NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Potsierlijk! Politie Limburg gaat op Ramadantoernee, organiseert ifardiners in negen plaatsen
 • Elke 3 uur een slachtoffer: In Berlijn steken Merkel’s mesmigranten elke dag 8 mensen neer
 • List of Killings in the Name of Islam: 1-1/29-4 2019
 • Brunei stuurt brief aan EU-parlement: wil graag ‘tolerantie, respect en begrip’ voor stenigen homo’s
 • Zweden: “We zijn in oorlog, de situatie is dramatisch”
 • Links college Amsterdam draait ambachtelijke viswinkel definitief de nek om The Seafood Shop weggepest uit binnenstad
 • Nexit nu, want – illegale criminelen beschermd door linkse elites
 • Het vuur in de Notre Dame en de vernietiging van christelijk Europa
 • Wetenschapper: “Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren”
 • 'Het Westen moet zich veel weerbaarder opstellen'
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  blognieuws
  blog.seniorennet.be/blognie
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  22-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk
  Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk

  © Twitter / Sotiri Dimpinoudis
  Binnen slecht een week tijd zijn tientallen katholieke kerken gevandaliseerd. Vanuit de kerkautoriteiten zijn over de aanvallen geen uitspraken gedaan, maar in plaats daarvan richt men de focus op antichristelijke dreiging en is de hoop uitgesproken dat politici en politie tot op de bodem van de zaak zullen gaan.
  In Parijs werd volgens de politie de kerk van Saint-Sulpice opzettelijk in brand gestoken. Men is nu op zoek naar naar verdachte daders en de schade zal enkele honderden miljoenen euro’s bedragen om te herstellen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  21-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”

  Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”

  Foto: Volkert van der G., met het "smakelijke" comentaar van Corné Hanssen. 

   
  volkywaarbenjy
  Bron: Screenshot AVROTROS, Hanssen / Facebook.
  Met zoveel geschokte linkse reacties kon het natuurlijk niet uitblijven: na het roepen van ‘nazi’ en ‘jaren ’30’ zijn er enkele figuren die overgaan op de volgende fase: het fantaseren over het plegen van een moord op de leider van het zegevierende Forum voor Democratie. In dit geval wil een universitair docent uit Utrecht de moordenaar van Pim Fortuyn een nieuwe “target” geven.
  Volkert, waar ben je?” Aldus de vrij bizarre vraag van Corné Hanssen in een Facebook-discussie over de klinkende FVD-verkiezingsoverwinning van gisteren. Kennelijk is menigeen op links ernstig verbijsterd, en weet men van gekkigheid niet meer wat te zeggen. Dus moeten we radio-uitzendingen aanhoren, waarin Thierry Baudet wordt neergezet als een soort herrezen Heinrich Himmler.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod
  Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod

  Cheyma Moufid, nieuwe verslaggever van SVT, dochter van radicale imam die onder toezicht staat van de Zweedse nationale veiligheidsdienst.

  Op de sociale media wordt heftige kritiek gespuid op de door belastinggeld gefinancierde Zweedse staatstelevisie-gigant nu deze zich bedient van verslaggevers met kopvodden.

  Nee, het bovenstaande beeld komt niet van de Iraanse televisie of een ander islamitisch land, maar van de lokale uitzendingen van SVT Stockholm.

  Twee dagen op rij verscheen Cheyma Moufid, die sinds september 2018 werkzaam is bij SVT en sinds januari verslaggeefster is voor het lokale nieuws in de hoofdstad, met haar sluierhoofd op het tv-scherm.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  20-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?

  Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
  'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel

  Juf Kiet in haar klas (Foto: Omroep Brabant).

  EINDHOVEN - Jonge kinderen die tegen hun zin worden meegenomen naar hun land van herkomst, daar worden uitgehuwelijkt en soms zelfs op jonge leeftijd zwanger raken. Het gebeurt voor onze neus, zegt Juf Kiet. De Brabantse Kiet geeft les aan een klas met migrantenkinderen en werd bekend door de bejubelde film De Kinderen van juf Kiet. Nu trekt ze aan de bel over dit nijpende probleem. Het is voor het eerst dat naar buiten komt dat deze problemen ook bij kinderen op de basisschool spelen. Maar Kiet wil niet langer zwijgen.
  Meer lezen op:
  omroepbrabant.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
  Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht

  EINDHOVEN - Een aanhanger van de anti-islam-groepering Pegida werkt niet meer bij VDL na een opmerking op Facebook over de aanslagen op twee moskeeën in Nieuw-Zeeland.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse haatclub spreidt tentakels uit naar Utrecht

  Turkse haatclub spreidt tentakels uit naar Utrecht

  Screenshot_168

  De jihadbeweging, ook wel bekend als ’Im Auftrag des Islam’, heeft veel aanhang in Duitsland.

  (Door: Sil van Schoonhoven)

  UTRECHT – Jihadbeweging Kalifaatstaat ronselt al langer leden in Utrecht. Terreurverdachte Gökmen T. en zijn familie worden in verband gebracht met deze Duits-Turkse organisatie.

  Twee oudere broers van Gökmen T. hebben zich toegelegd op het geloof, zeggen buurtbewoners. „Ze zijn allebei behoorlijk streng in de leer. Dat zie je aan hun kleding, hun vrouwen lopen ook stevig gesluierd. Die oudste ging ook midden in de stad op zijn knieën zitten om te bidden als het tijd was”, stellen ze. Volgens verschillende buurtbewoners heeft de oudste broer in Tsjetsjenië getraind of gevochten en zou hij banden hebben met de radicale Turkse beweging Kalifaatstaat.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marrakeshpact is wél degelijk bindend volgens Europese Commissie

  Marrakeshpact is wél degelijk bindend volgens Europese Commissie


  Tijdens de goedkeuringsfase van het uiterst omstreden VN-migratiepact, ook gekend als het Marrakeshpact, beweerden de voorstanders te pas en te onpas dat de tekst ‘niet-bindend’ was. Ook de tekst van het Marrakeshpact vermeldt expliciet het niet-bindende karakter ervan.

  Nu heeft de Europese Commissie een verrassing in petto. In een nota getiteld “De juridische effecten van de goedkeuring van het Globale Pact voor Veilige, Ordentelijke en Reguliere Migratie door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties”,gedateerd op 1 februari 2019 maar nu pas uitgelekt, stelt de juridische dienst van de Commissie dat de tekst voor EU-lidstaten wel degelijk bindend is.
  Meer lezen op:
  vlaamsbelang.org


  » Reageer (0)
  19-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd
  BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd

  Ik houd me niet erg bezig met de huidige ophef over de klimaattoestand, of noem het de discussie als je wilt. Ik heb er wel, zoals iedereen, een mening over. Ik denk dat we het begrip klimaat moeten scheiden van het begrip milieu. het milieu, daar kan de mens veel aan verpesten, wat je ook als leek wel ziet gebeuren, maar dat we op het klimaat veel minder invloed hebben.

   door  Mrt. 2019

  HAARP

  Weliswaar wordt met HAARP pogingen gedaan (en mogelijk lukt het ook) om het klimaat te beïnvloeden, maar dat is echter zeer plaatselijk en tijdelijk. 

  Ik heb trouwens ook nog geen goede argumenten gehoord dat wij, de mens, het klimaat verpesten. De argumenten hadden allemaal te maken met het milieu. (Maar dat wil niet zeggen dat er geen goede argumenten zouden zijn).

  Mijn standpunt is dat het klimaat beïnvloed wordt door de stand van de Aarde ten opzichte van de Zon. Meerdere IJstijden op Aarde tonen m.i. dat aan.
  Meer lezen op:
  gerritherders.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAMITISCHE MOORDENAARS

  ISLAMITISCHE MOORDENAARS

  EBRU UMAR 19-3-2019

  Het motief terrorisme gaf de opsporingsdiensten meer bevoegdheden, maar het is niet uitgesloten dat de Turkse Gökmen Tanis drie doden op zijn geweten heeft omdat hij geheel volgens de nieuw Nederlandse traditie eerwraak wilde plegen.

  Nederland telt jaarlijks ruim vijfhonderd eerwraakslachtoffers. Een mooi woord voor slachtoffers van de islam. Om specifiek te zijn: vrouwelijke slachtoffers van de islam. Vijfhonderd vrouwen in Nederland worden jaarlijks mishandeld, ontvoerd of vermoord door een man in hun directe omgeving; echtgenoot, broer, vader, zwager en godbetert zoon.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af

  Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af

  Dit jaar bij 201 islamitische aanvallen en aanslagen in 22 landen al 1175 mensen vermoord

   
  Alleen al in 2018 werden duizenden christenen in Nigeria afgeslacht door moslims, enkel omdat het christenen waren. (Afbeelding: Getty Images (5)).

  De afgelopen drie weken hebben militante moslims in Nigeria 120 christenen in hun huizen en kerken vermoord. Daar waar de Nederlandse media nu niet genoeg kunnen benadrukken dat de Christchurch terrorist een ‘rechtse extremist’ was die 50 ‘weerloze moslims’ –van wie de NOS tal van familiefoto’s plaatste- neerschoot, is er geen enkele ophef over de nog veel grotere slachtpartijen op christenen. Het benadrukt wederom dat in de ogen van de linkse massamedia blanken, conservatieven en/of christenen enkel daders kunnen zijn, en migranten, kleurlingen en moslims enkel slachtoffers – nooit andersom.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  16-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerkleiders luiden noodklok: Ruim 6.000 christenen afgeslacht in Nigeria

  Kerkleiders luiden noodklok: Ruim 6.000 christenen afgeslacht in Nigeria

   05 juli 2018 door Jeffrey  Schipper

  Fulani herders

  Nigeriaanse kerkleiders luiden de noodklok. Volgens hen is er in hun land een genocide gaande. Sinds januari zijn namelijk al meer dan 6.000 christenen, voornamelijk vrouwen en kinderen, om het leven gebracht door veelal islamitische Fulani herders, meldt The Christian Post.
  In een persbericht roepen de kerkleiders de Nigeriaanse regering op om dit bloedvergieten te stoppen. Ze doen ook een beroep om internationale instanties zoals de Verenigde Naties. De vrees bestaat dat de geweldsspiraal zich uitbreidt naar andere landen. "We zijn bezorgd over de wijdverspreide onveilige situatie die wordt gecreëerd door gewapende Fulani-herders, criminelen en terroristen."
  Meer lezen op:
  cip.nl


  » Reageer (0)
  15-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was

  VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was


   De Tweede Kamer debatteerde donderdag over het islamitische Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam. Zo bleek dat de onderwijsinspectie zich niet veilig voelde tijdens een verrassingsbezoek aan de school met banden met jihadisten. Ergens in het debat deed PVV-Kamerlid Machiel de Graaf twee opmerkelijke onthullingen over zijn oud-collega Arnoud van Doorn. Van Doorn blijkt 9 jaar lid geweest te zijn van D66 en is in Haagse klaslokalen aan het ronselen voor een salafistisch netwerk.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  14-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen klimaatopwarming de laatste 20 jaar

  Geen klimaatopwarming de laatste 20 jaar


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enquête onder agenten: ‘Misdaadcijfers kloppen niet’

  Enquête onder agenten: ‘Misdaadcijfers kloppen niet’

  Petra Vissers 


  © ANP XTRA

  Volgens platform voor onderzoeksjournalistiek Investico kloppen de misdaadcijfers niet. De Nationale Politie ontkent alle aantijgingen.

  De misdaadstatistieken kloppen niet. Agenten zouden burgers ontmoedigen om aangifte te doen, ernstige misdaden zouden als minder ernstige geregistreerd worden en in de statistieken gelden zaken als opgelost die dat helemaal niet zijn. Dat meldt platform voor onderzoeksjournalistiek Investico dinsdagavond op basis van een enquête onder bijna 1500 agenten.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China gaat 1.171 nieuwe kolencentrales bouwen
  China gaat 1.171 nieuwe kolencentrales bouwen

  Chinese corporaties zijn van plan om maar liefst 1.171 nieuwe kolencentrales te bouwen. 80 procent van de centrales komt in China te staan, de rest in het buitenland. Op moment van schrijven zijn er zelfs al 471 Chinese kolencentrales in aanbouw, zo blijkt uit gegevens van de Global Coal Plant Tracker. 700 centrales staan in de planning.

  Ondertussen is het sluiten van één enkele centrale in Nederland groot nieuws en tegelijkertijd een druppel op de gloeiende plaat als we kijken naar netto CO2-reductie wereldwijd.
  Meer lezen op:
  energievergelijk.nl


  » Reageer (0)
  13-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studie: de islamitische jihad is goed voor 91% van de Europese slachtoffers van terreur!

  Studie: de islamitische jihad is goed voor 91% van de Europese slachtoffers van terreur!

  “Het pas vrijgegeven Black and White Book of Terrorism in Europa heeft aangetoond dat radicale islamitische terroristen sinds het jaar 2000 91 procent van de totale terreurslachtoffers hebben gemaakt.” Naar verluidt is 20 procent vermoord door jihad-zelfmoordterroristen. We weten dat de rest omkwam bij mesaanvallen, truckaanvallen, vuurwapenaanvallen, enz. Alle middelen worden gebruikt om de ongelovige te vermoorden en schade toe te brengen.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rabbijn: Ik werd bedreigd met een fietsketting

  Rabbijn: Ik werd bedreigd met een fietsketting

  Gerard ten Voorde 12-3-2019


  » Reageer (0)
  12-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld
  Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

  Foto: Nederlandse politie auto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.
  Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamal Badawi, topman Noord-Amerikaanse Moslimbroeders, komt naar Rotterdam

  Jamal Badawi, topman Noord-Amerikaanse Moslimbroeders, komt naar Rotterdam

  Door Carel Brendel, 4 maart 2019


  Jamal Badawi (links) en Jacob van der Blom tijdens de Nationale Bekeerlingendag 2012.

  Met aanvulling: Badawi treedt ook op in Blauwe Moskee Amsterdam

  Hoog bezoek in De Middenweg, islamitisch centrum in Rotterdam-Blijdorp. Op 9 maart zal de Canadees Jamal Badawi, een topman uit de Moslimbroederschap in Noord-Amerika, een lezing houden over de relaties tussen moslims en niet-moslims.

  Badawi is al tientallen jaren betrokken bij alles wat in de Verenigde Staten en Canada te maken heeft met de Moslimbroeders. De omstreeks 1940 in Egypte geboren Badawi week in de jaren 60 van de vorige eeuw uit voor het Nasser-regime. Na zijn studie in de Verenigde Staten vestigde hij zich in Halifax (Canada), waar hij hoogleraar werd. Inmiddels is hij daar met pensioen. In de afgelopen 50 jaar speelde Badawi een leidende rol in minstens acht belangrijke organisaties van de Moslimbroederschap.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • pink kush (pink kush)
      op
 • cannabis CBD (cannabis CBD)
      op
 • cannabis CBD (cannabis CBD)
      op
 • cannabis CBD (cannabis CBD)
      op
 • cannabis CBD (cannabis CBD)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!