Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dierenuwvriend
    blog.seniorennet.be/dierenu
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse ambassadeur in Saoedi-Arabië bekeert zich tot de islam en volbrengt bedevaart naar Mekka

    Britse ambassadeur in Saoedi-Arabië bekeert zich tot de islam en volbrengt bedevaart naar Mekka

    De Britse ambassadeur in Saoedi-Arabië heeft de pelgrimstocht naar Mekka volbracht nadat hij zich tot de islam bekeerde. Simon Collis is daarmee de eerste Britse ambassadeur die de hadj volbrengt.  

      View image on Twitter
    Collis werd tijdens de hadj gefotografeerd in de traditionele witte gewaden die voor de bedevaart worden gedragen. Naast hem stond zijn vrouw Huda Mujarkech. Sinds de foto's op Twitter werden gepost, onthulde Collis dat hij zich kort voor zijn huwelijk in 2011 tot de islam bekeerde.

    30 jaar in moslimcultuur
    Het was de Saoedische schrijfster Fawziah Albakr die de foto's op Twitter postte. In het Arabisch schreef ze erbij: "De eerste Britse ambassadeur in ons land die de Hadj onderneemt na zijn bekering tot de islam. Simon Collis en zijn vrouw Huda in Mekka. Hulde aan God".
    Meer lezen op:
    de morgen.be

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit land is van ons! We moet het heroveren.

    Dit land is van ons! We moet het heroveren.

    man
    Door Joost Niemöller

    Kijk hem daar staan. Op dat balkonnetje. Met zijn kinderen en zijn zwangere, onderdanige vrouw. Nederlanders hebben er alles aan gedaan opdat hij een vooral modern balkonnetje heeft gekregen. Hij houdt een apparaat in zijn hand  dat door de Westerse beschaving is voortgebracht. Goed Nederlands blijkt hij niet te kunnen spreken. Er komen sowieso slechts schunnigheden uit zijn mond. Hij grijpt in zijn kruis, spuugt, gooit met eieren. En hij gooit, vanaf dat balkonnetje, een fles naar een journalist op straat. Die fles is hij nog speciaal gaan halen uit zijn huis. Het is dus een voorbereide moordaanslag. (Al zullen Nederlandse rechters daar dan weer een andere draai aan geven.) Maar de politie vond het niet nodig hem gelijk te arresteren. Het staat allemaal op beeld. Wie weet heeft hij een Nederlands paspoort. Maar wat heeft hij ervoor gedaan om dat Nederlandse paspoort te krijgen? Tja, misschien is hij zelfs in Nederland geboren. Is hij daarom een Nederlander? Ik vind van niet.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    16-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democratie en Media financiert project voor minder kritiek op islam

    Democratie en Media financiert project voor minder kritiek op islam

    Door Carel Brendel, 15 september 2016

    Politieke journalisten riepen NIDA-leider Nourdin el Ouali uit tot beste politicus van Rotterdam.

    Politieke journalisten riepen NIDA-leider Nourdin el Ouali uit tot beste politicus van Rotterdam.

    Hierbij stel ik u voor het project “Bankiers en media: kennis en kennismaking”. Het project krijgt een subsidie van 28.000 euro van de Stichting Democratie en Media (SDM), een particulier fonds dat voortkomt uit verzetskrant Het Parool en allerlei mediaprojecten subsidieert.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben een racist

    Ik ben een racist

    screenshot_51
    (Door: Drs. E.N. Schilder)

    Ik vind Morgan Freeman en Idris Elba de beste film acteurs ter wereld …maar toch ben ik een racist. Ik vind Beyonce en Jennifer Lopez de mooiste vrouwen ter wereld …toch ben ik een racist. Veel zwarte muzikanten maken geweldige muziek …maar toch ben ik een racist. Met alle culturen, van welke afkomst dan ook, heb ik altijd in wederzijds respect kunnen samenwerken, zonder enig probleem … Maar toch ben ik een racist.
    Meer lezen op:
    ejbron.copm


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische ‘Universiteit’ weigert onderzoek door ‘lange arm van Bussemaker’

    Islamitische ‘Universiteit’ weigert onderzoek door ‘lange arm van Bussemaker’


    Elif Isitman

    De onderwijsinstelling liet deze week weten niet meer mee te willen werken aan een onderzoek dat eerder was afgesproken, meldt minister Jet Bussemaker (PvdA) van Onderwijs donderdag tijdens een debat in de Tweede Kamer.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    15-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een geheel blank New York zou 90 procent minder geweldsmisdrijven geven

    Een geheel blank New York zou 90 procent minder geweldsmisdrijven geven

    Posted on september 14, 2016  by rommel

    howtobeanigger

    Een rapport over ras en criminaliteit statistieken in de Verenigde Staten toont aan dat in het bijzonder zwarten, en ten tweede Hispanics, zeer oververtegenwoordigd zijn als daders van ernstige misdrijven. Als de Amerikaanse grote steden geheel blank zouden zijn, waren de misdaden zoals moord, verkrachting en diefstal met ongeveer 90 procent gedaald. Wat verklaart het hoge niveau van de gewelddadige criminaliteit in de Verenigde Staten? In de eerste plaats is het vooral het toenemende aantal
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    14-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Establishment zat verkeerd met blindelings volgen Clinton

    Establishment zat verkeerd met blindelings volgen Clinton


    Afshin Ellian

    De Clintons worden in Amerika beschuldigd van corruptie door misleiding van anderen en misbruik van hun posities. Eigenlijk hebben Bill en Hillary een moeizame relatie met de waarheid.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    13-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nee, moreel ankerloze baviaan Mark Rutte: geen tuig van de richel, maar redeloze moslims

    Nee, moreel ankerloze baviaan Mark Rutte: geen tuig van de richel, maar redeloze moslims

    poelenburgse-islammentaliteit

    Hier boven stills van de video die ik hieronder zal bespreken. Want ik krijg ‘m niet ge-embed. Bewegend praatbeeld bij GeenStijl en bij NH-nieuws.

    Stoer doen om stemmen af te snoepen van de PVV na decennia wegkijken, ontkennen en toedekken: de moreel ankerloze baviaan Mark Rutte sprak van “tuig van de richel”. Ik vraag mij allang af of die richel misschien slaat op het looppad waarop mannen in een tuig de trekschuiten trokken waarop theedrinkende dames in crinoline. Maar dit geheel terzijde.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

    Vluchtelingen” gaan op vakantie naar hun land van herkomst

    screenshot_1
    (Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

    In Duitsland bestaan blijkbaar gevallen van zogenaamde “mensen die recht op asiel hebben” die hun vakantie – waartoe ze in Luilekkerland Duitsland absurd genoeg net zoveel recht hebben als ontvangers van een Hartz IV uitkering – uitgerekend doorbrengen in het land, waarin ze zogenaamd “vervolgd” worden en waaruit ze “gevlucht” zijn.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    12-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Londen doet niets tegen radicale islam binnen politie uit angst voor beschuldiging islamofobie’

    Politie Londen doet niets tegen radicale islam binnen politie uit angst voor beschuldiging islamofobie’

    Javaria Saeed nam ontslag vanwege extreem polititiek correcte angstcultuur


    Een voormalig medewerkster van de Londense politie laat aan de Sunday Times weten dat er binnen het politiekorps een extreme vorm van politiek correcte angst heerst om van ‘islamofobie’ te worden beschuldigd waardoor radicaal islamitische politiemedewerkers geen strobreed in de weg wordt gelegd. Zo deed de Londense politie vrijwel niets tegen een islamitische agent die tegen de medewerkster vertelde dat “genitale verminking bij vrouwen een schone een eerzame traditie is die niet moet worden gecriminaliseerd”.
    Meer lezen op:
    nieuws.npo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische official: ‘Duizenden verdwenen ISIS strijders zijn al in Europa’

    Arabische official: ‘Duizenden verdwenen ISIS strijders zijn al in Europa’

    Duitse AfD waarschuwt voor burgeroorlog, zet voor verkiezingen 2017 in op stopzetten massa immigratie en euro-project, en terugkeer naar E.E.G. – Peiling: 82% Duitsers wijst Merkels immigratiebeleid af – Brits ministerie verwacht aanslagen op kerken en christenen

     
    De grenzen zouden en moesten openblijven van ‘onze’ leiders, met nu al rampzalige gevolgen: duizenden ISIS strijders zijn zeer waarschijnlijk al in onze landen, wachtende op het sein om terreuraanslagen te gaan plegen.

    Arabische en Westerse inlichtingendiensten slaan alarm nu vele duizenden ISIS strijders spoorloos blijken te zijn verdwenen. Alleen al uit Tunesië kunnen 700 jihadisten niet meer worden gevonden, waarschuwt een Arabische official. Daarom is er een gezamenlijk steunpunt opgericht om de terroristen te traceren. Een aantal van hen zal nog in het Midden Oosten en Noord Afrika zijn of naar Turkije zijn gereisd, maar waarschijnlijk zijn velen van hen reeds in Europa. En daar zullen ze niet stil blijven zitten, maar wachten op het sein voor de grote terreuroorlog tegen de vrijwel weerloze Europese bevolking.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    11-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NPO-website (VARA) pleegt karaktermoord op vrouw na verschijnen in ‘Pauw’ (VARA/NPO)

    NPO-website (VARA) pleegt karaktermoord op vrouw na verschijnen in ‘Pauw’ (VARA/NPO)

    Bang moeten zijn dat de NPO je kapot maakt nadat je in Pauw te gast was: 'verbinden' volgens de NPO

    Een website van de publieke omroep VARA (NPO) heeft zaterdag karaktermoord gepleegd op een vrouw die vrijdag te gast was in het televisieprogramma Pauw (eveneens VARA, eveneens NPO). In de bewuste uitzending vertelde de vrouw, een buurthuisvrijwilligster uit Zaandam waar een buurt momenteel gebukt gaat onder terreur door Turkse jongeren, dat de Turkse jongeren in kwestie beter geen buurthuis kunnen krijgen omdat ze ‘dat toch alleen maar slopen’.

    Voor de NPO-haatzaaiwebsite in kwestie was dit kennelijk reden onderzoek te doen naar uitlatingen die deze buurthuisvrijwilligster in haar verleden via Twitter heeft gedaan. Uit dat onderzoek blijkt dat de buurthuisvrijwilligster regelmatig keiharde meningen over onder andere moslims, vluchtelingen, de boerkini en de multiculturele samenleving Twitterde.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlin-Kreuzberg verzinkt in chaos – Politiestaat geëist: Berlijnse burgemeester voor sterke aanwezigheid van de politie

    Berlin-Kreuzberg verzinkt in chaos – Politiestaat geëist: Berlijnse burgemeester voor sterke aanwezigheid van de politie

    screenshot_53
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Drugsdealers, roofovervallen, maffiacriminaliteit, dat is allemaal al normaal geworden in Berlin-Kreuzberg. Met gebruikelijke politieacties en razzia´s zou men het probleem niet meer de baas worden. Daarom eist de burgemeester van Kreuzberg nu meer en permanente aanwezigheid van de politie.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Saudiërs vechten tegen wetten die ‘vrouwen tot slaven maken’

    Deze Saudiërs vechten tegen wetten die ‘vrouwen tot slaven maken’


    Bauke Schram

    Vrouwen in Saudi-Arabië verzetten zich tegen het mannelijke voogdijsysteem, dat ervoor zorgt dat ze in huis worden opgesloten en vrijwel geen vrijheden hebben. Onder de voorwaarde van anonimiteit, sprak een aantal vrouwen met elsevier.nl over hun leven in Saudi-Arabië en hun werk als activisten.

    ‘We vragen echt om heel weinig, het enige wat we willen is een klein beetje vrijheid.’ Het zijn de bijna wanhopige woorden van Nadia (25), een Saudische activist. Via sociale media, in het diepste geheim, hoopt zij een einde te brengen aan de wetten over mannelijke voogden in Saudi-Arabië.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    10-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië wil fundamentele hervorming EU

    Italië wil fundamentele hervorming EU

    gentiloni1

    Dat de EU ernstig in het slop zit, kan niemand zijn ontgaan. Het samenwerkingsverband is volkomen uit zijn jasje gescheurd. Brussel heeft geen enkele binding met de Europese bevolking. De grenzen zijn zo lek als een mandje en het continent wordt overspoeld door gelukszoekers.

    Maar weinig politieke leiders durven zich hierover uit te spreken. Als politicus wil je immers invloed blijven houden op het reilen en zeilen binnen de Unie. Verspreek je je, ben je op enig moment onvoorzichtig of uit je je eerlijk dan ben je al snel een paria. Excommunicatie door Juncker, de hogepriester van de EU, ligt op de loer. 
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde generatie moslims zal op puinhopen Europa het Kalifaat oprichten’

    Derde generatie moslims zal op puinhopen Europa het Kalifaat oprichten’

    Leider Duitse coalitiepartij CSU erkent dat er 9 miljoen moslimmigranten kunnen worden toegelaten, en dat zij het aanzien van Duitsland voorgoed zullen veranderen – Slechts 2% migranten blijkt taalcursus af te maken


    Pedofilie wordt in Europa streng bestraft, behalve als je de juiste religie aanhangt. Dan mag je plotseling met zeer jonge meisjes getrouwd zijn. ‘Onze’ leiders spreken zich er weliswaar tegen uit, maar ondernemen er actief helemaal niets tegen.

    De Franse islamwetenschapper Gilles Kepel waarschuwt dat uitgerekend de derde generatie moslimmigranten –u weet wel, in Nederland vooral de Marokkaanse jongeren die voor enorm veel problemen zorgen, maar waar niet over gepraat mag worden, omdat men bang is dat ze nog agressiever worden- in heel Europa burgeroorlogen zullen veroorzaken, en op de puinhopen van ons ooit zo stabiele en welvarende continent het Kalifaat zullen oprichten. In Duitsland heeft de leider van coalitiepartij CSU inmiddels voor de camera’s erkend dat er wel eens 9 miljoen migranten kunnen worden toegelaten, en dat zij het aanzien van Duitsland voorgoed zullen veranderen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam in luxe appartementen schuilen.

    Amsterdam in luxe appartementen schuilen.

    De Amsterdamse recherche heeft dit jaar al zestig Albanezen aangehouden op verdenking van serieuze drugshandel en witwassen. Ze verbleven in dure appartementen verspreid over de stad. Daar en in een auto zijn 200 kilo cocaïne en bijna drie miljoen euro gevonden.

    De Amsterdamse recherche heeft dit jaar al zestig Albanezen aangehouden op verdenking van serieuze drugshandel en witwassen. Ze verbleven in dure appartementen verspreid over de stad. Daar en in een auto zijn 200 kilo cocaïne en bijna drie miljoen euro gevonden.
    Meer lezen op:
    parool.nl


    09-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hakenkruis in prullenbak verboden.

    Hakenkruis in prullenbak verboden. 

    Moslims mogen wel met hakenkruizen zwaaien in Nederland en ‘Dood aan de Joden’ roepen

    Vorige maand hadden we een stukje:

    In Nederland mag je geen hakenkruis in een prullenbak gooien

    En daar hoort de headerfoto bij. Pegida-leider Edwin Wagensveld moest vandaag voor het gerecht verschijnen vanwege dat spandoek en had een t-shirt aan met diezelfde tekening er op.

    Hakenkruis in prullenbak verboden. Moslims mogen wel met hakenkruizen zwaaien in Nederland en ‘Dood aan de Joden’ roepen Posted on september 8, 2016 by Fubar in Artikelen // 11 Comments Vorige maand hadden we een stukje: In Nederland mag je geen hakenkruis in een prullenbak gooien En daar hoort de headerfoto bij. Pegida-leider Edwin Wagensveld moest vandaag voor het gerecht verschijnen vanwege dat spandoek en had een t-shirt aan met diezelfde tekening er op.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nee, Likoed: Denk-partij heeft niet denkwijze van kleuters maar van nazi’s

    Nee, Likoed: Denk-partij heeft niet denkwijze van kleuters maar van nazi’s

    ***********************************************************
    “Ik heb jaren geleden al eens gezegd dat er in het Westen een “apokalyptische scheiding der geesten” aan de gang is en wel op de brandpunten islam en Israël. Steeds meer raak ik ervan overtuigd dat een gloeiend hete oorlog op de loer ligt waarin die tegenstelling opgelost zal worden. De islam is het nieuwste en oudste nazisme, het is een quasi-religie van en voor psychopaten. De enige weg om een oorlog in Europa te voorkomen is: de islam definiëren als wat hij is, namelijk een 1400 jaar oude dreiging van een totalitair anti-humanisme, elke immigratie van moslims naar het Westen stoppen, een klassieke politiek van Kennan-containment contra de islam voeren zoals dat tegen het communisme is gebeurd en Israël volledig steunen. Maar de linkse suïcidale waanzin die West-Europa in zijn greep heeft, zal waarschijnlijk niet betijen. En als de apokalyps er is dan zullen de linksen zeggen: kijk, dat heb je nou van dat islam-bashen.”

    *********************************************************************
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    08-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuzu’s populistische scoringsdrift tegenover Netanyahu

    Kuzu’s populistische scoringsdrift tegenover Netanyahu

    by Peter van Duyvenvoorde 7 Sep 2016

    kuzu_netanyahu
    Het kan de meeste mensen niet ontgaan zijn dat Netanyahu het land bezoekt. Netanyahu, premier van Israël: het land van de start-ups en het land waar homoseksuelen zich onbedreigd kunnen voelen. Het enige land dat een werkbare democratie heeft weten te vormen in een kruitvat; ook al is de democratie zeker niet perfect, het is wel een democratie. Het land dat potentieel een belangrijke economische partner kan zijn voor Nederland
    Meer lezen op:
    opiniez.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!