politie zegt stad te hebben verloren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Moslimbendes terroriseren Oslo; politie zegt stad te hebben verloren

      
    Inzet: Sturla Nostvik was anderhalve week geleden het 351e slachtoffer dat dit jaar in hartje Oslo (foto) werd beroofd en 50 minuten lang (!) door een moslimbende in elkaar werd geslagen.
     
    Mannen worden er dagelijks aangevallen, beroofd en in elkaar geslagen; vele tientallen vrouwen worden er jaarlijks verkracht. Op straat wordt openlijk in drugs gehandeld. Er heerst wetteloosheid en anarchie, die zich begint te verspreiden naar andere delen van de stad. Gaat het over Karachi, Basra, Mogadishu of Baghdad? Nee, dit is Grønland, een immigrantenwijk in de Noorse hoofdstad Oslo, op slechts twee metrostations afstand van het parlement en één station verwijderd van het Centraal Station. Moslimbendes en Sharia patrouilles maken er de dienst uit. De politie in Oslo beschouwt de stad inmiddels als verloren. Is dit wat ook ons in naam van de zogenaamde 'religie van vrede' te wachten staat?
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    29-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Een zaak van leven of dood – Israël vs. Iran


    Jeruzalem 26 november 2011

    Terwijl in Europa het Iraanse dossier weer van de voorpagina’s is verdwenen, is er in Israël nog altijd sprake van een voortdurend publiek debat over de Iraanse dreiging.

    De stroom van berichten die over Iran gepubliceerd worden is in omvang enorm toegenomen.

    Iedere uitspraak van een Iraanse functionaris die betrekking heeft op het conflict met het Westen en Israël wordt breed uitgemeten in de Israëlische media. Artikelen over Iran worden het best bekeken op Israëlische nieuwssites.
    Meer lezen op:
    missingpeace


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke Henkie van Europa

    Gekke Henkie van Europa

     

    België vangt vijf keer meer asielzoekers op dan het Europees gemiddelde. De opvang is zo'n chaos , dat deze winter duizenden mensen op straat dreigen te slapen. Dus ik dacht, laat ik eens een kijkje nemen. En ik werd niet teleurgesteld. Het land is Gekkie Henkie van Europa als het aankomt op de asielpolitiek.

    Vaardig demonstreert Irakees Andam, 23 jaar, hoe je proletarisch winkelt. Zijn korte, glimmend zwarte jas zwaait open en de buit verdwijnt via de oksel in zijn mouw. De asielzoeker met kort donker haar en gladgeschoren kin glimlacht ongegeneerd. Hij voelt zich in het geheel geen crimineel. Eerder slachtoffer. Te midden van uitgeklapt karton, hopen dekens, plastic flessen en menselijke uitwerpselen slaapt hij met twaalf andere jonge Irakezen onder een overkapping in het Gaucheretpark naast een verzameling grijze flats in Noord-Brussel.
    Meer lezen op:
    arnold karskens.com


    27-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS-Journaal: vernieling kerk kopten eigen schuld
    NOS-Journaal: vernieling kerk kopten eigen schuld
    Een soort ground zero kerk, uh, ontmoetingscentrum


    Inderdaad adembenemend, dit stukje 'berichtgeving' in het NOS-journaal van 27
    november jl.. Ik zat erbij, en ik keek ernaar, en dat alles met stijgende
    verbazing en afschuw. Een weekje elders en het niet meer vlijtig volgen van het
    nieuws hier (toch al een opgave, je moet telkens checken of je niet naar het
    jeugd- of kleuterjournaal zit te kijken), valt de bevooroordeeldheid ervan
    blijkbaar meer op dan in afgestompte staat het geval is.
    Waar ging het over?
    Over de vermoorde kopten en de afgebrande kerk (?) of het gemeenschapscentrum
    van de kopten.
    Meer lezen op:
    keizers&kleren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door islamitische aanslagen al bijna 5000 mensen gedood in Thailand

    Door islamitische aanslagen al bijna 5000 mensen gedood in Thailand

     

    Thailand, november 2011

    In de drie zuidelijkste provincies van Thailand - Songkla, Yala en Narathiwat- woont een islamitische meerderheid. Moslim-terreurgroepen plegen regelmatig aanslagen waarbij totnogtoe bijna 5000 mensen omkwamen. De bomaanslagen, schietpartijen en messteken zijn vooral gericht op boeddhisten, monniken, ongelovigen, onderwijzers, ambtenaren, militairen, politieagenten en niet-separatistische moslims die banden hebben met de overheid.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil..net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim Broederschap Caïro: 'We gaan alle joden vermoorden'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Moslim Broederschap Caïro: 'We gaan alle joden vermoorden'
    'Tel Aviv, Tel Aviv, de dag des oordeels is gekomen'

    Tahrir plein, vorige week vrijdag. Honderdduizenden moslims kwamen hier het afgelopen jaar al vaker bijeen om door de Moslim Broederschap opgehitst te worden om Palestina te 'bevrijden' en alle joden te vermoorden.
    Bij een demonstratie van de Moslim Broederschap in de belangrijkste moskee van de Egyptische hoofdstad Caïro hebben duizenden moslims gezworen dat ze op een dag alle joden zullen vermoorden. Dit is dezelfde Broederschap met wie de Amerikaanse president Barack Hussein Obama vriendschappelijke banden heeft aangeknoopt.
    Meer lezen op:
    xandernmieuws.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handboek: Hoe overleeft men in een islamitische samenleving?

    Handboek: Hoe overleeft men in een islamitische samenleving?

    Door: E.J. Bron
    Om de Vlaamse burgers te waarschuwen voor de gevolgen van de islamisering, heeft Filip Dewinter (Vlaams Belang) samenwerking gezocht met de vereniging “Steden tegen islamisering” om een handboek van 54 pagina´s uit te geven. Het draagt de titel “Hoe overleeft men in een islamitische samenleving?” en bevat interessante aanwijzingen over de gewoontes, die heersen in landen met een islamitische wetgeving en bevolking – aanwijzingen, die een “dhimmi” (niet-moslim) mogelijk beschermen voor vervolging en moord.
    Dit boekje, dat gratis verdeeld zal worden, heeft uiteraard als achtergrond om de onverenigbaarheid van een overwegend islamitische samenleving met Europese waarden te laten zien.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    26-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JODEN EN DE GEKTE VAN NEDERLAND

    JODEN EN DE GEKTE VAN NEDERLAND

    Door Manfred Gerstenfeld

    ‘Frits Bolkestein zei me eens dat Joden zich moeten realiseren dat er voor hen geen toekomst is, en dat ze het beste hun kinderen kunnen aanraden naar Amerika of Israel te emigreren. In ons gesprek bleek dat hij deze conclusie trok uit de problematische situatie die hij voor Nederland voorzag wat betreft de niet geslaagde integratie van vooral vele moslim-immigranten en de problemen die dat voor bewuste Joden in de toekomst met zich zou brengen?’
    Meer lezen op:
    hoei boei



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!