NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Syrische geleerde en moslim: ’Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?’
 • Open brief aan Sylvana Simons
 • https://fenixx.org/2018/07/20/een-in-duitsland-werkende-vrouwelijke-arts-waarschuwt-de-wereld/
 • CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden
 • Gemeente Utrecht betaalt schade slachtoffers Pegida-demonstratie
 • Politica weigert hand te geven: ‘Dit is provocatie’
 • Turkije en Erdogan in problemen – geeft schuld van inflatie aan handel
 • Rijkste Britse industrieel: Europa verliest door extreem klimaatbeleid internationale concurrentieslag
 • Buitenlanders bedreigen en bepotelen kleine meisjes in zwembad – politie verzwijgt de aanval
 • Groot complot tegen Thierry Baudet ontdekt
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  maydee30
  blog.seniorennet.be/maydee3
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  10-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef in Duitsland na voorstel: “Vervang Engelse les op basisschool door Turks”
  Ophef in Duitsland na voorstel: “Vervang Engelse les op basisschool door Turks”

  Er is ophef ontstaan in Duitsland over een voorstel om de Engelse les in de basisschool te vervangen door Pools, Russisch of Turks

  Leerlingen in de basisschool in Duitsland krijgen als een van de vakken lessen Engels. Politicus Tayfun Keltek (SPD), die ook voorzitter is van de integratie-adviesraad in deelstaat Noordrijn-Westfalen, zou het niet onlogisch vinden om die lessen af te schaffen en ze te vervangen door een nieuwe taal.


  » Reageer (0)
  09-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk: Asielzoeker vermoordt hoofd sociale dienst met mes

  Oostenrijk: Asielzoeker vermoordt hoofd sociale dienst met mes

  Oostenrijk: Asielzoeker vermoordt hoofd sociale dienst met mes

  In het Oostenrijkse Dornbirn heeft een Turkse asielzoeker het hoofd van de plaatselijke sociale dienst doodgestoken. Dat schrijft Kleine Zeitung. De dader kreeg in 2009 reeds het bevel Oostenrijk te verlaten. Begin dit jaar keerde hij op illegale wijze terug naar de Alpenrepubliek. Tijdens zijn asielaanvraag beweerde de man een lid te zijn van de PKK.

  Een Turkse asielzoeker heeft woensdag het hoofd van de sociale dienst in het Oostenrijkse Dornbirn doodgestoken. De dader stak het 49-jarige slachtoffer meerdere malen met een lang keukenmes. De dader werd niet veel later gearresteerd in de wc-ruimte van het culturele centrum van Dornbirn.
  Meer lezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSKEEBEZOEK VOOR SCHOLEN VERPLICHT MAKEN
  MOSKEEBEZOEK VOOR SCHOLEN VERPLICHT MAKEN

  Scholieren moeten verplicht een moskee bezoeken. Dat vindt PvdA-burgemeester Tjeerd van der Zwan. De burgervader van Heerenveen gaf meteen het ‘goede’ voorbeeld door op 5 mei demonstratief de – ongetwijfeld halal – maaltijd te nuttigen in de Sefaatmoskee. Samen met wijkagent en dominee.

  Islam ‘negatief in spotlights’

  Zo sla je namelijk bruggen tussen culturen, aldus een verslag in de Leeuwarder Courant. Een bestuurslid van de moskee in Heerenveen klaagt daarin namelijk dat de islam geregeld “negatief in de spotlights’ staat. En dat is zo naar, want hij heeft dan steeds weer het gevoel “dat hij zich naar de buitenwereld toe weer moet verantwoorden voor terroristische daden van anderen”.
  Meer lezen op:
  cultuurondervuur.nu


  » Reageer (0)
  08-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk dan! Thierry Baudet maakt gehakt van klimaatalarmist Rob Jetten: ‘Je kunt niet alles op één hoop gooien!’

  Kijk dan! Thierry Baudet maakt gehakt van klimaatalarmist Rob Jetten: ‘Je kunt niet alles op één hoop gooien!’

   

  baudetjetten
  Foto: Rob Jetten en Thierry Baudet in debat over het klimaat bij Jinek. Bron: Screenshot Jinek / KRO-NCRV.

  Gisteren een mooie verbale bokswedstrijd tussen klimaatalarmist Rob Jetten, en klimaatscepticus Thierry Baudet op tv bij Jinek. Jetten maakte op een gegeven moment een lelijke uitglijder, en Thierry Baudet wist die meteen maximaal uit te buiten. Kijk en smul!
  Gistermiddag was het de beurt aan de kinderen, maar gisteravond waren de volwassenen dan eindelijk aan zet: Thierry Baudet en Rob Jetten gingen in discussie over het klimaatbeleid bij Jinek. Dat was niet zo’n best gebeuren. Tenminste: als je Rob Jetten was. 
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard


  » Reageer (0)
  07-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonen (17) duwen Duitse jongeren (16) voor trein: 2 doden

  Allochtonen (17) duwen Duitse jongeren (16) voor trein: 2 doden.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie bij rechtbank voor uitgescholden Hilversumse ijsverkoopster
  Actie bij rechtbank voor uitgescholden Hilversumse ijsverkoopster

  Actie bij rechtbank voor uitgescholden Hilversumse ijsverkoopster

  Gilly Emanuels is geraakt door de massale steun bij de rechtbank.
  © Studio Kastermans

  Ruim honderd aanhangers van activistisch platform Stop Afrofobie Nu! en Comité Boni demonstreren woensdagmiddag bij de rechtbank in Utrecht.

  Onder hen ook Jerry Afriyie, bekend van Kick Out Zwarte Piet. De demonstranten vinden het de omgekeerde wereld dat Surinaamse ijsverkoopster Gilly Emanuels terecht moet staan voor het te lijf gaan van de Hilversummers die haar uitmaakten voor ’kankernegerin’, ’kankerzwarte’ en ’kankeraap’.
  Meer lezen op:
  gooieneemlander.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BETRAPT! EUROPESE COMMISSIE BLIJKT DRIJVENDE KRACHT ACHTER HET KLIMAATSPIJBELEN

  BETRAPT! EUROPESE COMMISSIE BLIJKT DRIJVENDE KRACHT ACHTER HET KLIMAATSPIJBELEN

  6 Feb 2019

  Betrapt! Europese Commissie blijkt drijvende kracht achter het klimaatspijbelen

  Duizenden scholieren trekken donderdag 7 februari naar Den Haag. Ze spijbelen om te protesteren tegen de klimaatverandering. Het lijkt allemaal spontaan en authentiek, maar dat is het niet. Cultuur onder Vuur doet onderzoek en stuit op flinke Europese inmenging.

  “Youth for Climate”

  We pikken het draadje op door te zoeken naar de organisator van het klimaatspijbelen. Dat is “Youth for Climate”. Wat is dat voor club? Wie bestuurt en betaalt ze? De eigen website zwijgt erover, dus zoeken we via Google. 

  Junckers initiatief

  We stuiten op een klimaatconferentie die de Verenigde Naties in 2017 hield. Daar beloofde Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, om geld te steken in “een nieuw jeugd-klimaatinitiatief”. Zijn collega-commissaris Maroš Šefčovič gaf het een naam: “European Youth for Climate Action”. 
  Meer lezen op:
  cultuurondervuur.nl


  » Reageer (0)
  06-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Criminele migranten drijven politie tot wanhoop

  Criminele migranten drijven politie tot wanhoop  Asielzoekers uit veilige landen zijn voor het overgrote deel verantwoordelijk voor criminaliteit onder migranten. Uit rapportages blijkt dat de politie met de handen in het haar zit: een deel van de criminele migranten wordt niet actief vervolgd.

  De Telegraaf wist door middel van een wob-verzoek (wet openbaarheid van bestuur) de hand te leggen op dossiers over criminaliteit onder asielzoekers. De nationale politie trachtte de poging om de waarheid aan het licht te krijgen te verhinderen, door te stellen dat deze documenten niet bestonden. Na maanden getouwtrek is de Telegraaf erin geslaagd om de papieren boven water te krijgen: het gaat om een enorme hoeveelheid informatie, meer dan duizend pagina’s.
  Meer lezen op:
  elseviersweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peiling! Leraren blijken nog altijd bizar links: 33% stemt GroenLinks, 17% PvdA, slechts 3% FVD en 1% PVV

  Peiling! Leraren blijken nog altijd bizar links: 33% stemt GroenLinks, 17% PvdA, slechts 3% FVD en 1% PVV

   

  Asscher (PvdA) en KIaver (GroenLinks), twee indieners van de Klimaatwet. Bron: Tweede Kamer / ARNews / YouTube.
  Foto: Asscher (PvdA) en KIaver (GroenLinks), twee indieners van de Klimaatwet. Bron: Tweede Kamer / ARNews / YouTube.
  Ondanks dat Nederland als geheel flink naar rechts getrokken is, blijkt het onderwijs als geheel nog een uitermate links bolwerk waar Karl Marx tevreden op kan neerkijken vanaf zijn wolk. Van alle leraren is namelijk 33% (!) van plan op GroenLinks te stemmen in maart. Nog eens 17% wil voor de PvdA gaan, terwijl SP (12%) en D66 (13%) het ook zeer goed doen. In totaal halen linkse partijen maar liefst 80% van alle stemmen onder onderwijzers.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jesse Klaver laat zich afschermen in Kadaster!

  Jesse Klaver laat zich afschermen in Kadaster!


  » Reageer (0)
  05-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtone jongens slaan vader in elkaar bij turnwedstrijd dochter

  Allochtone jongens slaan vader in elkaar bij turnwedstrijd dochter


  Het had een fijne zondag moeten worden. Vader Dave Agemans ging met het gezin zijn dochter (7) bezoeken tijdens haar turnwedstrijd van de Hasseltse club ‘Sta Paraat’ in de sporthal van Runkst. Maar enkele geweldenaars hadden andere plannen. Dave werd terwijl hij zijn wagen parkeerde bekogeld met projectielen door enkele jongens. Nadat hij de jongemannen hierop aansprak, werd hij brutaal in elkaar gemept. Dat brengt de krant Het Nieuwsblad, die echter verzweeg dat de vechtersbazen van allochtone afkomst zijn. “Ik heb dat nochtans uitdrukkelijk gevraagd aan de pers om dat te vermelden.”
  Meer lezen op:
  scepr.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse IS-weduwen dwepen nog steeds met IS, ze gaan er zelfs voor op de vuist

  Antwerpse IS-weduwen dwepen nog steeds met IS, ze gaan er zelfs voor op de vuist

  Antwerpse weduwen zitten in Koerdisch kamp in de cel

  Guy Van Vlierden   

  Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal blijven IS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi trouw. 
  RV Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal blijven IS-leider Abu Bakr Al-Baghdadi trouw

  Ze hebben spijt van hun vertrek naar Syrië, zo verkondigen de gevangengenomen Antwerpse IS-weduwen Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal aan al wie het horen wil. Maar bij de Koerden die hen vasthouden, klinkt een heel ander verhaal. Daar heet het dat de vrouwen IS vurig blijven verdedigen en daar zelfs al voor op de vuist zijn gegaan.

  Een tweetal weken geleden trok ‘Knack’-journaliste Joanie de Rijke naar het gevangenenkamp van Al-Hol in het noorden van Syrië. Ze hoopte daar te spreken met de twee 26-jarige vrouwen die het van een Brusselse rechter gedaan kregen om hun terugkeer af te dwingen van de Belgische staat. De schoonzussen maakten deel uit van de terreurgroep Islamitische Staat, keerden vijf jaar geleden terug om hier te bevallen en vertrokken daarna weer.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatverandering door toedoen van de mens?

  Klimaatverandering door toedoen van de mens? . . .

  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)


  » Reageer (0)
  04-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Iedere kritiek op de islam wordt afgedaan als islamofobie; het is net een boekverbranding!’

  ‘Iedere kritiek op de islam wordt afgedaan als islamofobie; het is net een boekverbranding!’

   

  oostenrijksepolitie
  Foto: De Oostenrijkse politie met enkele radicale moslims. Bron: OE24.TV / YouTube.

  Later deze maand publiceert de Leidse hoogleraar Paul Cliteur zijn nieuwe boek over de strijd tussen het islamisme en de vrijheid van meningsuiting; Theoterrorism v. Freedom of Speech: from incident to precedent. Frits Bosch heeft het alvast gelezen en geeft zijn mening over het boek én de inhoud ervan. Frits: “Zoals president Eisenhower al zei: don’t join the book burners!

  ‘Waarom haten ze ons eigenlijk’? vroeg Jeroen Pauw in zijn tv-programma pal na de aanslagen op vliegveld Zaventem en de metro te Brussel op 22 maart 2016. Onthutst kijken zijn tafelgenoten hem aan. Moeilijke vraag. Een echt antwoord komt er niet. Er wordt geopperd dat het een represaille is voor de Belgische deelname aan de oorlog in Syrië. Een ander zegt dat veel jongeren van niet-westerse afkomst vervreemd is geraakt en vatbaar is voor radicalisering, ‘lone wolves’.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  CO2-reductie leidt tot grote problemen

  Marjan Minnesma. Cartoon: Mirjam Vissers Artwork.

  Een bijdrage van Ap Cloosterman.

  Op 9 oktober 2018 bekrachtigde het Haagse Hof het vonnis van de rechter van 24 juni 2015 over de klimaatzaak, die de directeur van Urgenda, mevrouw Marjan Minnesma, tegen de Nederlandse Staat had aangespannen. De uitspraak luidde:

  ‘De overheid moet de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met 25% t.o.v. 1990 verminderd hebben.’

  De rechter deed deze uitspraak op grond van het feit dat de Nederlandse Staat haar burgers moet beschermen tegen de gevaarlijke klimaatverandering.
  Je kunt je hierbij afvragen of er voldoende zorgvuldigheid door de rechters in acht is genomen: hadden zij, gezien de toenemende kritiek en bezwaren tegen het IPCC-rapport, zich op de hoogte moeten laten brengen van deze andere opvattingen en hadden zij dit ook in hun uitspraak moeten meenemen?
  Meer lezen op:
  climategate.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen loslopend wild voor islamitische macho´s

  De islamisering van Wenen: Zonder hoofddoek zijn vrouwen loslopend wild voor islamitische macho´s

  Screenshot_221.png

  (Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

  Er komt een brandmelding, die aantoont hoever de islamisering in enkele grote Europese steden dankzij ongebreidelde immigratie en welkomstcultuur is voortgeschreden, uit Wenen. Marcus Franz vertelt in gesprek met de hoofdredacteur van “oe24”, Nikki Fellner, en activiste Lena Jäger over Weense vaders, die hun dochters hoofddoeken meegeven om in bepaalde stadsdelen van Wenen niet als autochtone Oostenrijkse, maar als moslima te gelden. Reden daarvoor zouden enorme seksuele intimidaties door meest illegale immigranten zijn.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondraaglijke stank rond de Holocaust Remembrance Day

  Ondraaglijke stank rond de Holocaust Remembrance Day

  Weerzinwekkend misbruik van de Shoa voor persoonlijk gewin

  Hoewel sommigen van u de gebeurtenissen in de aanloop naar de International Holocaust Remembrance Day (IHRD) op 27 januari wellicht weer vergeten zijn, ben ik nog altijd kotsmisselijk. Bij de gedachte aan de vele vrome tronies en hun valse teksten moet ik dezelfde golven van onpasselijkheid zien te onderdrukken die je overvallen bij de allesoverheersende stank van rottende afvalbergen aan de rand van tropische miljoenensteden.

  Hypocriet

  De IHRD is in 2005 in het leven geroepen door de Verenigde Naties (VN); op afstand de allergrootste en meest invloedrijke antisemitische organisatie ter wereld. Het is een dag die samenvalt met de Russische bevrijding van het vernietigingskamp Auschwitz dat na de mensonterende dodenmarsen in de bittere koude van januari 1945 op een aantal doodzieken na vrijwel verlaten was. Voor wie de VN een beetje volgt hoeft het geen betoog dat de IHRD de meest hypocriete herdenkingsdag is die de Verenigde Jodenhaters ooit verzonnen hebben.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  03-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland

  Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland

  Handboek voor moslims in Europa verklaart dat jihad ‘gewapende strijd tegen de ongelovigen’ is – Finland: Iraakse en Afghaanse migranten 40 x vaker zedenmisdadigers dan autochtonen

   
  Moskee in België (illustratief). (Afbeelding: Getty Images (4)).

  Volgens de Belgische staatsveiligheidsdienst VSSE circuleren er in zowel binnenlandse als buitenlandse moskeeën handboeken waarin Jodenhaat wordt gepredikt en wordt opgeroepen om homo’s te stenigen of van gebouwen af te gooien. Tevens worden moslims in Europa aangezet om ‘oorlog’ te voeren tegen alle niet-moslims. Ook in Finland dringt islam steeds dieper in de samenleving door, en opereren net als in Groot Brittannië migranten verkrachtingsbendes die zo lang mogelijk door de media en politiek worden genegeerd.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syp Wynia – Nederland is een land met machteloze kiezers

  Syp Wynia – Nederland is een land met machteloze kiezers

  Waar kan een kiezer anno 2019 nog terecht?

  Door:      , 19:14, 02 februari 2019


  Vak K tijdens een schorsing van de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer, die traditioneel volgen op Prinsjesdag. ANP BART MAAT

  In Nederland wordt alsmaar doorgeregeerd alsof verkiezingen en zelfs nieuwe kabinetten er niet toe doen. Het is koekkoek-éénzang: voor diversiteit, voor duurzaamheid en wie kritiek op Brussel heeft is een populist. Waar kan een kiezer anno 2019 nog terecht?

  Het oogt zo mooi, het ministerschap. Een dienstauto met chauffeur, een heel ministerie dat doet wat jij zegt. En op vrijdag samen naar de Trèveszaal, de mooiste vergaderzaal van het land. Maar heeft zo’n minister eigenlijk wel wat te vertellen? Neem nu het kabinet RutteDrie.
  Meer lezen op:
  tpo.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCP: Veruit meeste moslims negatief over Nederland

  SCP: Veruit meeste moslims negatief over Nederland

  Veruit de meeste moslims in ons land hebben een weinig positief beeld van de Nederlandse samenleving.


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • great work here (News Guru)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op
 • Beautifully written (Webhosting Onedollar)
      op
 • i completely agree with you (Tophosting Website)
      op
 • edibles (edibles)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!