Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    de_nieuwe_armen
    blog.seniorennet.be/de_nieu
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Frankrijk en Europa zouden kunnen leren

    Wat Frankrijk en Europa zouden kunnen leren

    door Bassam Tawil  •  16 November 2015

     
    Door het voortdurend onderschrijven van het pro-Palestijnse en anti-Israëlische beleid was Frankrijk er uiteraard naar op zoek om de Arabische en islamitische landen te sussen. Frankrijk lijkt ervan overtuigd te zijn dat een dergelijk beleid de moslimterroristen ervan zal weerhouden om Franse onderdanen en Franse belangen tot doelwit te nemen. De Fransen verkeren nu in het grote gevaar dat ze ten onrechte zouden geloven dat de aanslagen van 13 november hebben plaatsgevonden, omdat Frankrijk de islamitische terroristen niet genoeg gesust heeft.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    16-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yerushalayim Shel Zahav

    Wie kent niet het beroemde lied over Jeruzalem, ירושלים של זהב, Yerushalayim Shel Zahav, Jeruzalem van Goud? Een lied waarvan je tranen in de ogen krijgt, ook als je het niet verstaat.

    Maar ongetwijfeld kunt u deze Engelse versie van Yerushalayim Shel Zahav wel verstaan. Hij wordt gezongen door de jonge zangeres Liel Kolet, die er in slaagt om de stemming er in te houden.
    klik hier om het lied te horen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister waarschuwt voor aanslagen in Duitsland; terroristen mogelijk in vluchtelingenmassa op weg naar Europa

    Minister waarschuwt voor aanslagen in Duitsland; terroristen mogelijk in vluchtelingenmassa op weg naar Europa

    Parijs terrorist Ahmed Almuhamed

    Duitsland, november 2015

    De Duitse minister van Binnenlandse zaken Thomas de Maizière waarschuwt voor aanslagen in Duitsland. De Duitse geheime dienst heeft concrete informatie over een geplande aanslag in Duitsland, eind november 2015. 
    Wegens de terreurdreiging hebben de autoriteiten in Duitsland al veiligheidsmaatregelen genomen. Er zijn extra controles ingevoerd op luchthavens, stations en grenzen. Duitsland is bang dat terroristen een aanslag willen plegen op hotels of op kerstmarkten.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse moslimleiders: Tijd om te vechten voor islamitische machtsovername

    Britse moslimleiders: Tijd om te vechten voor islamitische machtsovername

    Slechts 5 van de 200 aanwezige moslims klappen voor kritiek op ISIS – Migranteninvasie Europa: Oorlog naar het voorbeeld van Mohammed


    'Discussie' op z'n moslims: Leiders prediken dictaten, en de toehoorders klappen.

    Luttele uren voordat moslimterroristen in Parijs een gruwelijk bloedbad aanrichtten en er bijna in slaagden een stadion binnen te dringen en daar duizenden slachtoffers te maken, riepen islamitische leiders op een bijeenkomst in Londen moslims op te gaan vechten voor het grote einddoel, namelijk de totale islamitische machtsovername van Groot Brittannië. En wat moslimorganisaties in Nederland nu ook mogen beweren (2) – niets wijst erop dat zij voor ons een minder afschrikwekkende toekomst in gedachten hebben.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Stevent Europa af op een burgeroorlog?


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn “wij” niet in oorlog met de islam? Is dat zo?

    Zijn “wij” niet in oorlog met de islam? Is dat zo?

    h Islam geweld

    Is de islam niet het geloof dat de sharia wil invoeren en dat Kerk en Staat als een macht wil vormen? Die overspel wil bestraffen met stenigen to de dood er op volgt? En die “ongelovigen’ wil straffen met bv onthoofding? Volgens de NOS heeft Rutte naar aanleiding van de terroristische aanslag in Parijs verklaard:
    Meer lezen op:
    vrijspreker.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak de jihadisten gelukkig, en zet ze uit naar hun kalifaat

    Maak de jihadisten gelukkig, en zet ze uit naar hun kalifaat


    door  Afshin Ellian  15 nov 2015                                      

    Nu we in oorlog zijn met de vijanden van Europa, moeten de juiste maatregelen worden genomen. We kunnen toch gewoon het salafisme verbieden en dit extremisme met wortel en tak uitroeien?            

    De meeste Europeanen zijn klaar met de jihadisten, salafisten, wahabisten en alle andere verschijningsvormen van de politieke islam. Mag ik dit zeggen?

    ‘Mag ik dit zeggen’, was een van de sterkste zinnen die wijlen Theo van Gogh ooit in een column schreef. We weten niet meer wat we wel of niet mogen zeggen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    15-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De permanente oorlog in Europa is begonnen

    De permanente oorlog in Europa is begonnen

    'We moeten leren leven met een guerrilla-oorlog'

                                 

    Het Europa zoals we het nu kennen en hebben opgebouwd na de Tweede Wereldoorlog heeft aanslagen als in Parijs op 13 november mogelijk gemaakt. Als op de circa vijftig miljoen moslims in Europa er tien procent radicale ideeën op na houdt, dan zitten we opgescheept met vijf miljoen potentiële terroristen.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat gaat Hollande doen?

    Wat gaat Hollande doen?

    Screenshot_31

    (Door: H. Numan)

    Het toeval aan het werk. Ik plaats een stukje op “E.J. Bron” en een paar uur later blijkt dat ik volkomen gelijk heb. Alleen zat ik er een paar maanden naast. Helaas moet ik me toch verontschuldigen. Deze aanslag heeft niets te maken met “vluchtelingen”. Dat moet nog komen. Dit is een “gewone” mohammedaanse aanslag. Vrijwel zeker door ISIS, maar het is best mogelijk dat Al-Qaida probeert te concurreren. Het is vreselijk, maar dit is slechts een voorspel van wat ons te wachten staat. We zijn allang in oorlog, maar dat weigeren onze leiders domweg te aanvaarden. 
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn in oorlog met de radicale islam

    We zijn in oorlog met de radicale islam

    image

    Al enkele malen heb ik geschreven over het onder druk staan van de Europese landen, het falen van de Europese Unie en de dreiging van islamitische terreur. De aanslagen in Parijs moeten de druppel zijn. Genoeg is genoeg! We kúnnen, nee, we mógen niet langer wegkijken. Stop er dus mee, benoem de oorzaken en verhef veiligheid boven politieke discussie.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    14-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pleidooi voor een nieuwe Koran
    Pleidooi voor een nieuwe Koran

    Longread

    Volgens Sam Van Rooy wordt er een verkeerd beeld van de islam opgehangen in onze media en door de opiniemakers. In deze longread wil hij dat counteren: de gewelddadige islam is inderdaad de echte. 

    ‘De mandatarissen van de moslimgemeenschap in Limburg reageerden krachtig en eendrachtig op de beledigingen van Filip Dewinter (Vlaams Belang), donderdag in de Kamer. Dewinter zwaaide met de Koran en noemde het heilige boek van de moslims “de bron van alle kwaad”. (…) Het is de eerste keer dat Limburgse moslims die verkozen zijn in een mandaat - nationaal of regionaal - verenigd naar buiten treden. (…) Liefst 30 mandatarissen - schepenen, gemeenteraadsleden en OCMW-raadsleden - vergaderden vrijdagavond in Maasmechelen.’ (Het Belang van Limburg, 24 januari 2015). 
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joden niet uitgenodigd bij Kristallnacht herdenking Zweden

    Joden niet uitgenodigd bij Kristallnacht herdenking Zweden

    ‘Dezelfde duistere sluier die eind jaren ’30 over Europa viel is teruggekeerd’


    Net als je denkt dat Europa het dieptepunt van moreel verval wel heeft bereikt door het toelaten van miljoenen volgelingen van een ons extreem vijandig gezinde religie, doet de gevestigde orde er nog een schepje bovenop. Bij de recente herdenking van de Kristallnacht in Zweden werden uitgerekend de slachtoffers, de Joden, NIET uitgenodigd, maar werd wel met Palestijnse (terreur)vlaggen gezwaaid. Ook in Amsterdam en München werd de herdenking zonder enige protest van de politiek misbruikt om de Joden opnieuw te demoniseren, en zo de weg te bereiden voor een nieuwe Holocaust – deze keer door de hand van de moslims, waar ‘onze’ leiders nog altijd de grenzen wijd voor open houden. Zo bezien verdient ons krankzinnig geworden continent het misschien wel om opnieuw in vlammen op te gaan.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijk is het oorlog.

    Natuurlijk is het oorlog.

    Geplaatst op 14 november 2015

    Screenshot_14

    (Door: Arthur van Amerongen)

    Maar niet de oorlog waarmee een Brusselse bobo deze week dreigde. The First Veep van Jean-Claude Juncker doelde op het herrijzende nationaalsocialisme in Europa. De laarzen van de kaalkopjes denderen weer door de steden en dit keer zullen de mohammedanen het slachtoffer worden van razzia’s en pogroms.
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marine Le Pen: “De EU is een grote ramp, een antidemocratisch monster.”

    Marine Le Pen: “De EU is een grote ramp, een antidemocratisch monster.”

    Screenshot_30

    Marine Le Pen

    (Vertaling: E.J. Bron)

    In een interview met “Spiegel-Online” rekent de voorzitster van de Franse partij Front National af met de EU. Zij noemt de Europese Unie een “antidemocratisch monster”.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ontkennings-psychose zal nóg meer aanslagen onvermijdelijk maken

    De ontkennings-psychose zal nóg meer aanslagen onvermijdelijk maken
    Posted by

    Afbeeldingsresultaat voor nos parijs
    Ik zeg niet gauw dat ik geschokt en verdrietig ben. Dat laat ik aan huichelende politici over. Maar wat zijn er weer gruwel-offers gebracht op het altaar van de linkse mooi-weer-politiek! Ergens tussen de 100 en 150 doden. Zij die getuigen waren. De gewonden. De geestelijk verminkten. Vooral, vooral, vooral de nabestaanden. Een rock-concert: hoeveel ouders zien hun kinderen niet meer thuiskomen? Sinds de jaren 1980 probeer ik steeds dringender en bewuster te waarschuwen voor het importeren van een cultuur in Europa die ik in de Amsterdamse
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    13-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Timmermans is een hautaine bangmaker

    Frans Timmermans is een hautaine bangmaker

    European Commission First Vice-President Frans Timmermans speaks during an interview at the European Commission in Brussels on April 27, 2015. AFP PHOTO/EMMANUEL DUNAND        (Photo credit should read EMMANUEL DUNAND/AFP/Getty Images)

    “Volkomen losgezongen van de realiteit” – “Een hautaine en parmantige natte twat” – “Een sneuneus van epische proporties”

    Dit zijn zomaar enkele primaire gedachten die door mijn hoofd schoten bij het lezen van de volstrekt ontluisterende recente uitspraken van EU-malloot en super-Commissaris Frans Timmermans.

    De krachtenloze en machteloze überfantast Timmermans schetst een gitzwart beeld van de toekomst van het oude continent: het is óf de EU óf het wordt oorlog.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien dodelijke leugens over Israël

    Tien dodelijke leugens over Israël

    Screenshot_42

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Terwijl Israëlische burgers door Arabische terroristen afgeslacht worden, worden ook de feiten over het conflict heftig misbruikt. Het tijdschrift “Politico” heeft de tien meest dodelijke leugens over de huidige golf van terreur opgeschreven:
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU wil 117 miljoen van Nederland voor Turkije

    EU wil 117 miljoen van Nederland voor Turkije


    door Elif Isitman                                        

    De Europese Commissie wil een vluchtelingenfonds oprichten voor Turkije met een totaalwaarde van 3 miljard euro. De Nederlandse bijdrage daarvoor zou dan uitkomen op 117 miljoen euro.            

    Dat blijkt donderdag uit documenten van de Commissie. Turkije moet in ruil voor onder meer dat geld, de grenzen met Griekenland beter bewaken en de opvang van Syrische migranten verbeteren. Hiermee moeten de Syriërs gemotiveerd worden om de reis naar Europa niet meer te maken.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

                                                         


    12-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.video op Youtube van de grote volksverhuizing.

    Afbeeldingsresultaat voor vluchtelingen

    Film op youtube van fragmenten en gebeurtenissen van de grootste volkverhuizing ooit.

    hier klikken bij voorkeur niet voor het slapen gaan.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote terreurcel ontmanteld: 'Europa doelwit van aanslagen'

    Grote terreurcel ontmanteld: 'Europa doelwit van aanslagen'


    door Servaas van der Laan                                       

    Verschillende Europese landen hebben donderdag dertien leden van een jihadistisch terreurnetwerk in Europa gearresteerd. De vermeende leider van de groep, Mullah Krekar, zat al vast in een Noorse cel.            

    De prominente figuren van de terreurcel 'Rawti Shax' waren volgens justitie zestien Koerden en een Kosovaar. In een door Eurojust gecoördineerde actie zijn dertien van hen donderdag gearresteerd.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!