Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    caitlin
    blog.seniorennet.be/caitlin
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    30-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo krijg je eigenrecht

    Zo krijg je eigenrecht

    Geplaatst door Joost Niemoller op 30 mei, 2012

    Marokkanen weten weer: Altijd liegen en ontkennen werkt gewoon in dit land.

    Op 15 januari 2010 werd de 50-jarige Mario van der Geijn vermoord toen hij in Nijmegen over een zebra liep. Het voetgangerslicht voor hem stond op groen. Twee Marokkanen, Mohamed el G. (22) en Mohamed S. (20) (in de media sinds gisteren steevast slechts als 'mannen' omschreven, want daders horen in ons keurige Nederland geen Marokkanen te zijn) waren op de vlucht voor de politie. Ze hadden de aandacht getrokken toen ze op het punt stonden om een hotel te overvallen. Er volgde een dollemansrit door de stad, zonder licht, zonder helm, zonder kentekenplaat, over de stoep, tegen het verkeer in, door rood. Ze raakten daarbij gewond en vielen ook nog eens het ambulancepersoneel aan.
    Meer lezen van:
    joostniemoller


    29-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische lente: Het zwartste scenario

    Arabische lente: Het zwartste scenario

    Geplaatst door Joost Niemoller op 29 mei, 2012

    Nu stort ook Egypte in totale anarchie.

    De uitslag van de eerste ronde van de Egyptische presidentsverkiezing was de slechtst denkbare. Eventuele 'neutrale' tussenkandidaten haalden het niet; Het wordt de keuze tussen een kandidaat van het oude regime en de kandidaat van de Moslim Broederschap:

    De Egyptische kiezers staan, zo schrijft NRC terecht voor een duivels dillema:

    Het is nu de vraag voor wie die mensen in de tweede ronde gaan stemmen. Zijn ze banger voor een terugkeer van het oude regime onder Shafiq, of voor een Egypte waarin zowel het parlement als het presidentsschap in handen zijn van de fundamentalisten van de Moslimbroederschap?
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    28-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe burka-vriendelijke regering van Frankrijk

    De nieuwe burka-vriendelijke regering van Frankrijk


    Door: Daniel Greenfield, Frontpage, 21 mei 2012

    Vertaling: Kees Bakhuyzen, HoeiBoei

    Francois Hollande is wellicht de eerste door moslims gekozen president van Frankrijk. Naar schatting 93 procent van de moslimstemmers brachten hun stem uit op Hollande; in een verkiezing waarin de uiteindelijke verschillen gering waren, kan dat aantal de doorslag hebben gegeven tussen winst en verlies. De samenstelling van de nieuwe Franse regering weerspiegelt dat Hollande in het krijt staat bij zijn moslimstemmers.
    Meer lezen op:
    hoei boei.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie optreden van vandaag, oorlogstijden 40 – 45 herleven in Amsterdam

    Politie optreden van vandaag, oorlogstijden 40 – 45 herleven in Amsterdam

    Zoals u weet had het “vaderlandse” politiekorps een belangrijke rol, zo niet DE belangrijkste rol in het opsporen en oppaken van Nederlandse Joden gedurende de periode 1940 -’45. In feite hoefden de Duitsers nadat de Nederlandse politie goed was ingwerkt geen vinger meer uit te steken om te komen tot een deportatie van ruim 85.000 Joodse landgenoten. Dat de politie en ook diegenen die graag politieman of vrouw hadden willen worden zoals de leden van het Veiligheidsteam Openbaar Vervoer ( VOV) hun kunstjes nog niet verleerd zijn, bleek toen er meer dan 10 man nodig waren, om een voor het Amsterdamse Centraal Station tegen de rijrichting infietsende Italiaanse toerist hardhandig tegen de grond te werken. (foto met dank aan het Oostenrijks Staatsarchief ) Voor wat er zich afspeelde zie de volgende film:eer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Uitverkoop

     Nederland lijkt in de uitverkoop terecht te zijn gekomen. Niet de burgers van dit land kiezen, maar politici die voornemens zijn de eigen bankrekening nog verder te spekken in het lucratieve Europese circus. Terwijl de Grieken het vertikken om zelf de eigen financiële rotzooi op te ruimen (zij hebben dit jaar slechts 2/3 belasting betaald t.o.v. vorig jaar) wordt het inkomen van de werkende Nederlander keihard aangepakt door een soort van NSB-coalitie van VVD, D’66, GL, CU en CDA. Inmiddels staan ook Spaanse banken op omvallen en de betere economen zijn het er over eens dat onvermijdelijk ook de Portugese, Ierse, Italiaanse en Franse banken het loodje zullen leggen. Het gevolg: de ongedekte cheque van de NSB-club wordt verzilverd en uw armoede is verzekerd voor de rest van uw leven. De zelfbenoemde en hopeloos falende reddingsbrigade heeft in persoonlijk opzicht uiteraard nergens last van. (denken ze)
    Meer lezen op:
    artikel7.nu

    27-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Meisjes die niet tot hun gemeenschap of religie behoren zijn vogelvrij”

    “Meisjes die niet tot hun gemeenschap of religie behoren zijn vogelvrij”

    Door: J.A.Kapteyn



    Massaverkrachtingen van Engelse schoolmeisjes door moslims

    Donderdag 10 mei.

    Het seksuele misbruik van minderjarige meisjes door moslims heeft in Noord Engeland schrikbarende vormen aangenomen. De meisjes worden soms tegen betaling door hele groepen moslimmannen verkracht.

    “The Times” meldde op 8 en 9 mei dat er in de Engelse opvoedingstehuizen, waarin in totaal zo’n 1800 meisjes zitten, in de afgelopen jaren 631 voorvallen plaatsvonden waarbij minderjarigen voor seks werden verkocht. Daarvan vonden er 187 gevallen in de afgelopen 10 maanden plaats.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Navo Verliest Oorlog Afghanistan
    Navo Verliest Oorlog Afghanistan
    kunduz

    Op de tweedaagse NAVO-top, die zondag in Chicago begint, staat het hoofdpijndossier Afghanistan centraal. 130.000 buitenlandse militairen moeten binnen anderhalf jaar het Zuid-Aziatische land verlaten. Dat is geen leuk vooruitzicht, want inmiddels staan aan de zijlijn de verslagen ultra-orthodoxe taliban van 2001 te trappelen. Het is een publiek geheim: na 2014 wacht de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie, de eerste nederlaag in haar (dan) 65-jarige geschiedenis.
    Meer lezen op:
    arnoldkarskens.com


    26-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia4Belgium schoffeert Nederlanders
    Sharia4Belgium schoffeert Nederlanders

    AMSTERDAM -  De moslimfundamentalisten van Sharia4Belgium hebben vrijdagmiddag tijdens een soort persconferentie midden op de Dam het gehele Nederlandse volk geschoffeerd. Het vrijheidsmonument is volgens de salafisten niets meer dan het middelpunt van “de as van het kwaad” waaromheen “alle perversiteiten zich verzamelen.”

      Bij de eerste zonnige dagen van het jaar, laat het Nederlandse volk zich volgens de haatbaarden direct gaan door zich klem te zuipen en te prostitueren. De groep, die in Amsterdam is omdat ze is uitgenodigd zaterdag te spreken op een bijeenkomst, bedreigde ook PVV-leider Geert Wilders met de dood. Die zou hetzelfde lot wachten als de vermoorde cineast Theo van Gogh.
      Meer lezen op:
      telegraaf.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Immigratiekritiek is bij uitstek een links politiek item'

      'Immigratiekritiek is bij uitstek een links politiek item'

      OPINIE - Joost Niemöller − 25/05/12.
      © EPA. Immigranten uit Afrika naderen het Italiaanse eiland Lampedusa.

      Werkgevers profiteren van immigratie en lager opgeleiden worden er het slachtoffer van. Vooral linkse politici zouden zich daarom eens moeten verdiepen in de gevolgen van immigratie, vindt Joost Niemöller.
      Bij de Britse verkiezingen van 2010 kwamen de drie grote Engelse partijen met voorstellen om de immigratie in te dammen. Ook bij Labour spraken prominente partijleden zich uit voor een immigratiestop. Bij de Franse verkiezingen van dit jaar werden er ferme anti-immigratie standpunten ingenomen. Door de rechtse Sarkozy. Maar ook door de linkse Hollande, die vond dat er in geval van crisis immigratiebeperking nodig was.
      Meer lezen op:
      volkskrant.nl


      25-05-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte onder Moslim Broederschap: Israël vijand nr. 1

      Egypte onder Moslim Broederschap: Israël vijand nr. 1

      Geplaatst door Awi op 24 mei, 2012
       

      In .ovember 2011 zijn de Egyptische parlementsverkiezingen verbluffend gewonnen door de radicaal-islamitische Moslimbroederschap; zij kregen meer dan 40% van alle stemmen.  De nog radicalere salafisten kregen 25 procent van de stemmen waardoor de islamitische partijen in Egypte maar liefst 65% van alle stemmen kregen.

      Sommige analisten hebben geprobeerd deze verkiezingswinst van Islamitische partijen in Egypte weg te wuiven als niet zo zorgwekkend. Dit omdat zij, als die partijen eenmaal regeringsverantwoordelijkheid dragen, zij zich minder fanatiek zouden opstellen.
      Meer lezen op:
      dagelijksestandaard.nl


      24-05-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarrazin heeft een hele gevoelige Duitse zenuw geraakt

      Sarrazin heeft een hele gevoelige Duitse zenuw geraakt

      (Door: Henryk M. Broder)

      Omdat hij de Duitse Europapolitiek met de boetedoening voor de Holocaust motiveert, wordt Thilo Sarrazin´s nieuwe boek verguisd, voordat het gelezen werd. Dat echter getuigt van een totalitaire instelling.

      Toen bijna twee jaar geleden bekend werd dat de bankier van de Deutsche Bundesbank Thilo Sarrazin een boek met de titel “Deutschland schafft sich ab” had geschreven, veroorzaakte dit onmiddellijk een golf van verontwaardiging. Het boek zou “weinig behulpzaam en contraproductief” zijn, oordeelde de bondskanselier, zonder ook maar een blik in het “maaksel” geworpen te hebben. Dat was ook de teneur van de meeste recensies, waarin vooral sprake was van Sarrazin´s “onbehouwen theses”.
      Meer lezen op:
      artikel7.nu


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anjem Choudary, leider van verboden extremistische groepen, komt naar Amsterdam

      Anjem Choudary, leider van verboden extremistische groepen, komt naar Amsterdam


      In afwachting van zijn enkelbandje mag de veroordeelde Antwerpse crimineel en haatzaaier Fouad Belkacem alias Abu Imran kennelijk nog naar het nabije buitenland reizen. Ondanks eenveroordeling tot twee jaar cel, waarvan één jaar ‘effectief’, prijkt de leider van Shariah4Belgium op de aankondiging van de Global Khilafah Conference. Deze conferentie staat voor komende zaterdag op het programma op een vooralsnog onbekende plek in Amsterdam.
      Meer lezen op:
      hoei boei.com


      23-05-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit Meer Groenlinks

      Nooit Meer Groenlinks

      Ik geef toe: Afgelopen week las ik het interview met Jolande Sap in de Vrij Nederland en daar klonk ze best wel redelijk. Zal ik toch maar weer gewoon links worden? Dacht ik nog even, nadat ik zwaar getafeld had. Nu hebben we vandaag het eerste lijsttrekkersdebat van Groenlinks gezien en heb ik besloten:

      Nooit Meer Groenlinks

      Afgezien van het feit dat ik ook nog nooit Groenlinks gestemd héb!!! Tofik Dibi kwam best wel overtuigend over met zijn verhalen over ravotten in de duinen van Vlissingen, daarmee het imago van jongen uit 020Gaza een beetje van zich afwerpende.
      Meer lezen op:
      keesjemaduraatje.com

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je mag er niet toe oproepen, maar…

      Je mag er niet toe oproepen, maar…

      Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

      Ze willen geen Europaatje met me spelen!

      …het zou mij toch geheel niet onverstandig lijken als u uw spaarcentjes, indien u die nog heeft, alvast gaat veilig stellen.

      De Kunduz-coalitie houdt Nederland al sinds het vallen van het kabinet in een verstikkende wurggreep om de financiële sluizen open te gooien naar Europa en de ESM, zo bleek gisteravond weer in de Tweede Kamer. Met mooie praatjes over hoe heilzaam de ESM wel zou zijn en met doem-scenario's over wat er zou gaan gebeuren als we het verdrag niet ratificeren. Zo moet dit draconische uitleveringsverdrag kennelijk de Nederlanders door de strot worden gewurgd.
       Meer lezen op:
      amsterdampost.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politici missen moed, wijsheid, verstand en lef

      Zeker aan de vooravond van de in september te houden verkiezingen zien wij wat de uitspraken van politici in feite voorstellen , namelijk nauwelijks iets dat de moeite waard is, tenzij u een fervent speurder naar leugens en halve waarheden bent. Dan kunt u uw geluk niet op, want er komen geheel nieuwe soorten van het paradijs op u af, die de belofte van de profeet Mohammed indien u voor de Islam uw leven wilt geven, als een sprookje doen verbleken.  Echter een politicus die het aandurft de waarheid te spreken en deze te koppelen aan de daarbij benodigde wijsheid zult u misschien slechts vinden in het wassenbeelden museum van madame Tussaud of als restanten op sterk water gezet in een stoffig kelderarchief van een museum of universiteit.
      Meer lezen op:
      geennieuws.com


      22-05-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek: Moslimstemmen gaven de doorslag bij winst Francois Hollande
      Onderzoek: Moslimstemmen gaven de doorslag bij winst Francois Hollande
      Linkse en socialistische partijen bevorderen moslimimmigratie omdat het hen verzekert van stemmen en toekomstige verkiezingsoverwinningen

        
      En u denkt nog steeds dat deze mensen een grapje maken? Lees en huiver wat een dankzij moslims tot burgemeester gekozen islamist in een voorstad van Londen van plan is.
       
      Uit een onderzoek blijkt dat de moslims van beslissende invloed zijn geweest op de uitslag van de (presidents)verkiezingen in Frankrijk. Maar liefst 93% van de Franse moslims stemde op de socialistische kandidaat Francois Hollande. Getalsmatig gaat het om 1,7 miljoen moslimkiezers. Omdat Hollande slechts 1,1 miljoen stemmen vóór lag op zijn rivaal Nicholas Sarkozy heeft de nieuwe president van Frankrijk zijn overwinning dus aan de moslims te danken. Omdat deze in heel Europa traditioneel voor 'links' stemmen zal het mede dankzij de voortgaande immigratie in de toekomst steeds moeilijker worden voor conservatieve en rechtse partijen om aan de macht te komen.
      Meer lezen op:
      xandernieuws.nl






      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Religie is hier privé, moslims'

      'Religie is hier privé, moslims'

      Eildert Mulder − 16/05/12
      © ANP. Bezoekers verlaten de Essalam moskee in Rotterdam na afloop van de gebedsdienst.

      Europa moet zijn identiteit duidelijk maken aan migranten, vindt hoogleraar theologie en islamologie Samir Khalil Samir. Ontken niet langer dat er problemen zijn, betoogt hij in zijn boek.
      Een wereldvreemde kamergeleerde is Samir Khalil Samir niet. Als hij het over integratie heeft, spreekt hij ook vanuit de praktijk. Een dag voor het gesprek had hij nog een Italiaanse moeder aan de telefoon. Haar dochter van 29 had zich tot de islam bekeerd. Vervolgens was ze getrouwd met een 24 jaar oude Egyptenaar. En nu mag ze ineens van hem zonder begeleiding in Italië de straat niet meer op.
      Meer lezen op:
      trouw.nl


      20-05-2012
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dankzij Europa en immigratie binnen 10 jaar geen geld meer voor sociale voorzieningen'
      Klik op de afbeelding om de link te volgen
      'Dankzij Europa en immigratie binnen 10 jaar geen geld meer voor sociale voorzieningen'

        
      Op het internet komen steeds meer autochtone Duitsers met dit soort afbeeldingen in verzet tegen de door het politiek correcte establishment genegeerde en veelal onbestrafte geweld van migranten.
       
      De immigratie en de Europese reddingsfondsen voor Griekenland -en binnenkort ook Portugal, Spanje en Italië- kosten ons zó vreselijk veel geld dat er binnen 10 jaar geen geld meer is om de huidige sociale voorzieningen -zoals uitkeringen en pensioenen- te kunnen betalen. Dat beweert althans de Duitse auteur Udo Ulfkotte. Hij verwacht dan ook dat er massale etnische onlusten in Europa zullen uitbreken en verschillende bevolkingsgroepen elkaar te lijf zullen gaan, waardoor de 'multiculti' droom van 'links' definitief met geweld uit elkaar zal spatten.
      Meer lezen op:
      xandernieuws.nl

      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Ismail Haniyeh van Hamas: Er is geen toekomst voor Israël in Palestina

      Premier Ismail Haniyeh van Hamas: Er is geen toekomst voor Israël in Palestina


      Gaza, vrijdag 18 mei 2012. Premier Ismail
      Haniyeh van Hamas spreekt een internationale anti-Israëlische delegatie toe. Op
      de achtergrond een dubbelportret van de voormalige Iraanse Ayatollah Khomeini en
      zijn opvolger Ayatollah Khamenei. Naast de EU en de VS is Iran de belangrijkste,
      loyaalste financiële en ideologische sponsor van Hamas, dat regelmatig Hamas (en
      andere terreurgroepen in Gaza) voorziet van wapens en explosieven in de strijd
      om de vernietiging van Israël. De tweestatenoplossing is duidelijk nog niet voor
      morgen.


      Meer lezen op:
      brabosh.com


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.G8: Obama kiest voor Hollande, Merkel geïsoleerd

      G8: Obama kiest voor Hollande, Merkel geïsoleerd

      Geplaatst door Nick Ottens op 19 mei, 2012
      De leiders van de G8 in Camp David

      De Duitse bondskanselier kan dit weekend op weinig steun rekenenen in Camp David. Voordat de leiders van de acht grootste industrielanden min China bijeenkwamen, maakte de Amerikaanse president Barack Obama duidelijk dat hij de koers van de kersverse Franse president François Hollande steunt.

      Voorafgaande aan de G8-top riep Obama de andere leiders op om "op een verantwoorde manier de begrotingstekorten weg te werken." Hij voegde eraan toe dat dat gepaard moet gaan met een "sterke groei agenda."
      Meer lezen op:
      dagelijksestandaard.nl




      Foto

      Foto

      Foto

      Gehoord:
      Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
      Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

      Hans Jansen.

       "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


      Archief per jaar
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • 2012
    • 2011
    • 2010
    • 2009
    • 2008
    • 2007

      Foto

      E-mail mij

      Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


      Foto

      Als alle Israëlieten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      wordt Israël morgen
      van de kaart geveegd.

      Als alle Arabieren
      in het Midden-Oosten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      is het morgen vrede!


      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Gastenboek

      Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


      De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

      Winston Churchill

      Foto

      Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
      Clark Kent


      Foto

      Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

      Paul Cliteur

      Foto

      Een volk dat voor tirannen zwicht ...
      zal meer dan lijf en goed verliezen:
      dan dooft het licht...
      Hendrik Mattheus van Randwijk



      Foto

      Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

      Afshin Ellian

      Foto

      Foto

      De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

      Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Laatste commentaren
    • Cheap sex dolls (make)
          op
    • Female Sex Dolls (Make)
          op
    • Cenforce 100 Online (Cenforce)
          op
    • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
          op
    • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
          op

    • Foto

      Het is de soldaat, niet de reporter
      Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
      Het is de soldaat, niet de dichter
      Die voor de vrijheid van het woord heeft
      gestreden.
      Het is de soldaat, niet de campagneleider
      Die ons het recht tot demonstreren gaf.
      Het is de soldaat, die zijn vlag groet
      En onder die vlag het land dient
      Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
      En die het de protestactivist mogelijk maakt die
      vlag te verbranden
      .

      Foto


      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!