Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lacegarden
    blog.seniorennet.be/lacegar
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Hilhorst en de onmogelijke dialoog met links
    Pieter Hilhorst en de onmogelijke dialoog met links

    “Onze opmaak-redacteur laat weten dat hij het twitterprofiel van Hilhorst in een rood-wit-blauwe, dus nationalistische ‘H’ heeft gezet, maar men mag er ook het 2016 campagne-logo van Hillary Clinton in zien.”

    “Het met de islam collaborerende links-regressieve narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat”. Ként u die uitdrukking? Ik moest daaraan denken toen ik weer ’s zo’n deugneus tegen het lijf liep. Ach, u kent ze wel: van die nep-linksers die verschanst zitten in een van hun talloze subsidieholen die ze in politiek, onderwijs en media bezetten. Ze komen alleen naar buiten om op het morele krukje te gaan staan, weigeren consequent het echte Kwaad onder ogen te zien en zoeken het overal waar het zich niet bevindt. Intussen laten ze zich goed betalen. In tomeloze zelfvoldane arrogantie hebben ze de afgelopen 40 jaar het culturele landschap gemonopoliseerd.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholiere in brand gestoken na beschuldigen schoolhoofd van wangedrag: 17 arrestaties

    Scholiere in brand gestoken na beschuldigen schoolhoofd van wangedrag: 17 arrestaties



    De politie in Bangladesh heeft zeventien mensen opgepakt nadat een scholiere levend in brand was gestoken. De jonge vrouw - die overleed - had het schoolhoofd vorige maand beschuldigd van seksueel wangedrag en weigerde haar aangifte in te trekken. De man wordt nu aangewezen als opdrachtgever van de vergeldingsactie.

    De dood van de 19-jarige Nusrat Jahan Rafi heeft in het Aziatische land geleid tot grote commotie. De politie maakte vandaag bekend dat één van de opgepakte mensen het schoolhoofd heeft aangewezen als opdrachtgever voor de aanval op de scholiere.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    18-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
    Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

    De grootste Duitse krant, Bild, bericht over de dood van de moeder van vier kinderen, zonder melding te maken van de details van de barbaarse moord op haar kind.

    De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad van een moslimmigrant die naar verluidt zijn eenjarige dochtertje zou hebben onthoofd op een perron van een treinstation in Hamburg.

    Volgens ooggetuigen onthoofdde de 33-jarige verdachte Mourtala Madou op donderdag 12 april zijn eenjarige dochter voor de ogen van een verschrikte menigte forenzen op het station van Jungfernstieg en stak vervolgens zijn Duitse vriendin, de moeder van het kind, neer.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten
    Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten
    De omroep-veteraan Lou Dobbs merkte dinsdag op dat het besluit om elke notie te ontkennen dat het vuur van de Notre Dame een opzettelijke daad had kunnen zijn, gebaseerd was op politiek, in plaats van op een onderzoek van de feiten.

    “Eén ding is dat autoriteiten binnen enkele uren, brandstichting uitsluiten,” verklaarde Dobbs.

    “Dat was een beslissing die binnen enkele uren werd genomen. Het klinkt als een ander soort beslissing, “voegde Dobbs eraan toe.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    17-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheid is grootste producent nepnieuws”

    Overheid is grootste producent nepnieuws”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa-immigratie – doe het goed of doe het niet

    Massa-immigratie – doe het goed of doe het niet

    DOOR  · 17 APRIL 2019

    massa immigratie

    Internationaal zijn er veel zaken die halfslachtig worden aangepakt. De massa-immigratie is er een pijnlijk voorbeeld van.

    De oorlog van de VS tegen Irak is achteraf bezien nutteloos geweest. Saddam Hoessein had de wapens voor massale vernietiging niet [1], waarvan men dacht dat hij ze had en er zijn in die oorlog veel te weinig doden gevallen aan Arabische kant om veel te veranderen in hun zieke samenleving. Toen de Amerikanen zich weer terugtrokken, ontstond een burgeroorlog tussen soennieten en sjiieten die in zekere zin nog steeds voortduurt. De burgeroorlog die de laatste jaren in Syrië woedt kost wel behoorlijk wat doden, maar eigenlijk ook te weinig om op de lange duur veel verschil te maken.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

    Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

     

    Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.
    Foto: Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.

    Hij ging undercover bij ISIS en komt tot de conclusie dat er onmiddellijk een stop moet komen op de massa-immigratie (van vluchtelingen).

    Islamoloog Montasser AlDe’emeh was undercover bij ISIS. Hij gaf belangrijke informatie door aan de Belgische inlichtingendiensten. Daardoor zijn mogelijk meerdere aanslagen verijdeld.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    16-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man (22) opgepakt in België: ‘plan om dit weekend aanslag te plegen

    Man (22) opgepakt in België: ‘plan om dit weekend aanslag te plegen

    HLN


    De man werd aangehouden in het huis van zijn oma © anp

    In het Belgische Waver is gisterenochtend een 22-jarige man opgepakt. Hij zou gisteren of vandaag een terroristische aanslag hebben willen plegen, schrijft La Dernière Heure. De woordvoerder van het federaal parket, Eric Van der Sypt, bevestigt de aanhouding en de link met terrorisme. Hij gaat verder niet in op de plannen voor een mogelijke aanslag. 
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video – Geert Wilders woedend op Ferd Grapperhaus over laten liggen aangiftes van bedreigingen

    Video – Geert Wilders woedend op Ferd Grapperhaus over laten liggen aangiftes van bedreigingen

    'Blokkeerfriezen worden wel aangepakt, een dikke bonus voor moslimradicalen'

    Door:      , 15:50, 16 april 2019


    PVV-leider Geert Wilders is verbolgen dat politie en Openbaar Ministerie niet alles doen om zijn digitale bedreigers uit het buitenland aan te pakken. Sterker; sommige aangiftes verdwijnen in een lade. Minister van Justitie van Ferd Grapperhaus (CDA) bestrijdt dat beeld. Geert Wilders – en een groot deel van de rest van de Tweede Kamer – is het daarmee oneens. Wilders: “Blokkeerfriezen worden wel aangepakt, een dikke bonus voor moslimradicalen.”
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEARRESTEERD IN TURKIJE

    GEARRESTEERD IN TURKIJE

    EBRU UMAR  16-4-2019



    Nee niet ik – das war einmal. Maar een moeder met kind uit Rotterdam krijgt al meer dan tien dagen een all-inclusive verblijf in de faciliteiten van de Turkse overheid. Moeders is 31, haar kindje is vijf maanden oud.

    Of ik iets voor die mensen kan betekenen, lees ik in de mail die mijn inbox bereikt.

    Tja. Wat denk je zelf? Het is bijna drie jaar geleden dat ik van mijn Turkse bed werd gelicht. Omdat een stel NSB-Turken in Nederland meenden dat dat wel een goede zaak zou zijn. Ik ben inmiddels terug (dank Nederland!) maar de NSB-praktijk ‘op laten pakken in Turkije’ bestaat nog steeds. Sterker nog, vorige week schudde onze minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok gezellig handjes met zijn Turkse collega Mevlüt Cavusoglu.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    15-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.000 euro loonsverhoging voor mislukkeling Juncker

    10.000 euro loonsverhoging voor mislukkeling Juncker

     
    Juncker
    epa05538792 President of the European Commission Jean-Claude Juncker delivers the annual State of The European Union speech in the European Parliament in Strasbourg, France, 14 September 2016. EPA/PATRICK SEEGER

    “Een beloning voor mislukken” noemt Nigel Farage de salarisverhoging die Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, weldra ontvangt.  De Brexit- voorstander en Europarlementariër bekritiseert daarmee het mislukken van de EU onder Junckers leiding.

    Nigel Farage bekritiseert publiekelijk de salarisverhoging van Jean-Claude Juncker. “Dit is een beloning voor een mislukking,” zegt de Europarlementariër. Juncker krijgt in de toekomst 10.000 euro per jaar extra. Zoals ook alle overige EU-ambtenaren, verhoogt hij zijn salaris met 3,3  procent.
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense politicus bekritiseerde de islam – migranten-bendes reageerden met onlusten
    Deense politicus bekritiseerde de islam – migranten-bendes reageerden met onlusten
    Nørrebro 14-04-2019. Faksimil Facebook. Fotocollage © Samhällsnytt.

    Op zondag hield de Deense immigratie-kritische partij Stram Kurs een demonstratie  in het door immigranten gedomineerde district Nørrebro in Kopenhagen. Dit resulteerde in gemaskerde migranten-bendes die begonnen te rellen in de stad.

    In de eerste helft van dit jaar zullen in Denemarken verkiezingen voor het Deense parlement worden gehouden. Een partij die actief betrokken is bij de verkiezingen is Stram Kurs met partijleider Rasmus Paludan die zich tegen de islam engageert en alle immigratie uit landen buiten de westerse wereld wil stoppen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog tegen blanken in de reclame

    De oorlog tegen blanken in de reclame

    by Fubar in Aanbevolen

    De massamarketing van interraciale relaties, in het bijzonder blanke vrouwen met zwarte mannen, is zo alomtegenwoordig en zo militant geworden, dat zelfs de minst oplettende leden van onze cultuur het beginnen op te merken.

    (R. Houck. Vertaling: Fubar)

    Wandelend door een winkelcentrum zag ik onlangs drie grote marketingafbeeldingen van paren in drie verschillende winkels. Twee van de drie waren interraciale paren, die een blanke vrouw en een zwarte man verbeelden, het derde paar was blank. Wat me misschien het meest opviel was het feit dat in de stad waar ik aan het winkelen was, blanken ongeveer 97 procent van de bevolking uitmaken, zwarten zijn minder dan 2 procent. Ik vroeg me af of het doel van “diverse” reclame was om meer producten te verkopen, of om te indoctrineren, te conditioneren, en het uitstralen van hoe “progressief” ze zijn.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse “Businessweek” spreekt van de economische ondergang van Duitsland

    Amerikaanse “Businessweek” spreekt van de economische ondergang van Duitsland

    Screenshot_16
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Veel burgers vermoeden het en weten dat de beste jaren van Duitsland waarschijnlijk voorbij zijn. De gerenommeerde krant “Businessweek” uit de VS schrijft de zwanenzang op onze Bondsrepubliek. Van de absolute economische macht tot de schijnreus, die in de toekomst geplaagd zal worden door crises en achteruitgang.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    14-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste mevrouw Halsema,

    Beste mevrouw Halsema,

    Gepubliceerd op 12 april 2019  Carool Rijnierse
    The Flying Author

    Vooropgesteld wil ik u zeggen dat ik als burger zijnde heel goed begrijp dat veiligheid bovenaan staat, wanneer het gaat over de rust bewaren in een stad. In dit geval Amsterdam. De hoofdstad, waar u burgemeester van bent. Het is niet niks om in de schaduw van Eberhard van der Laan te beginnen. Niet getreurd, ook hij had een lastige start bij de supporters van Ajax. Er is dus hoop.

    Tevens wil ik u duidelijk maken dat strafbare feiten altijd bestraft horen te worden. Regels zijn regels. Zelf ben ik moeder van drie jongens. Mocht ik ooit op wat voor manier dan ook merken dat ze een strafbaar feit hebben gepleegd, sleep ik ze persoonlijk aan hun haren mee naar het politiebureau. Maar wanneer blijkt dat ze onschuldig zijn, reageer ik met dezelfde pitbull-adrenaline. En dat is hier het geval. Eerst wil ik u iets vragen. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Hoe kunt u bij voorbaat iets moois als een entrada veroordelen en verwerpen, zonder ook maar enig bewijs te hebben dat dit een gevaar is voor de stad. Weet u wel wat een entrada is? Als burgemeester van Amsterdam is dit toch zeker wel bij uw inburgeringscursus aan bod gekomen? Het betreft immers de basis voor Ajax. De trots van Amsterdam. Maar goed, mocht het u zijn ontschoten, hier een kleine samenvatting. Om uw geheugen op te frissen. Entrada is het Italiaanse woord voor entree. Het is een soort warming-up voor supporters om steun te betuigen aan hun club en de spelers. Dit doen de supporters maar 2 of 3 keer per jaar. Er wordt gezongen, gesprongen en er is een groot gevoel van saamhorigheid.
    Meer lezen op:
    linkedin.com


    13-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse lerares openbaart: Moslims douwen Duitsers sharia-regels door de strot
    Duitse lerares openbaart: Moslims douwen Duitsers sharia-regels door de strot 
    Islamisering vindt niet plaats, blèrden alle politici van de blokpartijen nog niet zo lang geleden. Dat het in volle gang is, wordt bewezen door een artikel in het tabloid Bild met de kop “Een lerares rekent af!” Hierin beschrijft de docente Julia Wöllenstein (43) haar dagelijks leven met moslimleerlingen op een scholengemeenschap in Kassel. En ze laat onverbiddelijk zien dat islamitische scholieren de islam zien als een oproep om mensen van andere religies te onderwerpen en hun omgeving te dwingen zich aan te passen aan hun gewoonten. Moslim-ouders vragen de lerares ook om van de wijdverbreide lijfstraffen onder moslims gebruik te maken. De 43-jarige heeft haar ervaringen samengevat in het boek “Von Kartoffeln und Kanacken” (“Van aardappelen en Kanaken”).
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praten heeft geen zin meer

    Praten heeft geen zin meer

    Screenshot_94

    (Door: “bozeoudeman”)

    Waar tegenstanders van de huidige krankzinnigheid constant de fout mee ingaan, is het keer op keer blijven proberen de krankzinnigen te begrijpen en met hen te redeneren. Dit is volslagen onzin en heeft geen enkel nut. Geen enkele psychiater zal iets bereiken in het genezen of dragelijk maken van een geestelijke ziekte door geestelijk net zo ziek trachten te worden als de patiënt. De enige manier om te helpen, is de persoon in kwestie helpen met medicamenten of anderszins om zo de ziekte voor de persoon dragelijk te maken en te houden, aangenomen dat genezing niet aan de orde lijkt. 
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld tegen holebi's bepaalt presidentsverkiezingen Indonesië

    Geweld tegen holebi's bepaalt presidentsverkiezingen Indonesië



    Een verkiezingsbijeenkomst van Joko Widodo op Java, Indonesië, op 9 april 2019.

    Dédé Oetomo (65) neemt het al sinds de jaren '80 op voor de holebi's in Indonesië. De laatste jaren ziet hij hoe de homogemeenschap in zijn land het slachtoffer wordt van een radicaliserende islam. In een land met 225 miljoen moslims (90 procent van de bevolking) zal die religieuze invloed ook de komende presidentsverkiezingen op 17 april bepalen.

    Oetomo geeft het voorbeeld van een lesbische studente die over haar geaardheid had geschreven in een online publicatie van de universiteit in Noord-Sumatra.

    'De rector dreigde ermee haar te schorsen als ze de tekst niet zou verwijderen.' Het artikel kon uiteindelijk blijven staan, na tussenkomst van mensenrechtenactivisten.
    Meer lezen op:
    knack.be


    12-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jinek, Eppink, Baudet en ook nog Annejet van der Zijl
    Jinek, Eppink, Baudet en ook nog Annejet van der Zijl

    Annejet van der Zijl vertrouwt Thierry Baudet niet helemaal. Of zelfs helemaal niet.

    Eerst even een terzijde. Ik heb vele kritiekjes geschreven over NPO-programma’s. En als je dat doet via de computer-terugkijk op NPO-start dan moet je, al analyserende, nog wel ’s “terugspoelen”. Bij de NPO hebben ze gezorgd dat “de band” dan meestal vastloopt, zodat je moet F-5-en en weer helemaal opnieuw moet beginnen inclusief de reclame. Slimme zet, die voortdurende “vastlopers”: verhoging van de kijkcijfers én van de reclame-inkomsten.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    11-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thoriumcentrale laat op zich wachten

    Thoriumcentrale laat op zich wachten

    Afbeeldingsresultaat voor thorium reactor

    De grondstof thorium komt steeds meer in het vizier als groene vervanger van uranium.

    Thorium wordt door voorstanders aangekondigd als 'grootste energiedoorbraak sinds het vuur'. Thorium is wel geen kersverse ontdekking: al sinds de jaren zestig worden experimenten gedaan met het metaal.

    ‘Kernenergie? Nee, bedankt.’ Buttons en stickers met deze tekst prijkten in de jaren zeventig en tachtig op schooltassen en jassen van linkse scholieren en studenten. Kerncentrales waren taboe, vooral na de meltdowns van Three Miles Island (Harrisburg) in 1979, Tsjernobyl in 1986 en Fukushima in 2011. Om rampen te voorkomen moesten alle kerncentrales worden gesloten. De regeringen in Nederland en België stonden onder druk en beslisten inderdaad tot afbouw. Maar toen kwam de opwarming van de aarde door broeikasgassen op de politieke agenda. Kernenergie levert geen CO2 en wint het daarom van bijvoorbeeld kolengestookte centrales. Dat verklaart de hernieuwde aandacht. ‘Kernenergie? Ja, graag’, zou wel eens de nieuwe slogan kunnen worden.
    Meer lezen op:
    eoswetenschap.eu




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!