Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    anders_bekeken
    blog.seniorennet.be/anders_
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor iedereen die van mening is dat wij de daders van dit soort gruwelijkheden in Nederland met open armen moeten ontvangen

    Voor iedereen die van mening is dat wij de daders van dit soort gruwelijkheden in Nederland met open armen moeten ontvangen

    Bovenstaande foto toont ons een meisje van tien jaar oud, gewoon een leuk kind, een kind met de pech om in handen te vallen van de islamitische pedofielen bende die huis hield in haar geboortestreek. Op 3 augustus 2014 werd ze ontvoerd en leefde ze ruim een jaar lang in een ware hel om de doodeenvoudige reden dat ze geen moslima is en dus straffeloos als gebruiksvoorwerp kon worden verhandelt, verkocht of cadeau worden gedaan.
    Meer lezen op:
    finexx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee berichten uit Tsjechië

    Twee berichten uit Tsjechië

    Screenshot_50

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Parlementariërs: Labelen van producten uit Israël is schokkend

    Een groep Tsjechische parlementariërs heeft de beslissing van de Europese Commissie over het labelen van producten uit de Joodse “nederzettingen” schokkend genoemd. De parlementariërs beschouwen het besluit als een absurde aanval op Israël. Tsjechië dient deze regeling af te wijzen en niet toe te passen. Dit benadrukten 23 parlementariërs met aan het hoofd de voorzitter van de Tsjechisch-Israëlische parlementaire commissie, Robin Böhnisch (sociaaldemocraten), in een verklaring die donderdag werd gepubliceerd.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihad-getto Molenbeek door ontkencultuur en socialistische burgemeester

    Jihad-getto Molenbeek door ontkencultuur en socialistische burgemeester

    België, november 2015
    Philippe Moureaux

    Tweederde van de 83.000 zielen tellende bevolking van de West-Brusselse wijk Molenbeek is moslim. Er staan 21 moskeeën en de gebedsoproep weerklinkt door de gehele wijk.

    Hoofddoeken, baarden en islamitische boekhandels
    Heel veel vrouwen dragen er een hoofddoek en de meeste mannen een baard. Op straat hoor je Arabisch en Frans. De cafés schenken geen alcohol, maar thee. De winkels dragen Arabische opschriften en er worden koranrecitaties afgespeeld. Er zijn talloze islamitische boekhandeltjes.  De gemeente opende een speciaal islamitisch slachthuis tijdens het Eidfeest in 2008. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    19-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel, de EU en de islam: dat is dikke mik zoals u weet . . . . .

    Brussel, de EU en de islam: dat is dikke mik zoals u weet  . . . . .

     

    De site waarop ik dit filmpje gevonden heb, weet ook niet wanneer het precies opgenomen is. Wel recent, lijkt me. En het is in de buurt van het centraal spoorwegstation van Brussel. En de in het filmpje figurerenden zijn hartstikke gek en tot elke massamoord bereid, dat lijkt ook duidelijk.
    Meer lezen en filmpje zien:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elftallen Duitsland en Nederland, en bondskanselier Merkel, ternauwernood aan de dood ontsnapt

    Elftallen Duitsland en Nederland, en bondskanselier Merkel, ternauwernood aan de dood ontsnapt 
    Minister de Maizière: Kan niet alles zeggen, anders worden mensen ongerust

     

    Het heeft maar weinig gescheeld of...

    Volgens zowel inwoners van Hannover als een lokale krant was de geplande aanslag op het stadion van Hannover’96, waar gisterenavond de oefeninterland Duitsland-Nederland zou plaatsvinden, veel ernstiger en gevaarlijker dan officieel bekend is gemaakt. Er werd namelijk niet alleen een ambulance vol met explosieven aangetroffen, maar er was ook een terrorist met een bomvest. Het Duitse elftal werd al uit voorzorg met een ‘gecamoufleerde’ bus het stadion in gereden. Achteraf blijken toeschouwers, de beide elftallen en bondskanselier Merkel maar ternauwernood aan de dood te zijn ontsnapt. Minister de Maizière erkende niet voor niets dat hij niet alles kon vertellen, omdat er dan zeker paniek zou uitbreken.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet denkt na over 'mini-Schengen' tegen asielstroom

    Kabinet denkt na over 'mini-Schengen' tegen asielstroom


    door Tom Reijner                                        

    Het kabinet kijkt naar mogelijkheden om, met een aantal gelijkgestemde landen, een nieuwe 'mini-Schengenzone' op te richten. Zo’n akkoord moet ertoe leiden dat de migratiestroom wordt ingeperkt.            
    Dat bevestigen bronnen op het Binnenhof, na berichtgeving daarover in De Telegraaf woensdag. Maar het gaat hier wel om een 'uiterst middel' - als de Zuid-Europese landen niet mee willen werken aan het beheersen van de migranteninflux.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims in Gotenburg overvallen school – eisen dat alle meisjes een sluier dragen

    Moslims in Gotenburg overvallen school – eisen dat alle meisjes een sluier dragen

    Via Avpixlat

    november 19, 2015 // 40 Comments

    Gotenburg is Europa’s toonaangevende stad met het exporten van jihadterroristen aan het bloedbad van de IS in Syrië en Irak. De stad heeft geen effectief beleid om deze rekrutering te voorkomen, integendeel, terugkerende jihadstrijders krijgen voorrang met een woning  en financiële bijstand. Een ander gerelateerd resultaat van deze doorgedraaide links-liberale multiculturalisering is dat de stad steeds meer islamiseert.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    18-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam, doodslaan of doodgeslagen worden, 1400 jaar agressie

    De islam, doodslaan of doodgeslagen worden, 1400 jaar agressie

    a22

    Sinds de dag dat Mohammed zijn eerste openbaring kreeg, is het oorlog in de wereld. Waarom: omdat vanaf die eerste keer het voortdurend oorlog is geweest met aanhangers van de islam.  Doodslaan of doodgeslagen worden, alles wat daar meer of minder over gezegd wordt, is propaganda, 1400 jaar agressie.
    1400 Jaar oorlog.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse voetbalfans honen slachtoffers van Parijs tijdens minuut stilte

    Turkse voetbalfans honen slachtoffers van Parijs tijdens minuut stilte

    Pierre van Hooijdonk. Op zijn shirt staat "Cola Turka". Waarop die snor slaat, weet ik niet.

    Pierre van Hooijdonk. Op zijn shirt staat “Cola Turka”. Waarop die snor slaat, weet ik niet.

    Je moet het maar eens aan voetbal-commentator Pierre van Hooijdonk vragen die nog bij Venerbatsje heeft gespeeld. Die fantástische en ongelóóflijke sfeer in dat stadion en ueberhaupiter in het Turkse voetbal. Wat mij altijd opvalt is het consequente hoongeschreeuw van Turkse voetbalfans als de tegenstander aan de bal is. Bij elke wedstrijd en de hele wedstrijd lang, maar vooral bij landenwedstrijden van het Turkse elftal.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische Staat is glashelder over beweegredenen

    Islamitische Staat is glashelder over beweegredenen

    Een Islamitische Staat strijder.
    Een Islamitische Staat strijder. © AFP

    Door: Elma Drayer, columniste van de Volkskrant   

    Na elke terreuraanslag kun je erop wachten. Eerst is er de schok, dan volgt de verwarring. Niet veel later verlaten de duiders hun studeerkamer om ijverig aan het verklaren te slaan.

    In januari, na de bloedbaden bij Charlie Hebdo en een Joodse supermarkt, waren ze er snel uit. Natuurlijk, ze keurden de terreurdaden ten strengste af. Maar had het blad geen satire bedreven waarin het ook de islam te pakken nam, er was niks gebeurd. En zou Israël zich niet zo misdragen in het Midden-Oostenconflict, de Joden in die supermarkt was geen haar gekrenkt.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Bonusquote: ‘Stappen zetten om kanker van islamitisch extremisme uit te roeien’

    Ayaan Hirsi Ali geeft tips aan Europa


    18-11-2015, 9:20

    Tags:

    “Maar ook als IS volledig vernietigd is, zal het islamitisch extremisme niet verdwijnen. De vernietiging van IS zal het religieuze vuur van degenen die verlangen naar een kalifaat juist aanwakkeren. De Europese leiders moeten enkele belangrijke politieke beslissingen nemen. Er is een andere mentaliteit nodig om meer terreuraanslagen op nog grotere schaal te voorkomen. De islamitische extremisten zullen er nooit in slagen Europa in een moslimcontinent te veranderen, maar ze kunnen wel een burgeroorlog uitlokken waardoor delen van Europa er uiteindelijk gaan uitzien als de Balkan begin jaren ’90
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    17-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielcontrole faalt

    Asielcontrole faalt

    Screenshot_23

    (Door: Jorn Jonker)

    DEN HAAG – De controle van asielzoekers moet snel beter. Nu is onduidelijk wie ons land binnenkomt, en dat brengt grote gevaren met zich mee.

    Een Kamermeerderheid eist die verbetering van staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie). Uit een onthullend rapport van de Inspectie Veiligheid en Justitie blijkt dat zelfs mensen met vervalste papieren de asielprocedure in Nederland in mogen. Parlementariërs vrezen dat IS-strijders zich zo wel heel makkelijk kunnen voordoen als vluchtelingen.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als er dan toch oorlog is, laten we dan ook vechten

    Als er dan toch oorlog is, laten we dan ook vechten

    marching into battle01 

    Prof. (em.) Dr. René Tissen, oud-columnist van RTLZ,  maakte zich nogal boos om de slappe reactie van de Nederlandse regering op de aanslagen in Parijs. Hieronder staat wat Rutte c.s. naar zijn overtuiging hadden moeten zeggen.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Frankrijk en Europa zouden kunnen leren

    Wat Frankrijk en Europa zouden kunnen leren

    door Bassam Tawil  •  16 November 2015

     
    Door het voortdurend onderschrijven van het pro-Palestijnse en anti-Israëlische beleid was Frankrijk er uiteraard naar op zoek om de Arabische en islamitische landen te sussen. Frankrijk lijkt ervan overtuigd te zijn dat een dergelijk beleid de moslimterroristen ervan zal weerhouden om Franse onderdanen en Franse belangen tot doelwit te nemen. De Fransen verkeren nu in het grote gevaar dat ze ten onrechte zouden geloven dat de aanslagen van 13 november hebben plaatsgevonden, omdat Frankrijk de islamitische terroristen niet genoeg gesust heeft.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    16-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yerushalayim Shel Zahav

    Wie kent niet het beroemde lied over Jeruzalem, ירושלים של זהב, Yerushalayim Shel Zahav, Jeruzalem van Goud? Een lied waarvan je tranen in de ogen krijgt, ook als je het niet verstaat.

    Maar ongetwijfeld kunt u deze Engelse versie van Yerushalayim Shel Zahav wel verstaan. Hij wordt gezongen door de jonge zangeres Liel Kolet, die er in slaagt om de stemming er in te houden.
    klik hier om het lied te horen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister waarschuwt voor aanslagen in Duitsland; terroristen mogelijk in vluchtelingenmassa op weg naar Europa

    Minister waarschuwt voor aanslagen in Duitsland; terroristen mogelijk in vluchtelingenmassa op weg naar Europa

    Parijs terrorist Ahmed Almuhamed

    Duitsland, november 2015

    De Duitse minister van Binnenlandse zaken Thomas de Maizière waarschuwt voor aanslagen in Duitsland. De Duitse geheime dienst heeft concrete informatie over een geplande aanslag in Duitsland, eind november 2015. 
    Wegens de terreurdreiging hebben de autoriteiten in Duitsland al veiligheidsmaatregelen genomen. Er zijn extra controles ingevoerd op luchthavens, stations en grenzen. Duitsland is bang dat terroristen een aanslag willen plegen op hotels of op kerstmarkten.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse moslimleiders: Tijd om te vechten voor islamitische machtsovername

    Britse moslimleiders: Tijd om te vechten voor islamitische machtsovername

    Slechts 5 van de 200 aanwezige moslims klappen voor kritiek op ISIS – Migranteninvasie Europa: Oorlog naar het voorbeeld van Mohammed


    'Discussie' op z'n moslims: Leiders prediken dictaten, en de toehoorders klappen.

    Luttele uren voordat moslimterroristen in Parijs een gruwelijk bloedbad aanrichtten en er bijna in slaagden een stadion binnen te dringen en daar duizenden slachtoffers te maken, riepen islamitische leiders op een bijeenkomst in Londen moslims op te gaan vechten voor het grote einddoel, namelijk de totale islamitische machtsovername van Groot Brittannië. En wat moslimorganisaties in Nederland nu ook mogen beweren (2) – niets wijst erop dat zij voor ons een minder afschrikwekkende toekomst in gedachten hebben.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Stevent Europa af op een burgeroorlog?


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn “wij” niet in oorlog met de islam? Is dat zo?

    Zijn “wij” niet in oorlog met de islam? Is dat zo?

    h Islam geweld

    Is de islam niet het geloof dat de sharia wil invoeren en dat Kerk en Staat als een macht wil vormen? Die overspel wil bestraffen met stenigen to de dood er op volgt? En die “ongelovigen’ wil straffen met bv onthoofding? Volgens de NOS heeft Rutte naar aanleiding van de terroristische aanslag in Parijs verklaard:
    Meer lezen op:
    vrijspreker.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak de jihadisten gelukkig, en zet ze uit naar hun kalifaat

    Maak de jihadisten gelukkig, en zet ze uit naar hun kalifaat


    door  Afshin Ellian  15 nov 2015                                      

    Nu we in oorlog zijn met de vijanden van Europa, moeten de juiste maatregelen worden genomen. We kunnen toch gewoon het salafisme verbieden en dit extremisme met wortel en tak uitroeien?            

    De meeste Europeanen zijn klaar met de jihadisten, salafisten, wahabisten en alle andere verschijningsvormen van de politieke islam. Mag ik dit zeggen?

    ‘Mag ik dit zeggen’, was een van de sterkste zinnen die wijlen Theo van Gogh ooit in een column schreef. We weten niet meer wat we wel of niet mogen zeggen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!