Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    josc
    blog.seniorennet.be/josc
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    10-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalig Zweeds minister van Financiën: Zweden zal zoals Afrika worden

    Voormalig Zweeds minister van Financiën: Zweden zal zoals Afrika worden

    idiots

    De voormalige Zweedse minister van Financiën, Anders Borg, heeft in 2013 verklaard dat hij hoopt dat Zweden over ongeveer tien jaar eruitziet als Afrika. Hij zei dat hij er voordelen inziet dat Zweden steeds meer multicultureel wordt en Afrikaans beoogt.

    Tijdens een bezoek in Lagos, Nigeria, deelt hij zijn gedachte met het publiek en vertelt hoe wondermooi de Afrikaans vrouwen in hun prachtige kleuren zijn bekleed, en bekritiseert hoe saai en gereserveerd de Zweedse vrouwenkleding is.
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Italië doet de deur dicht

    Noord-Italië doet de deur dicht

    Basta!  Meer verrijking kunnen we niet aan, menen de Noord-Italiaanse leiders in Lombardije.  De president van Lombardije heeft instructies gegeven de kraan toe te draaien  voor gemeentes die toch gelukzoekers opnemen.    De situatie is een tijdbom.  Spanningen rijzen de pan uit.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote problemen oplossen? Brussel probeert het niet eens

    De grote problemen oplossen? Brussel probeert het niet eens           

                                   

           

     


    door Afshin Ellian                                       

    Het Griekse drama? De tragiek van de volksverhuizers? Islamitisch terrorisme? Het Brusselse apparaat doet niets aan deze existentiële problemen. De Europese Unie wordt ontvoerd door haar eigen trouwe dienaren.
    Europa werd ooit ontvoerd. Dat was een prettig verhaal: vanuit Azië, waar nu wordt gemoord, werd Europa naar Europa gebracht. Zo kwamen er twee Europa's in de wereld: Europa als continent en Europa als idee.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    09-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsunami van vluchtelingen overspoelt Griekse eilanden

    Tsunami van vluchtelingen overspoelt Griekse eilanden


    Van feesteiland naar vluchtelingeneiland

     De vluchtelingenstroom naar de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee, neemt steeds grotere proporties aan. De Griekse kustwacht heeft alleen al de afgelopen drie dagen meer dan 4000 vluchtelingen opgepikt. In het eerste kwartaal van dit jaar kwamen volgens de kustwacht ruim 40.000 mensen aan op de Griekse kusten. Vorig jaar waren het er in dezelfde periode ‘slechts’ 6500. 
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sloppenwijk Zweden

    Sloppenwijk Zweden

    Minolta DSC

    (Door: Johan Wennström – Vertaling: rommel)

    De verzorgingsstaat Zweden wordt overspoeld door buitenlandse bedelaars.

    De inwoners van Zweden hebben er waarschijnlijk nooit van kunnen dromen de dag te zien dat hun grote steden met sloppenwijken zijn bezaaid. De afgelopen jaren heeft het een enorme toestroom van bedelaars uit andere Europese landen moeten toeschouwen, in het afgelopen jaar alleen al, is het aantal zwervers uit Roemenië en Bulgarije tot ruim 4.000 verdubbeld. Hun komst is een gevolg van het beginsel van het vrije verkeer van personen in de EU – een goedbedoeld beleid, maar een die, althans in dit geval, heeft geleid tot de aanblik van hordes bedelaars die hurken naast de ingangen van supermarkten, drogisterijen, en chique boetieks, in de hoop dat iemand een muntje in hun 7-Eleven koffiemok kwakt.
    Meer lezen op:
    rommelig.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse marine waarschuwt voor komst half miljoen Afrikaanse migranten deze zomer

    Britse marine waarschuwt voor komst half miljoen Afrikaanse migranten deze zomer

    EU nodigt immigranten feitelijk uit oversteek naar Europa te wagen


    Alleen al afgelopen zaterdag werden 3480 Afrikaanse immigranten door marineschepen van zee en naar Europa gehaald (archieffoto 2014).

    Marineschepen uit onder andere Italië, Groot Brittannië, Duitsland en Ierland ondernamen zaterdag een enorme reddingsoperatie op de Middellandse Zee om duizenden Afrikaanse migranten van de verdrinkingsdood te redden. Volgens Nick Cook-Priest, kapitein van het Britse oorlogsschip HMS Bulwark, wachten er alleen al in Libië zo’n 450.000 tot 500.000 mensen om nog deze zomer de oversteek naar Europa te maken.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    08-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleur Agema: Hoe de EU onze oude dag vernielt

    Fleur Agema: Hoe de EU onze oude dag vernielt

    P1040765Door Joost Niemöller

    Vier kleine ervaringen uit mijn eigen leefomgeving over de zorg in Nederland.

    Mijn grootvader van mijn vaders kant zat in de jaren zeventig van de vorige eeuw in een bejaardentehuis. Het was een relatief kleine flat, drie verdiepingen. Mijn grootvader, van arbeidersafkomst, had een kamer met een klein keukentje en een plek voor zijn bed. Hij was in zijn leven timmerman geweest op een werkplaats. Zijn vrouw was al overleden. Eenzaam was hij niet. Eerder opgewekt. Aan zijn tafel aan het grote zonnige raam maakte hij tekeningen van huizen. Ik, als kleine jongen, had gesprekken met hem over perspectiefwerking. Af en toe kwam er een mevrouw langs van het bejaardentehuis, met thee, of koekjes. Ze bleef gezellig even babbelen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar dat NPO narcistische aansteller Samuel aandacht geeft

    Bizar dat NPO narcistische aansteller Samuel aandacht geeft

      
    door Afshin Ellian                                        

    Monique Samuel, alias Mounira of Mounir, mag op televisie televisie telkens weer haar 'deskundigheid' tentoonspreiden. De publieke omroep vergeet in haar geval kennelijk dat het soms beter is om mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen.
    Elke storm brengt zijn eigen verschijnselen voort. Islamitische Staat bracht niet alleen zijn eigen moordenaars voort, maar ook deskundigen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    07-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen, het was een bijzondere eer

    Hans Jansen, het was een bijzondere eer 

    Binnenkort krijg ik m’n cello terug en daar baal ik enorm van. Liever had ik ’t schattige, iets meer dan een eeuw oude instrument nooit meer in handen gekregen. ’t Zit namelijk zo. Hans Jansen, beter bekend als ‘arabist Jansen’, speelde violoncello, en niet vals, zoals ik, maar echt mooi. Suites van Bach, dat werk. Daarnaast speelde hij samen met z’n vriendin L. die niet in Amsterdam woont maar in het hoge Noorden. Veel plezier beleefde hij aan dat samenspel maar ’t is natuurlijk wel een gedoe om in 't weekend met zo’n groot, log muziekinstrument op pad te gaan, al reis je dan als heer - en dat was Jansen - eersteklas. Een violoncello is per slot van rekening geen dwarsfluit of een laptop die je zo in je rugzakje steekt.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden migranten gered, 'honderdduizenden komen

    Duizenden migranten gered, 'honderdduizenden komen
    Bewerkt door: redactie 
    7-6-15 bron: AP

    Duitse soldaat halen vluchtelingen van hun boot © epa.

    Marineschepen uit verschillende Europese landen hebben zaterdag 3480 vluchtelingen gered van bootjes in de Middellandse Zee. Britse autoriteiten waarschuwen dat er deze zomer een half miljoen mensen kunnen proberen Europa vanuit Afrika binnen te komen.

    Volgens Nick Cooke-Priest van de Britse marine wachten er in Libië 400 duizend tot 500 duizend migranten om aan boord naar Italië te komen.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent weer Palestijnse raketten vanuit Gaza van Hamas en Co op Israël…

    Het regent weer Palestijnse raketten vanuit Gaza van Hamas en Co op Israël…

    qassam-rocket

    Afgelopen zaterdagnacht, 6 op 7 juni 2015, hebben gevechtsvliegtuigen van de Israëlische luchtmacht (IAF) een terroristische infrastructuur onder vuur genomen in het noorden van de Gazastrook in reactie op een raketaanval enkele uren eerder op de Israëlische gemeente Ashkelon, berichtte aldus de woordvoerder van het IDF.

    Een raket die werd afgevuurd vanuit Gaza stortte afgelopen zaterdagnacht neer in open gebied net buiten het centrum van Ashkelon One, nadat de sirenes weerklonken over de regio van Lachish en het gebied van Hof Ashkelon.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    06-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: Opnieuw vier nachten lang onlusten

    Frankrijk: Opnieuw vier nachten lang onlusten

    Screenshot_32

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In het Noord-Franse Tourcoing in het district Lille vonden vier opeenvolgende nachten met op burgeroorlog gelijkende onlusten plaats. Deze begonnen in de sterk “verrijkte” probleemwijk Bourgogne, waar meer dan 50% van de jonge mensen werkloos is en ongeveer 9 van de 10 woningen tot de sociale sector behoren. In de nacht naar zondag verongelukte een automobilist, die voor een politiecontrole was gevlucht. Officier van Justitie Frederic Fevre pleit de politie vrij.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht aanvallers van Malala Yousafzai in het geheim vrijgelaten

    Acht aanvallers van Malala Yousafzai in het geheim vrijgelaten                              

    door Tom Reijner                                      

    Acht van de tien mannen die een aanslag pleegden op de Pakistaanse activist Malala Yousafzai, zijn op vrije voeten. De Pakistaanse autoriteiten hebben hen in het geheim op straat gezet.
    In werkelijkheid werden slechts twee van hen veroordeeld, zei een woordvoerder van de Pakistaanse Hoge Commissaris in Londen vrijdag tegen de BBC. Tegen de andere acht Taliban-mannen zou te weinig bewijs zijn geweest.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    05-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De uitkerings-jihad in Europa

    De uitkerings-jihad in Europa

    Mona Sahlin, Zweden's "nationale coordinator van de strijd tegen gewelddadig extremisme," poseert met een groep van Zweedse soldaten te Afghanistan in 2010. De Zweedse overheid wil nu een speciale belasting heffen om herintegratie programma's voor terugkerende jihadisten te realiseren. Ondertussen stelt het leger dat wat er na thuiskomst met Zweedse soldaten gebeurt, niet onder hun mandaat valt.

    Uitkeringsfraude van het soort dat gepleegd wordt in Denemarken, komt voor in heel Europa.Omdat Anjem Choudary's uitkeringen niet belast worden, is zijn netto inkomen gelijk aan zo'n €45,573 per jaar. Ter vergelijking, het gemiddelde jaarsalaris van fulltime werkende Britten was in 2014 €37,449.Een Zweedse soldaat die uitgezonden was naar Afghanistan zegt dat het minder waarschijnlijk was dat hij bij thuiskomst hulp kreeg, dan een terugkerende jihadist.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse leraar ontslagen voor “islamofobe” uitspraken op Facebook

    Brusselse leraar ontslagen voor “islamofobe” uitspraken op Facebook

    Screenshot_24

    Een geschiedenisleraar van het Dachsbeck Lyceum in Brussel is ontslagen omdat hij op Facebook verklaringen had gedaan die als islamofoob worden beschouwd. Dat melden de kranten van Südpresse en La Dernière Heure.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse druk op Belgische politiek

    Turkse druk op Belgische politiek


    De dochter van de Turkse president Erdogan, Sümeyye Erdogan, wil dat de Belgische consul-generaal in Turkije Henri Vantieghem druk uitoefent om het ontslag van het Brussels parlementslid Mahinur Özdemir van het CDH terug te draaien. Vantieghem is bereid dit over te brengen aan de Belgische staat en het CDH. CDH is de Franstalige christendemocratische partij. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


      


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie ouders van jihadisten wél moeten aanklagen

    Wie ouders van jihadisten wél moeten aanklagen

     
    door Afshin Ellian                                         

    In de sociale verzorgingsstaat denken ouders vaak dat de staat verantwoordelijk is voor schade aan de kinderen. Ouders van jihadkinderen kunnen de schuld beter zoeken bij salafisten.            

     Het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen kinderen en hun gedrag lijkt bij sommigen ver te zoeken. De oorzaak hiervan ligt niet alleen bij de ouders. De cultuur van de sociale verzorgingsstaat leidt er toe dat je de staat en de samenleving verantwoordelijk acht voor de materiële en immateriële zorg voor kinderen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

         


    04-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem Alexander beledigt de Nederlandse burgers

    Willem Alexander beledigt de Nederlandse burgers

    ase

    Misschien heeft u het gemist, maar tijdens een interview met de pers tijdens het bezoek dat W.A. en zijn Evita aan de VS brachten, stelde een verslaggever de vraag naar  de mening van Willemsen  over de exhorbitante verbouwingskosten van paleis Huis ten Bosch. Deze waren aanvankelijk geraamd op 35 miljoen , maar dat wordt nu 60 miljoen.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran niet te vertrouwen: Voorraad verrijkt uranium Iran toegenomen tijdens onderhandelingen

    Iran niet te vertrouwen: Voorraad verrijkt uranium Iran toegenomen tijdens onderhandelingen

    Voorraad verrijkt uranium Iran toegenomen tijdens onderhandelingen

    De hoeveelheid verrijkt uranium van Iran is toegenomen tijdens het internationale overleg over Teherans nucleaire programma. In de afgelopen anderhalf jaar is de voorraad laag verrijkt uranium gegroeid met 20 procent. Dit blijkt uit een rapport van het IAEA, de nucleaire waakhond van de VN, waarover The New York Times vandaag bericht.
    Meer lezen op:
    fubar.mobi


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Jan-Mulder-dimensie in de Jodenhaat

    De Jan-Mulder-dimensie in de Jodenhaat

    Ook als jonge voetballer was Jan Mulder in staat tot diepe gevoelens: kijk eens naar die ogen! Dat zie je tegenwoordig niet meer, een voetballer die voldoende hersens heeft om depressief te worden!

    Ook als jonge voetballer was Jan Mulder in staat tot diepe gevoelens: kijk eens naar die ogen! Dat zie je tegenwoordig niet meer, een voetballer die voldoende hersens heeft om depressief te worden!

    ‘Hebben ze in de Knesset al aan een atoombom gedacht?’ Maar Jan toch! ***Hoe moet ik dit verklaren? Er is een mijnheer in Iran, Amedien Jihad geheten, die de grote helper van Hamas in de Gaza is, en die mijnheer hééft waarschijnlijk al een atoombom en hij heeft uitbundig duidelijk gemaakt dat hij daarmee het liefst Joden wil massavermoorden
    Meer lezen op:
    martienpenning.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!