Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • zeespiegel
  • BTW tarief energie
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    butterfly
    blog.seniorennet.be/butterf
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroenLinks-raadslid wil verbod op PVV en Forum voor Democratie: ‘Anti-democratische organisaties’

    GroenLinks-raadslid wil verbod op PVV en Forum voor Democratie: ‘Anti-democratische organisaties’

     

    imanenadif
    Foto: GroenLinks-raadslid Imane Nadif op campagne voor haar partij. Bron: Nadif / Instagram.

    De vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vergadering blijken twee niet bijster goed verankerde grondrechten in Nederland te zijn. Of tenminste bij GroenLinks Amsterdam. Daar hebben ze namelijk een raadslid genaamd Imane Nadif, en zij zinspeelt openlijk op het verbieden van twee politieke tegenstanders: PVV en FVD. Ze zouden namelijk “anti-democratisch” zijn.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nigel Farage: ‘Brexit is begin van einde EU, volken willen niet door jullie geregeerd worden’
    Nigel Farage: ‘Brexit is begin van einde EU, volken willen niet door jullie geregeerd worden’

    Voor de toekomst van de vrijheid, democratie en uiteindelijk ook welvaart in Europa is het te hopen dat Brexit inderdaad de eerste dominosteen van vele is. (Afbeelding: (3).

    Terugblik naar 1992: Margaret Thatchers profetische toespraak over de EU – Meerderheid Poolse bevolking wil uit EU treden

    Brexit Party leider Nigel Farage, mede verantwoordelijk voor de enorme overwinning van de Conservatieven bij recente verkiezingen, heeft in het Europese Parlement wederom hard uitgehaald naar de EU. ‘Na 3 ½ jaar misleidingen zullen wij eind januari deze gevangenis van naties verlaten! Brexit is het begin van het einde van de EU. Wij kunnen vrienden zijn zonder geregeerd te worden door anonieme bureaucraten.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Totalitaire regimes – overheid en bureaucratie

    Totalitaire regimes – overheid en bureaucratie

    DOOR  · 19 DECEMBER 2019

    Totalitaire regimes

    We hebben een vaag idee van totalitaire regimes, maar dat de overheidsbureaucratie daar ook een vorm van is beseft niet iedereen.

    Wie wil weten wat de gevolgen zijn van een totalitair regime kan niet beter doen dan er Hannah Arendt op nalezen. Toch  is het moeilijk om uit haar werk op te maken wat precies de  redenen zijn van de irrationaliteit van het totalitarisme in al zijn verschijningsvormen. Ze neemt  het wel waar, maar lijkt niet helemaal te begrijpen waarom dit soort regimes het gewone leven van de mensen op zo’n absurde wijze op zijn kop zet. De wereld die Hitler, Mao en Stalin maakten is een onbegrijpelijke wereld en iedereen die probeert om er met behulp van de ratio soep van te koken komt bedrogen uit.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    19-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Johnson geeft opdracht tot onderzoek van George Soros wegens de anti-Brexit campagne

    Boris Johnson geeft opdracht tot onderzoek van George Soros wegens de anti-Brexit campagne


    18-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe bankencrisis wordt stilletjes in de doofpot geduwd

    Nieuwe bankencrisis wordt stilletjes in de doofpot geduwd

    De New York Fed is van plan volgende maand $ 2,93 biljoen door te sluizen naar de handelshuizen van Wall Street. De mainstream media blijven angstvallig stil rond de nieuwe bailout van Wall Street.

    Je kunt je afvragen wat er moet gebeuren voordat de mainstream media belangwekkende informatie aan hun lezers rapporteren over de grootste redding van Wall Street, door de Federal Reserve, sinds de financiële crisis.

    Afgelopen donderdag, 12 december, kondigde de New York Fed aan dat het de volgende maand de handelshuizen (primary-dealers) op Wall Street gaat overspoelen met voor een totaal van $ 2,93 biljoen (!) aan kortlopende leningen.
    Meer lezen op:
    jdreport.com




    17-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De haat tegen Trump

    De haat tegen Trump

    Screenshot_56

    (Door: K. v. W.)

    Wat een gestuntel toch bij die Democraten in de Verenigde Staten! Ze proberen al een paar jaar om Trump klein te krijgen. Zonder succes overigens. Op alle manieren. Volop gesteund door de mainstream media. Trump moet weg! Hoe dan ook! Je zou bijna denken dat het een slecht gespeelde comedy is. Maar het is echt en bloedserieus. Tegen alle verwachtingen in verloor Hillary Clinton de verkiezingen. Dat verwaande nest pikte het niet. Ze moest en zou immers de eerste vrouwelijke president zijn. De peilingen beloofden het. Bovendien wilde ze haar man Bill een hak zetten. Want Bill rookte in het geniep sigaren met een piepjonge medewerkster, waarbij de rook toch wel op een hele vreemde plek vrij kwam. Eerst de ultieme poging om Trump te beschuldigen van vals spel bij de verkiezingen. Rusland zou in het complot zitten. Een paar jaar duurde het onderzoek.  Maar het leverde geen enkel bewijs op.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.https://www.ad.nl/binnenland/twintig-miljoen-inwoners-in-2060-met-name-migratie-is-oorzaak-van-toenemende-bevolkingsgroei

    Twintig miljoen inwoners in 2060: met name migratie is oorzaak van toenemende bevolkingsgroei

    Drukte in het centrum van Rotterdam tijdens Black Friday.

    Het aantal inwoners in Nederland gaat veel harder groeien dan tot nu toe gedacht. In 2060 telt ons land naar verwachting 19,6 miljoen inwoners, bijna een miljoen meer dan waarvan vorig jaar nog werd uitgegaan.

    De flinke stijging wordt vooral veroorzaakt omdat het CBS de verwachte migratie flink heeft bijgesteld. Vorig jaar kwamen er in de berekeningen per jaar gemiddeld 43.000 mensen meer dan er vertrokken uit ons land tot 2030. Nu gaat het CBS uit voor diezelfde periode uit van 82.000, bijna een verdubbeling dus.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    16-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa

    NOS en Nu.nl zwijgen bewust over Antifa

    Screenshot_88

    (Door: “CommonSense TV”)

    Dat de NOS en Nu.nl niet uit journalisten bestaan, maar uit mensen met een politieke agenda wordt hier nog maar eens duidelijk. Beiden doen een vrolijk verslag vanuit Italië waar de zogenaamde “sardientjes” demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn partij Lega. De sardientjes zijn vorige maand ontstaan in Bologna. Eén van de initiatiefnemers is de 32-jarige Mattia Santori. 

    De sardientjes zijn opgericht om te demonstreren tegen Matteo Salvini en zijn Lega. Matteo Salvini wordt in Italië steeds populairder en het lijkt er op dat niemand ze nog kan tegenhouden. Afgelopen maand wist de partij van Salvini de verkiezingen te winnen in de meest linkse regio Umbria.
    Meer lezen op:
    commonsensetv.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greta Thunberg dreigt wereldleiders ‘tegen de muur’ te zetten als ze niet voldoen aan haar klimaateisen
    Greta Thunberg dreigt wereldleiders ‘tegen de muur’ te zetten als ze niet voldoen aan haar klimaateisen

     Posted on  

    Het ‘heilige’ gezicht van het sektarische Europese klimaatfascisme.( Afbeelding: (4).

    Klimaatconferentie Madrid, waar premier Rutte het meest radicale linksgroene geluid vertolkte, feitelijk mislukt – Sovjet/Big Brother achtige klimaatpropaganda stoomt samenleving klaar voor heropvoedingskampen

    Nu de Klimaatconferentie in Madrid feitelijk is mislukt, dreigt klim(h)aat hysterica annex ‘Klima Jugend’ leider Greta Thunberg dat wereldleiders die weigeren aan haar extreme klimaateisen te voldoen ‘tegen de muur’ zullen worden gezet. Andermaal blijkt dat de ‘tolerantie’ en ‘inclusiviteit’ van links enkel geldt als je aan hun kant staat en hun mening deelt. Iedereen die hen weigert te gehoorzamen wordt verketterd en vervolgd, en zal straks ook in kampen gestopt om daar te worden ‘heropgevoed’, of, als niets anders meer helpt, gewoon afgemaakt.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    15-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel ook internationaal erkend als gevaar voor democratie

    Merkel ook internationaal erkend als gevaar voor democratie

    Screenshot_29

    Joseph Goebbels: “Het is het absolute recht van de staat om toe te zien op de vorming van de publieke opinie.”

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Merkel is een gevaar voor de democratie. Wij hebben het geschreven en inmiddels doet dit besef internationaal de ronde. De “Deutsche Welle” heeft het op zich genomen, met welke bedoeling dan ook, om de passage uit de rede van Angela Merkel, die op niet mis te verstane wijze aantoont dat Merkel een vijand van de vrijheid van meningsuiting en zodoende van de democratie is, internationaal (met Engelse ondertiteling) te verbreiden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syp Wynia – De waanzin regeert in 2019; een beknopt overzicht

    Syp Wynia – De waanzin regeert in 2019; een beknopt overzicht

    'Wat moet de overheid burgers aandoen voordat de verantwoordelijke opstapt?'

    Door:  , 13:54, 14 december 2019


    Vak K tijdens een schorsing van de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer, die traditioneel volgen op Prinsjesdag. ANP BART MAAT

    Het wordt natuurlijk wel vaker gezegd, maar de vraag of we in Nederland gek zijn geworden wordt in 2019 toch echt vaker gesteld dan gangbaar was. De politieke situatie, wellicht de maatschappelijke situatie – er zijn tal van redenen om je te verbazen. Een beknopt overzicht. Tegen het eind van het jaar 2019 is het bijna gewoon geworden, dat delen van de overheid en de collectieve sector deels gesloten zijn. Basisscholen die gedeeltelijk sluiten, vanwege gebrek aan personeel. Ziekenhuisafdelingen die dicht gaan. Politiebureaus deels dicht, want teveel werk en te weinig mensen. Het komt alvast niet omdat de overheid te weinig geld heeft. De overheid geeft namelijk meer geld uit dan ooit tevoren.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene biljonairs achter Greta Thunberg

    Groene biljonairs achter Greta Thunberg


    Bron: Facebook-pagina Greta Thunberg.

    Vaak wordt klimaatsceptici verweten dat zij de marionetten van de fossiele brandstoffenindustrie zouden zijn en dat zij grote sommen geld krijgen toegeschoven voor hun activiteiten om de belangen van die industrietak te verdedigen.

    Bij nader onderzoek blijkt dat niet het geval te zijn en blijkt dat juist de klimaatalarmisten over grote propagandabudgetten beschikken, niet alleen gefinancierd door overheden, maar ook door groene biljonairs – het ‘grootkapitaal’ dus.

    Deze financiers werken voornamelijk achter de schermen en het vergt veel onderzoek om er achter te komen hoe de geldstromen lopen.
    Meer lezen op:
    climategate.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse recht op het land van de Jordaan tot Middellandse Zee is conform het internationaal recht

    Joodse recht op het land van de Jordaan tot Middellandse Zee is conform het internationaal recht


    Israël wordt nog steeds beschuldigd dat het gebieden zou ‘bezetten’, vooral dan in Judea & Samaria, aka de Westelijke Jordaanoever, en op de Golanhoogte. Volgens radicale Palestijnen alsmede de meeste Arabische landen in het Midden-Oosten, moet zelfs het grondgebied van heel Israël gezien worden als [door de Joden] ‘bezet’ gebied en moeten [de Joden] verdreven worden uit het Midden-Oosten.

    Slechts 2 Arabische landen hebben tot op heden het bestaansrecht van Israël erkend en voeren min of meer normale diplomatieke betrekkingen namelijk Egypte en Jordanië. Echter, wat dikwijls door Israëlbashers ‘vergeten’ wordt, is dat het recht van de Joden op het land van Israël gebeiteld staat in verschillende overeenkomsten en verdragen, die volledig in overeenstemming zijn met het internationaal recht.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    14-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D66-senator Petra Stienen wil Kerstliedjes in winkels verbieden: ‘Dit is echt een heel goed idee!’

    D66-senator Petra Stienen wil Kerstliedjes in winkels verbieden: ‘Dit is echt een heel goed idee!’

     

    snapshot
    Foto: Petra Stienen. Bron: Screenshot EO.

    D66-senator Petra Stienen start een campagne om winkels geen kerstmuziek meer te laten draaien die op een verboden lijst komt. In Engeland wordt al met dit beleid geëxperimenteerd, en Stienen staat te trappelen om dit ook naar Nederland te halen: “Mag je nog zeggen dat dit echt een heel goed idee is?”

    Half rechts Nederland stonk er vorige week mooi in: ex-GroenLinks-Kamerlid Zihni Ozdil die zogenaamd het Kerstfeest wilde slopen, vanwege behoud van de “multi-relationele samenleving.” Allemaal één grote grap om te laten zien hoe snel mensen in een boosmakertje trappen. Een geslaagde grap, als je het mij vraagt.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timmermans brengt ‘voor het klimaat’ onze democratie in gevaar

    Timmermans brengt ‘voor het klimaat’ onze democratie in gevaar

    AFSHIN ELLIAN  14-12-2019


    Ze is niet rood maar groen. De Europese klimaatrevolutie onder leiding van Europees Commissaris Frans Timmermans en zijn kabinetschef Diederik Samsom is begonnen, schrijft Afshin Ellian. En die zal ernstige economische schade toebrengen aan de Nederlandse middenklasse.

    De Europese Unie (EU) kent geen serieuze interne oppositie. Er is oppositie, maar die is tandeloos, omdat het bestuur van de Unie over veel geld beschikt.

    En dat is helaas ons geld! Met financiële middelen kan men in de politiek zijn tegenstanders pacificeren. Maar dit soort pacificatie stelt alleen maar de problemen uit. Dit is uiteindelijk ook de reden dat een meerderheid van de Britten de EU wil verlaten.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het “waanzinnig gave land” van Mark Rutte

    Het “waanzinnig gave land” van Mark Rutte

    Bestuurlijke verlamming om de coalitie te redden

    Vorig jaar verscheen er een wat zonderlinge boodschap van premier Rutte in het AD: een advertentie waarin hij Nederland beschreef als een “teer bezit van ons allemaal, als een vaasje dat we met 17 miljoen gewone en bijzondere mensen vasthouden.” In mijn column schreef ik toen dat dat tere vaasje al lang geen onaangetast bezit meer is, dat het verpand is, uitgeleend en beschadigd.

    Onvrede

    We zijn nu een opmerkelijk jaar verder. Onder een deken van bijna gezapige tevredenheid – het SCP signaleert al lange tijd een hoge kwaliteit van leven en een nagenoeg stabiele tevredenheidscore van de Nederlander – begon het te broeien. Leek het maatschappelijk klimaat de afgelopen zomer nog in grote lijnen kalm en geruststellend, die bijna rimpelloze oppervlakte kwam de laatste maanden behoorlijk in beroering.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    13-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We hebben geen klimaatprobleem, maar een immigratie en islamprobleem

    We hebben geen klimaatprobleem, maar een immigratie en islamprobleem


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden
    Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden

    Afbeelding: (2).

    AfD leider Meuthen: ‘Zaad van haat dat regeringen en partijen tegen ons zaaien is beangstigend’

    De 21e eeuwse SA bruinhemden van Antifa laten hun typisch linkse maskers van ‘tolerantie’ vallen, en dreigen nu openlijk om rechtse politici te vermoorden. De Duitse politie bevestigde dat AfD parlementariër Christina Baum door Antifa met de dood wordt bedreigd. De door een groot deel van de gevestigde orde heimelijk gesteunde extreemlinkse terreurgroep noemt zelfs de precieze datum, 31 december, waarop ze haar willen vermoorden.

    ‘Nazi hoer Baum, om jou zal geen haan kraaien, gestorven op 31 december 2019’ stond er op een houten kruis dat bij de tandartsenpraktijk van Baum werd neergezet. Het kruis bevatte daarnaast diverse andere beledigingen en bedreigingen aan het adres van het AfD parlementslid.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdachte zware mishandeling Helmond vrij, Blanksma: ‘Dit is niet uit te leggen’

    Verdachte zware mishandeling Helmond vrij, Blanksma: ‘Dit is niet uit te leggen’

    zware mishandeling helmond 7 december 2019

    HELMOND - Burgemeester Elly Blanksma van Helmond heeft vol verontwaardiging gereageerd op de vrijlating van de hoofdverdachte van een zware mishandeling in haar stad. “Dit is niet uit te leggen aan de samenleving.”

    De verdachte (19) werd woensdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die beoordeelt of er wel of niet genoeg reden is om een verdachte langer vast te houden. De rechter-commissaris zag redenen om de verdachte langer vast te houden, maar dat woog niet op tegen de persoonlijke omstandigheden.
    Meer lezen op:
    ed.nl


    12-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Klimaatpaus Frans Timmermans onze economie gaat vernietigen

    Hoe Klimaatpaus Frans Timmermans onze economie gaat vernietigen

    Peperdure Green Deal



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!