Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oompie_rob
    blog.seniorennet.be/oompie_
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD: miljard euro subsidie voor Turkije 'niet uit te leggen'

    VVD: miljard euro subsidie voor Turkije 'niet uit te leggen'

    door Tom Reijner 11 dec 2013

    De VVD vindt het 'van de gekke' dat Turkije nog altijd bijna 1 miljard euro ontvangt van de EU
    De VVD vindt het 'van de gekke' dat Turkije nog altijd bijna 1 miljard euro ontvangt van de EU - Foto: EPA

    De VVD is niet te spreken over een subsidie van bijna 1 miljard euro die de Europese Unie (EU) nog altijd jaarlijks aan Turkije overmaakt. Op de subsidie moet worden gekort, omdat het land de onderhandelingen over toetreding tot de EU tegenwerkt.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl

     


    10-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roeien tegen de stroom in… Overwegingen naar aanleiding van twee artikelen:

    Roeien tegen de stroom in… Overwegingen naar aanleiding van twee artikelen:

    Screenshot_15

    (Door: Henk V.)

    EU: Voor de Joodse staat geldt een ander internationaal recht dan voor islamitische statenen Nederland als pestkop

    In zijn toespraak tot het Congres van de PvdA in de Buitensociëteit te Zwolle omschrijft Frans Timmermans de strijd om het bestaan van Israël als de ”doorn in de flank van de wereld”. Wat doet men gewoonlijk met een doorn, waar je last van hebt als die in de huid blijft steken??? De huidige Minister van Buitenlandse Zaken heeft zich steeds meer ontpopt als een Joden hatende bewindspersoon, hoewel hij dat bij hoog en laag zal ontkennen, want hij is immers ALTIJD een vriend van Israël geweest, net als een VRIEND van de Palestijnen. ALTIJD AL..?

    Meer lezen op:
    ejbron.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Moskou en Athene roepen islam en nieuwe moskeeën halt toe
    Ook Moskou en Athene roepen islam en nieuwe moskeeën halt toe

     

    560 jaar geleden veroverden de Turken Constantinopel, en veranderden de Hagia Sophia kerk, het centrum van het orthodoxe christendom, in een moskee. De Grieken zijn woedend dat Turkije het gebouw opnieuw als officiële moskee in gebruik wil nemen.

    Met het oog op de talloze verschrikkingen die radicale moslims in bijna alle landen waar ze de baas zijn of proberen te worden aanrichten, beginnen langzaam maar zeker beginnen steeds meer landen actief weerstand te bieden aan de oprukkende islam. De stad Moskou heeft inmiddels besloten om geen toestemming meer te geven voor de bouw van nieuwe moskeeën. Ook Athene blijft ondanks enorme druk uit Turkije standvastig in zijn weigering om de Fethiye moskee -de enige officiële in de stad- open te stellen.

    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl






    09-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rauwe werkelijkheid Een lezing in buurthuis Het Klokhuis Amersfoort

    Een rauwe werkelijkheid Een lezing in buurthuis Het Klokhuis Amersfoort

               

    Het stuk hieronder is van de hand van Jack Terrible. Hij geeft een bijzonder verslag van de lezing die Hans Jansen vorige week zondag gaf. Speciaal eraan is dat Jack een droge opsomming geeft van de boodschap, waarin geen plaats is voor het mengsel van ironie, eufemismen en hints naar het menselijk falen in allerlei vormen, waardoor bijdragen van Hans Jansen een feest zijn om te beluisteren. Wat overblijft is een beschrijving van de rauwe werkelijkheid van de leer van Mohammed.

    Meer lezen op:
    keizers & kleren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Palestina Werkgroep van de FNV bedriegt het publiek met boycot-Israël actie

    Nederlandse Palestina Werkgroep van de FNV bedriegt het publiek met boycot-Israël actie

    lightrail2

    De tramlijn (Lightrail) die westelijk met oostelijk Jeruzalem verbindt, vervoert Joden en Arabieren door de hele Oude Stad, tot grote spijt voor wie het benijdt. Het Frans Gerechtshof van Versailles heeft een gerechtelijke uitspraak gedaan over de bouw van een tramlijn in Jeruzalem. Het Hof oordeelde dat Israël daarbij juist en verantwoordelijk heeft gehandeld, binnen de Haagse Conventies.

    Meer lezen op:
    brabosh.com


    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël heeft gelijk: Nederland, bemoei je met eigen zaken

    Israël heeft gelijk: Nederland, bemoei je met eigen zaken

    Geplaatst door Tim Engelbart op 8 december, 2013 - 11:30
           

    Israël is het - terecht - spuugzat dat Nederland zich met de binnenlandse zaken van de Joodse staat bemoeit.

    Nadat gisteren Nederland met veel aplomb duidelijk maakte dat de relatie met Israël op een lager pitje wordt gezet, doet minister Timmermans er nu nog een schepje bovenop. Onze eigen 'Facebook Frans' leek het wel een goed idee als hij Israël eens ging uitleggen hoe dat land z'n binnenlandse aangelegenheden moet aanpakken:

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl
    en ook


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het Westen door de “Syrische rebellen” belazerd wordt

    Hoe het Westen door de “Syrische rebellen” belazerd wordt

    Screenshot_45

    (Door: Kybeline)

    Het Westen zou er heel goed aan hebben gedaan zich niet met Syrië te bemoeien en Assad zijn gang te laten gaan. Dat zou een verstandige manier geweest zijn, temeer destijds, toen het conflict in Syrië ontbrandde, al aan de landen van de Maghreb te zien was waar de “bevrijding” door de “Arabische Lente” toe zou leiden. Maar de Syrië-politiek van het Westen wordt niet geleid door verstand, maar door Washington, de media en Obama.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    07-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief van Geert Wilders aan de paus

    Open brief van Geert Wilders aan de paus

    Open brief van Geert Wilders aan de paus

    Een brief,  een smeekbede gericht aan de man, die het hoogste ambt van de katholieke kerk bekleedt.  Gericht aan de herder,  wiens verdomde plicht het is  zijn kudde te verdedigen tegen het kwade, tegen de moordzuchtige islamisten.

    Een brief, opgesteld in drie talen: Engels, Duits en Frans.  Opdat velen hem mogen begrijpen.  Nog niet in het Nederlands; hopelijk wordt deze versie ook snel op het net aangeboden.  U kan de volledige brief lezen via dit bruggetje.

    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    06-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse minister Timmermans loog in het parlement over PA-premies Palestijnse terroristen

    Nederlandse minister Timmermans loog in het parlement over PA-premies Palestijnse terroristen

     
     
    De Nederlandse Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) bevestigde afgelopen woensdag in het debat over zijn begroting dat uit Israëlische cellen ontslagen Palestijnse gevangenen een salaris krijgen van de Palestijnse Autoriteit.
    Hij voegde daar echter aan toe dat:
    “Het doel van die toelage is de re-integratie van ontslagen gevangenen en het voorkomen dat zij recidiveren. Het geld is niet bedoeld om geweld aan te moedigen of gepleegde misdaden te belonen.”
    Meer lezen op:
    bolo.nl

    04-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Turken kunnen straks zonder visum naar EU reizen'

    'Turken kunnen straks zonder visum naar EU reizen'

    door Tom Reijner 4 dec 2013

    Davutoglu was woensdag op bezoek in Brussel
    Davutoglu was woensdag op bezoek in Brussel - Foto: EPA

    De Turkse minister voor Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu voorziet dat inwoners van Turkije over drieënhalf jaar geen visum meer nodig hebben om de Europese Unie (EU) binnen te komen.

    Dat zei de minister woensdag in Brussel na overleg met de Europese Commissie.

    Afschaffen

    Turkije en de commissie besloten vandaag vanaf 16 december te gaan onderhandelen over het afschaffen van de huidige visumplicht van Turken. Dat overleg zal plaatshebben in de Turkse hoofdstad Ankara.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl



     


    Width:
    Height:

    Embed code

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afschaffing van smalende godslastering

    Afschaffing van smalende godslastering

    door Hafid Bouazza

    Hoe breng je een God tot leven? Door hem te begraven in het wetboek; en dan niet via gedwongen geloof (staatsreligie), maar door beschimping van dit wezen en van het geloof in hem strafbaar te stellen. Zo laat de mens Gods regels alsnog botvieren.

    Meer lezen op:
    loorschrijft.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrië: islamitische rebellen ontvoeren 12 Grieks-orthodoxe zusters

    Syrië: islamitische rebellen ontvoeren 12 Grieks-orthodoxe zusters     

    door  KN          

                  
    Het Syrische leger vecht tegen islamitische rebellen om de controle over Maaloula terug te krijgen        
    Het Syrische leger vecht tegen islamitische rebellen om de controle over Maaloula terug te krijgen    Foto: AP
    Islamitische rebellen hebben maandag in Maaloula, zestig kilometer ten noorden van de Syrische hoofdstad Damascus, twaalf zusters van een Grieks-orthodox klooster ontvoerd.   

    Dat heeft mgr. Mario Zenari, nuntius van het Vaticaan in Damascus, na een gesprek met de Grieks-orthodoxe patriarch bevestigd tegenover Asianews. Over het lot van de zusters is vooralsnog niets bekend.

    Meer lezen op:
    katholieknieuwsblad.nl


    03-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moord, racisme en "wit privilege"

    Moord, racisme en "wit privilege"

    Geplaatst door Bart Schut op 3 december, 2013 - 11:29
           

    Ruud Stratmann was een “witte, geprivilegieerde man van middelbare leeftijd”. Althans zo zou Anousha Nzume hem vorige week bij Pauw en Witteman hebben beschreven toen zij van leer trok tegen institutioneel racisme in Nederland.

    Stratmann had alle privileges die actrice Nzume en kunstenaar Quinsy Gario claimen niet te hebben in Nederland. Vanwege hun huidskleur, al betwijfel ik of zij ooit een cent in hun leven hebben verdiend die niet door de overheid is uitbetaald. U weet wel, van belastinggeld, opgebracht door witte mannen als Stratmann. Deze werkte zijn hele leven hard om zijn eigen bedrijfje succesvol te maken en te houden.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen: Steeds meer vrouwen in niqaab

    Noorwegen: Steeds meer vrouwen in niqaab

    Screenshot_39

    In de straten van Oslo zie je steeds meer vrouwen in niqaab. De trend om de zwarte sluier te dragen, die de vrouwen van top tot teen bedekt, is de afgelopen jaren snel toegenomen.

    The Foreigner” bericht in een artikel, dat de historica en godsdienstwetenschapster Kari Vogt dit heeft bevestigd. Het zou gaan om een nieuwe generatie moslims in de Noorse gemeenschap en enkelen van hen zouden een veelmeer salafistische vorm van islam kiezen

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    02-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar blijft het verzet tegen de asielopvang?

    Waar blijft het verzet tegen de asielopvang?

    Gepubliceerd door Joost Niemöller

    IMG_7771

     

    Ik probeer het te begrijpen, maar ik begrijp het niet. De burgemeester van Amsterdam heeft dus opnieuw weer besloten om de portemonnee van de Nederlandse belastingbetaler te trekken en de groep van zo’n 150 uitgeprocedeerde ‘asielzoekers’ zes maanden gratis onderdak te bieden.

    Let wel, we hebben het hier dus over mensen waarvan zelfs de D66 rechters van dit land uiteindelijk vonden dat ze geen recht hebben nog langer in dit land te blijven. Ze moeten, vond de rechter, terug naar hun eigen land.

    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport doet het lachen over ‘clown’ and ‘provo’ Anjem Choudary vergaan

    Rapport doet het lachen over ‘clown’ and ‘provo’ Anjem Choudary vergaan

    Door Carel Brendel, 29 november 2013

    Image368

    Veel Engelsen doen lacherig over de Britse islamextremist Anjem Choudary. Ze zien hem als een dwaze clown. Of anders wel als de ‘media darling’ van de ‘islamofobe’ tabloids. Deze week verscheen er uit onverwachte hoek het rapport Gateway to Terror, dat een minder onschuldig beeld schetst van Choudary. Hope Not Hate, een anti-extremisme-organisatie die normaal haar pijlen richt op extreem-rechts in Groot-Brittannië, betoogt daarin dat achter de provocaties en de mediastunts van Choudary een groep schuilgaat, die als toegangspoort fungeert voor terrorisme in binnen- en buitenland. Choudary’s internationale netwerk omvat ook groepen in Nederland en België, aldus Gateway to Terror.

    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    01-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Iran kan al 4 kernwapens bouwen; Pakistaanse kernbom voor Saudi's'
    'Iran kan al 4 kernwapens bouwen; Pakistaanse kernbom voor Saudi's'

    Iraans persbureau citeert Ayatollah Khatami: Israël moet worden weggevaagd - President Rouhani benadrukt dat hij niet één onderdeel van het kernprogramma zal ontmantelen

    Saudi Arabië zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort Pakistaanse kernraketten (foto) ontvangen.

    De Amerikaanse president Barack Hussein Obama is er niet in geslaagd de zorgen van Israël en Saudi Arabië weg te nemen. Integendeel, volgens inlichtingenofficials is hun scepsis na het sluiten van het omstreden voorlopige akkoord met Iran alleen maar gegroeid. De meeste Westerse experts zijn ervan overtuigd dat Iran inmiddels voldoende verrijkt uranium heeft om 4 kernwapens te kunnen bouwen. De Saudi's lijken hun geheime afspraak met Pakistaan te gaan lichten, en hopen binnenkort complete kernraketten van het tot nu toe enige nucleair bewapende moslimland te ontvangen.

    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het sprookje van de Arabische Lente is uit

    Het sprookje van de Arabische Lente is uit

    Geplaatst door Herman Meijer op 30 november, 2013
           

    Er zullen hier en daar nog mensen met oogkleppen zijn die geloven in de Arabische Lente. De werkelijkheid is echter hard. De islam laat zich van zijn meest wrede kant zien.

    Twee jaar geleden waren ze er met bosjes. Mensen die geloofden in de Arabische Lente. Het Midden-Oosten ging een schitterende toekomst tegemoet. De media stonden bol met verhalen over vrijheidsstrijders, rebellen, oppositietroepen en wat dies meer zij. Het ging goed met het Midden-Oosten. En de islam? Dat is een vreedzame religie en het ging allemaal hartstikke goed komen. De moslimbroederschap (vriendjes van Hamas) kreeg miljarden en het Westen joeg hoogstpersoonlijk Kadhaffi weg.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    30-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko wil elk contact met Israël strafbaar maken

    Marokko wil elk contact met Israël strafbaar maken


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgbureau uit Hengelo fraudeerde voor miljoenen euro’s

    Zorgbureau uit Hengelo fraudeerde voor miljoenen euro’s

    door Anna Vossers 29 nov 2013

    Het bureau wierf expres Turkse cliënten die slecht Nederlands spraken
    Het bureau wierf expres Turkse cliënten die slecht Nederlands spraken - Foto: ANP

    De directeur van een zorgbureau uit Hengelo is deze week aangehouden, omdat zijn kantoor mogelijk voor 2 miljoen euro heeft gefraudeerd. Het bureau wierf de gedupeerde cliënten, die vaak de Nederlandse taal niet machtig waren, onder meer bij moskeeën.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!