NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk
 • Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”
 • Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod
 • Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?
 • 'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
 • Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
 • Turkse haatclub spreidt tentakels uit naar Utrecht
 • Marrakeshpact is wél degelijk bindend volgens Europese Commissie
 • BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd
 • ISLAMITISCHE MOORDENAARS
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lucie1952
  blog.seniorennet.be/lucie19
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  16-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leefbaar Rotterdam wil lokagentes inzetten tegen straatintimidatie
  Leefbaar Rotterdam wil lokagentes inzetten tegen straatintimidatie

  Om ‘handtastelijke viespeuken’ en verbaal intimiderende mannen vaker op heterdaad te betrappen, moeten in Rotterdam lokagentes of lokboa’s worden ingezet. Dat zegt fractievoorzitter Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam.


  » Reageer (0)
  15-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagse ChristenUnie/SGP: De burgemeester heeft staan jokken
  Haagse ChristenUnie/SGP: De burgemeester heeft staan jokken

  ANALYSEHaagse ambtenaren werden bedreigd door de palletstapelaars op het strand van Scheveningen, zo blijkt uit een gisteren vrijgegeven vreugdevuurdossier. Maar aangifte werd er niet gedaan: ,,Het is diep triest.''


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syriër betrekt huurwoning – bedreigt onmiddellijk zijn buren
  Syriër betrekt huurwoning – bedreigt onmiddellijk zijn buren

  foto slechts ter illustratie

  Meinerzhagen: Vandaag, woensdag, rond 15:00 uur was er een politieoperatie op Wilkenberg. Hier klaagden de bewoners van het huis dat er een agressieve man op de bovenverdieping was die de bewoners van het huis bedreigde.

  De 26-jarige Syriër, die slechts twee dagen op het terrein woonde, werd met de komst van de politie steeds agressiever en bedreigde de agenten. Hij gooide voorwerpen uit het raam en verscheen vaak gewapend met messen naar de ramen. Een Arabisch sprekende tolk probeerde hem te sussen en te overtuigen om het op te geven
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Misschien was ik naïef’

  ‘Misschien was ik naïef’

  Interview | Hoogleraar Jet Bussemaker Nederland heeft een nieuw model nodig: de sociale investeringsstaat. Dat stelt Jet Bussemaker bij haar aanstelling als hoogleraar. In haar oratie neemt ze afstand van eigen politieke plannen.

  Claudia Kammer Liza van Lonkhuyzen 14 februari 2019

  ‘Misschien was ik naïef’

  Met de politiek is het „echt wel gewoon genoeg”. Jet Bussemaker (58), oud-Tweede Kamerlid (PvdA), oud-staatssecretaris en oud-minister heeft het allemaal al gezien: oppositie, coalitie, grote fractie en kleine fractie. Bijna twintig jaar liep ze rond op het Binnenhof. „Als politicus heb je maar heel weinig tijd om te reflecteren op wat er gebeurt.”

  Die tijd is er nu wel. Vrijdag spreekt zij haar oratie uit als hoogleraar ‘Wetenschap, beleid en maatschappelijke impact, in het bijzonder in de zorg’, een nieuwe leerstoel van de Universiteit Leiden. Ze stoft het thema af waar ze 25 jaar geleden op promoveerde: de verzorgingsstaat.
  Meer lezen op:
  nrc.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raad stemt in met 150 miljoen extra voor klimaatfonds

  Raad stemt in met 150 miljoen extra voor klimaatfonds

  14 februari 2019,


  De gemeenteraad heeft ingestemd met een klimaatfonds van 150 miljoen euro. Het geld wordt gestoken in de klimaatdoelen die de stad heeft gesteld en speciaal in burgerinitiatieven.

  Alle partijen, behalve Forum voor Democratie, stemden in met het plan. Er komt 25 miljoen euro per jaar extra beschikbaar. 

  Verdrag van Parijs
  Het fonds komt uit de koker van van wethouder Duurzaamheid Marieke van Doorninck (GroenLinks). Van Doorninck wil dat de stad zich minimaal aan het klimaatverdrag van Parijs houdt. Met het extra geld kunnen duurzame initatieven worden gestart en ondersteund. Voor die initiatieven gaat de wethouder in gesprek met Amsterdammers.
  Meer lezen op:
  at5.nl

   


  » Reageer (0)
  14-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.’Nederlands HBO-diploma te koop in Qatar’

  ’Nederlands HBO-diploma te koop in Qatar’

  Screenshot_86

  LEEUWARDEN – Hogeschool Leeuwarden heeft een vestiging in Qatar (foto) ’waar diploma’s gewoon te koop zijn’. In ons land worden deze diploma’s weer omgeruild voor een Nederlandse variant.

  Volgens NRC Handelsblad doet de inspectie onderzoek naar het filiaal van NHL Stenden waar goede cijfers te koop zijn. „De vestiging in Doha worstelt met nepotisme, tentamen- en diplomafraude”, aldus de krant. Een oud-medewerker zou de school hebben aangegeven bij de inspectie. NHL was sinds 2014 op de hoogte maar zou niks hebben gedaan.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FACTCHECK: Uitspraken Geert Wilders over klimaatverandering en -beleid, kloppen ze?

  FACTCHECK: Uitspraken Geert Wilders over klimaatverandering en -beleid, kloppen ze?

   

  Geert Wilders. Bron: Screenshot Lissauer / YouTube.
  Foto: Geert Wilders. Bron: Screenshot Lissauer / YouTube.
   

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvana Simons eist onderzoek naar Forum voor Democratie: ‘Extreemrechts!’

  Sylvana Simons eist onderzoek naar Forum voor Democratie: ‘Extreemrechts!’

   

  vlcsnap-2019-01-24-18h54m03s211
  Foto: Sylvana Simons spreekt. Bron: Screenshot EO.

  Kunnen we háár linkse haatclubje niet onderzoeken?

  Natuurlijk: we weten al langere tijd dat Sylvana Simons helemaal van het padje is. Ze ziet overal waar ze kijkt racisme en rechtsextremisme, en voelt een intense haat voor alles dat traditioneel Nederlands is. Waarom ze in ons land woont is mij dan ook een raadsel, maar afijn. Misschien vindt ze ongelukkig zijn prettig.
  Hoewel we dat allemaal wel weten maakt mevrouw het nu wel héél bont. Ze wil namelijk dat er een “onderzoek” komt naar Forum voor Democratie en “de normalisering van extreemrechts gedachtegoed onder Amsterdammers.” Aldus TPO.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  13-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk – negen kerken aangevallen in elf dagen, Nederland beveiligt moskeeën
  Frankrijk – negen kerken aangevallen in elf dagen, Nederland beveiligt moskeeën

  Een Franse kerk in de gemeente Maisons-Laffitte werd in het weekend vernield en is de negende kerk geworden die in de afgelopen 11 dagen in heel Frankrijk is ontwijd.

  De aanval, die gericht was tegen de rooms-katholieke Sint-Nicolaaskerk, zag de tabernakel van de kerk omvergeworpen en vernield en is niet de eerste kerk in het gebied dat de afgelopen weken werd vernield, aldus de plaatselijke prefect Jean-Jacques Brot, volgens de rapporten van Le Parisien.
  Meer lezen op:
  fenixx.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan Ans, het jihadistenliefje

  Aan Ans, het jihadistenliefje


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw schoolboek van Noordhoff laat betekenis Jeruzalem voor Joden weg

  Nieuw schoolboek van Noordhoff laat betekenis Jeruzalem voor Joden weg


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE
  EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE
  Vrouwenrechtenactiviste Darya Safai:

  Vrouwenrechtenactiviste Darya Safai (43) vluchtte achttien jaar geleden uit Iran, waar zij na de revolutie ineens haar haren moest bedekken. Dat ook hier steeds meer hoofddoekjes te zien zijn, baart haar grote zorgen. ‘Waarom geven we toe aan extreme, orthodoxe gevallen?’
  “Ik was vier jaar toen in Iran, in 1979, de revolutie plaatshad en zes toen ik voor het eerst naar school moest. Mijn moeder gaf me een wijd, lelijk, donkerblauw schooluniform met een vormeloze broek. Ze deed me ook een hoofddoek om, die mijn haren en m’n nek bedekte, want alleen mijn gezicht mocht zichtbaar zijn. Eind september komt haar boek 'Plots mocht ik niet meer lachen' uit.
  Meer lezen op:
  vrouw.nl

  » Reageer (0)
  12-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse ondernemer verdiende miljoen euro aan klimaatmeisje Greta

  Zweedse ondernemer verdiende miljoen euro aan klimaatmeisje Greta

  Zweedse ondernemer verdiende miljoen euro aan klimaatmeisje Greta
  Uit onderzoek van de Zweedse krant Svenska Dagbladet blijkt dat de Zweedse ondernemer Ingmar Rentzhog een miljoen euro binnenhaalde door de naam van Greta Thunberg – de internationale ‘postergirl’ van het huidige klimaatprotest – te gebruiken. Volgens Thunberg en haar familie wisten zij niet dat haar naam gebruikt zou worden. Thunberg liet gisteren weten dat zij en haar familie de banden met het bedrijf van Rentzhog hebben verbroken.
  Meer lezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (1)
  11-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70% Turkse asielzoekers krijgt verblijfsvergunning in Nederland

  70% Turkse asielzoekers krijgt verblijfsvergunning in Nederland

  Turkije zal dan wel een onveilig land zijn, beter dat de EU daar geen vluchtelingendeals mee slui...oh, wacht!

  Door:      , 11:39, 09 februari 2019


  Turkse Nederlanders brengen hun stem uit voor de president en het parlement van Turkije. De verkiezingen in Turkije zelf zijn een week later. ANP JERRY LAMPEN

  Turkse asielzoekers kregen vorig jaar het vaakst een verblijfsvergunning omdat ze in hun eigen land niet veilig zijn. Zeven op de tien aanvragen van Turken bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) leidden tot een verblijfsvergunning. Dat blijkt uit cijfers van de dienst, meldt De Telegraaf.

  In totaal kregen vorig jaar 350 Turkse vluchtelingen een verblijfsvergunning, evenveel als in 2017, het jaar dat een couppoging tegen president Erdogan mislukte. Onder de asielzoekers zijn aanhangers van de Gülenbeweging, die door de Turkse regeringsleider verantwoordelijk wordt gehouden voor de staatsgreep.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelopen vrijdag heeft Nederland de Palestijnse staat erkend

  Afgelopen vrijdag heeft Nederland de Palestijnse staat erkend

  Kabinet schendt regeerakkoord en geeft cadeautje aan D66

  » Reageer (0)
  10-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ldquo;Meerderheid migranten heeft geen interesse” om te integreren

  ldquo;Meerderheid migranten heeft geen interesse” om te integreren


  Foto: Shutterstock. "Meerderheid migranten heeft geen interesse" om te integreren

  De voorzitter van de Duitse Steden-en Gemeentenbond (DStGB), Uwe Brandl (CSU), uitte tegenover de Duitse krant Welt zijn bedenkingen over de integratie van migranten bij onze Oosterburen. Dat bericht het Oostenrijkse Kronen Zeitung. Hij stelt dat slechts een klein deel van hen interesse heeft om zich in de samenleving te integreren. Daar moet iets aan gebeuren, want “het lelijke alternatief is parallelle samenlevingen,” waarschuwt hij.
  Meer lezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen door schaamteloze Europese elite misbruikt om valse klimaatpropaganda te verspreiden, gefinancierd met ¤ 340 miljoen subsidie

  Kinderen door schaamteloze Europese elite misbruikt om valse klimaatpropaganda te verspreiden, gefinancierd met € 340 miljoen subsidie

    
  Totalitaire onderdrukkers zoals Hitler, Stalin en Mao deden het ook al: kinderen misbruiken om hun politieke en ideologische doelstellingen te propageren. Besef dus goed wat u doet en wat de gevolgen kunnen zijn als u vandaag uw kind(eren) naar Den Haag laat gaan. (Afbeelding: Getty Images (3)). 

  Kinderen zijn in de loop der geschiedenis talloze malen misbruikt voor het uitvoeren van dubieuze, soms uiterst kwalijke politieke doeleinden, zoals de beruchte Hitler Jugend in Nazi Duitsland. Onlangs werd op het elitaire World Economic Forum van Davos een 15 jarig meisje voor de camera’s gezet die een gedicteerde tekst over ‘klimaat gerechtigheid’ voordroeg, waarmee de elite de Europese bevolking zover probeert te krijgen in te stemmen met de geleidelijke, maar totale afbraak van hun welvaart (en die van hun nageslacht). Vandaag is er weer zo’n misselijke propaganda actie, en wel in de vorm van ‘klimaatspijbelaars’ in Den Haag, die alles behalve spontaan zijn ontstaan: ze worden namelijk georganiseerd en gefinancierd door de EU. 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef in Duitsland na voorstel: “Vervang Engelse les op basisschool door Turks”
  Ophef in Duitsland na voorstel: “Vervang Engelse les op basisschool door Turks”

  Er is ophef ontstaan in Duitsland over een voorstel om de Engelse les in de basisschool te vervangen door Pools, Russisch of Turks

  Leerlingen in de basisschool in Duitsland krijgen als een van de vakken lessen Engels. Politicus Tayfun Keltek (SPD), die ook voorzitter is van de integratie-adviesraad in deelstaat Noordrijn-Westfalen, zou het niet onlogisch vinden om die lessen af te schaffen en ze te vervangen door een nieuwe taal.


  » Reageer (0)
  09-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk: Asielzoeker vermoordt hoofd sociale dienst met mes

  Oostenrijk: Asielzoeker vermoordt hoofd sociale dienst met mes

  Oostenrijk: Asielzoeker vermoordt hoofd sociale dienst met mes

  In het Oostenrijkse Dornbirn heeft een Turkse asielzoeker het hoofd van de plaatselijke sociale dienst doodgestoken. Dat schrijft Kleine Zeitung. De dader kreeg in 2009 reeds het bevel Oostenrijk te verlaten. Begin dit jaar keerde hij op illegale wijze terug naar de Alpenrepubliek. Tijdens zijn asielaanvraag beweerde de man een lid te zijn van de PKK.

  Een Turkse asielzoeker heeft woensdag het hoofd van de sociale dienst in het Oostenrijkse Dornbirn doodgestoken. De dader stak het 49-jarige slachtoffer meerdere malen met een lang keukenmes. De dader werd niet veel later gearresteerd in de wc-ruimte van het culturele centrum van Dornbirn.
  Meer lezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSKEEBEZOEK VOOR SCHOLEN VERPLICHT MAKEN
  MOSKEEBEZOEK VOOR SCHOLEN VERPLICHT MAKEN

  Scholieren moeten verplicht een moskee bezoeken. Dat vindt PvdA-burgemeester Tjeerd van der Zwan. De burgervader van Heerenveen gaf meteen het ‘goede’ voorbeeld door op 5 mei demonstratief de – ongetwijfeld halal – maaltijd te nuttigen in de Sefaatmoskee. Samen met wijkagent en dominee.

  Islam ‘negatief in spotlights’

  Zo sla je namelijk bruggen tussen culturen, aldus een verslag in de Leeuwarder Courant. Een bestuurslid van de moskee in Heerenveen klaagt daarin namelijk dat de islam geregeld “negatief in de spotlights’ staat. En dat is zo naar, want hij heeft dan steeds weer het gevoel “dat hij zich naar de buitenwereld toe weer moet verantwoorden voor terroristische daden van anderen”.
  Meer lezen op:
  cultuurondervuur.nu


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • office setup (norton.com/setup)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • office setup (www.office.com/setup)
      op
 • office setup (www.office.com/setup)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!