Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tiarita
    blog.seniorennet.be/tiarita
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: misschien zo slecht nog niet

    Zweden: misschien zo slecht nog niet

    Het onderstaande artikel heb ik met plezier even razendsnel vertaald vanuit het Engels.(ik ben aan het verbouwend thuis: vandaar dus weinig tijd voor artikel 7) Ik werd er op geattendeerd door de website het Vrije Volk die veel meer rake links heeft te bieden. Dit artikel maakt treffend duidelijk waarom Zweden wordt geteisterd door andere culturen, namelijk de hoogte van de uitkeringen in het recente verleden. Desondanks heeft Zweden zich hervonden en kent – buiten de Eurozone- inderdaad een bijzondere hoogconjunctuur. De Noordelijke landen bewijzen nu al vele jaren dat de Euro en het communistische gebouw in Brussel geen oplossingen biedt die zinvol zijn. Maar misschien begrijpen landen die recent zijn ontsnapt aan de socialistische gesel het Europese gezwel ook wel veel beter. Een kwestie van ervaring misschien? Lees en huiver.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte bereikt nieuw dieptepunt

    Egypte bereikt nieuw dieptepunt

    Geplaatst door Michael van der Galien op 21 juli, 2012

    Leve de Arabische Lente! ... Of niet. Egypte heeft een nieuw dieptepunt bereikt in haar moderne geschiedenis: men kan vanaf nu "boerka-tv kijken".

    Ik hoor u denken: 'Dat moet bijna wel een grap zijn!' Nou, was het maar waar. De nieuwe zender laat namelijk alleen vrouwen aan het woord (en in beeld) die gekleed zijn in een zwarte boerka of nikaab.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    20-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël in gevaar

    Israël in gevaar

    Geplaatst door Joost Niemoller op 20 juli, 2012

    Het antisemitische gevaar vanuit de moslimwereld neemt toe.

    Assad lijkt de laatste dagen, met de aanhoudende gevechten in zijn machtsbasis Damascus, op het punt te staan de strijd te verliezen. De wreedheden die hij heeft aangericht onder de rebellen en de burgerbevolking, doen vermoeden dat het bijltjesdag gaat worden daar. Soennieten zullen er de macht overnemen, en de kans dat zij net als Assad, een langdurige toestand van 'gewapende vrede' met Israël (met daarbinnen wel een gevaarlijke rol voor Hezbollah) in stand zullen houden, lijkt niet groot. Het zijn in Syrië ook de terroristen die meedoen aan de greep naar de macht.
    meer lezen van:
    joostniemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vreemdeling in eigen land

    Zo luidde de titel van een rapport dat een tijdje geleden verscheen van de hand van FORUM , het zoveelste volkomen van subsidies afhankelijke “onderzoeksbureau”  bemand door wat slimme nieuwe Nederlanders onder leiding van de heer Sadik Harchaoui en terzijde gestaan door de altijd voor een schnabbel in zijnde Tjibbe Joustra. En verder wist Forum ons deze dagen te melden dat de werkeloosheid onder allochtone jongeren hoger is dan die bij autochtone soortgenoten. Niet dat wij van onze stoel rollen van verbazing, in tegendeel, een dergelijk onderzoek hadden wij graag op een regenachtige namiddag er even bij gedaan, maar ja onze relaties met Den Haag zijn niet van dien aard, dat wij hiervoor gevraagd werden.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    19-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hillary Clinton zegent de Moslimbroederschap

    Hillary Clinton zegent de Moslimbroederschap

    Terwijl Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton een ontmoeting had met de Egyptische nieuwe president Mohamed Morsi van de Moslimbroederschap, verzamelden zich buiten de Amerikaanse ambassade in Cairo demonstranten om te protesteren tegen de Verenigde Staten  voor de kritiekloze steun aan het nieuwe regime, dat heeft beloofd de sharia op te leggen in Egypte. In de dagen dat de VS ‘s werelds meest vooraanstaande verdediger was van de vrijheid, zou een dergelijke demonstratie ondenkbaar zijn geweest:
    Meer lezen op:
    ejbron.wordpress.com


    18-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie heeft gelijk, Joris Luyendijk of ik?

    Wie heeft gelijk, Joris Luyendijk of ik?

    dinsdag 17 juli 2012
    volgens Joris Luyendijk kun je alleen een mening hebben over het Midden-Oosten als je er recent bent geweest 
    volgens Joris Luyendijk kun je alleen een mening hebben over het Midden-Oosten als je er recent bent geweest
    Afgelopen zondagavond zond de VPRO een overzicht uit van 25 jaar Zomergasten. Ik ben ook zo’n gast geweest. Mijn gastheer was Joris Luyendijk, inmiddels een befaamd journalist.

    De VPRO zond opnieuw de confrontatie tussen hem en mij uit over de vraag of je een mening over de Arabische wereld kon hebben zonder er recentelijk te zijn geweest. Ik vond van wel, Luyendijk niet.
    Meer lezen van:
    leon-de-winter


    16-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims willen piramides vernietigen

     Moslims willen piramides vernietigen

    Waarde lezers,
    Er zijn een paar plekken op de wereld die ik nog graag zou willen bezoeken: Parijs, Londen, New York en… de Piramides in Egypte. De eerste drie bestemmingen zijn, mits er geld overblijft, goed te doen. De laatste bestemming, de Piramides, kon nog wel eens afvallen…
    De religieuze Baardmannen willen deze schitterende bouwwerken namelijk vernietigen! “Het zijn de tempels van de ongelovigen”, aldus deze allahschreeuwers.
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stille IJslandse revolutie..!

    De stille IJslandse revolutie..!

    In het referendum in maart 2010 stemden 93% van de IJslanders tégen het terugbetalen van internationale schulden; o.a. Nederland is via de IceSave-spaarflop één van de grote schuldeisers… Maar heb jij dit verhaal al op het journaal gehoord..? 

    Het gevolg van de uitslag van dit referenfum, was o.a. dat het IMF onmiddellijk haar leningen aan IJsland bevroor; er mochten tot nader order geen nieuwe leningen worden verstrekt.. Maar deze fundamentele revolutie,  zoals gezegd niet uitgezonden op tv, kwam hierdoor alleen maar méér op gang. Met steun van een woedende bevolking startte de regering civiele en strafrechterlijke onderzoeken naar de verantwoordelijken voor de financiële crisis. Er werd via Interpol zelfs een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de ex-directeur van Kaupthing, Sigurdur Einarsson terwijl de overige bankiers die betrokken waren bij de crash het land hals over kop ontvluchtten.
    Meer lezen op:
    wanttoknow.nl


    15-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroenLinks wil weer eens wat illegaals

    GroenLinks wil weer eens wat illegaals

    Geplaatst door Tim Engelbart op 15 juli, 2012

    De partij van Tofik Dibi wordt zo ongeveer het criminelenwalhalla van Nederland. Nieuwste plannetje: illegalen verstoppen.

    Er is ongetwijfeld paniek in huize Dibi. De mislukte uitdager van Jolande Sap staat op nummer 10 van de GroenLinks-kieslijst, en met de huidige peilingen is dat allesbehalve een verkiesbare plek. Zoals het er nu naar uitziet zal de jonge Marokkaanse Halsema-adept op 20 september aanstaande zijn laatste dag in de Kamer meemaken. Dus snel knalt Dibi er nog even een kansloos profileringsactietje uit:

    GroenLinks roept alle Nederlandse gemeenten op tot 'bestuurlijke ongehoorzaamheid', om asielkinderen die in de toekomst mogelijk in aanmerking komen voor een pardon nu niet worden uitgezet.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    14-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wens om een kalifaat te vestigen in Spanje

    De wens om een kalifaat te vestigen in Spanje

    Door: Wachteres

    De radicale islam breidt zich uit over Spanje

    (Door: Soeren Kern)

    Het rapport dat onderzoek doet naar enkele van de belangrijkste islamitische groeperingen die actief zijn in Spanje toont aan dat het gemeenschappelijke element dat alle groepen met elkaar verbindt de wederzijdse wens is om een islamitisch kalifaat te vestigen.

    In Spanje zijn twee islamisten gearresteerd op beschuldiging van het martelen en vermoorden van twee medemoslims, omdat zij “de radicale Islam hebben verlaten”.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    13-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanderschap

    Nederlanderschap


    Het afleggen van een eed of onderschrijven van een soort loyaliteitsverklaring hoort bij een feestelijke ceremonie voor het verkrijgen van het Nederlanderschap. Dat vond een kamermeerderheid tenminste in 2005. Hoewel minister Verdonk (integratie en vreemdelingenbeleid) hiervoor ook wel voelde, vreesde ze jaren vertraging. Zei vertelde de Kamer toen “Als buitenlanders een eed moeten afleggen of een verklaring moeten ondertekenen zal de Rijkswet op het Nederlanderschap moeten worden gewijzigd, dat gaat lang duren. De ondertekening van de toenmalige “loyaliteitsverklaring” vond ze echter wel te magertjes en ook teveel aan de Duitse bezetting herinneren.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra politie-inzet tegen criminaliteit rond ramadan

    Extra politie-inzet tegen criminaliteit rond ramadan

    vrijdag 13 juli 2012

    Utrecht en Den Haag zetten deze zomer meer politie in tegen criminaliteit van moslims die in Nederland verblijven tijdens de ramadan. Veel Marokkanen blijven deze zomer in Nederland, omdat de vastenperiode die op 20 juli begint, in het warme Marokko een stuk zwaarder is.
    De ramadan is moeilijker in het hete Marokko 
    De ramadan is moeilijker in het hete Marokko
    Dat schrijft het Algemeen Dagblad vrijdag.

    Grote evenementen
    De vastenmaand ramadan valt voor het eerst in 32 jaar precies in de Nederlandse zomervakantie. Een woordvoerder van het Utrechtse politiekorps zegt tegen de krant dat ze moeten inspelen op het samenvallen van deze twee periodes. Hoeveel extra personeel wordt ingezet wil hij niet zeggen.
    Meer lezen op:
    elsevier


    12-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosab Hassan Yousef – Van Hamas terrorist tot Israël supporter

    Mosab Hassan Yousef – Van Hamas terrorist tot Israël supporter

    Door Missing Peace 

    Mosab Hassan Youssef is de zoon van Hassan Yousef, de geestelijke leider van Hamas. Hij werd wereldberoemd toen hij een boek publiceerde over het Palestijnse terrorisme en zijn werk voor de Israëlische veiligheidsdienst Shin Beth.

    In dat boek, getiteld ‘Zoon van Hamas’, legt hij uit hoe hij een geleidelijk proces  doormaakte waardoor hij met geheel andere ogen naar de Palestijnse maatschappij ging kijken.
    Meer lezen op:
    missingpeace.eu/nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia-extremisme lastig te bestrijden met shariapredikers in de moskee

    Sharia-extremisme lastig te bestrijden met shariapredikers in de moskee

    Door Carel Brendel, 9 juli 2012


    Opiniemaker Ibrahim Wijbenga roept moskeeën en jongerenwerkers op om stelling te nemen tegen extremistische shariagroepen. Een lastige opgave omdat ook in moskeeën de sharia wordt gepredikt, alleen niet zo radicaal en provocerend als door de straatpredikers.

    “Het is de hoogste tijd dat de moslimgemeenschap stelling neemt tegen de praktijken van zelfbenoemde uitnodigers van de islam.
    Meer lezen op:
    carelbrendel


    11-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa immigratie zet gemiddelde intelligentie Nederland onder druk
    Massa immigratie zet gemiddelde intelligentie Nederland onder druk
    IQ kloof tussen migratiecontinent Europa en ontwikkeld Azië steeds groter

      
    In Zuid Koreaanse klassen zullen vanaf 2015 geen papier en geen boeken meer te zien zijn, maar enkel laptops en tablets. Terwijl ontwikkeld Azië steeds slimmer wordt is in Europa sinds de jaren '90 het omgekeerde het geval. Oorzaak: massa immigratie.
     
    De massale immigratie uit hoofdzakelijke Arabische- en moslimlanden zet de gemiddelde intelligentie in Nederland en andere Europese landen in toenemende mate onder druk en daarmee ook onze toekomstige ontwikkeling en welvaart. De Telegraaf berichtte dat de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan, zich zorgen maakt over het snel groeiende aantal 'minderbegaafden' in zijn stad
    Meer lezen op:
    xandernieuws





    10-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tariq Ramadan en De Gouden Regel

    Tariq Ramadan en De Gouden Regel

    Door: J.A.Kapteyn


    De omstreden  islamitische filosoof en "bruggenbouwer" Tariq Ramadan, de man die 2 jaar geleden vanwege zijn islamistische opvattingen het gasthoogleraarschap aan de Erasmus Universiteit kwijtraakte, heeft weer eens een fraai staaltje van taqqiya ten beste gegeven tijdens een recent gehouden toespraak. Volgens Ramadan wordt de Gouden Regel binnen de islam erkend, niet alleen voor de islamitische Broeders en Zusters, maar voor de hele Mensheid. Voor zover we al niet wisten dat dat een leugen is, hieronder een toelichting WAAROM dit een opzichtige, grove, door de islam geïnspireerde leugen, en dus taqqiya is. 
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl 

    08-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is toch die media obsessie met Wilders?

    Wat is toch die media obsessie met Wilders?

    Geplaatst door Joost Niemoller op 8 juli, 2012

    Ook nu weer. Niet aflatende slechtnieuwsdrang bij de media.

    Gisteravond besteedde het TV programma Nieuwsuur tweederde van haar zendtijd aan de PVV.

    Waren er dan geen andere items? Ik zou zeggen van wel. Zo was er bijvoorbeeld de plotselinge bekering van de VVD tot de D66. Daarmee gaf de VVD aan dat wat hen betreft de keuze was gemaakt voor na de verkiezingen: Een draai naar een centrumlinks machtsblok. Ook was er de vaststelling dat de PvdA in thuisstad Amsterdam een groot verlies tegemoet ging. Of de wederzijdse liefdesverklaringen van CDA en PvdA. Over dit soort nieuwe gegevens zou je in verkiezingstijd interessante items kunnen maken.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    07-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijk rapport: Israëliërs hebben het wettelijke recht zich in heel Judea & Samaria te vestigen

    Opmerkelijk rapport: Israëliërs hebben het wettelijke recht zich in heel Judea & Samaria te vestigen

    Zicht op Tel Aviv vanop de heuvels in Judea & Samaria. Vooraan een Joodse ‘nederzetting’

    Mijn oog viel deze week op twee uitspraken van bekende [Belgische] beleidsmakers, die zich beiden in interviews in het julinummer van Joods Actueel ontpopten als voorstanders van de tweestatenoplossing: Maurice Sosnowski, voorzitter CCOJB: “Het CCOJB staat achter de tweestatenoplossing, binnen Israël is iedereen daarvan overtuigd en is er een meerderheid die tot een oplossing wil komen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    06-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine lettertjes ESM onthullen bewuste misleiding nationale parlementen
    Kleine lettertjes ESM onthullen bewuste misleiding nationale parlementen
    1,6 biljoen Nederlands geld op het spel, maar 2e Kamerleden lezen de tekst niet eens

      
    Bondskanselier Merkel krijgt op de ESM top vorig week een regelrechte judaskus -en feitelijk zelfs een kus des doods- van EC president Barroso, samen met EU president Van Rompuy het meesterbrein achter dit onvoorstelbare volksbedrog.
     
    Analisten van de Amerikaanse megabank Citi Group behoren hoogstwaarschijnlijk tot de weinigen die de tekst van het complete ESM verdrag dat vorige week werd gesloten hebben gelezen. In een intern rapport bestemd voor de klanten van de bank wordt onthuld dat de nationale parlementen doelbewust door de EU zijn misleid om hen te laten instemmen met het ESM. In tegenstelling tot wat men dacht dat was afgesproken hebben de donateurs van het ESM, de -met name Duitse en Nederlandse- belastingbetalers namelijk géén bevoorrechte status gekregen (1). Kortweg betekent dit dat wij geen cent van al het belastinggeld dat wij via het EFSF en het ESM in de schuldenlanden stoppen ooit nog zullen terugzien.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl





    05-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders gaat regeren

    Wilders gaat regeren

    Geplaatst door Joost Niemoller op 5 juli, 2012

    Ja, lach maar.

    Wilders zei in een interview met Elsevier dat hij niet uitsluit dat hij weldegelijk gaat regeren. Grootspraak? Verkiezingsretoriek? Zo zal het zeker worden opgevat.

    Maar als je er een beetje over nadenkt dan is de enige voor de hand liggende regering er een van PVV, VVD en SP. Jawel, een anti-Europa-blok.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!