NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Wetenschapper: “Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren”
 • 'Het Westen moet zich veel weerbaarder opstellen'
 • Politiek-correct links kan het niet verdragen dat de verschrikkelijke islam bekritiseerd wordt
 • WAAROM DE ELITE DE ISLAM IMPORTEERT…
 • Duizenden moslimvrouwen verkracht, gemarteld en vermoord in Syrische gevangenissen.
 • Staatsveiligheid waarschuwt: radicale islam in opmars
 • Pieter Hilhorst en de onmogelijke dialoog met links
 • Scholiere in brand gestoken na beschuldigen schoolhoofd van wangedrag: 17 arrestaties
 • Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
 • Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  tieke
  blog.seniorennet.be/tieke
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  19-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd
  BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd

  Ik houd me niet erg bezig met de huidige ophef over de klimaattoestand, of noem het de discussie als je wilt. Ik heb er wel, zoals iedereen, een mening over. Ik denk dat we het begrip klimaat moeten scheiden van het begrip milieu. het milieu, daar kan de mens veel aan verpesten, wat je ook als leek wel ziet gebeuren, maar dat we op het klimaat veel minder invloed hebben.

   door  Mrt. 2019

  HAARP

  Weliswaar wordt met HAARP pogingen gedaan (en mogelijk lukt het ook) om het klimaat te beïnvloeden, maar dat is echter zeer plaatselijk en tijdelijk. 

  Ik heb trouwens ook nog geen goede argumenten gehoord dat wij, de mens, het klimaat verpesten. De argumenten hadden allemaal te maken met het milieu. (Maar dat wil niet zeggen dat er geen goede argumenten zouden zijn).

  Mijn standpunt is dat het klimaat beïnvloed wordt door de stand van de Aarde ten opzichte van de Zon. Meerdere IJstijden op Aarde tonen m.i. dat aan.
  Meer lezen op:
  gerritherders.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAMITISCHE MOORDENAARS

  ISLAMITISCHE MOORDENAARS

  EBRU UMAR 19-3-2019

  Het motief terrorisme gaf de opsporingsdiensten meer bevoegdheden, maar het is niet uitgesloten dat de Turkse Gökmen Tanis drie doden op zijn geweten heeft omdat hij geheel volgens de nieuw Nederlandse traditie eerwraak wilde plegen.

  Nederland telt jaarlijks ruim vijfhonderd eerwraakslachtoffers. Een mooi woord voor slachtoffers van de islam. Om specifiek te zijn: vrouwelijke slachtoffers van de islam. Vijfhonderd vrouwen in Nederland worden jaarlijks mishandeld, ontvoerd of vermoord door een man in hun directe omgeving; echtgenoot, broer, vader, zwager en godbetert zoon.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af

  Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af

  Dit jaar bij 201 islamitische aanvallen en aanslagen in 22 landen al 1175 mensen vermoord

   
  Alleen al in 2018 werden duizenden christenen in Nigeria afgeslacht door moslims, enkel omdat het christenen waren. (Afbeelding: Getty Images (5)).

  De afgelopen drie weken hebben militante moslims in Nigeria 120 christenen in hun huizen en kerken vermoord. Daar waar de Nederlandse media nu niet genoeg kunnen benadrukken dat de Christchurch terrorist een ‘rechtse extremist’ was die 50 ‘weerloze moslims’ –van wie de NOS tal van familiefoto’s plaatste- neerschoot, is er geen enkele ophef over de nog veel grotere slachtpartijen op christenen. Het benadrukt wederom dat in de ogen van de linkse massamedia blanken, conservatieven en/of christenen enkel daders kunnen zijn, en migranten, kleurlingen en moslims enkel slachtoffers – nooit andersom.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  16-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerkleiders luiden noodklok: Ruim 6.000 christenen afgeslacht in Nigeria

  Kerkleiders luiden noodklok: Ruim 6.000 christenen afgeslacht in Nigeria

   05 juli 2018 door Jeffrey  Schipper

  Fulani herders

  Nigeriaanse kerkleiders luiden de noodklok. Volgens hen is er in hun land een genocide gaande. Sinds januari zijn namelijk al meer dan 6.000 christenen, voornamelijk vrouwen en kinderen, om het leven gebracht door veelal islamitische Fulani herders, meldt The Christian Post.
  In een persbericht roepen de kerkleiders de Nigeriaanse regering op om dit bloedvergieten te stoppen. Ze doen ook een beroep om internationale instanties zoals de Verenigde Naties. De vrees bestaat dat de geweldsspiraal zich uitbreidt naar andere landen. "We zijn bezorgd over de wijdverspreide onveilige situatie die wordt gecreëerd door gewapende Fulani-herders, criminelen en terroristen."
  Meer lezen op:
  cip.nl


  » Reageer (0)
  15-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was

  VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was


   De Tweede Kamer debatteerde donderdag over het islamitische Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam. Zo bleek dat de onderwijsinspectie zich niet veilig voelde tijdens een verrassingsbezoek aan de school met banden met jihadisten. Ergens in het debat deed PVV-Kamerlid Machiel de Graaf twee opmerkelijke onthullingen over zijn oud-collega Arnoud van Doorn. Van Doorn blijkt 9 jaar lid geweest te zijn van D66 en is in Haagse klaslokalen aan het ronselen voor een salafistisch netwerk.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  14-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen klimaatopwarming de laatste 20 jaar

  Geen klimaatopwarming de laatste 20 jaar


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enquête onder agenten: ‘Misdaadcijfers kloppen niet’

  Enquête onder agenten: ‘Misdaadcijfers kloppen niet’

  Petra Vissers 


  © ANP XTRA

  Volgens platform voor onderzoeksjournalistiek Investico kloppen de misdaadcijfers niet. De Nationale Politie ontkent alle aantijgingen.

  De misdaadstatistieken kloppen niet. Agenten zouden burgers ontmoedigen om aangifte te doen, ernstige misdaden zouden als minder ernstige geregistreerd worden en in de statistieken gelden zaken als opgelost die dat helemaal niet zijn. Dat meldt platform voor onderzoeksjournalistiek Investico dinsdagavond op basis van een enquête onder bijna 1500 agenten.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China gaat 1.171 nieuwe kolencentrales bouwen
  China gaat 1.171 nieuwe kolencentrales bouwen

  Chinese corporaties zijn van plan om maar liefst 1.171 nieuwe kolencentrales te bouwen. 80 procent van de centrales komt in China te staan, de rest in het buitenland. Op moment van schrijven zijn er zelfs al 471 Chinese kolencentrales in aanbouw, zo blijkt uit gegevens van de Global Coal Plant Tracker. 700 centrales staan in de planning.

  Ondertussen is het sluiten van één enkele centrale in Nederland groot nieuws en tegelijkertijd een druppel op de gloeiende plaat als we kijken naar netto CO2-reductie wereldwijd.
  Meer lezen op:
  energievergelijk.nl


  » Reageer (0)
  13-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studie: de islamitische jihad is goed voor 91% van de Europese slachtoffers van terreur!

  Studie: de islamitische jihad is goed voor 91% van de Europese slachtoffers van terreur!

  “Het pas vrijgegeven Black and White Book of Terrorism in Europa heeft aangetoond dat radicale islamitische terroristen sinds het jaar 2000 91 procent van de totale terreurslachtoffers hebben gemaakt.” Naar verluidt is 20 procent vermoord door jihad-zelfmoordterroristen. We weten dat de rest omkwam bij mesaanvallen, truckaanvallen, vuurwapenaanvallen, enz. Alle middelen worden gebruikt om de ongelovige te vermoorden en schade toe te brengen.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rabbijn: Ik werd bedreigd met een fietsketting

  Rabbijn: Ik werd bedreigd met een fietsketting

  Gerard ten Voorde 12-3-2019


  » Reageer (0)
  12-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld
  Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

  Foto: Nederlandse politie auto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.
  Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamal Badawi, topman Noord-Amerikaanse Moslimbroeders, komt naar Rotterdam

  Jamal Badawi, topman Noord-Amerikaanse Moslimbroeders, komt naar Rotterdam

  Door Carel Brendel, 4 maart 2019


  Jamal Badawi (links) en Jacob van der Blom tijdens de Nationale Bekeerlingendag 2012.

  Met aanvulling: Badawi treedt ook op in Blauwe Moskee Amsterdam

  Hoog bezoek in De Middenweg, islamitisch centrum in Rotterdam-Blijdorp. Op 9 maart zal de Canadees Jamal Badawi, een topman uit de Moslimbroederschap in Noord-Amerika, een lezing houden over de relaties tussen moslims en niet-moslims.

  Badawi is al tientallen jaren betrokken bij alles wat in de Verenigde Staten en Canada te maken heeft met de Moslimbroeders. De omstreeks 1940 in Egypte geboren Badawi week in de jaren 60 van de vorige eeuw uit voor het Nasser-regime. Na zijn studie in de Verenigde Staten vestigde hij zich in Halifax (Canada), waar hij hoogleraar werd. Inmiddels is hij daar met pensioen. In de afgelopen 50 jaar speelde Badawi een leidende rol in minstens acht belangrijke organisaties van de Moslimbroederschap.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renaud Camus – De opstand tegen de “grote vervanging”

  Renaud Camus – De opstand tegen de “grote vervanging”


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers (2/10)

  BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers (2/10)

  Mooi toch, dat een journalist van de Staatsomroep een politicus núl keer een zin laat afmaken?

  Door:  , 9:01, 12 maart 2019  Beste kiezers,

  Jullie moeten het interview dat Jojanneke van den Berge in EenVandaag hield met PVV-voorman Geert Wilders echt even terugkijken.

  Tijdens het interview twitterde de man van Jojanneke, AD-journalist Thijs Zonneveld, “Go Jo”.

  Nou, dat deed ze!

  Mooi toch, dat een journalist van de Staatsomroep een politicus núl keer een zin laat afmaken? Iemand laten uitpraten is zo 1982. En die verbetenheid! Alsof een bij haar ondergedoken Syriër hoogstpersoonlijk door Wilders uit het achterhuis werd gesleept. Schitterend!
  Meer lezen en kijken op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  11-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Censuur op Twitter

  DOOR  · 11 MAART 2019

  Twitter5

  Binnen 24 uur had ik meer dan 3000 volgers en de volgende dag toen ik weer keek was het aantal inmiddels opgelopen tot 3823.

  En toen zei de App op de Iphone voor de tweede keer binnen enkele dagen dat mijn account “temporarily suspended” was. Suspended wil zeggen geblokkeerd en in dit geval betekent temporarily levenslang. Het account was dus wederom dood. Je kunt nog als enige de mentions zien, maar verder niets.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: Meerdere nachten op rij allochtone rellen in Grenoble

  Frankrijk: Meerdere nachten op rij allochtone rellen in Grenoble


  » Reageer (0)
  10-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog

  Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog

  ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’

   
  GroenLinks en D66 leiden een partijkartel, waar behalve de VVD, het CDA en de CU bijna alle andere partijen –met uitzondering van de PVV en het FvD- toe gerekend moeten worden, dat hetzij onwetend, hetzij opzettelijk een klimaatbeleid aan ons opdringen dat door de mede oprichter van Greenpeace, dr. Patrick Moore, een ‘totale hoax en bedrog’ wordt genoemd, ‘waarin wetenschap is vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie.’ Zelfs de regeringspartijen met ‘christelijk’ in hun naam lijken hun traditionele God te hebben ingeruild voor de linksliberale afgod van ‘het klimaat’ en in bredere zin ‘de planeet’. Moore waarschuwde een paar dagen geleden al dat dit beleid, dat enkel rust op ideologische verzinsels -maar desondanks speerpunt is van het kabinet Rutte-, diepe ellende, armoede en massasterfte zal veroorzaken.
  Meer lezen op:
  |xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op mars naar het noorden

  Balkanroute: 70.000 illegale migranten wachten op mars naar het noorden

  Screenshot_110

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Wat betreft de Balkanroute staan de signalen op alarmfase rood. Niet minder dan 70.000 illegale migranten zouden er in Griekenland op wachten om op weg te gaan naar het noorden. Tegelijkertijd bevinden zich meerdere duizenden illegalen in Bosnië om zich eveneens aan te sluiten bij een massale bestorming in de richting van Midden-Europa, en zodoende naar Oostenrijk en de Bondsrepubliek Duitsland.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef om uitspraak vooraanstaand Duits politicus: “Een moslim als bondskanselier? Dat is denkbaar”

  Ophef om uitspraak vooraanstaand Duits politicus: “Een moslim als bondskanselier? Dat is denkbaar”

  KVE    Bron: Bild, Die Welt, Focus

  Angela Merkel met Ralph Brinkhaus, fractievoorzitter van de ‘Union’ in de Bondsdag. 
  EPA Angela Merkel met Ralph Brinkhaus, fractievoorzitter van de ‘Union’ in de Bondsdag.

  Ook een moslim kan voor de Duitse partij CDU bondskanselier worden. Dat stelt althans Ralp Brinkhaus, fractievoorzitter van de CDU/CSU in de Duitse Bondsdag. Zijn uitlatingen hebben bij onze oosterburen voor opschudding gezorgd.

  De 50-jarige Ralp Brinkhaus (CDU) deed zijn omstreden uitspraken tijdens een interview met het evangelische persbureau Idea. Hij houdt het voor mogelijk dat een moslim tegen 2030 voor de CDU en zusterpartij CSU bondskanselier kan worden. “Waarom ook niet?”, zegt hij. “Indien die persoon een goede politicus is en onze waarden deelt, dan kan ook een moslim in het jaar 2030 bondskanselier worden.”
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  09-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wantoestanden in detentiecentrum: vreemdelingen vallen personeel aan

  Wantoestanden in detentiecentrum: vreemdelingen vallen personeel aan

  Illegale vreemdelingen misdragen zich herhaaldelijk in het detentiecentrum in Rotterdam. Dieptepunt was een opstand tegen het personeel, in januari. In het afgelopen kwartaal raakten meerdere medewerkers gewond.

   


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • hash (hash)
      op
 • nice one (antijuju)
      op
 • gorilla glue strain ( gorilla glue strain)
      op
 • cheap weed Canada (cheap weed Canada)
      op
 • weed party (weed party)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!