Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    katrien
    blog.seniorennet.be/katrien
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Europa kan deze immigratie niet aan'

    'Europa kan deze immigratie niet aan'

    Kleis Jager − 21/02/16, 13:22
    © HH/Hannah Assouline. Christopher Caldwell: 'Een Syriër vergt meer van het ontvangende land dan een Hongaar.'

    Interview De Amerikaanse schrijver en journalist Christopher Caldwell volgt de Europese immigratiecrisis op de voet. 'Het is naïef om te denken dat mensen die onderdrukking en geweld ontvluchten westerse waarden bewonderen.'
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    21-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!

    De Islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!


    Europa is een ‘zinkend continent’ geworden en samen met ‘de Europese beschaving’ ten onder gaan. De EU is op weg om Eurabia te worden,een onderdeel van de moslim wereld! Wat in vorige eeuwen door een leger van soldaten niet gelukt is, dreigt nu te gebeuren door een leger van moslimmigranten: de verovering van Europa door en voor de islam. Tot de Tweede Wereldoorlog waren er nauwelijks moslims en moskeeën in Europa te vinden.Vandaag zijn het er al meer dan 50 miljoen moslims en duizenden moskeeën!
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religieuze extremisten’ heer en meester in tientallen Zweedse wijken

    Religieuze extremisten’ heer en meester in tientallen Zweedse wijken

    Zweden, februari 2016

    Multiculturele wijk Zweden
    Hoofdinspecteur van politie in Stockholm, Lars Alvarsjö, schrijft in de krant dat het rechtssysteem in Zweden op instorten staat. Alvarsjö: ‘in sommige wijken wordt de politie dagelijks met stenen en molotovs bekogeld’.  De migratiecrisis leegt een zware druk legt op de politiecapaciteit. Hierdoor kan reguliere criminaliteit minder goed bestreden worden.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse cijfers 2015: Minstens 275.000 asielzoekers pleegden misdaad

    Duitse cijfers 2015: Minstens 275.000 asielzoekers pleegden misdaad

    Misdaadcijfers worden net als in Nederland zwaar gemanipuleerd en opgeleukt


    ... met de medewerking van jullie eigen regeringen.

    Van de officieel ruim 1 miljoen (maar in realiteit eerder 1,5 miljoen) asielzoekers die Duitsland in 2015 binnenliet, hebben er volgens officiële cijfers van het Bundes Kriminal Amt (BKA) al 275.000 minimaal één misdrijf of misdaad gepleegd, omgerekend 750 per dag. Analisten wijzen erop dat het hier enkel om het aantal opgeloste misdrijven gaat, wat doorgaans slechts het topje van de ijsberg is. ‘De suïcidale politiek van de CDU, SPD en Groenen (Duitse versies van CDA, PvdA en GroenLinks) heeft niet alleen een misdaadlawine veroorzaakt, maar is ook verantwoordelijk voor de 275.000 slachtoffers hiervan,’ schrijft auteur Stefan Schubert.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    20-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handleiding voor ongelovigen: gevaarlijke en minder gevaarlijke moslims

    Handleiding voor ongelovigen: gevaarlijke en minder gevaarlijke moslims

    SlechteMoslims01 6

    Wat moeten we met al die moslims? Er komen er steeds meer. Welnu, er bestaan drie soorten. De stille, de domme en de goede moslims. Voor de derde soort moet je bang zijn. Een handleiding.

    Er bestaan drie soorten moslims en dit is al veertienhonderd jaar zo. Sinds het begin van de islam zijn er stille moslims, ook wel struisvogels of hypocrieten genoemd, domme moslims en goede moslims. Hoed je voor de laatsten.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exact zoals voorspeld: Haagse islampartij wil hondenverbod

    Exact zoals voorspeld:  Haagse islampartij wil hondenverbod
    Geplaatst op

    honden

    Het moet verboden worden in Den Haag om een hond als huisdier te hebben. Dat vindt tenminste het Haagse raadslid Hasan Küçük van de Islam Democraten, zo meldt De Telegraaf.

    Volgens de moslimpartij horen de viervoeters in de natuur en niet in een huis. Küçük vindt het houden van honden dierenmishandeling en daarom zou het volgens hem strafbaar moeten worden.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    19-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenen immigranten importeren het gloeiend hete Arabische antisemitisme

    Miljoenen immigranten importeren het gloeiend hete Arabische antisemitisme

    islamist-berlin2
    Islamisten demonstreren tijdens anti-Israël demonstratie in Berlijn
    [beeldbron: foto Zach Goldberger voor Ynet]

    Miljoenen immigranten importeren het gloeiende antisemitisme van hun thuislanden naar Duitsland. Nu al is de haat onder Arabische immigranten in Duitsland tegen alles wat Joods is een ernstig probleem. Met honderdduizenden immigranten uit landen, waarin het antisemitisme quasi tot de staatsdoctrine behoort, dreigen vijandigheden en onlusten van een nieuwe dimensie.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UPDATE:Oostenrijk en Balkan landen bereiken akkoord : 3.200 vluchtelingen per dag naar Duitsland en NL !

    UPDATE:Oostenrijk en Balkan landen bereiken akkoord : 3.200 vluchtelingen per dag naar Duitsland en NL !

    gery        

    Don’shoot the Messenger, maar iemand moet het u toch vertellen. Vandaag sloten de bazen van de politie annex immigratie autoriteiten van Macedonië, Servië, Croatië, Slovenië  en Oostenrijk in Zagreb een overeenkomst, waarin het treinvervoer van handophouders die vanuit Griekenland via Macedonië de EU binnen willen wordt geregeld. Dat betekent in keiharde cijfers dat per dag 3.200 vluchtelingen doorreizen in speciale treinen naar Duitsland, waarna het truien breiende volkje in de Nederlandse Bible Belt weer wat te doen heeft.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verraad" in Turkije: Vragen om Vrede

    Verraad" in Turkije: Vragen om Vrede

    door Uzay Bulut  •  19 Februari 2016

    Een aantal ondertekenaars van de petitie van "Academics for Peace" in Turkije poseren voor een bord waarop staat: "Wij zullen geen deel uitmaken van deze misdaden." De 1128 individuele ondertekenaars van het manifest van "Academics for Peace" worden blootgesteld aan aanhoudende aanvallen en dreigingen vanuit de Turkse overheid en nationalistische groepen.
    De autoriteiten van de Turkse staat hebben duidelijk gemaakt dat vragen om beëindiging van geweld in de Koerdische gebieden van Turkije gelijk staat aan "verraad." Dit houdt in dat vragen om vrede en politieke gelijkheid tussen Koerden en Turken illegaal is.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    18-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse sociale wetenschapper waarschuwt dat Europa leger heeft binnengelaten

    Turkse sociale wetenschapper waarschuwt dat Europa leger heeft binnengelaten

    ‘Islam valt dankzij multiculti terug naar 7e eeuw’ - 20 jarige Duitse Turk: Islam wordt hier op school als ultravriendelijke en superconstuctieve religie gepresenteerd, maar dat beeld klopt niet


    Het populaire Poolse magazine wSieci (Het Netwerk) beeld op de kaft uit hoe de Europese vrouwen worden aangerand en verkracht door de miljoenen moslimmigranten. In artikelen zoals ‘Wil Europa zelfmoord plegen?’ en ‘De Hel van Europa’ wordt zware kritiek geleverd op het open-grenzenbeleid van West en Noord Europa. (2)

    De Duits-Turkse sociale wetenschapper en publicist dr. Necla Kelek, zowel moslima als islamcriticus, maant bondskanselier Angela Merkel eindelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de 80 miljoen inwoners van Duitsland. ‘Het land is niet uw eigendom. Dan kun je niet zomaar de deur openzetten.’ Dat heeft Merkel echter wel gedaan, waarmee ze ‘in de waarste zin van het woord een leger heeft toegelaten’.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.com


    17-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse hoofdrolspeler uit serie The Bridge gestapt: Malmö te antisemitisch geworden

    Joodse hoofdrolspeler uit serie The Bridge gestapt: Malmö te antisemitisch geworden

    imgresDoor Joost Niemöller

    Ja, ik ben een van die fans van de serie The Bridge, maar ik weet niet meer of ik nog naar het vervolg zal kijken. De grote aantrekkingskracht in de serie was namelijk de chemie tussen de Zweedse autistische rechercheur Saga Norén en haar Deense tegenpool, de oudere, gezette man met de problematische overdaad aan inlevingsvermogen, Martin Rohde. En Martin Rohde zit niet meer in de serie.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als verbieden (nog) nèt niet mag .

    Als verbieden (nog) nèt niet mag . . .

    Screenshot_22

    (Door: Theresa Geissler)

    Ofwel: De bestrijding van Pegida-Nederland door de promotors van de massa-immigratie.

    Het was, strikt genomen, geen officiële Pegida-demonstratie, die zaterdagmiddag 13 februari 2016 gehouden werd in Enschede: het initiatief ging namelijk uit van de andere Nederlandse burgerbeweging, Demonstranten Tegen Gemeenten (DTG). Een beletsel voor Pegida was dat echter niet: beide bewegingen weten zich welkom op elkaars manifestaties, waar zelfs de wederzijdse sprekers hun bijdrage mogen leveren. Aangezien DTG deze gastvrijheid inmiddels al diverse malen van Pegida-Nederland had mogen aanvaarden, sprak het voor zich dat dit nu omgekeerd eveneens zou gelden en Pegida-Nederland greep deze mogelijkheid dan ook dankbaar en gemotiveerd aan.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van der Laan: “Alle vrouwen zijn onreine hoeren, mijn moeder ook, en die geef je geen hand.”

    Van der Laan: “Alle vrouwen zijn onreine hoeren, mijn moeder ook, en die geef je geen hand.”

    “Want in sommige culturen is het doodnormaal om vrouwen geen hand te geven.”

    In ‘sommige’ culturen, Van der Laan? islam bedoel je. Waarom spreek je dat woord niet uit dan, lafaard? En omdat in islam vrouwen minderwaardige wezens zijn, moeten wij daar relaxed mee omgaan en niet zo moeilijk doen. Dan moet de ontvangende maatschappij zich maar aanpassen, want waarom zou een mohammedaan, met dat expansionistische dwingende en niet-aan-te-passen geloof zich aan passen he, in het gastland? Als toekomstige slaven moeten wij er vast aan wennen wie hier zo meteen de baas is en alvast hun bevelen gehoorzamen en hun middeleeuwse doctrines accepteren?
    Meer lezen op:
    fubar.mobi


    16-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoeken voor Finse meisjes in kader van interreligieuze week

    Hoofddoeken voor Finse meisjes in kader van interreligieuze week

    Finse meisjes in hoofddoek
    Het International Cultural Centre Caisa in Helsinki verzorgde een ‘islam en mode’ workshop aan voor de Uomarinne school. De meisjes kunnen ‘experimenteren’ met gekleurde hoofddoeken en jongens met moslim kleren voor mannen. De workshop vond plaats in het kader van een interreligieuze week.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantage bepaalt inmiddels vluchtelingen politiek

    Chantage bepaalt inmiddels vluchtelingen politiek

    mutt        

    Mocht u nog op de roze wolk leven en denken dat de huidige vluchtelingencrisis bepaalt wordt door de politiek, dan moeten wij u ruw storen. De zgn. vluchtelingen bepalen inmiddels, niet in de laatste plaats geholpen door mannen en vrouwen die op eigen aanzien en gewin uit zijn, zelf middels een goed gedoseerde chantage hoe het verder gaat naar een weg die onherroepelijk naar een maatschappelijke melt down zal leiden.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Denemarken parasiterende imam is van mening dat de staat huwelijk tussen pedofiel en kind moet accepteren.

    In Denemarken parasiterende imam is van mening dat de staat huwelijk tussen pedofiel en kind moet accepteren.

    Een imam in Denemarken gooit zich in de strijd om het volgens Mo vurig gewenste pedofiele gedrag binnen de islam te kunnen blijven uitvoeren. Trouwen met kinderen moet kunnen aangezien het volgens deze randdebiel goed voor een jong meisje is wanneer ze kapot geneukt wordt door mannen die met gemak haar vader en soms zelfs opa hadden kunnen zijn.

    Nu kan ik het hier wel over Denemarken hebben echter was het ons o zo tolerante Nederland alwaar vorig jaar in oktober een wet om huwelijken tussen pedofielen en kinderen te kunnen ontbinden daar deze eenvoudigweg illegaal zijn niet door kon gaan aangezien groen links, vvd, pvda en de Turkse enclave kuzu/ozturk (sorry geen hoofdletters waard) allemaal de gore moed hadden om tegen de motie van CDA-kamerlid Pieter Omzigt om kindhuwelijken te laten ontbinden te stemmen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal opvangplaatsen voor asielzoekers meer dan verdubbeld in half jaar

    Aantal opvangplaatsen voor asielzoekers meer dan verdubbeld in half jaar
    Door: redactie 
      
    15/02/16 - 15u46  Bron: Belga
    Het tijdelijke opvangcentrum van Fedasil in Lommel. © photo news.

    Er zijn momenteel in België 35.099 opvangplaatsen voor asielzoekers. Midden vorig jaar waren dat er nog maar 16.135. In ruim een half jaar is het aantal plaatsen dus meer dan verdubbeld (+117 procent). Dat blijkt uit cijfers van Fedasil, het federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers, en gegevens uit een nota van het Vlaamse Agentschap Integratie en Inburgering.
    Meer lezen op:
    hln.be


    15-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo islamiseren de Nederlandse scholen. Verslag van dichtbij.

    Zo islamiseren de Nederlandse scholen. Verslag van dichtbij.

    IMG_7604Door Joost Niemöller

    In welke wereld groeien leerlingen momenteel op in Nederlandse scholen? De docenten lijken in staat van toenemende verbijstering te verkeren. Autochtone leerlingen kiezen massaal voor de PVV, bij moslimkinderen is sprake van een toenemende islamisering. Aan beide kanten komt de informatie vooral binnen via de sociale media. Televisie en kranten spelen geen rol meer.

    Dat valt op te maken uit een reportage van het Sociaal cultureel Planbureau, die twee weken terug verscheen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De echte asielbestorming en de grote chaos moeten nog komen

    De echte asielbestorming en de grote chaos moeten nog komen

    Screenshot_36

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Wereldwijd konden verleden jaar de mensen uit de armere landen op tv zien hoe dagelijks duizenden “vluchtelingen” naar Europa stroomden en dat ze bij hun binnenkomst en integratie zelfs nog geholpen werden. Wie weet bij hoeveel van deze mensen afgelopen zomer het besluit vorm heeft gekregen om dat volgend jaar ook te proberen? Niemand kan dit nauwkeurig inschatten, maar de prognoses zijn schrikbarend.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    14-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre arrestaties bij betoging Enschede. “Pegida-spandoek met hakenkruis” was juist anti-nazistisch

    Bizarre arrestaties bij betoging Enschede. “Pegida-spandoek met hakenkruis” was juist anti-nazistisch

    Screen Shot 2016-02-13 at 16.20.32

     berichtgeving van het ANP blijkt onvolledig. 

    Bij een betoging tegen de komst van een azc in Enschede werden vandaag zes mensen opgepakt. In berichtgeving van het ANP werd gesproken over demonstranten die een spandoek met een hakenkruis bij zich droegen. Ook De Dagelijkse Standaard schreef hierover.

    Nader onderzoek wijst uit dat het spandoek in kwestie géén sympathie betuigt aan het nationaal-socialisme, zoals in de ANP-berichtgeving werd gesuggereerd. Integendeel, het spandoek toont juist een afbeelding van een hakenkruis dat in een prullenbak verdwijnt.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!