Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fietsmakkers
    blog.seniorennet.be/fietsma
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    25-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amnesty: Moslims in Nederland gediscrimineerd

    Amnesty: Moslims in Nederland gediscrimineerd

    Door: redactie
    24-4-12 - 12:50  bron: AP

     

    Moslima met een nikab. © ANP.

    Moslims in Nederland worden gediscrimineerd, vooral in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. De regering zou meer moeten doen om de vooroordelen tegen moslims weg te nemen. Dat stelt Amnesty International in het vandaag verschenen rapport 'Keuzes en vooroordelen: discriminatie van moslims in Europa'.

    De mensenrechtenorganisatie maakt zich onder meer zorgen over een katholieke school in Volendam, die een islamitisch meisje verbood een hoofddoek te dragen
    Meer lezen op:
    AD.nl


    24-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Waarom ik Israël haatte”

    Essay: “Waarom ik Israël haatte”

    Dinsdag 17 April 2012 


    Een Ierse kunstenaar wordt verondersteld boycots te ondertekenen, een PLO-sjaal te dragen, en luid te protesteren over de bezetting. Ik was gewend om Israël te haten. Vroeger dacht ik dat links altijd gelijk had. Nu niet meer. Nu walg ik van Palestijnse terroristen. Nu zie ik waarom Israël zich zo hard moet opstellen. Nu zie ik dat links ook rechts kan zijn. Waarom ben ik zo compleet van gedachten veranderd?

    Filmmaker Nicky Larkin schreef volgend artikel naar aanleiding van zijn film over het Arabisch-Israëlische conflict. Deze film ‘Veertig tinten grijs’ gaat in mei in Dublin (Ierland) in première.

    Vreemd genoeg begon het met mijn woede over de Israëlische inval in Gaza in december 2008. Daarbij vonden ruim 1.200 Palestijnen de dood, tegenover slechts 13 Israëli’s. Ik was zo boos door dit bloedbad dat ik poseerde in de gestreepte sjaal van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) voor een artistieke publicatie.
    Meer lezen op:
    joodsactueel.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte ruim een jaar na de val van Mubarak – Geen lente !
    Egypte ruim een jaar na de val van Mubarak – Geen lente !

    Door Missing Peace

    Ruim een jaar na de val van het regime van president Hosni Mubarak lijkt de crisis in Egypte nog altijd in omvang toe te nemen

    De politieke crisis escaleerde nadat het Moslim Broederschap toch een eigen kandidaat benoemde voor het presidentschap. Deze beslissing kwam nadat het Broederschap samen met de Salafisten een overweldigende meerderheid in het Egyptische parlement had behaald.
    Meer klezen op:
    missingpeace.eu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."100.000 vrouwen verminkt met illegale besnijdenis in Groot-Brittannië"

    "100.000 vrouwen verminkt met illegale besnijdenis in Groot-Brittannië"

    Door: Steven Alen − 22/04/12, 23u46  − Bron: Daily Mail, Sky News
    © getty. Voormalig topmodel Waris Dirie werd als kind zelf het slachtoffer van een besnijdenis en voert al jarenlang campagne tegen het fenomeen.

    In Groot-Brittannië hebben tot 100.000 vrouwen een illegale besnijdenis moeten ondergaan, terwijl medisch personeel de ingreep zou willen uitvoeren bij meisjes van amper tien jaar oud, stelt The Sunday Times. De krant zegt met een verborgen camera een arts, een tandarts en een beoefenaar van alternatieve geneeskunde te hebben gefilmd die een besnijdenis zouden willen uitvoeren of de operatie zouden kunnen regelen. De arts en tandarts ontkennen.
    Meer lezen op:
    de morgen.be


    23-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je leven niet zeker zonder geloof

    Je leven niet zeker zonder geloof

    Eildert Mulder − 20/04/12, 21:57
    © EPA. Demonstranten dragen in Tunis het portret van Mohammed Bouazizi die zichzelf in brand stak in 2010.

    Atheïsten in de moslimwereld worden meer gediscrimineerd en verguisd dan religieuze minderheden. Ze vormen volgens fundamentalisten de ergste categorie van geloofsafvalligen.

    De islamitische wereld is geen eldorado van godsdienstvrijheid, ook niet sinds de 'Arabische Lente'. Dat ondervonden onlangs twee jonge, Tunesische atheïsten, Jabeur Mejri en Ghazi Badji. Beiden kregen 7,5 jaar gevangenisstraf, wegens atheïstische opvattingen.
    Meer lezen op:
    trouw.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ankara wil miljoenen Turken in het buitenland mobiliseren

    Ankara wil miljoenen Turken in het buitenland mobiliseren

    Turkije wil de landgenoten in het buitenland winnen om hun eigen belangen door te drukken. Al sinds 2010 bestaat het Bureau voor Turken in het buitenland. In de eerste plaats gaat het om racisme in Europa.

    In de eerste plaats gaat het Ankara erom zijn Turken in het buitenland tegen racisme te beschermen. In werkelijkheid echter wil Turkije uit de vele miljoenen mensen in de hele wereld van Turkse afkomst een daadkrachtige diaspora vormen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    22-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazanen leggen schuld voor economische crisis bij Hamas

    Gazanen leggen schuld voor economische crisis bij Hamas en hun gebrek aan terreur tegen Israël [Seth Mandel]

    Typisch ‘normaal’ plaatje van een dagelijks openbaar ritueel in de Gazastrook. Zogenaamd ‘dappere’ Hamasstrijders verbergen zich, met de staart tussen de benen bang als ze zijn voor het IDF, tussen en achter kinderen van waaruit zij terreuraanslagen uitvoeren jegens de Joodse staat. Zij gooien het leven van hun eigen kinderen in het vuur met het genocidale doel zoveel mogelijk Joodse kinderen te vermoorden. De Palestijnse Jihadistische moraal en ethiek in een notendop.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    21-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een hart voor de kinderen uit Gaza

    Een hart voor de kinderen uit Gaza

    Lezer H.C. Buchmann werkt voor een  organisatie, die Palestijnse kinderen voor behandelingen naar Israël brengt. Dagelijks maakt hij de hulpvaardigheid in de regio mee.

    Al meer dan een maand ben ik in Israël en werk ik voor een christelijke instelling, die kinderen uit de Gazastrook aan levensreddende hartoperaties helpt. De organisatie heet “Shevet Achim”. Eendrachtig bij elkaar leven.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal nette mensen

    Allemaal nette mensen

    Wat fijn dat Nederland zo'n beschaafd land is. Met van die nette mensen. Fijn ook dat die nette mensen duurzaam bereid zijn het goede voorbeeld te geven, dat ze daar tijd voor vrij maken of er zelfs hun beroep van maken. Gelukkig zijn ze met velen, die nette, duurzame mensen en kunnen ze hun voorbeeldige taken eerlijk verdelen.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEITEN EN CIJFERS OVER HET TURKIJE VAN ABDULLAH GÜL

    FEITEN EN CIJFERS OVER HET TURKIJE VAN ABDULLAH GÜL
    turkijeGedurende het staatsbezoek van Abdullah Gül aan Nederland roepen Nederlandse kranten dat het Turkije van Gül een heuse economische tijger is. Daarom zou het ook zo verstandig zijn om Turkije bij de EU te laten. Turkije loopt als een trein en Nederland heeft alleen nog maar de keus “meeprofiteren of niet” (Trouw, 19 april 2012). Vandaar ook dat de Turkse jeugdwerkloosheid rond de 20 – 25% schommelt. De United Nations Statistics Division’ laatste cijfers dateren uit 2009: 25,4%. [1a]
    Hoge jeugdwerkloosheid is altijd een teken van een lekker draaiende economie. Toch?  
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    19-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar wálgt van Abdullah Gül
    Wat voor veel Joden Israël is, is Turkije voor een doorsnee gastarbeiderskind: het beloofde land. Hoe het met de Joden zit weet ik niet, maar er is geen Nederturk te vinden die niet is opgegroeid met de gedachte ‘later’ naar Turkije te gaan. Later. Hoe mensen zich dat jaren en jaren hebben wijsgemaakt, ik weet het niet. Ik weet wel dat ik er nooit over gepiekerd heb later naar Turkije te gaan. Ben je belazerd. Mijn rationaliteit won het als kind al van de emotie: ja, Turkije is zálig. ZALIG. Maar halló, natuurlijk is Turkije zalig. Ik was er met vakantie. Ik was het gemiste kleinkind. Ik was bijzonder want ik sprak verschillende talen. Ik werd op handen gedragen. Poppedopje. Vakantie. Maar het jaar bestond uit zes weken vakantie, die tien dagen Zermatt en wat stedentripjes uitgezonderd. Een doorsnee dag in een doorsnee jaar zag er anders uit. Met verplichtingen de het leven léven maken.
    Meer lezen op:
    de jaap.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren
    Turkse regering gaat miljoenen Turken in Europa mobiliseren
    Turkse vicepremier gaat extreem islamistische Gülen beweging inzetten





    De Turkse president Abdullah Gul, die op dit moment in Nederland op staatsbezoek is, is een volgeling van de radicale islamist Fetthullah Gülen (foto), die streeft naar niets minder dan de oprichting van een Turks-islamitisch wereldrijk.
     
    Terwijl koningin Beatrix gisteravond de loftrompet stak over het 'grootse verleden' van Turkije -denk bijvoorbeeld aan 400 jaar onderdrukking door de Ottomaanse Turken en de genocide op de Armenen en de Koerden- en ze de 'belangrijke rol' roemde die Turkije momenteel in het Midden Oosten speelt -het openlijk steunen van de Palestijnse terreurbeweging Hamas, het aanwakkeren van haat tegen Israël- heeft de regering in Ankara iets heel anders aan zijn hoofd dan de betrekkingen met Nederland.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet Breivik, maar de islamkritiek staat terecht

    Niet Breivik, maar de islamkritiek staat terecht

    Geplaatst door Joost Niemoller op 18 april, 2012

    De islamkritiek van Breivik wordt gezien als de oorzaak van zijn daden.

    Uiteraard opende gisteren het NOS Journaal met de zaak Breivik. Ze deden dit, in essentie, door de ideologisch getinte uitspraken van Breivik op een rijtje te zetten. Nog nooit had het Journaal zo helder, en zonder enig tegencommentaar, op een rijtje gezet waar de islamcritici zich druk over maken; In essentie over een overname door de moslims van de Europese beschaving.
    Meer lezen op:
    joost niemoller.nl


    16-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk in Nood, 14 maart 2012.

    Kerk in Nood, 14 maart 2012.

    Soedanese christenen op de vluchtSoedanese christenen op de vlucht

    Opmerking Likoed Nederland: gefantaseerde etnische zuiveringen door Israel zijn regelmatig in het nieuws. Een daadwerkelijke etnische zuivering van ruim een half miljoen mensen wordt echter volkomen genegeerd, zowel door de linkse media als de door moslims gedomineerde VN. Omdat moslims de daders zijn.

     De Soedanese regering ontneemt tussen de 500.000 en 700.000 Christenen hun staatsburgerschap en beveelt hen om te vertrekken naar Zuid-Soedan, meldt ENINews
    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rosenthal blind voor machtspolitiek mensenrechtenbeleid islamitische landen?

    Rosenthal blind voor machtspolitiek mensenrechtenbeleid islamitische landen?

    Geplaatst door Raymond de Roon op 16 april, 2012

    Nederland streeft in zijn mensenrechtenbeleid naar nauwere samenwerking met de Arabische Liga. Ook heeft Nederland samen met een aantal EU-partners, formele waarnemersstatus aangevraagd bij de Arabische Liga. Tevens wordt er gezocht naar meer samenwerking met het mensenrechtenorgaan van de Arabische Liga. Dit naar aanleiding van “het nieuwe beleid" van de Arabische Liga, dat zich uitte in de actieve rol die zij in 2011 speelde bij de veroordeling van mensenrechtenschendingen in Libië en Syrië.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat betekent het ESM Verdrag voor Nederland ?
    Wat betekent het ESM Verdrag voor Nederland ?

    Nederland heeft zich via allerlei verdragen internationaal verplicht om bij te dragen aan het ´oplossen´ van de eurocrisis. We dragen bij aan het IMF, de ECB, het EFSF en aan het nog te ratificeren ESM Verdrag.
    Meer lezen op:
    PVV-europa.nl


    15-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foutbaarden censureren reclameposters.

    Foutbaarden censureren reclameposters.

    Dat hondsbrutale volk komt nu ook al onze bushokjes censureren.

    In de Utrechtse wijk Kanaleneiland zijn reclameposters op bushokjes afgeplakt omdat ze te sexy zouden zijn.

    Een dame in een roze jurk is al teveel voor de cultuurverrijkers uit Islamië, dus plakte men de reclameposters af met een vuilniszak. Geen seksuele getinte reclame in onze wijk, luidde de boodschap.
    Ten eerste is er helemaal niets van jullie bij! En ten tweede kijken wij veel liever naar een mooie dame, al dan niet schaars gekleed, dan naar zo’n ingepakte moslima, die gezien haar broeidoek, kennelijk een zandstorm verwacht.
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar zijn de verslaggevers? Flytilla deelnemers hebben een nieuw reisbureau nodig!

    Waar zijn de verslaggevers? Flytilla deelnemers hebben een nieuw reisbureau nodig! [Camera.org]

    Zondag, 15 april 2012, ergens in het luchtruim boven Israël… Honderden Flytilla-idioten zijn via de lucht op weg naar Bethlehem, Judea. Zonder twijfel viel hun keuze op een passagiersvliegtuig van de gekende Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot, dat voor de gelegenheid gecharterd werd door de Palestijnse Autoriteit. Mahmoud Abbas (Al Fatah) en Khaled Meshaal van Hamas besturen samen het vliegtuig: ”Dear friends from all over Europe, fasten seatbelts! Israel, here we come!” Als dat maar goed afloopt
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekenland gaat immigranten in kampen opsluiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Griekenland gaat immigranten in kampen opsluiten
    Journalist en oud Europarlementariër spreekt van eerste nieuwe Europese concentratiekampen

    Sinds de 'Arabische lente' van vorig jaar is de toch al niet geringe stroom immigranten naar de Zuid Europese landen sterk toegenomen. In Griekenland, waar binnenkort nieuwe verkiezingen worden gehouden, proberen de grote gevestigde partijen -zowel centrumrechts (Nea Democratia) als de socialisten (Pasok)- de gunst van de steeds bozer wordende Griekse kiezers te winnen. In dat kader heeft minister voor Burger Bescherming Michalis Chrisohoidis (Pasok) aangekondigd dat immigranten voortaan verplicht in nieuwe 'gesloten gastkampen' zullen worden opgevangen. Critici maakten al snel de vergelijking met de concentratiekampen in de Tweede Wereldoorlog.
     Meer lezen op:
    xandernieuws.nl

    14-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juwelier uit Limburg stopt ermee na dertiende overval

    Juwelier uit Limburg stopt ermee na dertiende overval

    zaterdag 14 april 2012 12:16

    Een 65-jarige juwelier uit het Limburgse Tegelen doet zijn zaak in de uitverkoop nadat hij vorige maand voor de dertiende keer is overvallen.

    De juwelier stopt ermee De juwelier stopt ermee



    Volgens L1, de regionale omroep van Limburg, kan de man de spanningen niet meer aan.

    De juwelierszaak van Fred Cruysberg was al vier generaties in bezit van de familie, maar daar komt nu een einde aan.

    Meer lezen op:
    elsevier



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!