Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    villa_kakelbont1
    blog.seniorennet.be/villa_k
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse lerares openbaart: Moslims douwen Duitsers sharia-regels door de strot
    Duitse lerares openbaart: Moslims douwen Duitsers sharia-regels door de strot 
    Islamisering vindt niet plaats, blèrden alle politici van de blokpartijen nog niet zo lang geleden. Dat het in volle gang is, wordt bewezen door een artikel in het tabloid Bild met de kop “Een lerares rekent af!” Hierin beschrijft de docente Julia Wöllenstein (43) haar dagelijks leven met moslimleerlingen op een scholengemeenschap in Kassel. En ze laat onverbiddelijk zien dat islamitische scholieren de islam zien als een oproep om mensen van andere religies te onderwerpen en hun omgeving te dwingen zich aan te passen aan hun gewoonten. Moslim-ouders vragen de lerares ook om van de wijdverbreide lijfstraffen onder moslims gebruik te maken. De 43-jarige heeft haar ervaringen samengevat in het boek “Von Kartoffeln und Kanacken” (“Van aardappelen en Kanaken”).
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praten heeft geen zin meer

    Praten heeft geen zin meer

    Screenshot_94

    (Door: “bozeoudeman”)

    Waar tegenstanders van de huidige krankzinnigheid constant de fout mee ingaan, is het keer op keer blijven proberen de krankzinnigen te begrijpen en met hen te redeneren. Dit is volslagen onzin en heeft geen enkel nut. Geen enkele psychiater zal iets bereiken in het genezen of dragelijk maken van een geestelijke ziekte door geestelijk net zo ziek trachten te worden als de patiënt. De enige manier om te helpen, is de persoon in kwestie helpen met medicamenten of anderszins om zo de ziekte voor de persoon dragelijk te maken en te houden, aangenomen dat genezing niet aan de orde lijkt. 
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld tegen holebi's bepaalt presidentsverkiezingen Indonesië

    Geweld tegen holebi's bepaalt presidentsverkiezingen Indonesië



    Een verkiezingsbijeenkomst van Joko Widodo op Java, Indonesië, op 9 april 2019.

    Dédé Oetomo (65) neemt het al sinds de jaren '80 op voor de holebi's in Indonesië. De laatste jaren ziet hij hoe de homogemeenschap in zijn land het slachtoffer wordt van een radicaliserende islam. In een land met 225 miljoen moslims (90 procent van de bevolking) zal die religieuze invloed ook de komende presidentsverkiezingen op 17 april bepalen.

    Oetomo geeft het voorbeeld van een lesbische studente die over haar geaardheid had geschreven in een online publicatie van de universiteit in Noord-Sumatra.

    'De rector dreigde ermee haar te schorsen als ze de tekst niet zou verwijderen.' Het artikel kon uiteindelijk blijven staan, na tussenkomst van mensenrechtenactivisten.
    Meer lezen op:
    knack.be


    12-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jinek, Eppink, Baudet en ook nog Annejet van der Zijl
    Jinek, Eppink, Baudet en ook nog Annejet van der Zijl

    Annejet van der Zijl vertrouwt Thierry Baudet niet helemaal. Of zelfs helemaal niet.

    Eerst even een terzijde. Ik heb vele kritiekjes geschreven over NPO-programma’s. En als je dat doet via de computer-terugkijk op NPO-start dan moet je, al analyserende, nog wel ’s “terugspoelen”. Bij de NPO hebben ze gezorgd dat “de band” dan meestal vastloopt, zodat je moet F-5-en en weer helemaal opnieuw moet beginnen inclusief de reclame. Slimme zet, die voortdurende “vastlopers”: verhoging van de kijkcijfers én van de reclame-inkomsten.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    11-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thoriumcentrale laat op zich wachten

    Thoriumcentrale laat op zich wachten

    Afbeeldingsresultaat voor thorium reactor

    De grondstof thorium komt steeds meer in het vizier als groene vervanger van uranium.

    Thorium wordt door voorstanders aangekondigd als 'grootste energiedoorbraak sinds het vuur'. Thorium is wel geen kersverse ontdekking: al sinds de jaren zestig worden experimenten gedaan met het metaal.

    ‘Kernenergie? Nee, bedankt.’ Buttons en stickers met deze tekst prijkten in de jaren zeventig en tachtig op schooltassen en jassen van linkse scholieren en studenten. Kerncentrales waren taboe, vooral na de meltdowns van Three Miles Island (Harrisburg) in 1979, Tsjernobyl in 1986 en Fukushima in 2011. Om rampen te voorkomen moesten alle kerncentrales worden gesloten. De regeringen in Nederland en België stonden onder druk en beslisten inderdaad tot afbouw. Maar toen kwam de opwarming van de aarde door broeikasgassen op de politieke agenda. Kernenergie levert geen CO2 en wint het daarom van bijvoorbeeld kolengestookte centrales. Dat verklaart de hernieuwde aandacht. ‘Kernenergie? Ja, graag’, zou wel eens de nieuwe slogan kunnen worden.
    Meer lezen op:
    eoswetenschap.eu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief Noorse klimaatrealisten aan premier Erna Solberg

    Open brief Noorse klimaatrealisten aan premier Erna Solberg


    Erna Solberg, premier Noorwegen.

    In vele landen wijzen wetenschappers op de tekortkomingen van de menselijke broeikashypothese (AGW = ‘Anthropogenic Global Warming‘) en de nefaste economische gevolgen van het daaruit voortvloeiende klimaatbeleid voor de samenleving. Zo ook in Noorwegen, getuige de hieronder weergegeven, enigszins ingekorte versie van een open brief van 20 wetenschappers aan de Noorse premier, Erna Solberg.

    De Noren staan bekend als een links, groen en serieus volk. Dat betekent dat deze open brief in Nederland vermoedelijk welwillender zal worden bekeken dan wanneer deze – om maar wat te noemen – uit een Amerikaanse koker was gekomen.

    Elk jaar deelt SKUP [Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse] een prijs  uit voor diepgravende onderzoeksjournalistiek. Op het gebied van klimaatverandering en het broeikaseffect hebben de media echter niet de ambitie om dieper te graven. Ze vertrouwen op de uitlatingen van een kleine groep zogenaamde klimaatdeskundigen, die de lezers en kijkers de indruk geven dat ze namens de hele wetenschappelijke gemeenschap spreken. Er zijn veel voorbeelden van media-aandacht voor extreme klimaatactivisten, of van journalisten die de media gebruiken als platform voor campagnejournalistiek en activisme.
    Meer lezen op:
    climategate.nl


    10-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzoek brengt het aan het licht: VN en EU geven Prepaid-kaarten aan asielzoekers
    Verzoek brengt het aan het licht: VN en EU geven Prepaid-kaarten aan asielzoekers
    In september 2015 werd Duitsland, net als een aantal andere Europese landen als gevolg van de verwoestende grensopening door kanselier Angela Merkel, het slachtoffer van een ongekende asielzoekerstsunami. De media en gevestigde politici probeerden de ramp aan het publiek te verkopen als een puur humanitaire aangelegenheid – bij de meeste “vluchtelingen”, kregen we te horen, ging het alleen maar om een beter leven of op de vlucht voor oorlog en ellende.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschap bewijst: ‘2,5 miljard jaar geleden ook al klimaatverandering, schuld van aardbaan’
    Wetenschap bewijst: ‘2,5 miljard jaar geleden ook al klimaatverandering, schuld van aardbaan’
    Dus gegarandeerd niet schuld van CO2-uitstoot mens Door:  , 13:01, 10 april 2019

    Het klimaat onderging 2,5 miljard jaar geleden al regelmatige veranderingen. Dat hebben aardwetenschappers van de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Genève voor het eerst aangetoond.

    Die veranderingen waren het gevolg van periodieke schommelingen in de vorm van de aardbaan. “De vorm van de aardbaan en de stand van de aardas ondergaan regelmatige schommelingen op tijdschalen van vele duizenden tot miljoenen jaren.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    08-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De komende burgeroorlog in Europa
    De komende burgeroorlog in Europa
    Het linkse-liberale demografische engineeringsproject van de Europese Unie schendt de rechten van inheemse Europese volkeren, druist in tegen de globale trends van de territoriale opsplitsing van etnische groepen en contradicteert met deskundig onderzoek naar de condities die etnische en politieke conflicten veroorzaken. De voortdurende praktijk van het vestigen van grote aantallen niet-Europeanen in regio’s die al bewoond worden door Europese inheemse bevolkingen, maar die zeer lage vruchtbaarheidscijfers hebben, verandert onvermijdelijk de etnische samenstelling van de Europese natiestaten, maakt de Europeanen tot demografische minderheden in hun eigen thuislanden, beïnvloedt de verdeling van de politieke macht en de betrekkingen tussen etnische groepen, en veroorzaakt een verscheidenheid aan andere conflicten en problemen, waaronder burgeroorlog.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    07-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewaking voor Forum-kopstuk Paul Cliteur tijdens Groningse Nacht van de Filosofie

    Bewaking voor Forum-kopstuk Paul Cliteur tijdens Groningse Nacht van de Filosofie

    Paul Cliteur van Forum voor Democratie krijgt bewaking tijdens de Nacht van de Filosofie in Groningen die vrijdag gehouden wordt.

    De voorzitter van het wetenschappelijk bureau van de partij van Thierry Baudet geeft vrijdagavond een lezing met als titel ‘Theoterrorisme en de lafheid van het westen’.

    Bestuursvoorzitter RUG over 'kliklijn' Forum voor Democratie: 'Vrij bizar'
    Lees verder op:
    dvhn.nl

    05-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pools historicus rekent af met de westelijke waarden: “In werkelijkheid is het Westen grotendeels verrot”

    Pools historicus rekent af met de westelijke waarden: “In werkelijkheid is het Westen grotendeels verrot”

    Screenshot_1

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De Poolse historicus prof. Wojciech Roszkowski (foto) heeft naar aanleiding van de publicatie van zijn nieuwste boek, “Roztrzaskane lustro” (“Gebroken spiegel – de teloorgang van de westelijke civilisatie”) heftig met het Westen en zijn “waarden” afgerekend en in dit verband een “waarschuwing aan Polen” uitgesproken.
    Meer lezen op:
    ejbron.com 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Erik de Vlieger: Joden

    Column Erik de Vlieger: Joden


    02-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe cijfers: Ten minste een miljoen asielzoekers uit Afrika naar de EU sinds 2010
    Nieuwe cijfers: Ten minste een miljoen asielzoekers uit Afrika naar de EU sinds 2010

    Afrikaanse asielzoekers bestormen de grens bij Melilla. YouTube.
    De migratie uit landen in Afrika ten zuiden van de Sahara is de afgelopen tien jaar drastisch toegenomen. In sommige Afrikaanse landen wil 75 procent migreren wanneer de kans zich voordoet ongeveer .
    Het Pew Reasearch Center heeft de statistieken van Eurostat over Afrikaanse migratie naar Europa geanalyseerd. Tussen 2010 en 2017 hebben ongeveer 970.000 Afrikanen een asielaanvraag in Europa ingediend. Berekend in dat tempo zou dit betekenen dat het aantal Afrikaanse asielzoekers die sinds 2010 tot nu toe naar Europa zijn gekomen meer dan een miljoen heeft overschreden.
    Meer lezen op:bbbbbbbbbbbbbb
    fenixx.org


    23-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël

    Israël

    Afbeeldingsresultaat voor israel

    Ja het is weer zover

    Morgen ga ik weer eens naar Israël.

    Altijd geweldig om daar te zijn.

    Groeten 

    Harrie


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen nieuwe aanklachten in Mueller-verslag

    Geen nieuwe aanklachten in Mueller-verslag


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video! Ontketende Afshin Ellian pakt eenzijdige Baudet-bashende linkse NPO-kerk aan: ‘Geen diversiteit aan opinies!’

    Video! Ontketende Afshin Ellian pakt eenzijdige Baudet-bashende linkse NPO-kerk aan: ‘Geen diversiteit aan opinies!’

     

    snapshot
    Foto: Afshin Ellian bij Goedemorgen Nederland. Bron: Screenshot WNL.
    Vanochtend maakte professor Afshin Ellian de eenzijdige linkse NPO even een goed kopje kleiner bij WNL. De omroep lijkt wel een “linkse kerk,” aldus de Leidse rechtswetenschapper. En dat gebrek aan een diversiteit aan opinies is schadelijk, zo betoogt hij.
    Het beeld zal bij velen nog lang op het netvlies gegrift blijven staan: daags voor de verkiezingen bij De wereld draait doorkraakt een hele tafel vol linkse opiniemakers onder leiding van Prem Radhakishun het Forum voor Democratie volkomen af. Allemaal “idioten”, en iedereen die er op stemt is ook een “idioot.” Bij Pauw & Jinek werd niet veel later dat alles nog een keer dunnetjes overgedaan
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    22-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwalijk dat Georgina Verbaan nepnieuws over Annabel Nanninga verspreidt
    Kwalijk dat Georgina Verbaan nepnieuws over Annabel Nanninga verspreidt
    Actrice legt quote van cabaretier Hans Teeuwen in mond FvD-politica Door:  , 17:13, 22 maart 2019
    Georgina Verbaan op de rode loper tijdens het Boekenbal in Paradiso in 2017. ANP REMKO DE WAAL

    Actrice, zangeres, presentatrice en columniste Georgina Verbaan voert op Twitter deze dagen een kruistocht tegen Forum voor Democratie-politica Annabel Nanninga. Zo noemde ze Nanninga op het microblog een ‘neonazi’ wat tot veel kritiek aan het adres van de actrice leidde. Waarop Verbaan vrijdag reageerde met:
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk
    Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk

    © Twitter / Sotiri Dimpinoudis
    Binnen slecht een week tijd zijn tientallen katholieke kerken gevandaliseerd. Vanuit de kerkautoriteiten zijn over de aanvallen geen uitspraken gedaan, maar in plaats daarvan richt men de focus op antichristelijke dreiging en is de hoop uitgesproken dat politici en politie tot op de bodem van de zaak zullen gaan.
    In Parijs werd volgens de politie de kerk van Saint-Sulpice opzettelijk in brand gestoken. Men is nu op zoek naar naar verdachte daders en de schade zal enkele honderden miljoenen euro’s bedragen om te herstellen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    21-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”

    Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”

    Foto: Volkert van der G., met het "smakelijke" comentaar van Corné Hanssen. 

     
    volkywaarbenjy
    Bron: Screenshot AVROTROS, Hanssen / Facebook.
    Met zoveel geschokte linkse reacties kon het natuurlijk niet uitblijven: na het roepen van ‘nazi’ en ‘jaren ’30’ zijn er enkele figuren die overgaan op de volgende fase: het fantaseren over het plegen van een moord op de leider van het zegevierende Forum voor Democratie. In dit geval wil een universitair docent uit Utrecht de moordenaar van Pim Fortuyn een nieuwe “target” geven.
    Volkert, waar ben je?” Aldus de vrij bizarre vraag van Corné Hanssen in een Facebook-discussie over de klinkende FVD-verkiezingsoverwinning van gisteren. Kennelijk is menigeen op links ernstig verbijsterd, en weet men van gekkigheid niet meer wat te zeggen. Dus moeten we radio-uitzendingen aanhoren, waarin Thierry Baudet wordt neergezet als een soort herrezen Heinrich Himmler.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod
    Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod

    Cheyma Moufid, nieuwe verslaggever van SVT, dochter van radicale imam die onder toezicht staat van de Zweedse nationale veiligheidsdienst.

    Op de sociale media wordt heftige kritiek gespuid op de door belastinggeld gefinancierde Zweedse staatstelevisie-gigant nu deze zich bedient van verslaggevers met kopvodden.

    Nee, het bovenstaande beeld komt niet van de Iraanse televisie of een ander islamitisch land, maar van de lokale uitzendingen van SVT Stockholm.

    Twee dagen op rij verscheen Cheyma Moufid, die sinds september 2018 werkzaam is bij SVT en sinds januari verslaggeefster is voor het lokale nieuws in de hoofdstad, met haar sluierhoofd op het tv-scherm.
    Meer lezen op:
    fenixx.org




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!