NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht
 • Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?
 • ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan
 • De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen
 • President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten
 • Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’
 • Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen
 • Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver
 • Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh
 • Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  wdl
  blog.seniorennet.be/wdl
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  08-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten

  Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten

  De rol van de moskeeën bij de terreur en de islamisering van Europa aan de hand van het voorbeeld Italië.

  Net zoals in de overige westerse landen schieten ook in Italië de moskeeën als paddenstoelen uit de grond. Om de vier dagen is er in Italië een nieuwe moskee. Bij de bouw worden de moslims daarbij gesteund door de politiek, de Italiaanse justitie, door links en door delen van de katholieke kerk. Zogenaamd zou het bij moskeeën gaan om “Godshuizen”, zoals andere religies die ook bezitten. Maar dit is de volgende vergissing van de westerse islamappeasers. In de landen van de “ongelovigen”, het zogenaamde Dar al-Harb (“Huis van de Oorlog”) zijn moskeeën de militant-klerikale voorposten van hun imperiale islamisering.
  Meer lezen op:
  ej bron


  » Reageer (0)
  07-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptische krant gebruikt dubieus verslag NOS over kerk Kopten

  Egyptische krant gebruikt dubieus verslag NOS over kerk Kopten

  07-12-2011 11:03 | gewijzigd 07-12-2011 13:34 | Jacob Hoekman | reacties (8)
   

  CAÏRO – Ingrediënten: een kerkbrand in Egypte en een verslag bij de NOS. De uitkomst: koptische christenen die nog verder in het nauw komen. Reconstructie van een kwestie waarin de NOS een weinig verheffende rol speelt.

  Het is 30 september dit jaar als de nieuwbouw van een kerk in het Zuid-Egyptische dorp Marinab, aan de Nijl, in vlammen opgaat. De brand verstoort de verhoudingen tussen de kleine christelijke minderheid in het dorp en de islamitische meerderheid flink.
   Meer lezen op:
  refdag.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Linkse Joodse Identiteit

  Een Linkse Joodse Identiteit

  Kan dat?
  Ik hoor je nu al vragen. Wat is links? Wat is Joods en wat is identiteit? Maar voor zulke woordspelletjes heb ik nu geen tijd. Joodse Linkse Mensen hebben het maar moeilijk, is mijn stelling van vandaag en wij zouden hen moeten ondersteunen waar we maar kunnen. Wat is namelijk het geval?

  Je wilt een beetje redelijk zijn tegenover de allochtone medemens. Je wilt niet lullig doen als er een Arabische Lente in Egypte, Lybië en Tunesië uitbreekt. "Meer democratie wagen" staat bij jou hoog in het vaandel en als het zo nodig moet wil je best meewerken aan een eigen Palestijnse staat als dat de vrede bevordert. Tot zover nog allemaal redelijk en verdedigbaar.
  Meer lezen op:
  keesjemaduraatje.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnon Grunberg is een poedel die teksten schijt

  Arnon Grunberg is een poedel die teksten schijt

  Door: Filantroop

  Nee lieve lezers, ik verzin dit niet, maar Arnon Grunberg komt met de prognose dat Wilders eerst de Marokkanen te grazen neemt en zich vervolgens op Joden en homo's gaat uitleven. En dan krijg je alras de indruk dat het successchrijvertje niet met zijn herseninhoud maar met zijn darmen denkt. Je beoordeelt een politicus op zijn daden, niet op wat een paragnost een politicus in de schoenen schuift. Als je dit leest, krijg je het angstige gevoel dat politici ook van daden beticht kunnen worden die ze nooit gepleegd hebben en ook nooit zullen plegen: Het is naïef om te denken dat extreem-rechts in Nederland zich alleen op de Marokkanen richt. Als dat probleem is opgelost, zijn andere minderheden, zoals homo’s in het Westerpark of Joden, aan de beurt. Een fatsoenlijke samenleving vernedert zijn burgers niet, Wilders doet dat wel en daar wijs ik de mensen op.
  Meer lezen op:
  amsterdampost.nl


  » Reageer (0)
  06-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamitische Renaissance

  De islamitische Renaissance

  Net zoals in Tunesië en Marokko kwamen ook in Egypte de islamisten als winnaars uit de verkiezingen tevoorschijn. Weliswaar was dit pas de eerste van de in totaal drie verkiezingsronden, waarvan het ingewikkelde Egyptische kiessysteem de oorzaak is, maar er moet van worden uitgegaan dat het resultaat bij de volgende twee ronden niet veel anders zal zijn
  Door E.J. Bron

  De grote winnaars
  De grote winnaars zijn de Moslimbroeders. Die opgekomen zijn voor de invoering van de sharia. Volgens de laatste berekeningen halen ze meer dan 40% van de stemmen. Nog radicaler zijn de Salafisten, die waarschijnlijk 25% van de stemmen haalden. Daarmee hebben de islamisten bij de eerste vrije verkiezingen in Egypte samen meer dan tweederde deel van de stemmen behaald. Dat zijn zelfs duidelijk meer dan in andere Noord-Afrikaanse landen.
  Meer lezen op:
  artikel7.nu

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folkert Jensma was 'slordig' over Martin Bosma

  Folkert Jensma was 'slordig' over Martin Bosma

  Geplaatst door Joost Niemoller op 6 december, 2011 - 08:59

  Jensma betichtte Bosma in NRC van Berufsverbot. Oeps, foutje.Het is me nogal wat. Folkert Jensma betichtte in zijn column in NRC Handelsblad vorige week Martin Bosma ervan dat die een beroepsverbod wilde instellen als hij aan de macht was. Hij schreef toen:

  In Bosma’s boek worden lijsten bepleit van mensen die de verkeerde mening aanhangen of die het land „verraden” aan de moslims. Deze mensen moeten uit hun beroep worden gezet.

  Geen dagelijkse lezer meer van NRC, was deze column me ontgaan. Door enkele alerte collega's werd ik er op attent gemaakt dat Jensma deze aantijging gisteren terecht moest zetten:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  05-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote drukte bij het Turkse consulaat in Rotterdam

  Grote drukte bij het Turkse consulaat in Rotterdam

   ( Ingezonden artikel door R.Blicker.)

  50 jaar later staan lange rijen mensen voor het Turkse consulaat in Rotterdam. In Nederland geboren “jonge” Turken proberen zich massaal aan te melden voor de militaire dienstplicht in Turkije, omdat er nieuwe regels in de maak zijn. Sommige mannen staan er al vanaf vannacht.
  Drie Marokkanen hebben bij het VN-comité voor de Mensenrechten in Genève een klacht tegen Nederland ingediend. Ze beweren dat kritiek op de islamitische ideologie hun “positie” in Nederland ondergraaft! Deze drie Marokkanen hebben geen klacht of een strafzaak tegen hun eigen Marokkaanse dictatuur ingediend, terwijl Marokko nog steeds een zuivere dictatuur is.
  Meer lezen op:
  boinnk.nl


  » Reageer (0)
  04-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wachten is op nieuwe Breiviks

  Het wachten is op nieuwe Breiviks

  Eildert Mulder − 03/12/11, 22:03
  Vrouwen treuren bij een van de ruim 600 lijkkisten bij het monument ter nagedachtenis van 8000 vermoorde mannen uit Srebrenica. FOTO © REUTERS

  Anders Breivik is psychisch gestoord, concludeerden zijn psychiaters. Zijn manifest hoeft dan ook niet serieus te worden genomen. Maar een uitstapje op internet maakt duidelijk dat de Noor niet alleen staat in zijn ideeën. 'We staan voor de keus: totale capitulatie voor de islam, of genocide.'

  Het boek kan dicht, zo lijkt het. De Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik heeft in een psychose gehandeld, zo hebben zijn psychiaters geoordeeld. Hij valt in de categorie van de schutter in Alphen aan den Rijn en het is dus niet langer nodig zich bezig te houden met zijn gedachtegoed.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Andere naam en geboortedatum in paspoort Mauro'

  'Andere naam en geboortedatum in paspoort Mauro'

  Laatst gewijzigd: zaterdag 3 december 2011 - 21:44 | Auteur: Yoeri Vugts

  EINDHOVEN - Er zijn fouten geconstateerd in het dossier van de Angelose asielzoeker Mauro Manuel uit Eindhoven. RTL Nieuws meldt dat minister Leers van Immigratie en Asiel constateert dat zijn naam en geboortedatum niet kloppen.

  De minister heeft deze week in een vertrouwelijke brief de Tweede Kamer over de fouten geïnformeerd. Uit die brief blijkt dat Mauro al in het begin van 2010 een Angolees paspoort heeft gekregen. Daarnaast is er een oud paspoort uit 2002 opgedoken. In de twee documenten staat een andere achternaam, namelijk die van zijn vader.
  Meer lezen op:
  omroepbrabant.nl


  » Reageer (0)
  03-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense burgerwachten beschermen kinderspeelplaatsen tegen migranten
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Deense burgerwachten beschermen kinderspeelplaatsen tegen migranten
  Gevolgen immigratie nachtmerrie Europa steeds duidelijker zichtbaar

   
  De Somalische immigrant (foto) kwam tot zijn gruwelijke daad nadat hij tijdens een door de Deense overheid gefinancierde studiereis had geleerd dat de islamitische cultuur superieur zou zijn aan die van het Westen.
  De gruwelijke verkrachting van een 10 jarig meisje door een Somalische moslim immigrant heeft iets doen knappen bij de doorgaans flegmatieke Deense bevolking. Gewapend met stokken, honkbalknuppels en messen zijn burgers kinderspeelplaatsen gaan bewaken en beschermen, omdat de Somaliër de meisjes daar aansprak en bedreigde. Recent werd ook in eigen land een onderzoek gepubliceerd waaruit bleek dat oriëntaalse migranten -met name Marokkanen- veel vaker crimineel gedrag vertonen dan autochtonen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws

  » Reageer (0)
  02-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Frissen ridiculiseert Wilders en Kortenoeven: but the joke is on him

  Paul Frissen ridiculiseert Wilders en Kortenoeven: but the joke is on him

  Door: Martien Pennings
   
  Bekijk nou dat portretje bij het artikel van Paul Frissen eens. Jammer, kijkbuiskinderen, dat de meesten van jullie niet meer weten wie Kees van Kooten was, want die kon feilloos dit soort peilloos pedante idioten neerzetten. Helemaal goed ook, die bril van mijnheer, door dewelke hij de wereld patriarchaal be-olijkt. Bril, salaris, stropdas, automobiel en woonstede dik in orde. Voor de overige randzaken van het leven heb ik bij mijnheer Frissen mijn twijfels. Ik weet het niet zeker natuurlijk, maar het lijkt me een type dat naar de hoeren gaat en dan bij binnenkomst een beetje zweet als hij die bril afzet.
   
  In “Binnenlands Bestuur” – (En dan moet je daaraan toevoegen “ het orgaan van het Ministerie van Binnenlandse Zaken”, dat hoort zo.) - heeft Frissen een vaste column, want dit soort vaderlijke veelverdieners moeten natuurlijk ook hun literair- menselijk-speelse kant laten zien. De ondertekening bij de column vermeldt:
  Meer lezen op:
  amsterdampost.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw moet met verkrachter trouwen

  Vrouw moet met verkrachter trouwen

  Afghanistan laat een verkrachte vrouw vrij uit de gevangenis, op voorwaarde dat zij met haar verkrachter trouwt. De vrouw heeft daar mee ingestemd.
  fotoFoto

  Vrouw moet met verkrachter trouwen

  De verkrachting werd door de rechtbank veroordeeld omdat het overspel zou zijn. Het slachtoffer, Gulnaz, moest daarom een jarenlange gevangenisstraf uitzitten.

  Bevallen van kind verkrachter

  In de gevangenis beviel de vrouw van het kind van haar verkrachter. Het kind is altijd bij de moeder in de gevangenis gebleven.
  Meer lezen op:
  rtl nieuws


  » Reageer (0)
  01-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisten koersen af op grote overwinning in Egypte

  Islamisten koersen af op grote overwinning in Egypte

  donderdag 1 december 2011 08:54

  Donderdag worden de eerste uitslagen van de Egyptische verkiezingen bekendgemaakt. De Moslimbroederschap lijkt de grote winnaar te worden.

  Voor de verkiezingen werden er massale protesten gehouden in Egypte Voor de verkiezingen werden er massale protesten gehouden in Egypte

  De islamitische partijen behalen mogelijk 40 procent van de stemmen, meldt de Arabische zender Al Jazeera op basis van officieuze uitslagen.

  Grote overwinning
  Vooral de Moslimbroederschap koerst af op een grote overwinning, aldus de zender. Later op de dag worden de eerste uitslagen verwacht.  Meer lezen op:
  elsevier


  » Reageer (0)
  30-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnon Grunberg denkt als een nazi

  Arnon Grunberg denkt als een nazi

  Geplaatst door Joost Niemoller op 29 november, 2011 - 17:44

  Grunberg weet het: na de Marokkanen gaat Wilders op joden en homo's jagen.De domheid van de grachtengordel is oneindig. Maar de schrijver Arnon Grunberg weet er weer een extra slinger aan te geven. Toen Wilders Cohen vergeleek met een bedrijfspoedel, wist Grunberg al hoe het zat: Wilders deed dat omdat hij een Jood wilde vernederen. Want:

  In een recent verleden was de bewaker mens en de gevangene hond

  Wilders was dus een kampbeul omdat hij Cohen een bedrijfspoedel noemde. De botte domheid van Grunberg is aan geen enkele vorm van logica verbonden. Hij gaf een interview aan Vrij Nederland.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimbendes terroriseren Oslo; politie zegt stad te hebben verloren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Moslimbendes terroriseren Oslo; politie zegt stad te hebben verloren

    
  Inzet: Sturla Nostvik was anderhalve week geleden het 351e slachtoffer dat dit jaar in hartje Oslo (foto) werd beroofd en 50 minuten lang (!) door een moslimbende in elkaar werd geslagen.
   
  Mannen worden er dagelijks aangevallen, beroofd en in elkaar geslagen; vele tientallen vrouwen worden er jaarlijks verkracht. Op straat wordt openlijk in drugs gehandeld. Er heerst wetteloosheid en anarchie, die zich begint te verspreiden naar andere delen van de stad. Gaat het over Karachi, Basra, Mogadishu of Baghdad? Nee, dit is Grønland, een immigrantenwijk in de Noorse hoofdstad Oslo, op slechts twee metrostations afstand van het parlement en één station verwijderd van het Centraal Station. Moslimbendes en Sharia patrouilles maken er de dienst uit. De politie in Oslo beschouwt de stad inmiddels als verloren. Is dit wat ook ons in naam van de zogenaamde 'religie van vrede' te wachten staat?
  Meer lezen op:
  xandernieuws


  » Reageer (0)
  29-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Een zaak van leven of dood – Israël vs. Iran


  Jeruzalem 26 november 2011

  Terwijl in Europa het Iraanse dossier weer van de voorpagina’s is verdwenen, is er in Israël nog altijd sprake van een voortdurend publiek debat over de Iraanse dreiging.

  De stroom van berichten die over Iran gepubliceerd worden is in omvang enorm toegenomen.

  Iedere uitspraak van een Iraanse functionaris die betrekking heeft op het conflict met het Westen en Israël wordt breed uitgemeten in de Israëlische media. Artikelen over Iran worden het best bekeken op Israëlische nieuwssites.
  Meer lezen op:
  missingpeace


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekke Henkie van Europa

  Gekke Henkie van Europa

   

  België vangt vijf keer meer asielzoekers op dan het Europees gemiddelde. De opvang is zo'n chaos , dat deze winter duizenden mensen op straat dreigen te slapen. Dus ik dacht, laat ik eens een kijkje nemen. En ik werd niet teleurgesteld. Het land is Gekkie Henkie van Europa als het aankomt op de asielpolitiek.

  Vaardig demonstreert Irakees Andam, 23 jaar, hoe je proletarisch winkelt. Zijn korte, glimmend zwarte jas zwaait open en de buit verdwijnt via de oksel in zijn mouw. De asielzoeker met kort donker haar en gladgeschoren kin glimlacht ongegeneerd. Hij voelt zich in het geheel geen crimineel. Eerder slachtoffer. Te midden van uitgeklapt karton, hopen dekens, plastic flessen en menselijke uitwerpselen slaapt hij met twaalf andere jonge Irakezen onder een overkapping in het Gaucheretpark naast een verzameling grijze flats in Noord-Brussel.
  Meer lezen op:
  arnold karskens.com


  » Reageer (0)
  27-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS-Journaal: vernieling kerk kopten eigen schuld
  NOS-Journaal: vernieling kerk kopten eigen schuld
  Een soort ground zero kerk, uh, ontmoetingscentrum


  Inderdaad adembenemend, dit stukje 'berichtgeving' in het NOS-journaal van 27
  november jl.. Ik zat erbij, en ik keek ernaar, en dat alles met stijgende
  verbazing en afschuw. Een weekje elders en het niet meer vlijtig volgen van het
  nieuws hier (toch al een opgave, je moet telkens checken of je niet naar het
  jeugd- of kleuterjournaal zit te kijken), valt de bevooroordeeldheid ervan
  blijkbaar meer op dan in afgestompte staat het geval is.
  Waar ging het over?
  Over de vermoorde kopten en de afgebrande kerk (?) of het gemeenschapscentrum
  van de kopten.
  Meer lezen op:
  keizers&kleren


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door islamitische aanslagen al bijna 5000 mensen gedood in Thailand

  Door islamitische aanslagen al bijna 5000 mensen gedood in Thailand

   

  Thailand, november 2011

  In de drie zuidelijkste provincies van Thailand - Songkla, Yala en Narathiwat- woont een islamitische meerderheid. Moslim-terreurgroepen plegen regelmatig aanslagen waarbij totnogtoe bijna 5000 mensen omkwamen. De bomaanslagen, schietpartijen en messteken zijn vooral gericht op boeddhisten, monniken, ongelovigen, onderwijzers, ambtenaren, militairen, politieagenten en niet-separatistische moslims die banden hebben met de overheid.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil..net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim Broederschap Caïro: 'We gaan alle joden vermoorden'
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Moslim Broederschap Caïro: 'We gaan alle joden vermoorden'
  'Tel Aviv, Tel Aviv, de dag des oordeels is gekomen'

  Tahrir plein, vorige week vrijdag. Honderdduizenden moslims kwamen hier het afgelopen jaar al vaker bijeen om door de Moslim Broederschap opgehitst te worden om Palestina te 'bevrijden' en alle joden te vermoorden.
  Bij een demonstratie van de Moslim Broederschap in de belangrijkste moskee van de Egyptische hoofdstad Caïro hebben duizenden moslims gezworen dat ze op een dag alle joden zullen vermoorden. Dit is dezelfde Broederschap met wie de Amerikaanse president Barack Hussein Obama vriendschappelijke banden heeft aangeknoopt.
  Meer lezen op:
  xandernmieuws.nl

  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!