Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    martin1952
    blog.seniorennet.be/martin1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BREEK. EBRU UMAR OPGEPAKT IN TURKIJE

    BREEK. EBRU UMAR OPGEPAKT IN TURKIJE

    erdokliklijn1068.jpg

     Zorgelijke tweet van Ebru Umar. Heeft de Turkse met het Nederlandse paspoort één kopvodcolumn te veel geschreven? Of is de born columnnist met het buitenhuis in Kusadasi een makkelijk doelwit voor de ordediensten van de lichtgeraakte dictator Erdogan? Ze had al de hele dag boze geitenneukers achter zich aan na een #fuckerdogan-tweet over een Turkse vlag (die juist als verzetsdaad tegen Erdogan opgehangen worden).
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    23-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiende kind gepland. Afghaans echtpaar incasseert 5682 ¤ voor roedel nageslacht

    Tiende kind gepland. Afghaans echtpaar incasseert 5682 € voor roedel nageslacht (per maand)

    (Door: Michael Pommer. Vertaling: Fubar.)

    Dit geval zorgde voor opwinding in het Weense ziekenhuis. Een echtpaar uit Afghanistan, de man sinds 2011 en de vrouw sinds 2013 in Oostenrijk, heeft negen kinderen – en wil nu een tiende, door middel van kunstmatige bevruchting. Daardoor laait het debat weer op over bijstand en bijzondere hulp: de familie ontvangt maandelijks 5682,6 euro.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Universiteit van Al-Quds in Jeruzalem, broeikast van de Palestijnse terreur

    Universiteit van Al-Quds in Jeruzalem, broeikast van de Palestijnse terreur

    studenten
    Jeruzalem, 25 maart 2014. Hamas supporters organiseerden een meeting aan de Al-Quds Universiteit in Jeruzalem. Leden van het “Islamitisch Blok van de Al-Quds Universiteit”, een studentenorganisatie van Hamas, hadden hun gezichten afgedekt en droegen groene vlaggen. Ze toonden ook kartonnen raketten bij die replica ‘s waren van diegene die vanuit Gaza naar Israël werden afgevuurd [beeldbron: The Tablet Magazine].

    In Israël wordt de Palestijnse universiteit “Al-Quds” een academie van de terreur genoemd. “Al-Quds”, de plek waar de nieuwe generatie Palestijnse artsen, advocaten en andere academici opgroeit, is volgens Israëlische veiligheidsdeskundigen het terreurnest van de jongste golf van terreur geworden.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisme-rapport AIVD is zorgelijk en lachwekkend tegelijk

    Salafisme-rapport AIVD is zorgelijk en lachwekkend tegelijk


    Afshin Ellian   Nooit was de terreurdreiging tegen Europa zo groot als in deze tijd. Zelfs massale arrestaties en huiszoekingen hebben daar niets aan veranderd, al worden sinds 2014 continu terroristische complotten ontmanteld.

    Ook zijn er kleine en grote aanslagen gepleegd, aanvankelijk gericht tegen andersdenkenden: op het Franse satirische blad Charlie Hebdo, op een Zweedse cartoonist in Denemarken, op joden. Joden en islamcritici zijn altijd populaire doelwitten geweest voor de jihadisten. Vervolgens kregen we de verschrikkelijke aanslagen in Parijs en Brussel, waar willekeurige burgers doelwit werden. Het jaarrapport van de inlichtingendienst AIVD bevestigt het algemene dreigingsbeeld in Nederland en Europa.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    22-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantenkinderen massaal in Europese seksindustrie

    Migrantenkinderen massaal in Europese seksindustrie

    Frans Boogaard
    22-4-16 - 03:30

    Hevig geschokt Europarlement wil zo snel mogelijk actie

    © anp.

    Een groot deel van de 10.000 in Europa vermiste migrantenkinderen is via de georganiseerde misdaad in de Europese seksindustrie beland. Dat zegt Europol-topman Dietrich Neumann. Een hevig geschokt Europarlement wil 'vandaag' nog actie.

    De meeste, zo niet alle minderjarigen, vallen in handen van de georganiseerde misdaad. En heel vaak is dat voor seksuele uitbuiting.
    Dietrich Neumann

    ,,Twee keer de afgelopen maanden hadden we graag géén gelijk gehad", zo stak Neumann donderdag in het Europese Parlement van wal. ,,De eerste keer was toen wij in januari zeiden dat de volgende terreuraanslag in Europa voor de deur stond. De tweede keer was met de migrantenkinderen." Europol meldde al eerder dat er rond de 10.000 kinderen spoorloos waren, maar meent nu te weten waar ze zitten: in de seksindustrie.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AZC Alpen aan de Rijn door asielzoekers geplunderd; politie kwam 51 keer in actie

    AZC Alpen aan de Rijn door asielzoekers geplunderd; politie kwam 51 keer in actie

    Nederland, april 2016

    AZC Alphen aan de Rijn
    Asielzoekers die een half jaar in de gevangenis van Alphen aan den Rijn verbleven, hebben het gebouw gestript. Hoewel de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) de diefstal in de doofpot stopt, blijkt uit interne documenten dat er grootschalige roof plaatsvond. In Alphen zaten 1140 asielzoekers. Nu wordt de gevangenis gereed gemaakt voor het huisvesten van 268 arrestanten.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijfsleven heeft slechts 2000 potentiële banen voor 1 miljoen migranten

    Bedrijfsleven heeft slechts 2000 potentiële banen voor 1 miljoen migranten

    EU haalt dagelijks 2000 nieuwe Afrikaanse uitkeringstrekkers naar Sicilië – Sociale zekerheid zal snel worden uitgeput en instorten


    Het nieuwe Duitse Wirtschaftswunder: ‘En waar moet nu de slagroom op?’ – ‘Dit is een garage, geen banketbakker.’

    Europese multinationals en hun managers beweerden dat de komst van miljoenen moslimmigranten zo hard nodig zou zijn om het aantal lege vacatures op te vullen. De politiek had immers gezegd dat wij vooral ingenieurs en ander gekwalificeerd personeel binnenhaalden? Een aantal van de grootste Duitse bedrijven, waarvan vele beursgenoteerde zoals Airbus, VW, Opel, Daimler, Adidas en Deutsche Bank, vormden het netwerk ‘Wir zusammen’, oftewel ‘Wij samen’, om binnen korte tijd zoveel mogelijk migranten aan het werk te helpen. Resultaat: 2000 geplande stageplaatsen voor een eventuele baan, en slechts 250 trainingsplekken. Kortom: bijna alle migranten zullen -ook in Nederland- permanent aan het financiële infuus moeten, wat onze sociale zekerheid ondermijnt en uiteindelijk zal doen instorten.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    20-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.islamisering: moslims eisen jihadcommandocentrum op TU Delft

    islamisering: moslims eisen jihadcommandocentrum op TU Delft

    college aan de UvA

    Dat is wat door mijn hoofd ging bij het lezen van de berichtgeving dat allochtone “studenten” aan de Technische Universiteit van Delft een stilteruimte/meditatieruimte eisen. Opvallend daarbij is dat ze exact dezelfde reden opvoeren als hun makkers in het kwaad iets meer dan een week geleden gebruikten om hetzelfde af te dwingen bij de Haagsche Hogeschool. Opvallend ook hoe in de berichtgeving de woorden islam en moslim worden gemeden. Dat terwijl iedereen weet of zou kunnen weten dat het hier niet gaat om fundamentalistische protestanten of geradicaliseerde katholieken.
    Meer lezen op:
    fubar.mobi


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse minister van Turkse komaf blijkt antisemiet en aanhanger Grijze Wolven

    Zweedse minister van Turkse komaf blijkt antisemiet en aanhanger Grijze Wolven

    Zweden, april 2016

    Mehmet Kaplan
    De Zweedse minister van huisvesting van de Groene Partij, Mehmet Kaplan, kwam deze week in roerig water nadat foto’s waren gelekt van zijn diner met de radicaal islamitische en omstreden Turkse organisatie de Grijze Wolven.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar hebben we onze revolutionaire mediakrijger Abou Jahjah weer

    Daar hebben we onze revolutionaire mediakrijger Abou Jahjah weer


    Afshin Ellian  

    Hij is er weer. Ons personage dat gelooft in revoluties: ‘Staan we voor een revolutie in Frankrijk?’ Dat is een vreemde formulering, ‘voor een revolutie staan’. Alsof de revolutie een entiteit is, een ding, een goddelijkheid wellicht. Eigenlijk had de vraag moeten luiden: staan we aan de vooravond van een revolutie in Frankrijk?

    Ik neem u mee in de revolutionaire visioenen van ons personage: ‘We zijn wel op een scharnierpunt aanbeland, en het is een feit dat radicale ideeën nu aan zet zijn, maar je kunt geen revolutie op touw zetten met standpunten die de status-quo bepleiten.’ Dat is ernstig.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    18-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegidaslet krijgt steen door ruit.

    Pegidaslet krijgt steen door ruit.


    In de afgelopen week hebben vandalen het voorzien op het huis van een vermoedelijk aanhanger van Geert Wilders. Op het hek voor de woning aan de Samarialaan in Eindhoven waren rake teksten te lezen als: 'Hier woont een Pegida-hoer' en 'weg hier'.
    Meer lezen op:
    powned.tv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Netanyahu: De Golan Hoogtes blijven van ons; daar wordt niet over onderhandeld +video

    Premier Netanyahu: De Golan Hoogtes blijven van ons; daar wordt niet over onderhandeld +video

    syria-golan2a

    Golan Hoogtes: zicht vanuit Israël op Syrië, met vooraan de stevig bewaakte stellingen en loopgraven aan de Israëlisch-Syrische grens. Aan de andere kant van de grens wachten de terreurgroepen van ISIS (IS/Daesh), Al Nusrafront en Hezbollah e.a. op een goed excuus om toe te slaan en Israël binnen te vallen. Want wat àl de strijdende partijen in Syrië met elkaar gemeen hebben is virulente Jodenhaat en de wens om de Joodse Staat te vernietigen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    09-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Beste mensen

    Deze week geen berichten.

    Ik ga weer eens een weekje naar Israël.

    Heerlijk om daar weer eens te zijn

    Groeten

    Harrie


    08-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte kiest nu voor tijdrekken (‘maanden’) en tegen Nederland. #ReferendumNL

    Rutte kiest nu voor tijdrekken (‘maanden’) en tegen Nederland. #ReferendumNL

    rutte
    Door Joost Niemöller

    Wat zijn nu de opties voor Rutte? Dat is heel simpel. Lees bijvoorbeeld wat Henri de Waele daarover zei,  hoogleraar Internationaal en Europees recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

    De Waele kwam tot vijf opties:

    Heroverwegen

    “We hebben het nader bekeken en geluisterd naar de kiezers. Maar uit peilingen blijkt dat twee derde van de bevolking denkt dat het verdrag om toetreding van Oekraïne tot de EU gaat. Dat is niet zo. Daarom leg ik het negatieve advies van het volk naast me neer. Daarbij heb ik de vrijheid akkoord te gaan.”
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    07-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste Zwitserse politieke partij vreest dat migrantencrisis tot wereldoorlog leidt

    Grootste Zwitserse politieke partij vreest dat migrantencrisis tot wereldoorlog leidt

    ‘Integratie moslims volledig mislukt: Basisprobleem Europa is de islam’ – ‘Beschavingen die weigeren hun grenzen te beschermen zijn verdoemd’


    De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken zei letterlijk bang te zijn voor een ‘instorting van het systeem’, nu het aantal migranten dat uit Noord Afrika de Middellandse Zee oversteekt in de eerste 3 maanden van dit jaar met 80% is gestegen, en er alleen maar meer aankomen. (2)

    De Schweizerische Volks Partei, die bij de regionale verkiezingen vorig jaar met 29,4% (weer) de grootste van het land werd, waarschuwt bij monde van parlementslid Roger Köppel dat het ‘megalomane’ open-grenzen asielbeleid van de EU tot een nieuwe wereldoorlog kan leiden. ‘Europa staat op het punt zichzelf af te schaffen,’ aldus Köppel, direct verwijzend naar de miljoenen moslims die naar Europa worden gehaald. ‘Het basisprobleem is de islam.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws..nl


    06-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LONG READ – Het Westen heeft een paradigmawissel nodig: It’s the Islam stupid!

    LONG READ – Het Westen heeft een paradigmawissel nodig: It’s the Islam stupid!

    Screenshot_14

    (Door: Wim van Rooy)

    In Europa heerst het macabere feest der ontkenning

    “Voor de islam hier intrad kenden we het fenomeen niet van de kindbruidjes, eerwraak, clitoridectomie, gedwongen huwelijken, sharia-zones met dito rechtbanken, eremoorden, ‘nieuwe’ Jodenhaat, no-go-zones, overvallen op bejaarden, het natuurlijke en spontane bedreigen van vrouwen, de latente agressie van één groep, islamcriminaliteit, een perverse vorm van slachtofferschap waarop de christelijk-socialistische ziel gewillig intekent, vormen van slavernij, ingenieuze vormen van jihad (die door het establishment niet herkend worden) en het fenomeen van taharrush.”Meer lezen op:
    ejbron.com


    05-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders vecht iedere dag voor Nederland en voor onze vrijheid!

    Geert Wilders vecht iedere dag voor Nederland en voor onze vrijheid!


    Libische leider Moeammar Khadafi;”Europa moet zich bekeren tot de islam of anders de oorlog verklaren aan de moslims.”…Onze cultuur, onze normen en waarden; ze worden volgens Wilders bedreigd door de opkomst van de islam in Nederland.Hij waarschuwt sinds jaar en dag voor de dreiging van het islamitisch terrorisme. En terwijl terroristen met de koran in de hand moorden, blijven alle links-liberale partijen volhouden dat dit niets met de islam te maken heeft.Geert Wilders beschouwt de islam niet als een religie maar als een totalitaire, agressieve ideologie waarvan de aanhangers erop uit zijn de wereld te veroveren, deze te islamiseren en overal de Sharia in te voeren…
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatfeesten in Belgische moslimwijken na aanslagen Brussel

    Straatfeesten in Belgische moslimwijken na aanslagen Brussel

    België, maart 2016

    Zaventem na aanslag
    De Belgische vicepremier en minister van binnenlandse zaken Jan Jambon zei bij het CIDI-symposium ‘Terrorism, Israel and International Law’ in Den Haag, dat na de terroristische aanslagen in Brussel, in diverse Belgische steden straatfeesten plaats hadden gevonden. Jambon: ‘Dat er sympathie bestaat voor terreur is een feit’.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    04-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot-Brittanië stopt met het financieren van anti-Israëlische NGO ‘War on Want’

    Groot-Brittanië stopt met het financieren van anti-Israëlische NGO ‘War on Want’


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrorisme en migratie: We produceren legerscharen ontwortelde en ontevreden mensen

    Terrorisme en migratie: We produceren legerscharen ontwortelde en ontevreden mensen

    Screenshot_41

    (Door: Roger Köppel – Vertaling: E.J. Bron)

    Europa staat op het punt zichzelf af te schaffen. Geen enkele beschaving overleeft als zij haar grenzen niet meer bewaakt en ongecontroleerd honderdduizenden, ja, miljoenen moeilijk tot nauwelijks te integreren vreemdelingen opneemt. De grootheidswaanzinnige “Wir schaffen das”-mentaliteit heeft in de Europese geschiedenis regelmatig catastrofes veroorzaakt. Vermoedelijk dachten de Europese regeringsleiders ook zo, toen ze hun legers in de zomer van 1914 in een zogenaamde korte oorlog stuurden: “Wir schaffen das”. Vier jaar en miljoenen doden later zag men de vergissing in. De volkeren moesten hiervoor het gelag betalen, niet de regerenden. Zelfoverschatting staat aan de wortel van alle kwaad.
    Meer lezen op:
    ejbron.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!