Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jefrenoir
    blog.seniorennet.be/jefreno
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien dodelijke leugens over Israël

    Tien dodelijke leugens over Israël

    Screenshot_42

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Terwijl Israëlische burgers door Arabische terroristen afgeslacht worden, worden ook de feiten over het conflict heftig misbruikt. Het tijdschrift “Politico” heeft de tien meest dodelijke leugens over de huidige golf van terreur opgeschreven:
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU wil 117 miljoen van Nederland voor Turkije

    EU wil 117 miljoen van Nederland voor Turkije


    door Elif Isitman                                        

    De Europese Commissie wil een vluchtelingenfonds oprichten voor Turkije met een totaalwaarde van 3 miljard euro. De Nederlandse bijdrage daarvoor zou dan uitkomen op 117 miljoen euro.            

    Dat blijkt donderdag uit documenten van de Commissie. Turkije moet in ruil voor onder meer dat geld, de grenzen met Griekenland beter bewaken en de opvang van Syrische migranten verbeteren. Hiermee moeten de Syriërs gemotiveerd worden om de reis naar Europa niet meer te maken.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

                                                         


    12-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.video op Youtube van de grote volksverhuizing.

    Afbeeldingsresultaat voor vluchtelingen

    Film op youtube van fragmenten en gebeurtenissen van de grootste volkverhuizing ooit.

    hier klikken bij voorkeur niet voor het slapen gaan.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote terreurcel ontmanteld: 'Europa doelwit van aanslagen'

    Grote terreurcel ontmanteld: 'Europa doelwit van aanslagen'


    door Servaas van der Laan                                       

    Verschillende Europese landen hebben donderdag dertien leden van een jihadistisch terreurnetwerk in Europa gearresteerd. De vermeende leider van de groep, Mullah Krekar, zat al vast in een Noorse cel.            

    De prominente figuren van de terreurcel 'Rawti Shax' waren volgens justitie zestien Koerden en een Kosovaar. In een door Eurojust gecoördineerde actie zijn dertien van hen donderdag gearresteerd.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fuck Turkije

    Fuck Turkije

    Hou nou toch eens op met spelletjes te spelen met die ottomaanse islamonazi’s. Er valt niet mee te onderhandelen, Erdogan heeft niks goeds in de zin. Ankara is tegenwoordig de de facto hoofdstad van de moslimbroederschap, waar ze zelfs in het Amerika van moslimbroeder Obama inmiddels begonnen zijn om het tot terroristische organisatie te verklaren. Zouden we hier ook moeten doen, dan kunnen we eindelijk die smerige rat van een Marcouch in het gevang smijten.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topje van de ijsberg: Migranten plegen in één maand ruim 10.000 officiële misdaden

    Topje van de ijsberg: Migranten plegen in één maand ruim 10.000 officiële misdaden


    Dan eisen wij het recht jullie er desnoods net zo hard weer uit te trappen, want dit zijn en blijven ONZE landen waar velen van jullie –gezien jullie schandalige gedrag- overduidelijk helemaal niets te zoeken hebben.

    Politici, media en ‘vluchtelingen’organisaties beweren voortdurend dat misdaden die door migranten worden gepleegd slechts ‘incidenten’ zijn. Dat is slechts de halve waarheid: wat inderdaad ‘incidenteel’ is zijn de in de reguliere media gemelde misdaden door migranten – niet het échte, vele malen hogere aantal. Alleen al in Duitsland pleegden migranten in één maand officieel ruim 10.000 misdaden – van vechtpartijen, drugshandel, brandstichtingen, overvallen, berovigen, aanvallen met messen tot aanrandingen en verkrachtingen. En ALS de media hier al over wilden berichten, dan werd zoals gebruikelijk zoveel mogelijk verzwegen dat het inderdaad om migranten ging. Dat houdt tevens in dat die 10.000 misdaden slechts een fractie van het werkelijke aantal migrantenmisdaden zijn, omdat het leeuwendeel op last van de politiek wordt verzwegen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws..nl


    11-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timmermans liegt, glimt en wurgt het volk dat hem nooit koos

    Timmermans liegt, glimt en wurgt het volk dat hem nooit koos

    NaamloosDoor Joost Niemöller

    Frans Timmermans sprak gisteren in Amsterdam voor een zaal gevuld met geestverwanten, dat wil zeggen, zo bleek uit de vragen achteraf, van mensen die beroepsmatig van de EU afhankelijk zijn. Ze vonden het dan ook allemaal een ‘inspirerend betoog.’ Dat zeg je in een bedrijf ook als de directeur een toespraak houdt.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrorist opgepakt in vluchtelingenstroom Lampedusa; overheid probeerde dit te verzwijgen

    Terrorist opgepakt in vluchtelingenstroom Lampedusa; overheid probeerde dit te verzwijgen

    Italië, november 2015

    De Italiaanse politie heeft terrorist Ben Nasr Mehdi opgepakt bij zijn aankomst op Lampedusa. Hij zat op een boot met 200 asielzoekers. Mehdi had een valse naam opgegeven enzei dat hij asiel zocht om aan politieke vervolging te ontsnappen. Uit zijn vingerafdrukken bleek zijn ware identiteit. Hij werd aangehouden samen met drie mannen die de tocht hadden georganiseerd. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrorismecoördinator Schoof is onthutsend naïef over salafisme

    Terrorismecoördinator Schoof is onthutsend naïef over salafisme


    door Afshin Ellian                                       

    Dick Schoof erkent het gevaar van het salafistische jihadisme. Maar hij gaat eraan voorbij dat het salafisme vaak een voorportaal is van radicaal-islamitisch geweld.            

    De terreurdreiging in de Europese Unie is onverminderd hoog. Dick Schoof, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), constateert dat in Europa rekening wordt gehouden 'zowel met de mogelijkheid van complexe en grootschalige aanslagen, als met meer kleinschalige en eenvoudige aanslagen'.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    10-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje: Moslims breken in kerk in, spuiten “Allah” op de muur en vernielen kruisbeeld

    Spanje: Moslims breken in kerk in, spuiten “Allah” op de muur en vernielen kruisbeeld

    Screenshot_23

    (Door: Robert Spencer – Vertaling: M.V.)

    Waarom deden ze dit? De kerk heeft de stumpers vast en zeker “geprovoceerd”. Misschien had de priester of diaken een afbeelding gemaakt van Mohammed of hen op een andere manier beledigd. Per slot van rekening weten we allemaal dat de islam een religie van vrede is en dat moslims nooit zoiets als dit zouden doen, tenzij ze hiertoe worden gedreven door racistische, onverdraagzame christenen, toch?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One flew over the cuckoo’s nest

    One flew over the cuckoo’s nest

    Pixabay - and fuck off

    Asielschoften en islampooiers hebben weer is een achterdeurtje in de wetgeving gevonden om de naïviteit van Zweden te exploiteren, met hun nieuwste oplichtingstruc weet de illegale asielzoeker met zijn woestijnstam een verblijf te verkrijgen in “ongelofelijke dure hotels” (citaat van de socialistische wethouder Anders Rubin), de nieuwe zwendeltruc spreidt zich als een wildvuur over de illegale economische migranten uit de Derde Wereld woestijnlanden die ongecontroleerd over de Zweedse grenzen binnen zwermen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nepparlement met politieke weekdiertjes.

    Nepparlement met politieke weekdiertjes.

    16540reich_eu

    Nepparlement, sinds Wilders die term heeft gebruikt is er al veel over gezegd. Sommige tweede Kamerleden vinden het een ondermijning van de democratie en anderen vinden dat de politiek hiermee schade wordt berokkend.
    Meer lezen op:
    bewiseman.nl


    09-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: "20 miljoen moslims in 2020"

    Duitsland: "20 miljoen moslims in 2020"

    Afbeeldingsresultaat voor 200000000 moslims

    • "We importeren islamitisch extremisme, Arabisch anti-semitisme, nationale en etnische conflicten van andere volken en een afwijkend begrip van maatschappij en wetgeving." — Gelekt Duits inlichtingendocument.

    • "We moeten duidelijk zorgen dat er limieten en quota voor immigratie komen. We kunnen niet de hele wereld redden." — Markus Söder, Beierse minister van Financiën.
      Meer lezen op:
      gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Verhofstadt maakt EU Onheilsfilm des Doods

    Guy Verhofstadt maakt EU Onheilsfilm des Doods

     
    Guy Verhofstadt en films. Dan kunnen we natuurlijk, naast het feit dat hij eruit ziet als een bad guy uit een Bollywood 007-rip off, echt alleen maar aan het bovenstaande fragment denken. Maar, het is een druk baasje. Boeken, lezingen, en nu zelfs een hoogst eigen film. Wij hopen vooral dat-ie er zelf in acteert, opdat maar zoveel mogelijk mensen de Eurofederale waanzin uit z'n poriën zien stromen, maar kleine kans.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Utrecht: cartoon tegen islamgeweld is cartoon voor geweld

    Politie Utrecht: cartoon tegen islamgeweld is cartoon voor geweld 

    pegidaDoor Joost Niemöller

    Op de rumoerig verlopen demonstratie van Pegida vandaag in Utrecht werden de borden met cartoons van Mohammed in beslag genomen door de politie. Waarom gebeurde dat? Omdat hier de sharia heerst en we Mohammed niet mogen afbeelden?
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam in een notendop

    De islam in een notendop

    Screenshot_52

    (Door: Amil Imani)

    Met gevaar voor het schenden van politieke correctheid heb ik tientallen jaren nauwkeurig en zorgvuldig de islam geanalyseerd. Het heeft geleid tot de volgende opmerking: de islam is een sociaal-cultureel virale ziekte die met zijn kwaadaardigheid elke kwetsbare gastheer binnenvalt en tegelijkertijd zijn eigen aanhangers verslindt. Met andere woorden: de islam is net zo dodelijk als een besmettelijke ziekte. Zodra zij de geest van zijn slachtoffer heeft geïnfecteerd, is deze ‘slopende’ aandoening in staat om hem of haar te transformeren in een ​​hulpeloze islamitische pion die geen andere keuze heeft dan het ten uitvoer brengen van wat er wordt gevraagd.
    Meer lezen op:
    elbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toon van het debat

    De toon van het debat

    Screenshot_1

    Er is de laatste tijd veel te doen over de toon van het debat, althans in de media. Kennelijk vallen bepaalde uitspraken in dat debat uit de toon. Die toon moet natuurlijk gematigd zijn en passen bij de smaak van de smaakmakers in de media.

    Er zijn nogal wat landgenoten met meningen die daar van afwijken. Zich kritisch noemende opiniemakers halen dan al snel de domineestoga uit hun garderobe om die dissonanten te manen de (schrille) toon te matigen. Want op hun eigen toon valt natuurlijk niets aan te merken.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    08-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 zeer onaangename Feiten over ‘(boot)Vluchtelingen’

    15 zeer onaangename Feiten over ‘(boot)Vluchtelingen’

    bootvluchtelingen 

    In vrijwel alle media aandacht die er is voor het lot van de ‘boot- en andere vluchtelingen’ komen de kille ongemakkelijke feiten nauwelijks aan bod of worden ondergesneeuwd of over overschreeuwd door hen die van mening zijn dat Europa, omwille van ‘het koloniale verleden’, ‘de slavernij’, enzovoort, ‘een verantwoordelijkheid’ zouden hebben jegens de genoemde ‘bootvluchtelingen’.

    Omdat er naast ideologische motieven, hoog oplopende ‘emoties’ en nog veel meer ‘argumenten’ ook nog zoiets bestaat als de kille koude feiten hieronder een kleine opsomming van bezwaren.
    Meer lezen op:
    personanongrata.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Syrische oorlogsmisdadigers kunnen niet worden uitgezet'

    'Syrische oorlogsmisdadigers kunnen niet worden uitgezet'


    door Tom Reijner                                       

    Vijftig asielzoekers hebben vorig jaar geen verblijfsvergunning gekregen van Nederland. De reden is dat ze worden verdacht van oorlogsmisdaden.            

    Onder deze vermeende oorlogsmisdadigers waren tien Syriërs, bevestigt het ministerie van Veiligheid en Justitie zaterdag tegenover elsevier.nl, na berichtgeving daarover in De Telegraaf. Dat is ook te lezen in deze brief, die is gestuurd aan de Tweede Kamer in maart dit jaar.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    07-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuur dat crapuul meteen naar een koran-kliniek in de Levant om via gebed en de hulp van god te genezen !

    Stuur dat crapuul meteen naar een koran-kliniek in de Levant om via gebed en de hulp van god te genezen !




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!